Samsung Galaxy A5 (SM-A500), live φωτογραφίες με μεταλλικό frame

Το Samsung Galaxy Alpha είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με premium design και μεταλλικό frame. Όπως φαίνεται όμως θα ακολουθήσουν κι άλλες, μια εκ των οποίων είναι το Samsung SM-A500 που μάλλον θα ονομαστεί Samsung Galaxy A5. Εχθές εμφανίστηκε να παίρνει πιστοποίηση από την Κίνα και σήμερα σε live φωτογραφίες.

Από άποψη design θα είναι λεπτό και ελαφρύ όπως το Samsung Galaxy Alpha με μεταλλικό περίβλημα, αλλά από χαρακτηριστικά θα είναι mid-range συσκευή.

Θα έρθει με 5 ιντσών Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 720p Snapdragon 400 chipset και 13MP κάμερα. Η ενσωματωμένη μνήμη του είναι στα 16GB και μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας.

Επίσης, οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από το frame και η πίσω πλευρά θα είναι φτιαγμένη από μέταλλο, σε αντίθεση με το Galaxy Alpha που είναι πλαστικό. Βέβαια ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τέλος, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει αλλά αναμένεται να είναι πιο οικονομικό από το Samsung Galaxy Alpha.

samsung galaxy a5, Samsung Galaxy A5 (SM-A500), live φωτογραφίες με μεταλλικό frame

samsung galaxy a5, Samsung Galaxy A5 (SM-A500), live φωτογραφίες με μεταλλικό frame

samsung galaxy a5, Samsung Galaxy A5 (SM-A500), live φωτογραφίες με μεταλλικό frame

samsung galaxy a5, Samsung Galaxy A5 (SM-A500), live φωτογραφίες με μεταλλικό frame

samsung galaxy a5, Samsung Galaxy A5 (SM-A500), live φωτογραφίες με μεταλλικό frame
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rizo

Τώρα φταίω να την κράξω αν όντως κάνει κάτι τέτοιο?
Δηλαδή οι άλλοι είναι χαζοί που θα καθήσουν να αγοράσουν το “premium” Alpha με 700€ και σε 3 μήνες θα πάει 400 επειδή θα βγεί αυτό που θα είναι και καλά το premium μοντέλο της εταιρίας? Και μετά ένα ακόμα πιο ακριβό με 801-805.
Καλά… συνεχίστε έτσι εκει στην samsung. Αυτά που κράζουμε στην Apple… θα τα κράζουμε και εδω!

pazzo

κράζουμε την apple για την κάμερα που προεξέχει, τώρα το ίδιο και η samsung.

pavlos

Κάτι μου θυμίζει !!

κωστας

Αμαν αυτο το κουμπι ποτε θα φυγει ηθελα να ηξερα…

παναγιωτη

φιλε @pazzo η καμερα προεξεχει σε ολες της σησκευες της samsung και ειναι αρκετα συνηθες σε αντροιτ συσκευες και δεν ενοχλει.στην απλ τωρα ειναι καινουριο κατι τετοιο γιαυτο και ο ντορος.απο την πλευρα των φανς των iphone.οσο αφορα την καινουρια συσκευη της samsung μας εχει συνηθησει στα πολλα καινουρια-παλια μοντελα.απ την στιγμη που βελτιωνει και την ποιοτητα σιγα σιγα,δεν βλεπω κατι κακο.επιλογες να υπαρχουν…

9gag

@rizo

φιλε μου καταρχην να κανω ενα copy/paste καποια απο τα λεγομενα σου:

“…Δηλαδή οι άλλοι είναι χαζοί που θα καθήσουν να αγοράσουν το «premium» Alpha με 700€ και σε 3 μήνες θα πάει 400 επειδή θα βγεί αυτό που θα είναι και καλά το premium μοντέλο της εταιρίας?…”

δεν αντιλεγω πληρως αλλα…καταρχην το Alpha δεν εχει κυκλοφορησει απ’οσο ξερω στην αγορα.
λογικα ενας που ενδιαφερεται για αγορα θα ψαχνεται και σιγουρα θα δει πως βγαινει και καινουριο μοντελο επομενως δεν υποχρεωνεται να αγορασει το alpha αλλα μπορει να περιμενει καποιο απο τις 3 εκδοσεις Α3/Α5/Α7.

οντως οπως ειπε και ο Παναγιωτης πιο πανω ειναι λογικη της samsung να βγαζει πολλα μοντελα αλλα το θεμα ειναι να υπαρχουν επιλογες!

και στα λεω αυτα γιατι και εγω ημουν ετοιμος να παρω S5…,μετα ειδα το Alpha και ειπα…ναι ρε συ πολυ ωραιο..αλλα χαλια μπαταρια…και τσουπ……..πεταγεται το Α5….περιμενω να δω το Α7-Specs και να αποφασισω!

(Plz μην αρχισετε τα περι ποσο γρηγορα παει η τεχνολογια κτλ κτλ…τα ξερω αλλα ειναι δικαιωμα μου να παρω οτι θελω οποτε το θελω )

VasiliS4mini

Ειναι μεγάλο θέμα μια εταιρεία να ακούει τους καταναλωτές της. Ωραία η σειρά Αlpha και μάλλον θα βγάλει μετά την σειρά S και το Note και τρίτο flagship.

nord

ωπα το iphone 5 ειναι αυτο?

Χρήστος

Όχι, δεν θα βγάζουν οι εταιρείες νέα μοντέλα κάθε 6 ή 3 ή 2 μήνες επειδή κάποιοι δεν θέλουν ή νιώθουν βλάκες επειδή αγόρασαν ένα άλλο παρόμοιο μοντέλο λίγο καιρό πριν.
Ό,τι να ‘ναι μερικοί απλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.