Samsung: Τι ρεκόρ έσπασε με τα Galaxy A5 και Galaxy A3;

Δεν είναι μόνο οι Κινέζοι κατασκευαστές όπως η Elife που μπαίνουν στο βιβλίο ρεκόρ Guinness τις συσκευές τους, αλλά το ίδιο επιχείρησε και η Samsung και τα κατάφερε. Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες selfies που έχουν τραβηχτεί μέσα σε ένα 24ωρο χρησιμοποιώντας τα Samsung Galaxy A5 και Samsung Galaxy A3.

H όλη καμπάνια έγινε στην Νότια Αφρική (Γιοχάνεσμπουργκ και Κέιπ Τάουν) όπου και λάνσαρε τα Samsung Galaxy A5 και Galaxy A3. Μιας και οι selfies είναι η “τρέλα” της εποχής, η Samsung προσκάλεσε απλούς ανθρώπους να τραβήξουν τα δικά τους πρόσωπα και έφτασε στις 12,803 selfies, 3,000 περισσότερες από το προηγούμενο ρεκόρ (ναι υπήρχε τέτοιο ρεκόρ). Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας η Samsung έδωσε δωρεάν πάνω από 100 Galaxy A και selfie sticks για να ενισχύσει τη συμμετοχή.

Τώρα για το που ωφελεί ένα τέτοιο παγκόσμιο ρεκόρ είναι αμφίβολο, πάντως κατάφερε να τραβήξει επάνω της τα βλέμματα, επομένως το τμήμα marketing πέτυχε το σκοπό του.

Να πούμε ότι τα Samsung Galaxy A5 και Samsung Galaxy A3 είναι τα δυο πιο λεπτά κινητά της Samsung (6.7 χλστ. και 6.9 χλστ. αντίστοιχα) και τα πρώτα που χρησιμοποιούν premium υλικά κατασκευής. Έχουν 5 Megapixel selfie κάμερα με την οποία έσπασαν το ρεκόρ και quad-core Snapdragon 410 επεξεργαστές.

samsung galaxy a5 a3 selfies record, Samsung: Τι ρεκόρ έσπασε με τα Galaxy A5 και Galaxy A3;

samsung galaxy a5 a3 selfies record, Samsung: Τι ρεκόρ έσπασε με τα Galaxy A5 και Galaxy A3;

samsung galaxy a5 a3 selfies record, Samsung: Τι ρεκόρ έσπασε με τα Galaxy A5 και Galaxy A3;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Ρεκορ πωλησεων ποτε θα σπασει;Γιατι με το προαναφερθεν ρεκορ δεν θα παει και πολυ μπροστα σαν μαρκα…

katsa

τσαμπα λεφτα το α5, με 20000 στο antutu δε πας πουθενα το g2 2 χρονων μοντελο περιπου βγαζει 40000 με official lollipop update και πολυ φθηνοτερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.