Samsung Galaxy A8 (2016): Με οθόνη 5.1″ full HD και Exynos 7420 [GFXBench]

Με πάχος μόλις 5.9 χλστ. το Samsung Galaxy A8, που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2015, είναι το πιο λεπτό smartphone που έχουν κυκλοφορήσει οι Κορεάτες. Όπως φαίνεται η Samsung έχει ήδη στα σκαριά τον διάδοχο Samsung Galaxy A8 (2016), που πέρασε από το GFXBench.

Το Samsung Galaxy A8 (2016) εμφανίζεται με οθόνη 5.1 ιντσών 1080×1920 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή (Exynos 7420) 2.1GHz, Mali-T760 MP8 GPU, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB.

Όσον αφορά στην κάμερα, στην πλάτη του Samsung Galaxy A8 (2016) είναι 16 Megapixel, στην μπροστινή πλευρά 5 Megapixel ενώ τρέχει Android 6.0.1 out of the box. Δυστυχώς δεν έχουμε καμία αναφορά στο πάχος, όμως περιμένουμε να είναι αρκετά λεπτό.

Επιπλέον, το κινητό πέρασε και από το ινδικό Zauba (σελίδα που καταγράφει εισαγωγές και εξαγωγές στη χώρα) δείχνοντας τιμή περίπου 205 δολάρια (λογικά δεν θα είναι αυτή η τελική τιμή).

samsung galaxy a8 2016 specs, Samsung Galaxy A8 (2016): Με οθόνη 5.1″ full HD και Exynos 7420 [GFXBench]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Z5

Με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ένα s6 με χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη.Παρα πολύ καλή επιλογή αν έχει λογική τιμή.Νομιζω ότι άνετα μπορεί να μπει αρχικά στα 350-400 ευρώ

JohnWave

@Nίκος Ζ5, όντως αλλά πέρα από τη χαμηλότερη ανάλυση οθόνης , πιστεύω ότι θα έχει και κατώτερη κάμερα. Ήδη βλέπω δεν έχει HDR και πιθανόν να έχει κατώτερο φακό. Aπό την άλλη πιθανόν να έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Κι εγώ για τις τιμές που λες το κόβω με ποιο πιθανή αρχική τα 400€.

Αν υπολείπεται σε κάμερα και οθόνη αλλά έχει καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το S6 τότε θα είναι λογική η αγορά του στα 360 ( τόσο έχει τώρα το S6) για αυτούς που δίνουν περισσότερη σημασία στη μπαταρία σε σχέση με την κάμερα. Προσωπικά δίνω περισσότερη σημασία στην κάμερα οπότε θα έπαιρνα το S6 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Νίκος Z5

Θα φανεί. Πάντως αν ξεκίνησει στα 400 σε 3-4 μήνες θα είναι ευκαιρία από τις λίγες με αυτά τα specs. Εμένα η full HD οθόνη στις 5 ίντσες μου είναι υπέρ αρκετή οπότε όπως είπες λογικά θα έχει καλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία, τώρα για την κάμερα θα φανεί αλλά και πάλι θα είναι σε καλά επίπεδα.

Γιαννης

Εγώ με το S6 έχω απογοητευτεί με το θέμα μπαταρία. Ναι μεν φορτίζει γρήγορα αλλά όχι και κάτι το τρομερό και φοβερό. Οπότε η αυτονομία είναι κάτι που πάντα θα καίει τον πελάτη…

Νίκος Z5

Γιάννης @ πάρε Xperia.. Μπορεί να μην έχεις καλή camera(χαχαχ) αλλά μπαταρία έχεις σίγουρα.

Cons

Ωραίο κινητάκι…

Ξέρουμε κάτι για android 6 σε Galaxy A5 2016???
Ακόμη περιμένουμε…

Γερασιμος

Το θλω δε το ειχα ποτε το θελω πολι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.