Samsung Galaxy Alpha, πιο λεπτό από το iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες

Το Samsung Galaxy Alpha αναμένεται να είναι η συσκευή που θα βάλει τη Samsung στο club των συσκευών με premium design καθώς θα έχει μεταλλική κατασκευή, μιας και η Samsung έχει δεχτεί έντονη κριτική για το σχεδιασμό των συσκευών της και το πλαστικό που χρησιμοποιεί.

Το Samsung Galaxy Alpha εμφανίζεται σε νέες φωτογραφίες αυτή τη φορά δίπλα στο iPhone 5s. Βλέπουμε ότι το frame είναι εξολοκλήρου από μέταλλο ενώ το πάχος του είναι μικρότερο από του iPhone 5s το οποίο είναι στα 7.6mm, ίσως οι πληροφορίες που είχαμε ακούσει για το 6mm πάχος του Galaxy Alpha τελικά να ισχύουν. Να πούμε επίσης ότι, για το iPhone 6 έχει ακουστεί ότι θα έχει πάχος κάτω από 7mm, οπότε και από αυτή την άποψη η Samsung είναι “καλυμμένη”.

Η συσκευή αναμένεται να έχει 4.7 ιντσών οθόνη, όπως το iPhpne 6, Super AMOLED και 320ppi, Οcta-core Exynos επεξεργαστή (πρόσφατα σκόραρε περισσότερο από τον Snapdragon 805), 2 GB RAM, και 32 GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη. Η κάμερα είναι στα 12 MP με 0.3s “super-fast autofocus”.

Θα τρέχει Android 4.4.4 KitKat, θα έχει fingerprint και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Ο Exynos επεξεργαστής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά αναμένεται να υποστηρίζει LTE cat. 6 download speeds μέχρι και 300 Mbits.

Προκειμένου να πετύχει το κάτω των 7mm πάχος του Galaxy Alpha, η Samsung αναμένεται να βάλει 1850mAh αποσπώμενη μπαταρία, γεγονός που εξηγεί την 720p ανάλυση οθόνης.

samsung galaxy s3 alpha vs iphone 5s, Samsung Galaxy Alpha, πιο λεπτό από το iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες

samsung galaxy s3 alpha vs iphone 5s, Samsung Galaxy Alpha, πιο λεπτό από το iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες

samsung galaxy s3 alpha vs iphone 5s, Samsung Galaxy Alpha, πιο λεπτό από το iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες

samsung galaxy s3 alpha vs iphone 5s, Samsung Galaxy Alpha, πιο λεπτό από το iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες

samsung galaxy s3 alpha vs iphone 5s, Samsung Galaxy Alpha, πιο λεπτό από το iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες

samsung galaxy s3 alpha vs iphone 5s, Samsung Galaxy Alpha, πιο λεπτό από το iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Οταν λέγαμε να παραδειγματιστει η samsung απο τις άλλες εταιρείες σιγουρα δεν εννοουσαμε να αντιγράψει τις μπαταρίες της apple!!

Costas

@sot11
Η apple δεν έχει αποσπωμενη μπαταρία άρα λίγο άκυρο το σχόλιον σου.

Petros

Καλα αν βαλει 1850mAh μπαταρια θα ενσωματοσω το σηρμα του φορτηστη πανω για να μην το βγαζω και να το βαζω συνεχεια. Μεχρι και η apple θα βαλει 1900 mah μπαταρια στο iphone 6. Προτιμω να ειναι το ιδιο παχος με το iphone αλλα να εχει μπαταρια 2500 mah και πανω.

keysmith

συμπαθής “αντιγραφή” (στο στιλ) του iphone το οποίο επιτρέπει κάποιον που του αρέσει η αισθητική ενός iphone να έχει android. Αλλά αφού το βγάζεις σε ανδροιδ, κάν’το σωστά! Αυτό το “και 32 GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη” γιατί ρε σαμυ? Εντάξει μου φτάνουν τα 32 αλλα πάλι γιατί; Υστερα όσους θέλετε αυτονομία απλά περιορίστε το internet, wifi και μια χαρά θα κρατάει. Υπάρχουν και laptop να μπαίνετε στο ινετερνετ. Το δικό μου nokia 808 με μικρότερη μπαταρία (δεν θυμάμαι πόσο) κρατάει 4 μέρες όταν οι άλλοι μου μιλούσαν για 1,5 μέρα! Βέβαια τώρα που πήγα στο χωριό με gprs (not 3g δεν έχει εκεί πάνω) και εμένα 1-2 μέρες κράταγε που σέρφαρα όλη μέρα. Στην γενική όμως καθημερινότητα μου (που έχω ιντερνετ σε λαπτοπ) επιλέγω να μην χρησιμοποιώ το κινητό για ιντερνετ (δεν είναι και η καλή) και περιορίζομαι σε πολύ βασική χρήση ιντερνετ και μάλιστα ανάγκης σε αυτό. Θα μου πεις τι το θες να είναι σμαρτφων αν δεν το δουλεύεις έτσι. Η απάντησή μου είναι πως θέλω να ειναι σμαρτφων ώστε στην ΑΝΑΓΚΗ (και σπάνια) να το δουλέψω έτσι! (περιστασιακή χρήση). Κατά τα άλλα σαν λάτρης της φωτογραφίας είμαι και αναγκασμένος να έχω σμαρτφων καθώς δεν υπάρχουν συμβατικά… Συνέχεια »

guru

Όλα καλά μέχρι να διαβάσω την τελευταία πρόταση…surpriseee !!!

JohnWave

Λέει το άρθρο :
“Προκειμένου να πετύχει το κάτω των 7mm πάχος του Galaxy Alpha, η Samsung αναμένεται να βάλει 1850mAh αποσπώμενη μπαταρία, γεγονός που εξηγεί την 720p ανάλυση οθόνης”

Απαντώ εγώ :
Huawei Ascend P6 :
Οθόνη : 4.7
Κατασκευή : Μεταλλική
Πάχος : 6.2mm
Μπαταρία : 2000mAh

Μην αρχίσετε να μου λέτε για επεξεργαστές. Αναφέρομαι καθαρά στη σχέση πάχους κινητού και μεγέθους μπαταρίας. Αμερικανοί και Κορεάτες αποτυγχάνουν να πετύχουν κάτι που οι Κινέζοι το έχουν κατορθώσει από πέρυσι. Δεν λέω ότι τα 2000mAh είναι εξαιρετική μπαταρία αλλά λέω ότι τα mAh της είναι συγκριτικά περισσότερα στο ίδιο μέγεθος οθόνης και μάλιστα σε 6.2mm πάχος και σε ύψος-πλάτος 132.7 x 65.5mm

Ιωάννης

JohnWave, Η Huawei χρησιμοποιεί όμως Li-Po μπαταρίες στο συγκεκριμένο κινητό, οι οποίες γενικά μπορούν να είναι λίγο πιο λεπτές από τις Li-Ion που χρησιμοποιεί η Samsung

michalis

….εμενα μου μοιάζει με υπάρχουσα συσκευή samsung με τις θήκες που πουλάνε στο ebay….λιγο fake δηλαδη σε σχεση με το άρθρο.

dark_master

Το galaxy S3 που είναι κινητό τριετίας είχε 2100mAh μπαταρία αν δεν κάνω λάθος… Άρα με περισσότερα χαρακτηριστικά από τότε και απαιτήσεις βάζει μικρότερη μπαταρία.
Μήπως ζήλεψε τη διαφήμιση εναντίον της Apple για τη μπαταρία του iPhone και είπε να τη μιμηθεί?

Sot11

Costas έλεος άνθρωπε μου! Το μέγεθος της μπαταρίας εννοούσα ( σε mAh ) οχι το ειναι αποσπώμενη!! :/

manolis Tsagkarakis

Γιατί νομίζω ότι το κινητό της Apple στη φωτογραφία είναι το iPhone 4;;; οπότε λογικό είναι να είναι λεπτότερο το νέο της Sam…

Theodore.

..διοτι,αν εβαζε καρτα sd,θα ανεβαζε το παχος,γι αυτο.

Θανος

Μανώλη τσαγκαρακη είναι το 5 και φαίνεται από το φινίρισμα στο μεγάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.