Samsung Galaxy A5/Α3, νέες φωτογραφίες των μεταλλικών smartphones

Με το Samsung Galaxy Alpha το οποίο είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με μεταλλικό frame, η Samsung άνοιξε μια νέα κατηγορία την οποία θα εμπλουτίσει με τα μη ανακοινωμένα Samsung Galaxy A3, A5 και A7. Πρόκειται για συσκευές με κατώτερα χαρακτηριστικά από το Samsung Galaxy Alpha.

Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες του Samsung Galaxy A3 και του Α5. Το Samsung Galaxy A5 είναι στην αριστερή πλευρά και το Galaxy A3 δεξιά.

samsung galaxy a3 and a5 leaked, Samsung Galaxy A5/Α3, νέες φωτογραφίες των μεταλλικών smartphones

Εδώ είναι το Samsung Galaxy A5, το οποίο λέγεται ότι θα κοστίζει γύρω στα 400-450 δολάρια και θα έχει 5 ιντσών 720p Super AMOLED οθόνη, Snapdragon 400 και 13MP/1080p camera.
samsung galaxy a3 and a5 leaked, Samsung Galaxy A5/Α3, νέες φωτογραφίες των μεταλλικών smartphones

Το Samsung Galaxy A3 θα είναι πιο οικονομικό στα 350-400 δολάρια με 4.52 ιντσών qHD Super AMOLED οθόνη, Snapdragon 410 chipset, a 8MP/1080p εξωτερική κάμερα και 5MP selfie κάμερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

1) Ελπίζω να τα δούμε σύντομα στην Ελλάδα.
2) Εύχομαι επιτέλους η SAMSUNG να αρχίσει να αλλάζει εμφάνιση στα κινητά της: Τα βαρεθήκαμε!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Πιο ενδιαφερον ειναι το Α3 με τον 410snap. Αλλα οι τιμες ξεφευγουν οπως παντα!

Νάσος

Ρε παιδιά σε τουαλέτα τράβηξε ο τύπος την δεύτερη φώτο; τι μωσαϊκό είναι αυτό κάτω; χ αχ αχαχαχαχχαχα

Γιάννης

Έτσι που το πάει με τις ονομασίες την βλέπω την μήνυση… και από την AUDI 🙂

tin

Αντε παλι αυτο το κολλημα με τα μεταλλικα κινητα.Ειδαμε την προκοπη των αλλων.

Costas

Άλλο να χρησιμοποιεί καλής ποιότητας μεταλο και άλλο λαμαρίνα που στραβωνει σαν μερικούς κατασκευαστες, μην λέμε ονόματα.

spiros

φιλε μου Costas απο αλουμινιο ειναι το κινητο ποια λαμαρινα λες? ολα τα μεγαλα κινητα στραβωνουν το Iphone αντεχει 25 κιλα πιεση! ειδα και το galaxy αυτο οχι μονο στραβωσε εγινε κομματια εχω δει τοσα σχολια εδω μεσα τοσο καιρο κατα της Apple μην ξεχνατε παιδια πως ητανε τα τοτε Smartphones οπως ειχε πει και ο Steve Jobs (Hard To Use & Baby Software) πριν το Iphone δεν ειχε φανταστει κανεις ολο αυτο το UI να τα λεμε ολα και μην μου πειτε τωρα χαρακτηριστικα και τετοια? το ios δουλευει ανετα οπως ειναι το Android με τετραπυρηνα με ραμ 3 γιγα κτλπ κ ακομα δεν λεει τπτ ολο bugs ιους και αλλα πολλα μονο μην φτασουμε στο σημειο το Andoid να ξεπερασει και τα Computers στα χαρακτηριστικα για να λειτουργει θα γελανε και οι πετρες!!!!!!!!!!!!!!

VasiliS4mini

@Spiros σε ποιο ακριβώς βίντεο έγινε κομμάτια το Galaxy A5 & A3? Νομίζω πως ακόμα δεν έχουν δει το φως τις ημέρας τα κινητά. Το μόνο Galaxy που έγινε κομμάτια ήταν ενα ψεύτικο Note 3 (αυτά τα κούφια που έχουν για Demo). Αν μου στείλεις link που θα πω οτι έχεις δίκιο. H Apple με το Plus έκανε προχειροδουλεια με την δικαιολογούμε.

Γιάννης

Το 6 και το 6 plus λυγίζουν με την μισή δύναμη από ότι το Note 3 , σταματήστε επιτέλους να είσαστε πειθήνια όργανα της πιο άθλιας εταιρείας παγκοσμίως που φτιάχνει κινητά σε εργοστάσια με “σκλάβους”…
https://www.cnet.com/news/riots-suicides-and-other-issues-in-foxconns-iphone-factories/

mortis

@spiros και κάποιος ανακάλυψε τον τροχό του αυτοκινητου, υπάρχουν τόσες εταιρίες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα αυτό που λες είναι παιδικό.Mε την καραμελίτσα τον os έχω να πω τα εξής, και το linux είναι πολύ πιο ελαφρία απτά windows αλλα το 85%+ του κόσμου windows χρησιμοποί,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ένα είναι καλύτερο απ το άλλο απλά είναι διαφορετικής φιλοσοφίας(μην με φάτε οι λινουξάδες παράδειγμα έδωσα)και τέλος για να συγκρίνουμε 2 πράγματα πρέπει να έχουμε μια κοινή βάση δηλαδή η στο iphone android η σε κάποιο android ιός αυτά

Spiros

Καλησπερα παιδια κατ’αρχας εδω μεσα επειδη μας αρεσει η τεχνολογια ειμαστε ολοι φιλοι ετσι θεωρω εγω! VasiliS4mini.Εγω μιλησα για Galaxy γενικως δεν ειπα για το α5 υπαρχει βιντεο με ενα Galaxy s4 που σπαει με λιγη δυναμη κ σπαει κιολας αυτο λεω η Apple Δεν εκανε προχειρη δουλεια απλα τετοια κιν στο μεγεθος αυτο δεν ειναι τσεπης και Note να βαλεις στην τσεπη ζημια θα παθει φιλος μου επαθε παρομοιο με Note του ραγισε! mortis αυτο που σου λεω φιλε μου ειναι γεγονος!! Και ασε αυτα π λες εδω μιλανε τα γεγονοτα!!

kostas70

αν δεν αλλαξει γραμμη πλευσης η σαμυ και δεν αναπροσαρμοσει τις τιμες της προς τα κατω ουτε το πλαστικο ,ουτε το μεταλλο ,ουτε τιποτα δεν την σωνει,και ας αλλαζει τα ονοματα σε αλφα,βητα,γαμα,δελτα, και ουτο καθ’ εξης.οι κινεζει ειναι εδω και σαρωνουν.πρεπει να καταλαβει οτι ο αντιπαλος της δεν ειναι το μηλο αλλα το κινεζικο θηριο που ξυπνησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.