Samsung Galaxy C5 και C7: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμές

Η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα σειρά με την ονομασία Galaxy C, η οποία θα ανήκει στην μεσαία κατηγορία. Η διαφορά από την σειρά Α, δεν θα έγκειται τόσο στα specs, όσο στην κατασκευή, η οποία αναμένεται να είναι ολόκληρη από μέταλλο.

Τα δυο πρώτα μοντέλα που περιμένουμε από τη νέα σειρά είναι τα Samsung Galaxy C5 και Samsung Galaxy C7, τα οποία θα διαφέρουν ως προς την οθόνη και το μέγεθος της μπαταρίας.

Το Samsung Galaxy C5 αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών και το C7 στις 5.7 ίντσες, και τα δυο με ανάλυση 1080×1920 pixels. Τα νέα smartphones θα είναι ιδιαίτερα λεπτά με πάχος μεταξύ 6 και 7 χλστ. και θα ενσωματώνουν μπαταρίες 2600mAh και 3300mAh.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά φημολογείται ότι θα δούμε οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel (f/1.9), εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και Samsung Ultra High Sound Quality (UHQA).

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σήμερα έρχονται πληροφορίες και για τις πιθανές τιμές των μη ανακοινωμένων Galaxy C. Το Samsung Galaxy C5 αναφέρεται ότι θα κοστίζει περίπου 246 δολάρια, ενώ το Samsung Galaxy C7, 276 δολάρια. Οι τιμές διέρρευσαν σε Yuan, οπότε λογικά θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην Ασία. Οι τιμές μοιάζουν αρκετά ανταγωνιστικές και μπορεί να βοηθήσουν τη Samsung να σταθεί απέναντι τοπικά ονόματα όπως Xiaomi, Meizu, και άλλους. Στην παγκόσμια αγορά, οι τιμές ίσως είναι διαφορετικές.

samsung galaxy c5 c7 price specs, Samsung Galaxy C5 και C7: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμές

samsung galaxy c5 c7 price specs, Samsung Galaxy C5 και C7: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

samsung m9 😛

ZLM

@george Συμφωνώ !!!

Android & Windows User

iphoνίζει πολύ !!

george2

Δεν iphoneιζει htcειζει καποια στιγμη πρεπει να το δεχθουμε οτι ειναι η πλατη της htc δεν ειναι κατι σε μεγαλη αποφαση απλα παρτε την.

Ανακιν

Το ότι μια εταιρεία έχει κάνει το πρώτο βήμα σε ένα τομέα δεν σημαίνει ότι οι άλλοι την αντιγράφουν χαλαρώστε λίγο το m10 που είναι σαν Galaxy δεν λέτε τίποτα

george2

Ανακιν δεν καταλαβες απλα μια παρατηρηση κανουμε δε μας ενδιαφερει στο ποιος μοιαζει με ποιον.το προιον να ειναι καλο κ τερμα.εδω τα αυτοκινητα μοιαζουν πολλες φορες το ενα με το αλλο που εχεις να παιξεις με χιλιεςδυο γραμμες οχι τα κινητα που ειναι οθονη πλατη κ τελως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.