Samsung Galaxy Ace Style, Με οθόνη 4 ιντσών και Android KitKat

Το Samsung Galaxy Ace Style έκανε την εμφάνιση του στο Αμβούργο της Γερμανίας, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την εταιρία. Η συσκευή πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα πρώτα smartphones της Samsung που θα τρέχουν Android 4.4 KitKat, έχοντας παράλληλα οθόνη WVGA 4 ιντσών.

Επίσης, αναμένεται να έχει πίσω κάμερα 5MP και VGA μπροστινή, καθώς και 4 GB εσωτερικής μνήμης, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της μέχρι στιγμής.

Τέλος, το Samsung Galaxy Ace Style θα είναι διαθέσιμο και σε μοντέλο dual-SIM, με τιμή που θα κυμανθεί στα €200-€300 σύμφωνα με φήμες.

, Samsung Galaxy Ace Style, Με οθόνη 4 ιντσών και Android KitKat, Samsung Galaxy Ace Style, Με οθόνη 4 ιντσών και Android KitKat, Samsung Galaxy Ace Style, Με οθόνη 4 ιντσών και Android KitKat, Samsung Galaxy Ace Style, Με οθόνη 4 ιντσών και Android KitKat
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Το samsung galaxy express I8730 θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4 KitKat;

Αντρέας

Αυτό έχει και δύο σιμ.Χειρότερο απο ace 2 3.Γιατί ρε Samsung

Apostolosapostolos

Τρομερό σχέδιο !!

GeoChiosGR

200-300 E!!!! Ποιο Moto G τώρα;;;; Αυτό είναι Value For Money…

TeoAngel

Πλεον με 280Ε παίρνεις το Nexus 5 16GB και με +100 το 32GB… Εκεί ειναι πιστεύω το Value For Money.

Alexandros

Ωραία bezels !

Mimis

Samsung.
Σχεδιαστικη αποτυχία.
Το τμήμα Design χρειάζεται επειγόντως απολύσεις.
Ολα ίδια μοιάζουν, ανεμπνευστα και εντυπωσιακα βαρετά.
@TeoAngel +1000
Αυτό είναι πραγματικά value for money.
Τα υπόλοιπα, είναι ιστορίες…

Ηλιας

Το Samsung duos S7582 θα πάρει το 4.3 Android;

NikosTT

Παρελαβα σημερα το s4 απο skroutz, καθως ειχα βαρεθει το s3 mini που ειχα 8 μηνες τωρα. Ειχε την 4.3 και μολις πηρα την ενημερωση για την 4.4 Μας εχουν βαλει σε χοντρο ‘τρυπακι’-παιχνιδι παντως, ενημερωσεις, λογισμικα κλπ. Ο λογος που καθυστερουσα να το παρω ηταν γιατι διαβαζα εδω ‘παραπονα’ του τυπου οτι δεν σεβονται τους πελατες οι εταιριες κλπ. Προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την samsung τα τελευταια χρονια, και την 4.4 που λεει ο λογος να μην επαιρνα δεν θα χα προβλημα. Εγω μπαινω στην διαδικασια για να αλλαξω μια συσκευη οταν θα εχει καποιο προβλημα, σπανια μου χει συμβει, ή οταν την βαρεθω, που παντα αυτο μου συμβαινει. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι…καθε μοντελο που βγαινει, πρεπει περα απο τα χαρακτηριστικα του που εχει σιγουρα καλυτερα απο προηγουμενα μοντελα, να διαφερει και ως προς το λειτουργικο του. Διαφορετικα θα κλειναν και οι εταιρειες αν ειχαμε τις ιδιες συσκευες για χρονια και αλλαζαμε μονο τις εκδοσεις του λειτουργικου. Προσωπικη αποψη εκφραζω παντα, γιατι παρακολουθω μερες τωρα διαφορα σχολια και παραπονα…

loukas

εγω εχω στο sgS4 κ πραγματικά εχω απογοητευτεί απο τν και καλα τοπ συσκευή…η επομενη αγορα μ σίγουρα δν θα ακούει στο ονομα samsung…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.