Samsung Galaxy A7, θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή με Galaxy Note 4;

Η Samsung φέτος δημιούργησε τη νέα σειρά Galaxy Alpha από την οποία έχουμε δει τα Samsung Galaxy A3 και Samsung Galaxy A5, τα πρώτα με κατασκευή εξ ολοκλήρου από μέταλλο. Στη νέα σειρά θα προστεθεί το Samsung Galaxy A7 το οποίο έχει διαρρεύσει πολλές φορές και περιμένουμε να είναι μια mid-range συσκευή. Τελικά όμως ίσως δούμε άλλα από αυτά που περιμέναμε.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στον επεξεργαστή του Samsung Galaxy A7, ενώ τα Galaxy A3 και Α5 έχουν Snapdragon 410 chip οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για octa-core Exynos 5433 SoC, τον ίδιο δηλαδή που βρίσκουμε στο Samsung Galaxy Note 4, οπότε μάλλον μιλάμε για high-end συσκευή και όχι για midranger που περιμέναμε.

Οι προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο για Snapdragon 615 αλλά αν τελικά μπει ο Exynos 5433, μιλάμε για πολύ μεγάλη αλλαγή καθώς έχει τέσσερις Cortex-A57 πυρήνες χρονισμένους στο 1.8 GHz και τέσσερις Cortex-A53 στο 1.3 GHz.

Πέρα από τον επεξεργαστή, το Samsung Galaxy A7 λέγεται ότι θα έχει 5.5 ιντσών 1080p οθόνη, 2GB RAM, 13 Megapixel κάμερα, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα, 16GB ενσωματωμένη μνήμη και 2600 mAh μπαταρία. Οι διαστάσεις του είναι 150x75x6.3 χλστ. και ζυγίζει 150 γραμμάρια. Είναι σχεδόν ίδιο με το LG G3 (146.3×74.6×8.9 χλστ., 149 γρ.) αλλά πιο λεπτό.

Αν οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε θα δούμε ένα Samsung Galaxy A7 που ανήκει στις high-end συσκευές και λογικά θα είναι πιο ακριβό από τα Galaxy A3 και Α5.

samsung galaxy a7 leaks, Samsung Galaxy A7, θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή με Galaxy Note 4;
samsung galaxy a7 leaks, Samsung Galaxy A7, θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή με Galaxy Note 4;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kassandros

Ωραία συσκευή, γιατί να τη χαντακώσει με μέτριο hardwear?….θεωρώ σωστή την κίνηση

Enzo

Αν βάλει κορυφαίο hardware στα Α3, Α5, Α7 θα κανιβαλίσει S5 και ΝΟΤΕ4. Θα μπορουσε απλά στα τελευταία να βάλει premium υλικά και να μην βγάλει όλα αυτά τα Α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.