Samsung Britecell: Νέα κάμερα για το Galaxy S7

Η Samsung αναπτύσσει μία νέα τεχνολογία για την κάμερα των smartphones, με γνώμονα την καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, ενώ ταυτόχρονα ο φακός έχει μικρότερες διαστάσεις. Οι περισσότερες πληροφορίες λένε ότι η νέα κάμερα θα βρει τη θέση της στο επερχόμενο Samsung Galaxy S7.

H νέα τεχνολογία της Samsung ονομάζεται Britecell και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Samsung Electronics 2015 Innovations Forum. Με τη νέα τεχνολογία της Samsung θα υπάρχει καλύτερη απόδοση χρωμάτων, λιγότερη παραμόρφωση και περισσότερη φωτοευαισθησία σε δύσκολες συνθήκες φωτογράφισης. Ο φακός που θα ενσωματώνει την τεχνολογία αυτή θα είναι κατά 17% μικρότερος σε ύψος σε σχέση με τα Isocell modules που χρησιμοποιεί σήμερα η Samsung.

H τεχνολογία Samsung Britecell προσφέρει ακόμα Smart WDR και καλύτερη λειτουργία αυτόματης εστίασης. Η Samsung δεν ανακοίνωσε κάποια επίσημη ημερομηνία έναρξης της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας Britecell στα smartphones της, αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν πραγματικότητα οι φήμες που τη θέλουν να την λανσάρει για πρώτη φορά στο επερχόμενο Samsung Galaxy S7. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και φήμες που μιλούν για πρώτη εμφάνιση της τεχνολογίας Samsung Britecell λίγο αργότερα, με το Galaxy Note νέας γενιάς.

Samsung Britecell, Samsung Britecell: Νέα κάμερα για το Galaxy S7

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bloodmaster

Δεν μας πειραζε και πολυ το μεγεθος του φακου γιατι την δουλεια του την εκανε.

vasilisilio

Εύγε στη Samsung για τις καινοτομίες της! Περιμένουμε να το δούμε να γίνεται πράξη στα Note και φυσικά να συγκρίνουμε τις διάφορες με την τωρινή τεχνολογία. Πάντως είναι πολλά υποσχόμενο και αν βγει σωστό θα έχει μεγάλη επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.