Samsung Galaxy A3 & A5 (2017): Στα 329 και 429 ευρώ οι τιμές τους

Εχθές η Samsung ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς Α με τα Samsung Galaxy A7, Galaxy A5 και Galaxy A3 2017. Τα νέα smartphones ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα της Samsung με χαρακτηριστικά και φωτογραφίες, αλλά όχι και οι τιμές.

Σήμερα η Samsung έρχεται να ανακοινώσει τις τιμές στην Ευρώπη για τα δυο από τα τρία μοντέλα που έγιναν επίσημα. Το Samsung Galaxy A3 (2017) έχει προτεινόμενη τιμή 329 ευρώ και το Samsung Galaxy A7 (2017) είναι στα 429 ευρώ.

Για το Samsung Galaxy A7 (2017) δεν δόθηκε τιμή, αλλά θεωρητικά θα είναι πιο ακριβό. Το ότι η Samsung δεν δίνει τιμή, ενισχύει τη φημολογία που έλεγε ότι το A7 δεν θα κυκλοφορήσει Ευρώπη.

Η διαθεσιμότητα της σειράς Galaxy A (2017) θα ξεκινήσει από τη Ρωσία μέσα στον μήνα και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες αρχές Φεβρουαρίου.

Προχωρώντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy A3 (2017) είναι αυτό που ανήκει στην κατώτερη κατηγορία. Ενσωματώνει οθόνη 4.7 ιντσών Super AMOLED HD (720p), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και θύρα USB Type-C. Φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης. Η κάμερα είναι 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και η μπαταρία 2350mAh.

Ακολουθεί το Samsung Galaxy A5 (2017) με οθόνη 5.2 ιντσών Super AMOLED full HD (1080p), με κάμερα 16 Megapixel στην πλάτη και την μπροστινή πλευρά με διάφραγμα φακού f/1.9. Ο επεξεργαστής είναι 1.9GHz οκταπύρηνος, η μνήμη RAM 3GB, η ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης. Διαθέτει μπαταρία 3000mAh, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και USB Type-C.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy A7, A5, A3 (2017): Ανακοινώθηκε η ανανεωμένη σειρά

samsung galaxy a 2017 price, Samsung Galaxy A3 & A5 (2017): Στα 329 και 429 ευρώ οι τιμές τους

samsung galaxy a 2017 price, Samsung Galaxy A3 & A5 (2017): Στα 329 και 429 ευρώ οι τιμές τους

samsung galaxy a 2017 price, Samsung Galaxy A3 & A5 (2017): Στα 329 και 429 ευρώ οι τιμές τους

samsung galaxy a 2017 price, Samsung Galaxy A3 & A5 (2017): Στα 329 και 429 ευρώ οι τιμές τους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ev

Πλάκα μας κάνει η Samsung?Με 400 ευρώ πήρα καινούργιο το note5 πριν 2 μήνες, περσινό μεν πολύ καλό δε.Τι τιμές είναι αυτες;Περίμενα μετά την αποτυχία του note7 καλύτερη τιμολογιακη πολιτική.

Γιώργος Κ.

Αηφονιζει λίγο στις τιμές ή με φαίνεται;

Αντωνης

γιατι ο κοσμος εξακολουθει να αγοραζει samsung? τι αλλο να κανει αυτη η εταιρια για να διωξει τους αγοραστες?

Ιωάννης jb

Συμφωνω κ εγώ για τις τιμές ότι είναι πολύ υψηλές!!
Εντάξει είναι δυνατές συσκευές…. με πολλα καλουδια ακομη κ το a3 το φθηνότερο όλων είναι πολύ δυνατό…
Αλλά οι τιμές είναι αδικαιολόγητα υψηλές ακόμη κ κατά το καλοκαίρι που θα πέσουν αρκετά οι τιμες δε θα αξίζουν.. Εκτός κ αν πέσουν μέχρι το καλοκαίρι 150 κ 200 ευρώ αντίστοιχα, πράγμα που το θεωρώ απίθανο

bezilys

Απλισιαστες τιμές!

dream21

Μια χαρά τιμές είναι οπως ηταν και πέρυσι απο εκει και περα οποιος δεν θελει προσπερνάει και αγοραζει σε 9 μηνες απο τωρα που θα εχει παει στα 250€.
Πριν αρχίζεται να κράζεται να ψαχνετε στο skroutz και να βλέπετε την εξέλιξη τιμης σε οποιο κινητο σας ενδιαφερει.

Στάλθηκε από το iPhone μου

dimitris

παιδια με 360 παιρνετε το samsung s6!! πολυ ακριβα τα κινητα..καλα με τοσα παιρνεισ και αλλες ναθαρχιδες απλα εμεινα στη samsung για να τονισω την πατατα της εταιριας οτι ενα midrange της κοστιζει περιπου οσο μια ναυαρχιδα

Ιωάννης jb

Dream21.. Έχεις iphone μόνο κ μόνο γιαυτό δε πρέπει να μιλάς για τιμές!!!
Όταν πριν 1,5 χρόνο ήρθε ελλαδα το idol 3 στα 300 αν θυμάμαι καλά που ρίχνει κάτω όλη την σειρά a 16…
Ήταν καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά….
Το να δώσει κάνεις 4 κατοσταρικα ή 3 μετά το πασχα για το a5 το οποίο έχει μόνο μία αδιαβροχοποιηση σαν ουσιαστική διαφορά είναι άσχετος κ δυστυχώς εδώ ελλαδα παρά την κρίση που έχουμε υπάρχουν ακόμα πολλοί τέτοιοι..

Chris_BMW

Κάποιοι εδώ μέσα θεωρούσαν ακριβό το SE.. Χμμ.. για να θυμηθούμε λίγο..Το SE λοιπόν παρουσιάστικε πρίν περίπου ένα χρόνο και αν εξαιρέσεις το design το οποίο είναι αυτούσιο του 5S,το υπόλοιπο hardware συμπεριλαμβανομένης και της πίσω κάμερας (με δυνατότητα εγγραφής 4κ βίντεο) ήταν αυτούσια της τρέχουσας ναυαρχίδας της Apple με ο,τι αυτό συνεπάγεται…

Δεν πειράζει..Ουτος ή άλλος Samsung είναι..που σέβεται τον πελάτη και τα χρήματα που δίνει.Δεν είναι σαν την Apple που κοιτάει μόνο πως θα σου τα αρπάξει…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Ακόμη περιμένω τον Κύριο Κούκ να βγάλει τον αντικαταστάτη του 4s , ως 4se βεβαίως.
Μαγικές 3,5 Inches , όπως ήθελε και ο ΚΥΡΙΟΣ Jobs στις οποίες σύμφωνα με στατιστικές ,έχει μείνει το 30-35% των υπηκόων μας. Φυσικά με την εκπληκτική τιμή των 699 ευρώ.
Θα γίνει πάταγος! Θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ!!
Apple rules, haters gona hate!

σακης

νταξει στο σκρουτζ κατω απο 400 θα ειναι , και το καλοκαιρι θα πεσει κατω απο 300 .
Μην λετε οτι ειναι Mid range συσκευη , δεν ειναι κανα κινεζικο ( οπως εχω συγκρινει και εγω αλλα υπαρχει τεραστια διαφορα σε ποιοτητα και αυτα που προσφερει) ειναι 8πυρηνο με καλη καμερα μπρος πισω , αδιαβροχο , καλη μπαταρια δεν νομιζω οτι δεν τα αξιζει τα λεφτα του

Giannisanag

Πιαστε στα χερια σας το παρακατω
Xiaomi redmi pro prime
4gb ram
5.5 FHD Oled
XELIO X25 10πυρηνος
dual rear camera setup
128gb χωρητικότητα

Τιμη Ελλαδα: 330
Τιμη κινα :250

Δεν ειναι αδιάβροχο
Δεν έχει την “υποστήριξη” της sammy
Ειναι ομως πολυυυυυυ φθηνοτερο

Και αυτά σας τα γραφει φανατικος των Samsung Note (3 εχω) με 3 tab της sammy ενα A5 κι ενα core

Costas

@dimitris
Μην συγκρίνεις τιμές κινητού σχεδόν διετίας με ένα που μόλις ανακοινώθηκε. Είναι ανόμοια πράγματα. Αν πάλι πραγματικά θέλεις να κάνεις αυτή την σύγκριση, περίμενε 2 χρόνια και δες πόσο θα έχει πάει στο skroutz το Α5 (2017). Σίγουρα κάτω από 360€ που μόλις ανέφερες!

dimitris

costas ειναι ανομοια γιατι το ενα ειναι midrange και το αλλο ναυρχιδα..και ας εχει βγει 2 χρονια πριν

Nio

Και γιατί να μην πάρει κάποιος το G5 ή το oneplus 3t?? Σύμφωνα με τις τωρινές τιμές και όχι πόσο θα πέσουν σε χίλια χρόνια. Έλεος….

Άρης

Δεν καταλαβαίνω γιατί κραζετε την samsung και την Apple. Λέτε ότι έχουν ακριβά τηλέφωνα. Μην τα παίρνετε λοιπόν. Πάρτε αυτά που μπορείτε. Κι εγώ θέλω να πάρω την BMW M5. Δεν μπορώ όμως γιατί είναι ακριβή για την τσέπη μου. Να κραξω την BMW για την τιμολογιακη πολιτική της? Ή να αρχίσω να λέω ότι η octavia είναι καλύτερη και με λιγότερα λεφτά? Samsung παίρνει όποιος ξέρει και όποιος μπορεί. Εσύ θέλεις κινέζικο? Πάρε κινέζικο…. μην κατηγορείς όμως τους άλλους επειδή δεν μπορείς να πάρεις τα προϊόντα τους.

ELEONORA

Ειναι τακικη ολων των εταιριων να βγαζουν κινητα ακριβα στην αρχη και η τιμη μετα απο 2 μηνες να πεφτει 20%-30%.Για εμενα,το μονο λαθος που εκανε η samsung ηταν,που εβαλε παλι 8πυρηνο cortex a53,και οχι 6πυρηνο ή ακομα και 8πυρηνο με cortex-a73+a53.Ουσιαστικα,λοιπον καποιος ειναι πιο ασφαλης να αγορασει το galaxy s6,αντι για το galaxy a3,και το galaxy s7 αντι για το α5,αφου οι τιμες τους εχουν πολυ μικρες διαφορες.

dimitris

Πραγματικά που βρήκατε το νοτε 5 400 ? πείτε μας Οκ είναι τσιμπημένες τιμές αλλα δεν πρόκειται να το πάρουμε και τωρα

Γιαννης

Καινουριο κινητο αλλά όντως ακριβό…με 450€ παίρνεις το s7 που στην κυριολεξία πετάει!!σε 7 μηνες θα πεσει η τιμή σίγουρα 30-50€ !!οποίος θέλει περιμένει!!

ZURA

Με αυτά τα λεφτά περνώ ή ένα OnePlus ή Xiaomi.

Antonis

2017 και ακομα να δωσει η Samsung σε mid range κινητο της,βιντεο με δυνατοτητα εγγραφης 1080/60 fps και παραμενεις στο 30 fps και καμερα με απλα καλες φωτογραφιες…Σε μερικους μηνες θα εχει πεσει η τιμη του A5 κοντα στα 350 ευρω δηλαδη οσο κοστιζει και το S6 το οποιο και φυσικα και ειναι κατα πολυ ανωτερο απο οποιοδηποτε κινητο της σειρας A…Με το A3 το ιδιο..Θα πεσειι κοντα στα 250 ευρω που επισης σε αυτη την τιμη βρισκεις πολυ ανωτερα κινητα…Οποτε για αλλη μια φορα η Sammy αποδεικνυει οτι η σειρα A δεν αξιζει καθολου και ο μονος λογος να παει καποιος σε Samusng ειναι τα high end μοντελα της και τιποτε αλλο…

JohnWave

Αναμενόμενη εντελώς η τιμή ( τόσο είχε κυκλοφορήσει και το περσινό μοντέλο) όπως αναμενόμενη θα είναι και η γρήγορη πτώση της. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο σχετικό άρθρο, θεωρώ πως “έξυπνη” αγορά θα αποτελέσει όταν πέσει στα 250-300€. Για κάποιον που μπορεί να δώσει 400€ και θέλει Samsung τότε μπορεί να πάει στο S7 στα 450€ ή στο S6 στα 370€ ( ναι το S6 έχει μέτρια μπαταρία αλλά φορτίζει εξαιρετικά γρήγορα ).

dream21

@JohnWave

Ετσι είναι οπως τα λες και τα λέω ποιο επάνω..

Στάλθηκε από το iPhone μου

ΝΙΚΟΣ

Με το honor 8 στα 300 κάτι & το P9 Lite 200-250 που πάει η Samsung? Οκ, κάποια fanboys ,θα το πάρουν αλλά αυτή την κατηγορία θα την χάσει σιγά σιγά , ίσως και απότομα βέβαια. Στα updates παραμένει χάλια.Το touchwiz εκεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πάει και βγάζει δική της ψηφιακή βοηθό. Να δω πότε θα του στρίψει του Πιτσάι να κόψει το store & τα services και να πα να γα…ει στα βράχια. Άγιος άνθρωπος.

Chris

Στην σειρα Α της Samsung πληρωνεις κυριως την ποιοτητα κατασκευης.Σε low-mid Samsung για οποιον δεν εχει παραπανω απαιτησεις συμφερει η σειρα J και ας ειναι πλαστικουρα μπροστα στο Α

Νικόλας

Μιλάτε για κινητά που δεν έχουν την ποιότητα της Samsung φυσικά ότι πληρώνεις παίρνεις! θέλετε να σας δίνουν σχεδόν τζάμπα τα κινητά έλεος! Λογικό να είναι ακριβό όταν θα κυκλοφορήσει φυσικά όσοι ξέρουν από αγορές έχουν καταλάβει! Τώρα όσο για το Samsung Galaxy S6 δεν θα πω πολλά αλλά κινητό που δεν μου δίνει την δυνατότητα για επέκταση μνήμης δεν αξίζει και ας έχει και 50€
Καλό θα ήταν κάποιοι πριν μιλήσουν να ξέρουν και από ποιότητα!! Και τέλος το Samsung Galaxy A5 2017 αξίζει τα λεφτά του και δυνατό εσωτερικά και εξωτερικά σαν εμφάνιση οπότε κινητά σαν P9 και honor έχουν φάει άκυρο και σαν εμφάνιση και γενικά ως ποιότητα! Μόλις έρθει Ελλάδα φυσικά θα πάρω το Samsung Galaxy A5 2017!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.