Samsung Galaxy C9: Στο Geekbench με μνήμη RAM 6GB

Πριν από την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 ήταν πολύ έντονη η φημολογία ότι η Samsung μπορεί να βάλει μέσα 6GB RAM, κάτι τέτοιο δεν έγινε και δεν κυκλοφόρησε ούτε η κινέζικη έκδοση με 6GB RAM. Όπως φαίνεται όμως οι Κορεάτες έχουν άλλο smartphone με 6GB RAM.

Την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκε από το ινδικό Zauba το Samsung Galaxy C9, το οποίο εμφανίστηκε με οθόνη 6 ιντσών. Σήμερα το μη ανακοινωμένο smartphone πέρασε και από το Geekbench με chipset Snapdragon 652, το οποίο διαθέτει οκταπύρηνη 1.4GHz CPU και Adreno 510 GPU.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αυτό που ξεχωρίζει είναι η μνήμη RAM 6GB, τρέχει Android 6.0.1 και αριθμός μοντέλου της συσκευής είναι SM-C9000. Τα Galaxy C είναι smartphones που κυκλοφορούν στην Κίνα, οπότε αν δεν αλλάξει κάτι στα σχέδια της Samsung, περιμένουμε και το Samsung Galaxy C9 να προορίζεται για την συγκεκριμένη αγορά.

Το single-core σκορ στο Geekbench για το Samsung Galaxy C9 ήταν 1304 πόντοι και το multi-core test έδωσε 4366 πόντους. Η επίσημη ανακοίνωσή του αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα και θα είναι top συσκευή για τη σειρά C.

samsung galaxy c9 6gb ram, Samsung Galaxy C9: Στο Geekbench με μνήμη RAM 6GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Τον μεγαλύτερο πάγκο στην λαϊκή των smartphone έχει η Samsung. Πάρε πάρε πάρε πάρε έχω καλά πράματα κυρία ,για το μωρό !!! Αλλά δεν….

Γιωργος

Νικολα αυτος δεν ειναι παγκος ειναι η μια πλευρα του δρομου στην λαικη.η εταιρεία εχει χασει τα αυγα κ τα πασχαλια,εμένα προσωπικά μου φερνει σε εξαρτημενο τσανκι με την παραγωγη καινουργιων μοντελων,θελει κ αλλα κ αλλα κ αλλα.

dimitris

κατι μου λεει πως θα παθει σαν τη sony ericsson…εβγαζε τοσα μοντελα ποικοιλιες π στο τελος χασανε το μπουσουλα και τη τεραστια φημη και αξιοπιστια

ChristosT

Πολύ γκρίνια για το τίποτε. Μερικά άτομα σχολιάζουν με την λογική σαν να τους επέβαλε κάποιος να αγοράσουν όλα τα κινητά μίας εταιρείας.
Πάρτε αυτό που είναι στα μέτρα σας και τέλος. Όταν ψάχνετε για σεντόνια, για ηλεκτρικες συσκευές κάθε είδους κλπ λέτε στον πωλητή βγάλε 2 να επιλέξω;
Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο. Υπάρχουν τσέπες για όλα τα βαλάντια.

Γιωργος

Χρησταρα μου δε γκρινιαζουμε απλα σχολιαζουμε.αν δεν σχολιαζαμε παρα μονο πραγματα που μας νοιαζουν δε θα γινοτανε κ λιγος τζερτζελες στα σχολια κατω απο τα κειμενα σε ολα τα forum.εκτος αυτου ομως το οτι βγαζει συσκευες με το κιλο δεν την αφηνει να δωσει την δεοντα προσοχη στις αναβαθμισεις.κριμα δεν ειναι να εχεις φρεσκοαγορασει ενα κινητο της στην σειρα Α ας πουμε φετος κ να ειναι ακομα με lolipop;δεν ειναι κ φθηνα.αν κ δεν ειμαι λατρης των αναβαθμισεων σε σημειο να κατσω να ασχοληθω αλλα να λεμε κ το σωστο.φιλου Α3 του 16 τσιλικο κ ωραιο με lolipop ενω λανσαρετε η 7αρα εκδοση που σημαινει οτι θα παρει μεχρι 6.premium κινητο ειναι για 2 η 3 χρονια κακος να παραμεληθει απο την εταιρεια απο τωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.