Samsung Galaxy Avant, επίσημα στα 216 δολάρια (ΗΠΑ)

H T-Mobile στις ΗΠΑ ξεκίνησε τη διάθεση μιας νέας Samsung συσκευής για την οποία μέχρι τώρα δεν έιχαμε ακούσει. Είναι το Samsung Galaxy Avant. Πρόκειται για mid-range Android συσκευή που έρχεται με αρκετά αξιοπρεπή τιμή και είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση.

Το Samsung Galaxy Avant έχει 4.5 ιντσών 540×960 οθόνη αφής, 5 MP εξωτερική κάμερα με LED flash ενώ έχει και μπροστινή κάμερα για σωστές selfies μιας και είναι της μόδας. Έχει 1.2 GHz quad-core επεξεργαστή, 1.5GB RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Το Gaaxy Avant υποστηρίζει LTE και Wi-Fi calling και έχει GPS λειτουργία. Τρέχει Android 4.4 KitKat.

Είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από την T-Mobile στα 216 δολάρια.

samsung galaxy avant, Samsung Galaxy Avant, επίσημα στα 216 δολάρια (ΗΠΑ)

samsung galaxy avant, Samsung Galaxy Avant, επίσημα στα 216 δολάρια (ΗΠΑ)

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

μια χαρα συσκευη που την λες κινητο και οχι παντοφλα,αν και δεν καταλαβαινω γιατι να παρω αυτο στα 180 ευρω περιπου και οχι το moto G στα 220 ευρω που ειναι και motorola και εχει pure android support ενταξει οχι οπως τα nexus αλλα οκ….και ειναι λιγο πιο ομορφο.ασε που αμα το samsung ερθει ευρωπη θα το δουμε στα 250+ ευρω 🙂

i love rihanna

Μοιαζει καπως με s4 mini! Αλλα νταξη αν δεν το υπερκοστολογισουν στην Ευρώπη( αν ερθει επισημα) πιστευω πως ειναι μια καλη προταση!

Νικόλας

Τι είναι το Wi-Fi Calling;

Φώτης

Κώστα θα έρθει Ελλάδα θέλω πολύ να το αγοράσω ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Tips: Κάντε πιο εύκολη τη μετάβαση σας από άλλες συσκευές Android

Επειδή τις τελευταίες ημέρες βρέθηκα με Samsung συσκευή, θέλω να μοιραστώ μερικά tips για πιο εύκολη μετάβαση από άλλες συσκευές Android.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S10 Plus

Το Samsung Galaxy S10+ θα κυκλοφορήσει με διπλή selfie camera;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με το S10+ να διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά, πέραν της μεγαλύτερης οθόνης, τα οποία θα το κάνουν ξεχωριστό.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S10

Το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με τη μια να έχει πλαϊνό αναγνώστη αποτυπωμάτων;

Νέες φήμες σχετικά με τη σειρά Galaxy S10 αναφέρουν ότι θα αποτελείται από τρια μοντέλα με διαφορετικό μέγεθος οθόνης. Το ένα θα είναι το entry-level που θα διαφοροποιείται και στη θέση του αναγνώστη αποτυπωμάτων, ενώ τα άλλα δύο θα είναι οι διάδοχοι των Galaxy S9 και S9+.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Smartphones

Πατέντα της Samsung αποκαλύπτει 3D αναγνώριση προσώπου. Ετοιμάζεται για τα Galaxy S10 και Galaxy S10+;

Η Samsung φαίνεται πως έκανε έρευνες σχετικά με την 3D  αναγνώριση προσώπου το 2014, πριν ακόμα η Apple κυκλοφορήσει το iPhone X, και έχοντας πλέον λάβει την έγκριση για τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, θα μπορούμε να τη δούμε να εφαρμόζεται σε κάποιο από τα επόμενα smartphone, με επικρατέστερα τα Galaxy S10 και S10+.