Samsung Galaxy F (Alpha), πληροφορίες για 4.7″ οθόνη και 6 mm πάχος

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες γύρω από το Samsung Galaxy F γίνονται όλο και πιο έντονες και είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Samsung κάτι ετοιμάζει. Σύμφωνα με την Korea Herald, το μεταλλικό Samsung Galaxy Alpha ή Galaxy F όπως θα ονομαστεί, θα έχει 4.7 ιντσών οθόνη και 6mm πάχος.

Αναφέρεται ως «card phone» λόγω του ότι θα είναι εξαιρετικά λεπτό.

H 4.7 ιντσών οθόνη είναι κάτι που δεν περιμέναμε μιας και το λογικό θα ήταν να συνεχίσει στην ίδια γραμμή που κινούνται όλοι να μεγαλώνουν τις οθόνες τους, άρα περιμέναμε κάτι ανάμεσα σε 5.1 σε 5.25 ίντσες.

Επίσης το Samsung Galaxy F λέγεται ότι θα έχει Exynos 5 Octa επεξεργαστή και όχι Qualcomm Snapdragon 805 όπως περιμέναμε.

Τέλος, όπως όπως είδαμε χθες οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί μέσα Αυγούστου και ότι θα κυκλοφορήσει τέλη του ίδιου μήνα με αρχές Σεπτεμβρίου. Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε είναι ξεκάθαρο ότι η Samsung θα επιχειρήσει να ανακόψει την κυκλοφορία του iPhone 6 που αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο με 4.7 ιντσών οθόνη.

samsung galaxy f, Samsung Galaxy F (Alpha), πληροφορίες για 4.7″ οθόνη και 6 mm πάχος
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wrangler10

Ολοι γυρίζουν γύρω απο τον πλανήτη Apple χαχαχα

Alex_tz

Καλό είναι το γεγονός της μικρότερης οθόνης, πρέπει να υπάρχουν επιλογές για όλα τα μεγέθη.

j

Τελικά το galaxy f όπως φαίνεται βγήκε μόνο και μόνο για να χτυπήσει το iPhone 6 και για κανέναν άλλο λόγο. Δεν ξερω πάντως αν ο exynos ειναι καλός, πάντως αν βάλουν quad hd στις 4.7 ίντσες θα φάει πολυ κράξιμο (αφού λετε άχρηστη τέτοια οθόνη στις 5.5 ίντσες του g3 σε αυτές τις ίντσες τι το λέτε)

nikolaria

an vgei metaliko kai mw mikra bezels pistevw tha poulisei trela

Notis

Αν ισχύει αυτό και επιβεβαιωθεί τοτε οντως η Samsung έχει κομπλεξ απέναντι στην Apple. Βρε καρδια μου αστο καλυτερα χαλίφης στη θέση του χαλίφη δεν γίνεσαι. Εγινες μια τεράστια παγκοσμίως εταιρία ΑΛΛΑ στα σαλονια της Ν.Υ δεν μπαίνεις με την καμία.
Ασε το άλλο πληρώνεις που πληρώνεις το συμπαν στην Αμερικη στα οσκαρ και δεν συμμαζευεται, σε εκεινο το μουντιαλ στο τελος μικροι μεγαλοι στο σταδιο iphones ειχαν.
Γιατι δεν εβαζες ένα ελικοπτερο να πεταει συσκευές με το κιλο στο γηπεδο.

Petros

λογικο για να μην κινηθει πολυ κοντα στο note.

Giannid

Σωστη κίνηση για μένα.Καταρχήν με 4.7 ιντσες δεν ακυρωνεις το s5 ουτε το νοτε που έρχεται.Στις 4.7 ιντσες με σπεκς αναλογα των ναυαρχιδων δεν υπαρχει συσκευή. Ναι το κανει για να χτυπησει το αιφον 6 αλλα βγαζει και ενα δυνατο premium τηλεφωνο για αυτους που οι 5+φανταζουν μεγαλες.

JohnWave

Μ’ αρέσει που στο προηγούμενο θέμα σχετικά με το F έγραψα ότι δεν μπορεί η Samsung να βγάλει 5.1 ίντσες και να πάρει κομμάτι αυτών που έχουν συνηθίσει στις 4.0. Τελικά φαίνεται ότι υπάρχει κάποια λογική. Στις 4.7 ίντσες ναι θα γίνει πόλεμος με το iphone. Eπίσης στις 4.7 ίντσες θα πάρει και σημαντικό μερίδιο αγοράς από τον android ανταγωνισμό μιας και υπάρχει πολύς κόσμος που τις θεωρεί ιδανικές. Πανέξυπνη κίνηση ( επιτέλους! ) από τη Samsung.

Thodoris

Αυτό που λέτε μερικοί ότι η Σαμσμουνγκ έχει “κόμπλεξ” με την Αππλε και άλλα τέτοια διαμάντια, είναι εντελώς ΑΤΟΠΟ. Κάθε εταιρεία κοιτάζει να πουλήσει τα προϊόντα της αντί για της άλλες εταιρείες και να αυξήσει το κέρδος της. Έτσι και η Σάμσουνγκ θέλει να πουλήσει πιο πολύ απ’ ότι οι άλλες ανταγωνίστριες εταιρείες (από τις οποίες κυριότερη φυσικά είναι η Αππλε λόγω μεριδίου αγοράς). Αυτό δε σημαίνει ότι επειδή έτσι το γράφουν στο ιντερνετ, ότι ο CEO της Σαμσουνγκ παίζει βελάκια πάνω στη φάτσα του Τιμ Κουκ, ή ότι τον βλέπει στον ύπνο του. Ξυπνάτε.

Γιάννης

Αποκλείεται να γίνει τέτοιο πισωγύρισμα. Προβλέπω 5.2-5.3″ το ελάχιστο.

j

@thodoris ναι αλλά γιατι κάνει αυτο σχεδόν μόνο στην apple. Το 97% των διαφημίσεων κατα των άλλων εταιρειών απευθύνονται άμεσα ή εμεσα στην apple

nikos

για δευτερη φορα λεω μπραβο στην samsung για το οτι επελεξε να βγαλει μια καλη συσκευη σε σχετικα μικρη οθονη,παιδια χαλαρωστε λιγο με τα κιν-ταμπλετ δεν παει να πει οτι οσο ποιο μεγαλο ειναι τοσο πιο πολυ εντυπωση θα κανω και ποιο γαματος θα ειμαι το κινητο για να το λες ετσι δενπρεπει να ειναι πανω απο 4,5” οπως εχω ξανα πει και το κακο ειναι οτι σχεδον καμια μεγαλη εταιρια δεν το βλεπει αυτο περα της Sony z1 compact παλι καλα λογο ανταγονισμου το ειδε λιγο και η samsung με το s5 mini και τωρα αυτο….το κιν πρεπει να το κρατας ευκολα στο ενα χερι και να χωραει στην τσεπη (εαν χρειαστει)….πλεον η τεχνολογια μπορει να σου δωσει οτι θες απο ενα κιν ταχυτητα,ποιοτητα, χρωματα και οτι αλλο σε μικρα κιν,σεβομαι αυτους που θελουν μεγαλα κιν-ταμπλετ αλλα πρεπει να υπαρχει ποικιλια δυναμης και σε αυτες της συσκευες(4,3-4,5”) θα σταματησω να κραζω της εταιριες οταν μαζι με το κιν σου κανουν και δωρο το τσαντακι ωμου για το κιν ας πουμε 😛

Alexis

Βρε για χαλαρώστε λίγο. Εδώ η εταιρία της οποίας είστε πρόβατα κάνει την μεγαλυτερη κολοτουμπα του αιώνα και μιλάτε για την samsung και τις 4,7 ίντσες.
Είναι και η Samsung αλλά είναι και αυτά τα fan boys τις apple..

michael p.

@Γιαννης πισωγύρισμα από ποια άποψη κ με τι κριτήρια???

Enzo

4,7 με μικρά bezels, qhd, 3gb ram, 32gb μνημη, snapdragon 805, 3000mAh μπαταρία και μεταλλικό περίβλημα, απλά θα σκίσει!

Αν παράλληλα καταφέρει να κρατήσει το αποσπώμενο καπάκι (για αλλαγή μπαταρίας) και επέκταση μνήμης, θα ειναι ότι καλύτερο!

Genesis

δεν θα έχει snapdragon 805 θα έχει exynos octa core της samsung

εμένα μου αρέσει σαν specs σαν μέγεθος και σαν bezels εμένα μου φαίνεται καλό.

tiamat

ρε παιδια διαβαζετε καθολου techblog η’ διαβαζετε αλλα εχετε μνημη χρυσοψαρου?

το “F” εχει διαρρευσει σε τοσες φωτο και ειδαμε οτι εχει 5,2-5,3 ιντσες στο μεγεθος του s5 λογω μικρων μπεζελ

gio

Για μενα που το s4 μου ειναι οριακο και δεν θελω με τιποτα μεγαλυτερη συσκευη αυτη η ειδηση με κορυφαια specs μικρο μεγεθος αλλα ικανοποιητικη οθονη και TW samsung με καλυπτει απολυτα και θα ειναι η επομενη μου συσκευη.

Theo

@Notis Καλα θα κανει η σαμσουνγκ και θα διαφημισει τα προιοντα της. Πεταγεσαι καθε φορα και της λες σε οσους εχουν κινητο σαμσουνγκ. “Οτι και να κανεις ολο το μουντιαλ iphone εχει”. Μην ξεχνας πρωτα η apple εβγαλε το iphone και μετα η σαμσουνγκ το galaxy s. Οποτε τους επιασε ολους στον υπνο και προλαβε και μαζεψε πολλους. Πλεον ο κοσμος ολων δεν περιστρεφεται γυρω απο το iphone. Καλο να υποστηριζεις το προιον που εχεις αλλα δεν μπορεις να κρινεις την επιλογη των αλλων. Γουστα ειναι αυτα. Και θα πω κατι που εχει γραφτει πολλες φορες εδω μεσα, iphone παιρνουν οι περισσοτεροι επειδη εχει ονομα. Αν ρωτησεις καποιον θα σου πει θελω iphone επειδη ειναι iphone. Ειναι παρα πολυ καλα κινητα αλλα και οι αλλες εταιριες βγαζουν κινηταρες αντιστοιχου ή κι ανωτερου επιπεδου. Οσο για το αρθρο αν το βγαλει ετσι οπως αναφερεται το εχω παρει. Γτ πρεπει επιτελους σαμσουνγκ να το βγαλεις το κινητο αυτο να μην σου την λεμε μετα ολοι εμεις.. :-p

Φώτης Κωνσταντίνος

Htc one εχω αλλα αυτο το θεωρω καλο. Κι αν κατι βεβαια ειναι κωλοτουμπα, ειναι του iphone που το δaχτυλο απο 4 εγινε 5.5 ιντσες.!!!

Petros

@tiamat λες να βγηκε τοσο εκτος το phonearena η μαλλον λανθασμενη ειδηση. μαλλον το δευτερο

Tom

Μεταλλικο 1080p στις 4.7 ιντσες μεταλλικο και samsung? Sign me the fuck up. Να υποθεσω αν ειναι 4.7 ιντσες θα εχει και κανονικη τιμη flagship στα 700?

giati

@tom γιατι ρε φιλε ετσι κοροϊδεύεις:p

Notis

@Theo Φιλε μου καλυτερα να μασας παρα να μιλάς. ΠΟΤΕ ακριβώς την είπα σε κάποιον που έχει Samsung?
Στην εταιρία την λέω και σε κάνεναν άλλον, αν σε έτσουξε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν μπορείς όμως να λες ΨΕΜΑΤΑ ότι πετάγομαι και κατηγορώ όποιον έχει Samsung γιατί δεν το έχω κάνει ποτε. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου ένα άτομο να ”παρακολουθεί” αυτά που γράφω και να τα αλλοιώνει. Το techblog δεν σου ανήκει κόψε λοιπόν το υφάκι και τα ψέματα και όταν ανοίξεις δικό σου site επέβαλε τον τρόπο σου.
Οσο για το στάδιο της Βραζιλιας ακριβώς έτσι είναι και αν θέλεις δες και ένα videaki να το καταλάβεις καλύτερα.

Tom

Οχι ρε giati δεν κοροιδευω λεω οτι θα ειναι τελειο. Να σπασει η συνηθεια με τις ολο και μεγαλυτερες οθονες και να βγαλει η samsung το iphone της. Μικρο μεταλλικο λεπτο κλπ. Και επιπλεον να εχει και κανονικη τιμη οχι στα 800 οπως λεγαμε το προηγουμενο διαστημα.

Theo

@Notis Βλεπεις τι γραφω? Ειπα τπτ απο αυτα που λες εσυ οτι ειπα? Συνελθε κι ασε το υφακι κι εσυ. Εγω απλα σου λεω καλα θα κανει η σαμσουνγκ και η καθε σαμσουνγκ και θα διαφημισει τα προιοντα της. Στοχο εχουν το κερδος και μονο αυτο. Δλδ θες να μου πεις οτι η apple ξοδεψε λιγα μεχρι στιγμης? Ας θυμηθουμε μονο οταν πεθανε ο στιβ τι εκανε. Πιασε την ελληνικη τβ μονο να δεις ποιος διαφημιζεται και ποιος οχι, που καλα κανει η apple δεν αντιλεγω. Απλα μην το παιρνεις μονοτερμα. Και δες τριγυρω σου χωρις τις παρωπιδες !!

Notis

@Theo Βλεπω πολύ καλά τι γράφεις και γράφεις ότι πετάγομαι και τη λέω σε όλους όσους έχουν συσκευές Samsung! Σου λέω λοιπόν πως αυτό που έγραψες είναι μεγάλο ψέμα και σου ζητάω να μου πεις σε πια ανάρτηση έχω κάνει κάτι τετοιο. Περιμένω! Όλα τα άλλα με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.

Notis

@theo Ακόμα περιμένω! Ούτε τα ……… δεν έχεις να παραδεχτείς το ψέμα που είπες!

tiamat

@notis καλα σου λεει ο theo συνεχως βαλλεις κατα των κατοχων samsung και πετας τις μπουρδες σου κατα ριπας….!! καλα κανει και σε γραφει κ δε σου απανταει! το ιδιο θα κανω κ γω απο δω και περα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Απογοητευτικά τα νέα για το σύστημα κάμερας

Η πιο πρόσφατη δημοσίευση του leaker Ice Universe παρουσιάζει μια απογοητευτική εικόνα για το Galaxy Z Fold 6 της Samsung.