Samsung, Υπόσχεται να διαφοροποιηθεί με καλύτερη τεχνολογία κάμερας στα Galaxy

Η Samsung έβαλε σε λειτουργία ένα μικρό σχέδιο αναδιοργάνωσης της εταιρείας, που θα μπορούσε μελλοντικά να επηρρεάσει θετικά την εξέλιξη των smartphones της εταιρείας. Η εταιρεία τοποθέτησε το τμήμα “Digital Imaging”, που μεταξύ άλλων αναπτύσσει τις τεχνολογίες για τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κάτω από την ομπρέλα του τμήματος φορητών συσκευών (Mobile Division). Αυτή η κίνηση έγινε με την ελπίδα να συνδυάζει την “τεχνογνωσία” στους δύο αυτούς τομείς και, τελικά να “διαφοροποιηθεί” με τα smartphones της χρησιμοποιώντας την καλύτερη τεχνολογία κάμερας.

Παράλληλα, η Samsung ευελπιστεί αυτή η εμπειρογνωμοσύνη να μεταβεί και προς την αντίθετη κατεύθυνση, ώστε να κατασκευάσει ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με ακόμα καλύτερη ασύρματη συνδεσιμότητα. Θα λέγαμε, ότι αυτή η κίνηση σημαίνει πολλά, λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες κυκλοφορίες των υβριδικών “Galaxy” προϊόντων, όπως τα Samsung Galaxy S4 Zoom, Galaxy Camera και μετέπειτα Galaxy NX.

Φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει τεχνολογίες, και να διαφοροποιηθεί, όπως έκανε η Nokia με την τεχνολογία PureView, παρά να χρησιμοποιεί τυποποιημένα προϊόντα και υποσυστήματα που βρίσκει στα ράφια.

Samsung κάμερα, Samsung, Υπόσχεται να διαφοροποιηθεί με καλύτερη τεχνολογία κάμερας στα Galaxy

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχάλης

Μπράβος της πάντως της Samsung που επενδύει ποσα εκατομμύρια στα τμήμα έρευνας και αναπτυξης για να ευχαριστήσει του πελάτες της

ChristosNL800

Ναι,απο την καλη της την καρδια το κανει…

Nio

χαχαχαχα Μιχαλης ελιωσα…….Χειροκροτουσες κιολας οταν το εγραφες αυτο?

Sotiris

Αααα τι γλυκό, κύλησε ένα δάκρυ απο το μάτι μου….

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, Καταλαβαίνω ότι δεν έχετε σκοπό να κοροϊδέψετε κάποιον, όμως σκεφτείτε ότι μερικές φορές έστω και άθελά μας, ρίχνουμε λάδι στη φωτιά και ξεκινάει μάχη. Σας παρακαλώ φροντίστε να μην προκαλείτε.

tiamat

τη συνεργασια αυτη την εκανε ηδη η sony με το ζ1, η samsung τωρα απλα αντιγραφει την πολυ καλη ιδεα .

alextade

Η πλάκα είναι οτι ακόμα και στο τομέα των φωτογραφικών,ποτέ δε είχε η samsung καλή φήμη.Ωραία τα wifi,amoled,blah blah ,τιμή αλλα πάντα οι κάμερες της δε είχαν την καλύτερη ποιότητα εικόνας…

kostas

εγω με το S4 ZOOM ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!μπραβο στην samsung σε αυτον το τομεα!!!

Apostolis Vlv

Τη nokia δε τη φτάνει…..

tasos

@Apostolis Συμφωνώ όσο και να προσπαθήσει…δεν…….και επίσης δε συγκρίνονται τα 41mp pure view του lumia 1020 με το galaxy zoom αλλά ούτε τα 20mp pure view με τα 13mp του galaxy s4….απλή λογική

keysmith

Σαν ερασιτέχνης φωτογράφος που ασχολούμαι με τις εξελήξεις στο χώρο της φωτογραφίας έχω να πω τα εξείς. Η Σαμυ πάντα είχε “φτηνότερα” μοντέλα από τον ανταγονισμό (canon, nikon, panasonic, olympus..) και στα χαρτιά είχαν πλόύσια “χαρακτηριστικά” στην πράξη είχαν πάντα ένα θέμα. Οταν κοιτούσες την ποιότητα των αισθητήρων τους ήταν πάντα ένα/δυο βήματα πίσω σε σχέση με τους καλούς. Παραπάνω θόρυβο, όχι τα καλύτερα χρώματα κτλ κτλ. Δεν λέω ότι δεν έχει βγάλει “αξιοπρεπή” μοντέλα, λέω ποτέ δεν ήταν η καλύτερη. Δυστυχώς μέρχι τώρα δεν τα έχει καταφέρει να είναι η καλύτερη στις φωτογραφικές. Στα κινητά που οι περισσότεροι απλά θέλουν να αυξήσουν τα mp τα πάει “καλύτερα” γιατί ακολουθεί το consept αλλα δεν σημαίνει ότι είναι “καλή καλή” (περισσότερο τεριάζει στους τυφλούς βασιλευει ο μονόφθαλμος). Πραγματικά καλή ποιότητα έχει δώσει στα κινητά ΜΟΝΟ η Nokia (παλαιότερα και τώρα συν κάποια παλιά κλασσικά μοντέλα της SE που ήταν καινοτόμα ΤΟΤΕ πχ Κ750-800…) Σημερα εξακολουθεί βασιλιάς και με χαώδη διαφορά στα φωτοκινητά να είναι η ΝΟΚΙΑ με το pureview (808, 1020 κτλ). Μακάρι κάτι να γίνει και την “παίξουν” στα ίσια ή έστω να μειώσουν την διαφορά. Παρόμοια σχέδια έχει και η Sony και το προπαγανδίζει το ίδιο καλά (νομίζω περισσότερο… Συνέχεια »

MANOS

@alextade βρες μου μοντέλο άλλης εταιρείας που έχει ισάξια η καλύτερη ποιότητα εικόνας και δυνατότητες με την NX1000 στα ίδια η λιγότερα χρήματα και θα σε παραδεχθώ, καλό το κράξιμο σε οτι αφορά την Samsung αλλά έχει καταντήσει μόδα πλέον το τρολαρισμα από άτομα που δεν έχουν πιάσει συσκευές της στα χέρια τους.
NX1000, NX300 κορυφαίες σε ποιότητα και δυνατότητες που ανταγωνιζονται ακριβότερα μοντέλα γνωστών εταιρειών.
Σίγουρα δεν έχει το όνομα και την ιστορία που έχουν οι μεγάλοι στον χώρο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κακή φήμη και ποιότητα εικόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.