Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung

Διέρρευσαν live φωτογραφίες του Samsung Galaxy A8 το οποίο αρχικά είχε ακουστεί ότι θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών και τελικά το GFXBench δείχνει πως θα έρθει με οθόνη στις 5.5 ίντσες. Οι φωτογραφίες δείχνουν μεταλλικό frame, στρογγυλεμένες γωνίες και λεπτά λεπτά περιθώρια στο πλάι.

Ωστόσο στην κάτω πλευρά τα bezel είναι μεγαλύτερα λόγω του κεντρικού κουμπιού που θα έχει ενσωματωμένο τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και στην πίσω πλευρά έχουμε κάμερα, ηχείο και flash για την κάμερα.

Από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να πάρουμε πολλές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά λέγεται ότι το Samsung Galaxy A8 θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB η οποία θα μπορεί να επεκταθεί, η κάμερα θα είναι 16 Megapixel και η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Αναμένεται να τρέχει Android 5.1.1 ενώ θα είναι πολύ λεπτό με διαστάσεις 157.7×76.7×5.9 χλστ., βάρος 140 γραμμάρια και μπαταρία 3050mAh.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα, αλλά αφού διαρρέει σε live φωτογραφίες, λογικά δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί επίσημα.

Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung, Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung

Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung, Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung

Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung, Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung

Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung, Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung

Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung, Samsung Galaxy A8: Live φωτογραφίες από το πιο λεπτό Samsung

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Τα ίδια παντελακη μου τα ίδια Παντελή μου…

Lefteris

Σκέτη αντιγραφή του iPhone…

(Κάτοχος iPhone 6, iPad Air 2, MacBook Pro 13″, iPod Touch 5th Gen και iMac 5K)

Γιάννης σε λέω

Η γνωστή σχεδιαστική κλασικούρα της Samsung… Ευτυχώς που έχει πολύ καλό marketing και κοροϊδεύει τον κόσμο… Και από τιμές βράστα!

Στην ουσία στο σχεδιαστικό κομμάτι η υπέρβαση έγινε με τα φετινά Galaxy S6 και S6 Edge, όπως και με το περσινό Galaxy Alpha, όλα τ άλλα τα ίδια και τα ίδια!

Paul

Πήξαμε στα Galaxy

nikosar

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κάθε μηνα βγάζει και ένα *νεο * μοντέλο ?? Με ίδιο ντιζάιν με διαφορετικά αρακτηριστικα … έλεος Samsung κάτοχος s6

Jen11

@Lefteris

Μην κάθεσαι να γράφεις τέτοιο κατεβατό και κουράζεσαι, γράφε απλά -τελειωμένο ifanboy- ώστε να παίρνουμε στα σοβαρά τις αμερόληπτες αναρτήσεις σου.

Makis

Απλά εμετικό όπως είπαν και οι προηγούμενοι.

ducatijim

Πωωωω τέλειο παιδιά!!
Φοβερά πρωτότυπος σχεδιασμός!!!
Ααα ρε σαμσουνάκηδες….τυχεροί!!!!!!!! 600ευρω θα έχει κ θα τρέξετε να το πάρετε…χαχαχα

Nick

– Ποιό τηλέφωνο πήρες τελικά; Εγώ το Galaxy!
– Μεγιές, ωραία επιλογή. Εγώ το Xperia τελικά!
– Ευχαριστώ, και συ να το χαρείς, ωραία επιλογή και η δικιά σου. Και η Μαρία αγόρασε το Lumia σε κίτρινο και της αρέσει πολύ!

Giannis ayo

@jen11 νταξη εγραψες!

lefteris t.

@nick Καθε εταιρια εχει το δικο τισ design ποιο ειναι το προβλημα δλδ?
Καθε χρονο ειναι σχεδων ιδιο με ενα ρετουσαρισμα δν καταλαβαινω που ειανι το κακο!

Γιώργος

Θέλετε να τρολάρετε τουλάχιστον πείτε κάτι έξυπνο. Ειδικά αυτός που έγραψε ότι είναι αντίγραφο του iphone πρέπει να ήταν σε καμιά σπηλιά από την εποχή του Galaxy Nexus.

Nick

@lefteris t., επειδή προφανώς δεν έπιασες το νόημα του τι ακριβώς ήθελα να “θίξω”, κανένα πρόβλημα δεν έχω με τις εταιρείες και το design της καθεμιάς. Απλώς σατιρισα τις τρεις συγκεκριμένες για το γεγονός ότι έχουν δώσει το ίδιο ακριβώς brand-name σε όλα τους τα τηλέφωνα, ανεξαρτήτως σειράς αν είναι low-end, mid-range ή premium δηλαδή. Εγώ για να καταλάβεις είμαι φαν της Sony οπότε μη νομίζεις ότι έχω πρόβλημα με το χαρακτηριστικό design της κάθε φίρμας.

Γιαννης

Ιδιο το S3 πισω!! Παγερα αδιαφορο!!

gt-i9506

το menu button γιατι δεν υπαρχει?? μη μου πεις θα ειναι χυμα τα εικονιδια αλα MIUI style?

Giorgos Cf

Πόσο πιο λεπτό πια?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.