Samsung Galaxy Ace 3 επίσημα

Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Ace 3 με οθόνη 4 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 5 Megapixel με LED flash. Ουσιαστικά θα υπάρξουν 3 διαφορετικές εκδόσεις, μια με 3G, μια με 4G και μια με δύο κάρτες SIM 3G (Galaxy Ace 3 DUOS). Το Ace 3 ενσωματώνει λειτουργίες όπως S Translator, S Travel, Smart Stay και S Voice.

Το μοντέλο με 4G/ LTE θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2GHz, μπαταρία 1800 mAh, πάχος 10 χλστ., βάρος 119.5 γρ. και έξτρα τη λειτουργία Pop up Play.

Samsung Galaxy Ace 3
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Διπύρηνος 1GHz
GPU: ?
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, LCD, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB (1.77 διαθέσιμη)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 121.2×62.7×9.8 χλστ.
Βάρος: 115 γρ.

Samsung Galaxy Ace 3 επίσημα, Samsung Galaxy Ace 3 επίσημα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Κώστα ξέρουμε περίπου τιμή ?

geohot

Στρογγυλοοοοο και χοντρο.

μαρκος xperia

Αλλη μια τεράστια αποτυχία απο την Samsung. Και γενικότερα, όλη η σειρά ace είναι αποτυχία πιστεύω, γιατί τα πουλάνε αρκετά ακριβά χωρίς να προσφέρουν τίποτα σπουδαίο. Ποτε δεν κατάλαβα την κίνηση αυτή της Samsung πάντως…..

μιχαλης σαβ.

μονο τα galaxy s αξιζουν απο τη samsung

keysmith

όλα είναι θέμα τιμής. Αν το δίκαρτο στοιχίζει 170€ -200€ θα είναι μια καλή αγορά. Ελπίζω να έχει 720p video αλλα δεν είμαι σιγουρος. Καποιοι που γράφουν στο ιντερνετ ότι θα στοιχίζει 300€ επλίζω να διαψευστούν.

Alexis

300 θα έχει παίδες! το ονόμασαν 3 αλλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση 3! Σιγά τις διαφορές! Και είναι και εμφανισιακά ολόιδιο με το 2!

andreas kor

Kαι γιατι να μην παρει καποιος το galaxy s2 η το s3 mini η καποιο αλλο απο 200 ιδια κινητα της samsung??

Μιχάλης

Λογικά γύρω στα 300 θα είναι η τιμή του. Ποιός όμως ο λόγος να δώσεις τόσα λεφτα και να μη πάρεις το s3 mini όπου από θέμα οθόνης και ram είναι καλύτερο τουλάχιστον. Στην τελική πιστέυω ότι με την κυκλοφορία του ace 3 και s4 mini το s3 mini θα πέσει κι’άλλο. Επομένως τσιμπάς καλύτερο κινητό σε καλύτερη τιμή!

Teo

@geohot..
χοντρο με 9.8 χλστ ???
Μια χαρά είναι παίδες με τα 220-240 που θα ξεκινήσει να πωλείται στους απατεώνες και σε ένα μηνα στο skroutz θα κοστίζει 150-170 ευρώ.Μια χαρά για αυτά που έχει επάνω.

geohot

@Teo
Φυσικα χοντρο. Εχω s2, πολυ παλιοτερο και ειναι 8,5mm. Για μενα ειναι ελαφρως παχυ, και η μπαταρια του δεν το δικαιολογει

ioannis ch

καιγω πιστευω οτι θα ξεκινησει με 299ευρω γιατι γενικα οι ελληνες φυσανε το παραδακι
και θα καταληξει απατο στα 199 για να θυμομαστε παντα και την πυροσβεστικη το καλοκαιρι

teovag

Κώστα ποιά διαφορά έχει από το S Advance…δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό εκτός από τις εκδόσεις με 4G και 2sim που αναφέρεις!? …άντε και την λίγο μεγαλύτερη RAM..

Nixname

Το πετυχα στο φυλλαδιο του καταστηματος Germanos στα 299!

Chn

Παιδια το κινητο θα αρχισει ως συνηθως με τα 299€ αργοτερα θα πεσει 199€ και τελικη τιμη του θα ειναι τα 159-189€. Οσο για τον σχεδιασμο το βρισκω παρομοιο με το Samsung Galaxy S4 Mini. Επειδη ειμαι λατρης των Galaxy Ace 3 μαλλον θα το παρω. φυσικα στην τελευταια τιμη του.

yorgaraz

πολύ ωραίο. το πρότεινα στον πατέρα μου και το πήρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.