Samsung Galaxy Ace 4: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Lollipop

Τα updates που δίνουν ή δεν δίνουν οι εταιρείες σε συσκευές και κυρίως αυτές που ανήκουν σε πιο χαμηλές κατηγορίες, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς. Ένα παράδειγμα αυτή τη στιγμή είναι το Samsung Galaxy Ace το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα πέρσι στις 30 Ιουνίου και μαθαίνουμε ότι δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop.

Οι πληροφορίες έρχονται από το τμήμα της Samsung UK και μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter απαντά ότι το Samsung Galaxy Ace 4 δεν θα αναβαθμιστεί σε Lollipop, χωρίς ωστόσο να επισημαίνει τον λόγο.

Samsung Galaxy Ace 4: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Lollipop, Samsung Galaxy Ace 4: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Lollipop

Samsung Galaxy Ace 4: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Lollipop, Samsung Galaxy Ace 4: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kleovis

Το Samsung galaxy grand 2 θα πάρει lollipop ???

One

Κινητά για ένα χρόνο…

ervinakoc

Για samsung s3 neo ξερουμε ποτε θα παρει λολιποπ????

ironmanmark40

Όχι κανένα από τα δυο δεν θα πάρει τη lollipop. Πολιτική της σαμσουνγκ σε όλα αυτά τα μοντέλα… μόνο στις ναυαρχιδες και αυτές μόνο ενός άντε δυο χρονων το πολύ…. όπως στο s3 δεν έδωσε ποτε την 4.4…. δεν το λέω προσβλητικά προς το android άλλα καλο θα ήταν να δείτε τα windows mobile 10 όταν βγουν που είναι πια πλήρη και ισάξια της android m και ios 9 όταν βγουν με σίγουρη αναβάθμιση οποιας συσκευής windows phone επιλέξετε!

Anestis

@ ironmanmark40 στο λτε εδωσε κιτ κατ επρεπε και λολιποπ αλλα σαμμυ τι να κανουμε 2 απντειτ μονο κανονικα ειναι τρια αλλα αστα παμε για iphone 🙂

Sotiris

Το ότι η Samsung δεν αναβαθμίζει όλες τις συσκευές της είναι απαράδεκτο. Το να αναφέρεται ότι τα Windows 10 είναι ισάξια του Android M είναι από τα άγραφα. Τι διαβάζουμε, Θεέ μου.

Darth

αυτό έλειπε να πάρουν η σαβουρες τύπου Ace 3/4 s3/3neo κλπ το lollipop, σερνονται που σερνονται με το 5 θα γίνουν τέλειος σαλιγκάρια… εδώ κάτι θυρία έχουν γίνει χειρότερα με το 5… ακόμη και το θυρίδες mate 7 (3gb ram) άρχισε να λαγκαρει και έπεσε αυτονομία στα μισά (από 9 ώρες οθόνη κατέβασες στης 5)

Ωασίλης

@Darth … τράβα εσύ και σκάσε τα 900άρια για να πάρεις τα προϊόντα που σου πλασάρουν για διαστημόπλοια… φυσικά και πρέπει να παίρνουν όσες δυνατόν περισσότερες συσκευές Lollipop…
4πύρηνοι στα 1.4 με 1/1.5 GB ram είναι… αν είναι δυνατόν…

Darth

@ Ωασίλης ειπε κανεις κατι τετοιο? εγω προσοπικα θεορω android Πλυρες……. και στο mate δεν προειτε να αλλαξω την 4,4 οσο το εχω (τπτ δεν αξιζει σαν σταθερότητα και καλη αυτονομια)

5,0 ειναι παρα πολύ βάρη, και ακόμη και με προσφατο hardware υπαρχουν επιπτώσεις….. αν οχι στης επιδόσεις.. στην αυτονομια σίγουρα……… ειδικά οταν κάποιος εχει πολλές εφαρμογές

και οχι για το mate δεν εχω σκάσει ενα κάρο λεφτα (στην σιγκαπουρη το εχω πάρει…. ένας συνάδελφος μου το φερε με 450 ευρω την monarch έκδοση )

ervinakoc

Ναι ρε φιλε το s3 neo να παρει λολιποπ εναν χρονο εχει που εχει κυκλοφορηση η πολιτικη αναβαθμισης ειναι για δυο χρονια! Και δεν σερνετε καν! με το κιτκατ ολα δουλευουν ρολοι. πηγαιναι εσυ που εισαι εξυπνος και σκασε ενα χιλιαρικο να παρεις καλο κινητο!

Darth

@ervinakoc ας το παρει……… μετα το lag θα χορτάσεις για μια χιλιετία….. ακόμη θυμάμαι την γκάφα της sony με το neo v/ xperia mini/ ray κλπ που πηγαν σε 4.0 που ηταν ποιο βαρύ…… κυριολεκτικά καταστραφικαν συσκευeς

+ δεν καταλαβαινο την μανια σας με της αναβαθμίσεις…. δλδ σας χαλάει να είστε μια έκδοση πίσω αλλα να λειτουργεί αψογα?

Ιωάννης jb

Darth.. Επειδή είχαν γνωστοί μου neo v και εγώ arc, σε πληροφορώ ότι η αναβάθμιση σε 4.0.3 ήταν εξαιρετική και παρά τα μέτρια χαρακτηριστικά των συσκευών αυτές δούλευαν υποδειγματικά!!!
Μην λες ανακρίβειες..
σε σχέση με galaxy που είχαν δεκαπλασιες rom, διπλάσια ram και διπηρινους επεξεργαστες που όταν πήραν jelly bean σέρνονταν είναι χίλιες φορές καλύτερα!!!! Δουλεύουν κανονικότατα ακόμα και σήμερα…. από arc γράφω!

Darth

@Ιωάννης αδειο ναι ηταν καλο…….. αλλα μεχρι εκει
ειχα το neo v και ξέρω πολύ καλά………. οσο δεν ειχες εφαρμογές ειδικά βαριές ήταν σφαίρα και ειεχε και multitasking………. αλλα μόλις περνούσα viber κλπ χώμα………..

Makis

+1 με Darth για τα sony που ανέφερε, παθών. Άσχετο αλλά ποτέ πια sony γι᾽ αυτόν και μόνο τον λόγο.

Ιωάννης jb

Μάκης -1000 τι παθών ρε φίλε μας λες!
Δλδ αν είχες πάρει άλλο κινητό θα σου είχε βγει καλύτερο νομίζεις; Μιλάμε για εποχή 2012!
Τόσο κόμπλεξ για Sony προϊόντα μερικοί στο techblog δεν έχουν πουθενά αλλού

Darth

@Ιωάννης jb καμία σχέση….. δεν εχω θεμα με sony……… εγω την γκάφα του κάθε ενός την αναφέρω άσχετος εταιρείας………. (και συχαίνομαι τους fanboys bτς γιατί είναι αρρώστα άτομα)

πχ neov/xperia mini/xperia ray ηταν αψογα με 2.3 και πολλές εφαρμογές (κάτοχος του neo v)…. μόλις πήγαν σε 4.0 μειώθηκε δραματικά η ελεύθερη ram…… χάθηκε το multitasking πολλές φορές έβρισκα το viber παντελώς κλειστό κλπ κλπ……. απο την αλλη το arc s που πήρα μεταχ…. δούλευε αρκετά καλύτερα (ίδιας ηλικίας συσκευη δλδ)

η πχ το s3 της samsung……… με το 4.0/4.2 ήταν σχεδόν άψογο!! με την 4,3 καταστράφηκε η συσκευη….

η το iphone 4 … με την 7 αχρηστεύτηκε……. (ακόμη και 4s χαλια έγινε)

η το xperia p που μονό με την 2.3 δεν είχε προβλήματα…. και και στην 4,0 και στην 4,2 είχαμε θέματα…..και σοβαρά μάλιστα

ειναι μερικά παραδείγματα απο συσκευές που ποτε δεν έπρεπε να πάρουν update για να μην χαλάσουν εμπειρία χρήσης

Ιωάννης jb

Κι εγώ σιχαίνομαι τους fanboys αλλά για τα δύο συγκεκριμένα κινητά που είπα ξέρω πολύ καλα ότι δουλεύουν σωστά!
Η λίγο παραπάνω ram που τρώνε με το 4 δεν είναι τίποτα μπροστά στις δυνατότητες που έχουν παραπάνω με την έκδοση 4! Τα συγκεκριμένα κινητά που ααναφέρεις είναι προ πολλών ετών! multitasking δεν έχουν πέρα από αυτό που μπορεί να προσφέρει ένας εγκατεστημένος browser!
Εγώ αυτή τη στιγμή σου γράφω από arc s και opera classic!
Ανοίγω άνετα 2-3 καρτέλες αν κάποια από αυτές είναι πολύ βαριά μπορεί και να με πετάξει!
xperia mini γνωστού μου όταν έβαλε με cleen install το 4 πήγαινε καλύτερα από 2.3!
Εγώ απεχθάνομαι αυτούς που δε ξέρουν και λένε πράγματα που δεν ισχύουν!
Έχω 512 ram με προεγκατεστημένο fb και όχι μόνο… ενώ φίλοι μου με πιο καινούργια κινητά και 1gb ram δεν έχουν εφαρμογή fb γιατί τους καταστρέφει τη συσκευή όταν την κατεβάζουν από ps!

Darth

@Ιωάννης jb αφου δεν με πιστεύεις που ήμουν και κάτοχος……… κανε μια βόλτα στο myphone… εγω ειχα στην συσκευη whatsup viber fb dophin browser tatatalk πριν τα βαλω ολα ηταν αψογα……….. μετά μόλις άνοιγα dolphin κατερεε το launcher και το viber (με 4 5 tabs) μολις άκουγα μουσική και ανοιγα κανα viber κατερεεν τα αλλα…….. μετά έκανα root και εσβισα το bloat……….. βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση…. αλλα μεχρι εκεί…………. μετά το γύρισα σε 2.3 όπου υπήρχε αρκετή ram παραπάνω…….. όλα αψογα εκεί με ιδία χρήση……….. μετά βαρέθηκα το πούλησα πήρα το arc s (που το εχω ακομη σε ενα κουτάκι) το οποίο μεν τέλειος δεν ήταν με το 4,0 αλλα καμία σχέση με το neo v θα μου πεις μην βαλεις το fb…… ειναι βαρυ….. θα μου πεις μην βαλεις το dolphin βολέψου με το μετριο opera min…… απο την μια εχεις δίκαιο……. από τιν άλλη οχι…………. από την στιγμή που έτρεχα αψογα στην 2,3 και με την 4 οχι λόγο μεγαλύτερη κατανάλωσης ram……. την θεωρώ αποτυχία.. και γενικός δεν έπρεπε ενα δοθεί ποτέ σε αυτα τα κιντα…… (βασικά καλά έκανε η sony δεν την έδωσε μέσο του ota καθώς ειδε οτι εμπειρία χρήσης πέφτει παρά πολύ και την έδωσε… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Πρέπει να καταλάβετε μερικοί χρήστες ότι ένα κινητό που είχε βγει το 12 δεν ήταν φτιαγμένο για να κάνει 10 πράγματα μαζί! Κάτι τέτοιο όμως μπορούσε να το κάνει! ο μέσος χρήστης όμως δε κάνει τέτοια χρήση!
Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο αποφάσισαν να θυσιάσουν 50mb ram και να βάλουν το πολύ καλύτερο 4….
Κάποιοι τρελαμένοι σαν κι εσένα χάσανε την δυνατότητα να έχουν 10 πράγματα ανοιχτά και περιορίστηκαν στα 8…
Αλλά οι πιο πολλοί δε κάναν κάτι τέτοιο μπορώ να σου πω κιόλας ότι οι μισοί χρήστες ένα fb ανοίγουν μόνο!!! και αν!!!!
Οπότε σε αυτούς η αναβάθμιση ήρθε κουτί!!!!
διότι θα ξέρεις τη μεγάλη διαφορά έχει η 2.3 με την 4!!!!!
Άρα μη κατακρινεις μια εταιρία που αποφάσισε να βάλει την 4 στις συσκευές τις! τη στιγμή που οι περισσότεροι χρήστες δεν είχαν πρόβλημα!
Το λάθος θα ήταν να έβαζε jelly bean εκεί πιστεύω θα τις κατέστρεφε! όπως κατέστρεψε αργότερα η Sony 3-4 συσκευές που έβγαλε μόνη της!
Όπως το p, go.. Από εκεί και πέρα δεν έκανε αλλα σημαντικά λάθη σε software

Darth

@Ιωάννης οκ θα το παρουμε αλλιος……… πρην την αναβαθμιση εκανε τα “10” πραγματα μαζι ……. μετα οχι…….. (ποιο απλα δεν γινεται να το πω ποια)

Makis

Ας τον Darth, λες και δεν έχουμε τα κινητά που λέμε. Φίλε jb έχω το Ray συνδεδεμένο με το στερεοφωνικό για ν’ ακούω μουσική μέσω radio tunes. Το γύρισα σε 2.3.4 πληρώνοντας μάλιστα. Τίποτε άλλο δεν έχει εγκατεστημένο. Σέρνεται αλλά λιγότερο από την 4.0. Εσύ παίρνε sony, δικαίωμα σου. Δεν συμπαθώ το Android και για να μην πέσω πάλι σε περιπέτειες είμαι με nexus 4 και χαίρεται.

Ιωάννης jb

Μάκη όλα αυτά που έχεις πει δεν έχουν λογική!!
Η είσαι παράλογο άτομο ή δε ξέρεις τη σου γίνεται!
Πρώτον η ποιότητα ήχου που βγάζει το κινητό σου όταν το σσυνδέσεις σε ηχεία είναι μετριότατη!!!
Δεύτερον δε σου αρέσει το android και έχεις nexus ενώ η Sony που είναι κοντά σε stock android δε σου αρέσει! ναι καλα!!
Τρίτον τα κινητά που λες είναι Sony Ericsson και όχι Sony σκέτο!
Τέταρτο από εκείνη την εποχή που λες ότι πήρες ray και σε χάλασε, έχουν αλλάξει παρα πολλά!!!!

Makis

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλτατε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.