Samsung, επιδεικνύει το μεταλλικό design του Galaxy Alpha [video]

Η σχεδιαστική ομάδα πίσω από το Samsung Galaxy Alpha βάζει τον κορεάτικο γίγαντα σε νέα προσέγγιση όσον αφορά στο design των συσκευών της. Όπως φαίνεται θα στραφεί σε πιο premium σχεδιασμό με τη χρήση μετάλλου και όχι μόνο πλαστικού για το οποίο έχει δεχτεί αρκετά έντονη κριτική.

Η Samsung όπως φαίνεται είναι πολύ υπερήφανη για το νέο δημιούργημά της και το επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία προκειμένου να το προωθήσει καταλλήλως. Αφού είδαμε τις φωτογραφίες από την διαδικασία παραγωγής του Samsung Galaxy Alpha, κυκλοφόρησε βιντεάκι στο οποίο μας δείχνει το design της συσκευής.

Το Samsung Galaxy Alpha είναι η πιο λεπτή συσκευή της σειράς Galaxy με πάχος στα 6.7mm και βάρος 115g, 4.7 ιντσών οθόνη Super AMOLED με 720p ανάλυση, έχει Exynos 5 Octa ( 4 πυρήνες στα 1.8GHz και 4 στα 1.3GHz), 2GB RAM, 32GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη, 12MP εξωτερική κάμερα και 2.1MP μπροστινή κάμερα. Η μπαταρία είναι στα 1,860mAh. Όσο για την τιμή του, εμφανίστηκε σε γερμανικό κατάστημα στα 649 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα.

Samsung Galaxy Alpha, επίσημα με 4.7″ οθόνη, μεταλλικό frame το πιο λεπτό Galaxy

samsung galaxy alpha, Samsung, επιδεικνύει το μεταλλικό design του Galaxy Alpha [video]

Η Samsung αναφέρει ότι εμπνεύστηκε το design του Samsung Galaxy Alpha από το Samsung SGH-P310 cardFon που κυκλοφόρησε το 2006 και υποστηρίζει ότι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο σχεδιασμό του Alpha είναι το μεταλλικό frame, οι στρογγυλεμένες γωνίες και το τελείωμα.

samsung galaxy alpha, Samsung, επιδεικνύει το μεταλλικό design του Galaxy Alpha [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis13

πολυ ωραιο !! μπραβο στην σαμσουνγκ

petris

πάρα πολύ καλό…

mitsaras

Εγώ βλέπω ένα s2 με μεταλλικό περίβλημα. Άντε και του χρόνου ένα s5 με μεταλλικό περίβλημα που θα ονομάζεται s6. Βρήκε και κάνει η Samsung.

i love rihanna

@mitsaras τον ανενεωμενο επεξεργαστή την καλυτερη καμερα και τις χιλιαδες διαφορες ακομη δεν τις βλεπεις? Να το κοιταξεις αυτο… Μερικοι εδω μεσα δεν ειστε ευχαριστημενη με τιποτα! Και το galaxy s6 που κολαει…?

tech21man

To S2 ηταν ομως ισορροπημενο σε design. Και φυσικα τα σωθικα του δεν εχουν σχεση ουτε με το s5.

Dimitrinho

Με το που ειδα την τελευταια φωτογραφια χωρις να διαβασω πρωτα το αρθρο νομιζα οτι θα εβγαζε και αλλο νεο μοντελο η samsung

Αποστόλης Ρόδος

Το καλύτερο σχεδιαστικά Samsung μετά από όλες αυτές τις κινεζιές και τις πλαστικούρες που έχει βγάλει…. Τα χαρακτηριστικά του όμως που θα μπορούσαν να είναι πολύ πολύ καλύτερα.
Αν ακολουθήσει αυτή την σχεδιαστική γραμμή και ποιότητα υλικών…. θα την εντάξω ξανά στη ζωή μου.

manolito

Έβγαλε και η σαμυ μεταλική συσκευή και θα το γυρίσει και Ντοκυμαντέρ σε λίγο… ΕΛΕΟΣ!!!

Βασίλης

Το κινητό είναι πολύ καλό και το λέω χωρίς να είμαι fanboy της Samsung. Θέλω να σας κάνω μία ερώτηση. Αρχές του 15 θα πάρω καινούργιο κινητό. Θέλω ένα κινητό με πολύ καλά χαρακτηριστικά και οθόνη 4,5-4,8 και είμαι ανάμεσα σ’αυτό και το z3 compact. Ποιο μου προτείνετε;

stauros

μανια στα τοσα κορυφαια χαρακτηριστικα να μην βαζουν ραδιοφωνο,τι σκεφτονται αραγε οι σχεδιαστες….

Karkavelas

@manolito
+1 όπως το είπες.
Δυστυχώς η Samsung για μένα είναι μια εταιρεία πλήρης αντιγραφή της Apple στο συγκεκριμένο θέμα.
Παρουσιάζουν το οτιδήποτε σαν καινοτομία, ενώ υπάρχει είδη στην αγορά.
Βέβαια ο κόσμος που δεν ξέρει για της άλλες συσκευές πέρα του iPhone και της σειράς galaxy λόγο του δυνατού μάρκετινγκ που κάνει, βλέπει την διαφήμιση της Samsung και “ψαρωνει”.
Έτσι είναι αυτά.

Karkavelas

Διορθώστε παρακαλώ το είδη σε ήδη*

Νικος

Ρε είστε όλοι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ (ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ) γκρινιάζετε στην αρχή γιατί τα κινητά της Samsung είναι πλαστικούρες ..τωρα που βγάζει μεταλλικά ..ΠΑΛΙ γκρινιάζετε …να το κοιτάξετε αυτό ..!

jimo

χχαχααχαχ ενα iphone wannabe !!!!! αφου οσο και να πηδασ αλεπου δεν τα φτανεισ !!!

Γιώργος

Το design δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο το κινητό της samsung απο το οποίο εμπνεύστηκαν τον σχεδιασμό του alpha. Εμένα μου έρχεται καρμπόν το περίβλημα του iphone 5/5s.

BabisVasileiou

Samsung Galaxy sii 2014 edition :p

spiros s

Τουλάχιστον η samsung αντιγραφή εξωτερικά μην κοιτάτε που το καινούριο iphone lego 6 κάμερα sony οθόνη lg επεξεργαστής που ούτε η ίδια δεν ξέρει ποια το φτιάχνει πλέον που έφυγε από την samsung Και θέλει να ξαναγυρίσει φυσικά!

Δονάτος

Και το htc one m8 γελάει από πίσω…

Alex

Σώπα ρε, ανακάλυψε η σαμμυ το μέταλλο μετά από τόσα χρόνια;; 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.