Samsung Galaxy A7, το πιο λεπτό smartphone της Samsung

Από τη σειρά Alpha η Samsung έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής τα Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A3 και γνωρίζουμε την ύπαρξη του Samsung Galaxy A7 το οποίο έχει εμφανιστεί σε διάφορα leaks. Η Samsung αποφάσισε να δείξει το νέο smartphone κατά την επίσημη παρουσίαση των Galaxy A3 και A5 στη Μαλαισία, αν και δεν έχει ανακοινωθεί.

Το Samsung Galaxy A7 είναι το πιο λεπτό smartphone που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Samsung με πάχος μόλις 6.3 χιλιοστά, έχει μεταλλική κατασκευή, 5.5 ιντσών οθόνη 1080×1920 pixels, octa-core Snapdragon 615 CPU χρονισμένο στο 1.5 GHz, 13 Megapixel κάμερα, 2600 mAh μπαταρία και Android KitKat.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει στη Μαλαισία τον Φεβρουάριο στα 400 δολάρια περίπου, αλλά περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες όταν κάνει η Samsung την επίσημη παρουσίαση.

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, το πιο λεπτό smartphone της Samsung

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, το πιο λεπτό smartphone της Samsung

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, το πιο λεπτό smartphone της Samsung

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, το πιο λεπτό smartphone της Samsung

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, το πιο λεπτό smartphone της Samsung

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, το πιο λεπτό smartphone της Samsung

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, το πιο λεπτό smartphone της Samsung

samsung galaxy a7, Samsung Galaxy A7, το πιο λεπτό smartphone της Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Cpt.obvious

Ίδιο με το Galaxy S2, απο μπροστά τουλάχιστον

Κώστας

Ίδιο με το Galaxy S-ολα- από όλες τις μεριές.

Radiator

Ένα huawei p7 με το λογότυπο της Samsung!!!

arislp

να πως γινεται το σωστο μαρκετινγκ..καθε μερα να βλεπεις σε ολα τα blogs posts για την samsung…εχει ξεφυγει αυτη η εταιρια και μακαρι να πιασει πατο..μπας και βαλει μυαλο..

κατοχος galaxy s4(ναι το κινητο το αγαπω)

jewish

@arislp παμε καλα? Ευχεσαι να πιασει πατο μια τετοια ετερειαρα μονο και μονο επειδη βγάζει συνεχεια νεα προϊόντα? Καλα θα μας τρελανετε πως σκέφτεστε ετσι. Δεν βγαζει μονο σμαρτφον (τα οποια ειναι κορυφη) βγαζει και αλλα τα οποια δεν πεζει να υπαρχουν ειναι μοναδικά. Σε κάνουν να λες αν εχει ανταγωνισμό (οχι στα σμαρτ στα αλλα δεν λεω τι ισως απαγορευεται) αλλα ενα εχω να πω. Σαν γνωστης των οικονομικων αυτήν η ετερεια ειναι φοβερη επειδη δουλευει και το αξίζει. Είπαμε να διαφωνεις μαζι μου δες τους άλλους παραπάνω τι γράφουν. Διαφωνουν προφανως με τα δικα μου αλλα λενε κατι. Εσυ ειπες μια μπουρδα σορρυ που στο λεω ετσι. Ακου εκει ευχεται να πιασει παταγο με την δικαιολογια βαρεθηκε να την βλεπει στα blogs ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ

arislp

και τι θες να κανω να λεω τα ιδια και τα ιδια που λενε ολοι σε ολα αυτα τα ποστς? το ποσο ιδια ειναι ολα αυτα τα κινητα?

εστω στον τομεα των smartphones να πατωσει….δεν γινεται να ανακοινωνεις καθε μερα καινουργια κινητα..και να ειναι ολα τα ιδια..κρατα την σειρα note,την s και καμια ακομα..οχι αυτες τις αηδιες που κανει…κατοχος s4 ειμαι και μαρεσει πολυ το κινητο μου..αλλα πλεον προσπαθει να κανει οτι εκανε και η apple…ιδια ολα τα κινητα μονο και μονο για να εχουν ολοι απο ενα galaxy(δεν το εκανε οπως η apple βεβαια με ενα μοντελο και αυτο ηταν μαγκια της apple)…

να βγαζει νεα προιοντα που να εχουν νοημα….

σορρυ αν σου εθιξα την εταιρεια..

jewish

@arislp μου την εθιξες πλεον θα βαζω ταξη :p. Cool δεν καταλαβες τι σου ειπα αντέδρασε με επιχείρημα οπως τώρα τα ειπες σωστα. Στο προηγουμενο ποστς ειπες χαζαμαρα φιλε το ξερεις οτι ακουστηκε περιεργα αυτο που ειπες καταβαθος σιγουρα τωρα Μάλιστα. Μακαρι να ηταν δικια μου αλλα μια μερα θα γινει promise χεχεχε :;). Γονιδιακα και μονο μπορω να κανω τα παντα

arislp

νταξει εγω δεν θιχτηκα απλα οπως ειπα επειδη και οι 2 ασχολουμαστε απο οτι φαινεται με τον κοσμο της τεχνολογιας απλα δεν μπηκα στον κοπο να πω τα ιδια και τα ιδια γιατι κατανταει και βαρετο…σιγουρα και αυτο που εκανα το κανουν πολυ σε τετοια ποστς οποτε και παλι εκανα αυτο που δεν ηθελα..και καπως ετσι ακυρωνω τον εαυτο μου… 😛

παω να κρυφτω στην τρυπα μου.. 🙂

jewish

@arislp οχι δεν σου κυνηγαω μαγκα οποτε δεν χρειαζεται να κρυβεσαι :p cool. χερομαι που βρηκα εναν εδώ μεσα να παραδεχεται τοσο τα καλα του οσο και τα κακα του ευγε. Επισημα σου λεω θα πας μπροστα χωρις αστεία.

arislp

αν εχω ενα καλο ειναι αυτο…να μπορω να βλεπω τα λαθη μου και να τα παραδεχομαι…

ισως φταει οτι ειμαι και ζυγος.. ντοινκ.. 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.