Samsung Focus S Windows Phone Mango, Πρώτη εμφάνιση

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο διαδίκτυο κάνει εδώ και μερικές ώρες το Samsung Focus S με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango. To i937 που είχαμε δει πριν μερικούς μήνες δείχνει πολύ λεπτό και εξωτερικά θυμίζει το Samsung Galaxy S ΙΙ, σαν να λέμε ένα S II με Windows Phone και φυσικά οθόνη Super AMOLED plus.

Αναλυτικά τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Focus S καθώς και τις επίσημες φωτογραφίες τις περιμένουμε από μέρα σε μέρα μετά και τη χθεσινή ανακοίνωσει του επίσης Windows Phone smartphone, Samsung Omnia W.

, Samsung Focus S Windows Phone Mango, Πρώτη εμφάνιση

Samsung Focus S
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: 1.4GHz
Μνήμη RAM: ?
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Super AMOLED Plus
Κάμερα: 8 Megapixel, video HD 720p
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: ?
Διαστάσεις: ?
Βάρος: ?

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos

Παιδιά παντός στα σχόλια του τελευταίου άρθρου του wpcentral μετράνε τα λεπτά για το mango… Άκυρο το σχόλιο μου μεν, δεν έχει να κάνει με το focus αλλα θα ήθελα να πώ πως εφόσον εμείς στην Ελλάδα θα κάνουμε το update μέσω του zune, το οποίο είναι κατευθείαν απο την Microsoft, θα είμαστε απο τους πρώτους αφού θεωρητικά δεν θα το κάνουμε μέσω cosmote, vodafone κλπ… Λίγη ώρα μάλλον απομένει!

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Συμφωνα με το WMPU το παχος του ειναι 8.55 χιλιοστα δηλαδη πιο λεπτο και απ’το iPhone 4 (9.3 χιλ).

@Tasos Αν η συσκευη σου ειναι unbranded ειναι πιθανο να το παρεις σημερα. Διαφορετικα εξαρταται απο το δικτυο κινητης που αναφερεται στο device

Tasos

Όταν λες unbranded; Έχω το omnia 7 που ως γνωστόν δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα… Αυτο βοηθάει η χειροτερεύει την κατάσταση;

el_mac

βαλτε και εμενα μεσα παιδια 🙂

@ Anastasios-Antonios Toulkeridis κι εγω omnia7 εχω φιλε… κι εσυ αυτο εχεις αν θυμαμαι καλα… λες να ερθει σημερα ????

Iraklis

Σε unbranded ερχεται με το που το βγάλει στον αερα η MS. Παίζει και σημερα.

Tasos

Paidia sorry gia ta greeklish ala sas milaw apo to Omnia 7 pou to exw full fortismeno Kai etoimo gia update. Loipon sto update center tis Microsoft gia ta Windows phone leei ksekathara oti mono I Verizon einai piso stin diadikasia tou update, eno ta free market phones Kai alla diktia opws h Vodafone vriskontai stin idia Fash me ta diktia AT & T Kai Sprint pou anakoinosan episima to update simera…

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Tasos Oταν κανεις reboot αν εμφανιζει το σημα της T-Mobile ή καποιου αλλου δικτυου ειναι branded. H Γερμανικη T-Mobile (Deutsche Telekom) ξεκιναει σημερα(!) τα Mango updates αλλα ξεκιναει με τα HTC και μετα τα Samsung

@el_mac Ναι και εγω omnia7. Ελπιζω ελπιζω 🙂

παρακολουθω οτι tweet εχει μεσα τη λεξη mango. Δεν εμφανιστηκε ουτε στην AT&T ακομη

el_mac

Αφου ειναι ετσι παω κι εγω να γεμισω τις μπαταριες μου και περιμενω… αντε με το καλο

Υ.Γ. τι στο καλο ολοι omnia7 κουβαλαμε ??? 🙂

Tasos

@Anastasios – Antonios katalava oxi to diko mou den einai T-mobile ala theoritai unbranded. Kouragio ligo akoma to sigouro einai pws simera einai h mango day!!

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Μολις ανανεωσαν την σελιδα “where’s my phone update” ! :

https://mango.microsoft.com/windowsphone/en-us/features/update-schedule-world.aspx

Tasos

Μεγάλο μπέρδεμα τελικα αυτό το mango. Αφού ανακοινώθηκε απο την AT & T για σήμερα το wpcentral τώρα αναφέρει πως το update μαλλον θα ξεκινήσει σε 2 μέρες το λιγότερο και σαν να μην έφτανε αυτό, αναφέρει επίσης οτι το update θα χωριστεί σε κομμάτια και θα πάρει εβδομάδες να ολοκληρωθεί στα κινητά!! Τέλος αναφέρει οτι θα φτάσει παγκοσμίως την ίδια στιγμή…Αλήθεια ή ψέματα δεν ξέρω αλλα όλα τα λέει πιο αναλυτικά το wpcentral…

Tasos

Μόνο που η MS τα έχει μπερδέψει λίγο. Απο την μία το mango σήμερα όσοι ανήκουν στην AT & T και απο την άλλη η ιστοσελίδα ”where’s my phone update” λέει οτι τίποτα ακόμα δεν είναι έτοιμο, ούτε καν έχει σταλεί στις εταιρίες!!

Tasos

Απο την στιγμή που μπήκε ο Σεπτέμβριος μπαίνω καθημερινά στο techblog περιμένοντας νέα για το mango. Βασικά ο λόγος που έγραψα οτι η MS τα έχει μπερδέψει είναι επειδή αυτά που λέω παραπάνω είναι γραμμένα σε site που υποτίθεται οτι είναι της MS, το wpcentral… Μακάρι να έρθει σύντομα το update γιατί τοσο καιρό χωρίς marketplace τα έχω παίξει!:P

Cons

Κάτοχος LG Optimus 7 και περιμένω Mango.
Να ρωτήσω κάτι. Έχω πειράξει registry στο PC έτσι ώστε να μου εμφανίζει τη συσκευή σαν δίσκο όταν τη συνδέω. Θεωρείται hack αυτό που θα με αποτρέξει από το update ή όχι; Κατά τα άλλα, η συσκευή είναι απείραχτη, με περασμένο το NoDo πάνω της κανονικότατα (όταν το πέρασα το NoDo, δεν είχα πειράξει τη registry για αυτό ρωτώ τώρα).

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Ειναι απλα τα πραγματα: Οσες εταιρειες ανεφεραν της 27η ως μερα εναρξης των mango updates θα ξεκινησουν σημερα. AT&T, Deutsche Telekom θα ξεκινησουν ΣΗΜΕΡΑ τα updates. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ολα τα AT&T και DT branded θα εχουν mango μεχρι το βραδυ, γιατι η MS στελνει τα updates σε batches ετσι ωστε να εμφανιστει καποιο προβλημα να μην επηρεαστουν ολα και να διακοψουν.
Για την DT πιο συγκεκριμενα επειδη το εχω ψαξει σημερα μαλλον θα κανει target μονο μερικα HTC, τα Samsungs μαλλον αλλες μερες (μαλλον)

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Cons Αφου η συσκευη ειναι απειραχτη μαλλον δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.