Samsung θέλει να βάλει Dual Camera στα smartphones του 2016

Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Samsung Electro-Mechanics για το πρώτο τρίμηνο του 2015, οι αριθμοί ήταν εντυπωσιακοί με αύξηση εσόδων κατά 60.8 δισεκατομμύρια won, που σημαίνει 303% αύξηση σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Η τεράστια αύξηση των κερδών οφείλεται στην τεράστια αύξηση της ζήτησης για κομμάτια smartphones που έχουν την υπογραφή της Samsung, συμπεριλαμβανομένων και των 16 Megapixel καμερών με ενσωματωμένο οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Dual Camera
Μιας και μιλάμε για κάμερα, εκτός από τα οικονομικά αποτελέσματα, μαθαίνουμε και τα σχέδια της Samsung για το μέλλον. Στα smartphones που θα κυκλοφορήσουν το 2016 η Samsung θέλει να βάλει Dual Camera, κάτι που ξεκίνησε να κάνει η HTC με τις ναυαρχίδες της αλλά δεν της βγήκε σε καλό.

Η Samsung αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω στην νέα τεχνολογία καμερών προκειμένου να φέρει περισσότερα pixels στα μελλοντικά smartphones, ενώ παράλληλα θα διατηρηθεί η λεπτή κατασκευή. Αυτός είναι μεν ένας τρόπος να διαφοροποιηθεί περισσότερο από τον ανταγωνισμό, αλλά δεδομένου ότι το εγχείρημα της HTC απέτυχε, δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί η Samsung να πετύχει.

Οι μηχανικοί της Samsung λέγεται ότι έχουν ένα prototype το οποίο έχει δυο αισθητήρες και δυο φακούς, θα είναι έτοιμο στο δεύτερο μισό του 2015 για να μπει στα smartphones του 2016.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες η νέα κάμερα μεταξύ άλλων θα έχει αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού, καλύτερη ποιότητα zooming, μεγαλύτερη ταχύτητα λήψης φωτογραφιών και φυσικά την δυνατότητα αλλαγής εστίασης.

samsung dual camera 2016, Samsung θέλει να βάλει Dual Camera στα smartphones του 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lemodes

Μπιστολι….!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.