Samsung Galaxy Alpha, επίσημα στις 4 Αυγούστου το πρώτο μεταλλικό smartphone;

Το Samsung Galaxy Alpha αναμένεται να είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που θα έχει την πολυπόθητη μεταλλική κατασκευή. Ένα smartphone με μεταλλική κατασκευή μοιάζει πιο premium απ ότι ένα κοινό πλαστικό. Αυτό αναμένεται να διαφοροποιήσει τη Samsung απ όσα μας έχει συνηθίσει.

Ήδη έχουμε δει τη συσκευή σε διάφορα leaks και έχουμε πάρει μια πρώτη ιδέα για το πως θα μοιάζει. Οι νέες πληροφορίες που μεταδίδει το συνήθως αξιόπιστο SamMobile λένε ότι θα δούμε το Samsung Galaxy Alpha σε λιγότερο από μια εβδομάδα, συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου.

Αυτά που περιμένουμε από τη συσκευή δεν είναι χαρακτηριστικά ναυαρχίδας αλλά πηγαίνει περισσότερο προς mid-range συσκευή της τάξης του Samsung Galaxy S5 mini αλλά με πιο premium look.

Στα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται 4.8 ιντσών 720p οθόνη, 32GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη και fingerprint scanner. Περιμένουμε τη Δευτέρα να δούμε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

samsung galaxy alpha, Samsung Galaxy Alpha, επίσημα στις 4 Αυγούστου το πρώτο μεταλλικό smartphone;

samsung galaxy alpha, Samsung Galaxy Alpha, επίσημα στις 4 Αυγούστου το πρώτο μεταλλικό smartphone;

samsung galaxy alpha, Samsung Galaxy Alpha, επίσημα στις 4 Αυγούστου το πρώτο μεταλλικό smartphone;

samsung galaxy alpha, Samsung Galaxy Alpha, επίσημα στις 4 Αυγούστου το πρώτο μεταλλικό smartphone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

Που το είδατε το μεταλικό ???? Απο πίσω φένεται όλο πλαστικό.
Αχ ρε samsung…….

Αποστόλης Ρόδος

Οι άνθρωποι είναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ … βγάζουν την πιο όμορφη και Premium συσκευή της τελευταίας 3ετίας για αυτούς … με mid-range χαρακτηριστικά. Και όλα αυτά για να μην κάνουν ζημιά στο hansaplast…. Πόσο έλεος είναι οι τύποι?????

desag

Δεν πρέπει να είναι το πρώτο μεταλλικό της Samsung- αν θυμάμαι καλά, full metal ήταν και το πρώτο Samsung Wave.

Νικόλας

Η ασχημια σε όλο το μεγαλείο!

temasek

Μεταλλικό είναι μονο το 20% του κινητού και το υπόλοιπο πλαστικο

George E.

Άκυρο και από μένα η εν λόγω συσκευή… Όχι τόσο για τα specs, όσο για το πρωτότυπο σχέδιο και την περιορισμένη χρήση μετάλλου (;) μόνο στη στεφάνι…
Κοινώς άλλο ένα αδιάφορο κινητό στο “στόλο” της Samsung.

momo

Οχι Samsung οχι το πρωτο μεταλλικο βασικα και τα 3 εγω τα ειχα δεν ειναι η παπαρδελα που πας να προωθησεις τωρα…παλι καλα που ηρθα σε Lg Nexus 5 το κεφαλι μου ησυχο!

hic_et_nunc

Ρε ξεφτερια πλαστικό είναι μόνο το πίσω καπάκι. Αν σας χαλάει πάτε αλλού. Σας υποχρεώνει κάποιος να το αγορασετε;;;

JohnWave

Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω , η σειρά Wave I,II,III ( εκ των οποίων είχα το Ι και το ΙΙΙ ) ήταν πλήρως μεταλλική ( brushed metal παντού ) και όμορφη για την εποχή τότε. Τώρα στο συγκεκριμένο , και μένα δεν μου φαίνεται μεταλλική η πλάτη. Αν δεν είναι τότε θα μιλάμε για καθαρή κοροϊδία. Δεν νομίζω πως η Samsung έχει πέσει τόσο χαμηλά. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το μέταλλο γύρω γύρω να είναι σε στυλ κατσαρόλας ( αυτό το γυαλιστερό που καθρεφτίζει εννοώ ). Αν δούλευα μαζί με τον υπεύθυνο design της Samsung , κάθε μέρα θα πλακωνόμασταν !

Alexis

Παιδες περιμένετε λίγο ακόμα μέχρι να ανακοινωθεί. Να δούμε αν είναι έτσι το τελικό τι specs θα έχει τι μπαταρία και κυρίως τι τιμή.

dark_master

@hic_et_nunc εντάξει πως κάνεις έτσι? Δική σου είναι η εταιρεία κ την υπερασπίζεσαι έτσι? Την άποψη τους εξέφρασαν οι άνθρωποι… Δεν είναι ανάγκη να μιλάμε απαξιωτικά προς όσους δεν συμφωνούν με τη γνώμη μας

Νικόλας

@hic et nunc: Κακός. Μόνο αν μας υποχρεωνε να το αγορασουμε θα έχει πωλήσεις.
Έλα πλάκα κάνω. Απλως για το γουστο μου το θεωρώ επιεικώς για τα μπαζα!

Μήνας

Συνεχίζει τα χάλια της η Samsung… Ένα note κρατάει μόνο, την σειρά galaxy από ναυαρχίδα την έχει κάνει δευτερεύον τελείως..

Jοhnny

Μετά από τις πολλές κριτικές που δέχτηκε για το design της και τις φήμες για μια premium συσκευή νόμιζα ότι η Samsung θα παρουσίαζε κάτι πραγματικά καλό από πλευράς σχεδιασμού. Δυστυχώς, θα παρουσιάσει αυτό το πράγμα με την κακόγουστη πλάτη και αυτό το μέταλλο (το οποίο παίζει να είναι πλαστικό) περιμετρικά που θυμίζει κατασαρόλα όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πιο πάνω.Κρίμα…

vikimos

έ όχι και μεταλλική συσκευή . φαίνεται περισσότερο για πλαστική ειδικά από την πίσω όψη που είναι πλαστικό . Ας ελπίσουμε ότι από κοντά δεν θα είναι έτσι αλλά φαίνεται δύσκολο

j

Και με αυτο θες να ανταγωνιστεις το iPhone 6 samsung???(μην πέσετε να με φάτε. Το έχουμε σε άλλο άρθρο του techblog). Χαχαχα καλο.

Λευτέρης

@j ακόμα και το s5 θα είναι καλύτερο από το iPhone 6.Οποτε φαντάσου τι έχει να γίνει με το Note 4.

Παυλος

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

Ιωάννης jb

Ειναι άσχημο το alpha πως να το κάνουμε δηλαδη!!
j Εδώ θα είμαστε σε κανα 2 μήνες και θα τα δούμε μην προτρέχεις, παρόλα αυτά καλή η απορία σου συμφωνώ κι εγώ!!!! Μάλλον το όπλο της απέναντι στο iphone θα είναι για ακόμη μια φορά το note.
Γενικότερα η samsung το έχει παρακάνει με τις συσκευες τις!! εξου και η στασιμότητα που παρατηρείται στις πωλήσεις τις.. Θεωρώ κάτι πρέπει να κάνει με μερικά θέματα όπως το design. Εχει κουραστεί ο κόσμος με αυτήν την μονοτονία τόσα χρόνια και το πρόβλημα τις γίνεται μεγαλύτερο αν σκεφτεί κανεις πόσα μοντέλα διαθέτει η εταιρία πχ στην χαμηλή κατηγορία τιμών, όπου δεν κουράζει μόνο το ίδιο design αλλά και τα πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, πως γίνεται να έχουν 5αρα κάμερα όλα τα low budget τις μοντέλα?? Τυποποιημένα προιόντα που κάνουν μπαμ!!
Δε τη πάω τη samsung και θα χαρώ αν χάσει την πρωτιά γιατί θεωρώ πως δεν την αξίζει πλέον

akis

Απαράδεκτο. Τελεία.

Enzo

Το κινητάκι ειναι μια χαρά για την δουλειά που βγαίνει (να κόψει πωλήσεις από το iphone). Mid-range χαρακτηρηστικά με premium look. Ό,τι ακριβώς ειναι σήμερα το iphone.

Για όποιον θέλει ουσία, υπάρχει το S5 και το ΝΟΤΕ (και βεβαίως G2, G3, Z2)!

peris14

Νοκια παιδιά μια ζωή η καλύτερη και από λογισμικό μην τα φοβάστε να windows phone παιδιά καλύτερα από Android είναι δεν κολλάνε φουλ υποστήριξή σε ότι θες και από ποιότητα πετάει.βλεπω σε 2 χρονιά όλοι windows phone Kai iPhone θα έχετε μόνο!!! Κάτοχος και iPhone και Android galaxy s3 Kai Nokia 920

Δημήτρης

Samsung: μονότονο design, αλλά καλά τηλέφωνα και με υποστήριξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.