Samsung Galaxy Alpha, Exynos 5433 Octa και 12MP κάμερα, 13 Αυγούστου

Όσο πλησιάζουν οι μέρες, οι φήμες για το επερχόμενο μεταλλικό Samsung Galaxy Alpha γίνονται όλο και πιο έντονες. Ενώ περιμέναμε να ανακοινωθεί επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα, τελικά η ημερομηνία μετατίθεται για τις 13 Αυγούστου. Μαζί με την ημερομηνία διέρρευσαν και τα χαρακτηριστικά.

Το γερμανικό website AllAboutSamsung δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της συσκευής και αναφέρει ότι θα έχει octa-core Exynos 5433 επεξεργαστή ο οποίος νίκησε τον Snapdragon 805 σε benchmark πριν από λίγο καιρό. Άρα το Samsung Galaxy Alpha φαίνεται πως θα έχει πολύ καλές επιδόσεις.

Επιπλέον, περιμένουμε 12 MP εξωτερική κάμερα μαζί με 2 MP κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Η ανάλυση της οθόνης επιβεβαιώνεται στα 720p. Όπως έχουμε ξαναπεί το Galaxy Alpha αναμένεται με nano SIM και χωρίς microSD expansion (αν και θα έχει ήδη 32GB ενσωματωμένη μνήμη). Το μέγεθος της οθόνης είναι 4.8 ίντσες ενώ θα έχει 2GB RAM.

Τέλος, σύμφωνα με το γερμανικό website αυτή που βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες δεν είναι η τελική μορφή της συσκευής. Η Samsung θα λανσάρει το Samsung Galaxy Alpha ως premium συσκευή, οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε και κατά πόσο θα καταφέρει να πείσει ότι μπορεί να φτιάξει premium συσκευές μιας και εδώ και καιρό δέχεται κριτική για το design και το πλαστικό που χρησιμοποιεί.
samsung galaxy alpha, Samsung Galaxy Alpha, Exynos 5433 Octa και 12MP κάμερα, 13 Αυγούστου

samsung galaxy alpha, Samsung Galaxy Alpha, Exynos 5433 Octa και 12MP κάμερα, 13 Αυγούστου

samsung galaxy alpha, Samsung Galaxy Alpha, Exynos 5433 Octa και 12MP κάμερα, 13 Αυγούστου

samsung galaxy alpha, Samsung Galaxy Alpha, Exynos 5433 Octa και 12MP κάμερα, 13 Αυγούστου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teodore88

Χμμ μια καλη εξηγηση για τα 720p ειναι για την οσο δυνατον καλυτερη αποδοση της οθονης! Τα πολλα ppi φερουν προβληματα απεικονισης κ σταθεροτητας, ειδικα στις amoled…

tiamat

Πολυ δυνατο.Toυτο επρεπε να ναι κανονικά το s5 mini, το μόνο που θα μπορεί να του κοντραριστεί θα ναι το z3 compact

Αλεξανδρος

Εμενα μου αρεσει πολυ..ενταξει οχι κατι τρομερα σχεδιαστικο αλλα σαν διαστασεις και specs το παω παρα πολυ

vasiliS4mini

Exynos 5433 με 720p!!! Αυτο θα ειναι λογικα πιο γρηγορο και απο το επερχομενο Note 4.

Αποστόλης Ρόδος

Με αυτά τα χαρακτηριστικά μάλιστα…. για να δούμε.

Παυλος

Εργαλείο……θα σπάσει τις πωλήσεις

island

Συσκευή που έχει ένα ακαλαίσθητο τεράστιο κουμπί με τίποτα.

edd

Ή είναι fake η φωτογραφία ή έχουν βάλει πολύ μικρή μπαταρία. 1500mA????

Costas

Την μπαταρία που την είδες?
Lol

edd

Γράψε λάθος… 😛

j

Με 1500 mA θα πηγαίνει μόνο μέχρι το περίπτερο

Solon

Εάν είναι τόσο καλός ο Exynos 5433 Octa γιατί δεν τον βάζει στα Premium μοντέλα της η Samsung; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Tom

Ρε μηπως λανσαρει tizen; Anyway εμενα η συσκευη μου φαινεται ομορφη και πιθανοτατα δυνατη με 720p και 2GB RAM και καλο επεξεργαστη. Θελω να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με την μπαταρια και το ποσο καλη τεχνολογια θα κρυβεται πισω απο οθονη και καμερα. Δηλαδη αν το panel ειναι ιδιο με του galaxy s3 που εχω τωρα δεν μου αρκει.

VasiliS4mini

Η συσκευή θα είναι 6 χιλιοστά. Αυτό ίσως κάνει την διαφορά.

JohnWave

Αν η συσκευή αυτή δεν θα είναι όπως στις φωτό στο πλαίσιο και στην πλάτη τότε θα πουλήσει τρελά. Έχει το brand name, έχει το σωστό μέγεθος οθόνης για smartphone, έχει τη δύναμη στον επεξεργαστή, έχει τα 2GΒ ram, η 720 ανάλυση είναι άψογη στις 4.8 ίντσες, θα έχει λογικά πολύ καλή κάμερα και μπαταρία , οπότε το μόνο που μένει είναι ένα πραγματικά premium design με brushed metal πλαϊνά και πλάτη και όσο το δυνατό μικρότερα bezels. Μόλις περιέγραψα το ιδανικό κινητό για μένα.

j

@JohnWave απο ποτέ τα 1500 mA (1η φωτό) ειναι καλά για μπαταρία με τέτοια χαρακτηριστικά. Και μετά λέτε για την apple

greg

Ρε παιδιά μόνο εγώ δε βλέπω τη μπαταρία?που την είδατε την μπαταρία γιατί θα τρελαθώ.?Όσο για το κινητό εμένα μου αρέσει.αλλά ως συνήθως είναι ένα απο τα πολλά κινητά που βγάζει η samsung,μας μπερδεύει και δε ξέρουμε αν και τι να διαλέξουμε και φυσικά αν θα έχουμε υποστήριξη.(σίγουρα υπαρχουν και αλλοι λογοι να διαλεξεις κινητο,εδώ ανεφερα 2).Γτ με τους exynos είναι νομίζω (διορθώστε με αν κάνω λαθος) χειρότερα τα πράγματα σε αναβαθμίσεις.

Alexis

Στην πρωτη φωτογραφια λειπει η μπαταρια! Εγω πιστεύω θα ειναι 2600 mah!

ΒΑΣΙΛΗΣ

Καλησπέρα απο Κερατσίνι λοιπόν
Κάμερα βλέπω
Led flash βλέπω
Για καρδιακός παλμούς βλέπω
………..
Ηχείο για τον ήχο κλήσεις , βίντεο κλπ δεν βλέπω
Μπορεί να είναι στερεοφωνικα ;;;;;;
Ράδιο έχει;;;;;
Κωστακηηηηη θέλω να δω το βίντεο σου και η άποψη σου μετράει !!!!!!

edd

Κάναμε λάθος. Είναι η θέση της μπαταρίας και γράφει την τάση εισόδου, όχι την χωρητικότητα, η οποία προσωπικά μου φαίνεται αρκετά μεγάλη. Συγκριτικά με το δικό μου, για να έχει τέτοια τάση θα χρειάζεται μπαταρία τουλάχιστον 2.250 mAh για να αντέχει μία μέρα με μέτρια χρήση. Αν υπάρχει κανένας φυσικός να μας βοηθήσει παρακαλώ γιατί και ‘γω δε τα θυμάμαι καλά από το λύκειο.

dark_master

εμένα γιατί μου φαίνονται περίεργα τα 3,85Volt? 3.7 δεν ήταν μέχρι σήμερα?

Lefteris

Παιδιά αφήστε το, το s5 έχει ακριβώς την ίδια τάση οπότε για 2800 τη κόβω την μπαταρία! Καμιά έκπληξη εκεί!

Χρήστος Σαμ

Ξαναλανσαρουν το s2 με μεγαλύτερη οθόνη?
Ενα διαφορετικό design δεν μπορει να βρει αυτη η εταιρεία? Σοβαρά δεν το καταλαβαίνω.. Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι? Ωραια η σκέψη με αυτό το μέγεθος και specs flagship ωστε να χτυπήσει το iphone6 αλλα σοβαρά οποτε παω να δω κινητά σε κανα μαγαζι δεν ξεχωριζω τα μοντελα της sammy αν δεν διαβασω το καρτελάκι.. Σοβαρα!.. Και να φανταστείς εχω κ μια γνωμη περι κινητων

Lefteris

@Χρηστος Το design αυτό δεν είναι το τελικό, αν και εγώ πιστεύω ότι δε θα διαφέρει και πολύ, οπότε κακώς κραζεις το design!

tech21man

Βασικα τι αλλο να κανεις στο design γενικα. Ολα πλεον με τον ενα τροπο η αλλο μοιαζουν πολυ μεταξυ τους. Αφου κυριαρχει η οθονη.

dark_master

Ίσως με αυτό το design να θέλει να θυμίσει κάτι από το κινητό που ξεκίνησε την επιτυχία της. S2.

redtfsi

Δεν υπάρχει περίπτωση να φοράει τον 5433.
Σίγουρα φοράει τον 5422 αφού έχει το GPU MALI-T628 και όχι το Τ760. Επιπλέον το 5433 σκοράρει 40000+ στο Antutu σε 2Κ (720p x4) οθόνη, ενώ αυτό 38000 σε 720p!

Teo010

Τελικα οντως δεν ειναι αυτο το τελικο μοντελο. Απο τις φωτογραφιες που ειδαμε σε αλλα site προχθες, υπαρχουν διαφορες στο μεταλλικο περιγραμμα και στο ηχειο. Καμια σχεση δηλαδη με την νικελ καγκουρια που βλεπουμε στις φωτο πιο πανω. Αρα ισως και να μην ειναι το τελικο σκορ στο antutu αυτο που βλεπουμε στην φωτογραφια και να φοραει οντως τον 5433 οπως γραφουν ολα τα site.
Υπομονη λιγες μερες ακομα και θα δουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.