Samsung, Εργάζεται ήδη πάνω σε κάμερα με αισθητήρα 20 Megapixels

Μπορεί η Samsung να εργάζεται πάνω σε νέα αρθρώματα κάμερας με αισθητήρα 16 Megapixels για την επόμενη γενιά των ναυαρχίδων της, όπως είναι τα Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη camera modules για την μεθεπόμενη γενιά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ET News, η ομάδα Mobile Advanced Development του τμήματος Wireless Business της εταιρείας εργάζεται ήδη πάνω σε αρθρώματα με αισθητήρα 20 Megapixels.

Η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα με την ενσωμάτωση της δυνατότητας OIS (όχι στην ανάπτυξη αλλά κυρίως στην παραγωγή, αφού χρειαζόταν τουλάχιστον 50 εκατομμύρια OIS AF actuators και τα εργοστάσια παραγωγής και οι suppliers δεν μπορούν σε αυτή τη φάση να καλύψουν την εταιρεία) και έτσι φημολογείται ότι δεν πρόκειται οι ναυαρχίδες της επόμενης χρονιάς να ενσωματώνουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την μεθεπόμενη περίοδο.

Έτσι, αποφασίστηκε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, τον “συμβατικό” αγώνα Megapixels, για να διαφοροποιηθεί από την LG, που προωθεί το χαρακτηριστικό OIS στην κάμερα 13 Megapixels του LG G2 ως σημαντικό πλεονέκτημα. Του χρόνου, η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει 90 εκατομμύρια smartphones με κάμερα 16 Megapixels ενώ αναμένεται να “κεφαλαιοποιήσει” την τεχνολογία ISOCELL.

Samsung, Samsung, Εργάζεται ήδη πάνω σε κάμερα με αισθητήρα 20 Megapixels

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

μπαα….μου μοιαζει για επιτηδευμενη κινηση-εκπτωση απο πλευρας samsung παιδια. τα 90 εκατομμυρια που λεει ειναι αληθεια αφου χρειαζεται περιπου 65 εκατομμυρια για να καλυψει τις αναγκες του s5 και αλλα 25 εκατομμυρια για να καλυψει τις αναγκες του μελλοντικου note4. ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ο προγραμματισμος τετοιων εταιρειων ξεκιναει παντα πολυ πολυ νωριτερα, με λιγα και απλα λογια, η samsung το ηξερε αυτο -οτι δηλαδη χρειαζεται χρονος για τη κατασκευη 90 εκατομμυριων ois απο τους προμηθευτες της και ,αν ηθελε, θα μπορουσε να ειχε ηδη προμηθευτει 90 εκατομμυρια εξαρτηματα σταθεροποιησης εφοσον θα τα ειχε παραγγειλει πολυ πριν. ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ . και ο λογος απλα που δε θελει ΔΕΝ ειναι επειδη ειναι τσιγκουνα σε specs hardware (τοσα χρονια το αντιθετο μας εχει αποδειξει..) ,αλλα επειδη φετος θα μας παρουσιασει τη καινοτομα τεχνολογια isocell που θα βελτιωνει τις ληψεις στο σκοταδι. ΑΡΑ ,σαν samsung, ΔΕ τη συμφερει να προσφερει isocell και οis την ιδια χρονια!!!! .τη ΣΥΜΦΕΡΕΙ ομως να παρουσιασει το isocell για το 2014 για s5-note4 και την επομενη φορα isocell ΜΑΖΙ με οis για τα s6 και note5 για το 2015. σαν εταιρεια πολυ σωστα σκεφτεται και πραττει, ασχετα αν δε μας συμφερει εμας αυτο. και εγω αν ημουν ceo το… Συνέχεια »

tasos

Samsung : MUST COPY NOKIA….

basilis

θα δώσει και μερικά εκατομμύρια ευρώ σε διαφημίσεις η samsung για να πλασάρει ότι είναι το καλύτρεο smartphone με την καλύτερη κάμερα και θα τσιμπήσουν τα ψάρια να σκάσουν κανα 700 ευρώ για το κινητό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.