Διέρρευσαν τα Samsung Galaxy Core 2 και Pocket 2 dual-SIMs

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, η Samsung αναμένεται να λανσάρει τη συνέχεια των Samsung Galaxy Pocket και Samsung Galaxy Core. Τα Samsung Galaxy Core 2 Duos και Samsung Galaxy Pocket 2 εμφανίστηκαν σε online κατάστημα στο Vietnam.

Samsung Galaxy Core 2 Duos
To Samsung Galaxy Core 2 Duos θα είναι προσιτή dual-SIM συσκευή με 4.5 ιντσών WVGA οθόνη (207ppi). Έχει quad-core επεξεργαστή (Cortex-A7) και τρέχει με Android 4.4.2 KitKat, αλλα η μνήμη είναι περιορισμένη – 768MB RAM και 4GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD.

Η κάμερα είναι στα 5MP με LED flash και VGA μπροστινή κάμερα. Οι διαστάσεις του είναι 130.2 x 67.9 x 9.8mm, ζυγίζει 138g και η μπαταρία είναι στα 2,000mAh.

, Διέρρευσαν τα Samsung Galaxy Core 2  και Pocket 2 dual-SIMs

, Διέρρευσαν τα Samsung Galaxy Core 2  και Pocket 2 dual-SIMs

, Διέρρευσαν τα Samsung Galaxy Core 2  και Pocket 2 dual-SIMs

, Διέρρευσαν τα Samsung Galaxy Core 2  και Pocket 2 dual-SIMs

Samsung Galaxy Pocket 2

To Galaxy Pocket 2 είναι επίσης δίκαρτο με 3.2 ιντσών QVGA οθόνη και τρέχει με Android 4.4.2 KitKat, έχει single-core 1GHz επεξεργαστή με 512ΜΒ RAM. Έχει την ίδια συνδεσιμότητα με το Galaxy Core 2 Duos που σημαίνει 2G και για τις δύο κάρτες και dual-band 21Mbps 3G για τουλάχιστον μια κάρτα.

Οι δυο κάμερες είναι μόλις 2MP/VGA και η μπαταρία 1,200mAh. Οι διαστάσεις του είναι 109.7 x 60.6 x 11.7mm και το βάρος 110g.

Και οι δυο συσκευές εμφανίζονται στη λίστα «Coming Soon» αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσουν ούτε για την τιμή τους. Γύρω στον Απρίλιο ακούσαμε ότι η τιμή του Samsung Galaxy Core 2 θα είναι περίπου στα €200 στην Ρωσία.

, Διέρρευσαν τα Samsung Galaxy Core 2  και Pocket 2 dual-SIMs

, Διέρρευσαν τα Samsung Galaxy Core 2  και Pocket 2 dual-SIMs

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Vs

Μεσης ταξης επλογη για αυτα τα χρηματα.

Sot11

Α τα samsung αυτής της εβδομάδας! Α και κάτι αλλο αυτα με αυτα τα χαρακτηριστικά έχουν android 4.4 ενώ το s3 οχι… Να την χαίρεστε με τέτοιο δουλεμα που σας εχει ρίξει!

prank

@sot11 ευχαριστούμε. Σιγα πως κανεις ετσι κουλαρε λες και σου πεσαν τα καράβια εξω πολυ γκομενογκρινια (soz και ολας μηπως εισαι γυναικα σοτ γιατί αν ναι τοτε δικαιολογεισαι) αν οχι μηπως?

teris

Μπράβο 4.4.2 kitkat να που δουλεύει σε μικρότερι ram λέω τώρα εγώ να περιμένουμε update για το s3 i9300 μπα δεν νομίζω δεν το σηκώνει ε ρε δούλεμα πού πέφτει !!!!

geraldo.alaiai

Ναι ειναι καλα η motorola με το moto g γιατι αν περημενα απο την σαμυ να βγαλει φτηνο τηλεφωνο σωθηκα. Δεν λεω εχω δουλεψει το s5 ενος ξαδερφου ωρεο κηνητο μου αρεσε. Αλλα στα φτηνα τηλεφωνα η σαμυ δεν προσφερει πολλα📵. Αν και το core 2 θα εχει γυρω στα 200 😂. Εφκομε να πεσουν τα κερδοι τις 📉 μπας και βαλει μυαλο και παψει να ειναι απλε χωρις την ποιοτητα της στα υλικα.Για να αρχηση να φγαζει παλι κανενα καλο και φτηνο τηλεφωνο.

Αντρέας

Ωραία και τα δύο αλλά για το ποκετ θα ήθελα πιο μικρά περιθώρια γιανα κρατάει το πολύ μικρό μέγεθός του

Manos Vs

Παιδια, μια ειναι η λυση για οσους θελουν αναβαθμισεις και ακουει στο ονομα CYANOGENMOD.

Ανδρέας

Εδώ θα ήθελα και μια διευκρίνιση απο τον @Κώστα Βλαχάκη..!
Δεν είναι πιο δύσκολο να δώσει την 4.4 σε ένα παλιο smartphone απο το να την έχει in build σε ένα καινούργιο?
@Αντρέας απλά γελοίος όπως και στο προηγούμενο ποστ της huwaei που έκραξες τα δήθεν μεγάλα bezels. Εδώ μιλάμε για mid με low range συσκευές και να μην σου πώ ότι ακόμη και έτσι παίζει να έχουν μικρότερα bezels απο την σονυ.

Alexis

Και τα δυο κινητά είναι κοροϊδία. Το τωρινό core έχει 1GB Ram και το αναβαθμισμένο υποτίθεται core 2 768 ram. Τρέχουν και τα δύο kit Kat και ειδικά το μικρό με single core και το s3 δεν μπορεί. Λες και θα άλλαζε τπτ αν το έδινε στο s3, απλά το 4.3 θα έγραφε 4.4.2.

Someone

@Manos Vs εγώ αυτό έκανα. Πέρασα στο s4 μου cyanogenmod και ειναι καλυμμένος από αναβαθμίσεις, γιατί αν περιμένεις από τις εταιρίες τότε άστο…

Manos Vs

Και εγω ειχα βαλει cm, αλλα τωρα ειδα οτι οι εταιρειες αρχισαν τις αναβαθμισεις και θελω να εχω τα exclusive features που παρεχουν στον χρηστη. Παντως η CM σωζει πραγματικα συσκευες, οπως π.χ. το GALAXY S i-9000 μου, που αν δεν του ειχα CM θα ηταν εν μερη αχρηστο για τις δικες μου αναγκες. 😉

Γιωργος

Αντρέας συμφωνώ απόλυτα.
Ανδδρεας απλά για γέλια.ο άνθρωπος είπε πως εφόσον το poket είναι μικρό θα ήταν πολύ καλύτερα να είχε και πιο μικρά μπεζελ. Και για to Huawei moulan δεν πρόκειται για μια μιντ ρειτζ συσκευή εκτός και εάν δεν ξέρεις Ελληνικά

Manos Vs

@Γιωργος, εσυ δεν καταλαβαινεις ελληνικα μαλλον. Οταν λεει mid-low range συσκευες αναφερεται στις συσκευες σε αυτο το ποστ. Για τα περιθωρια δεν συμφωνω με κανεναν, οπως τον βολευει τον καθενα.

giannogeorge

Ας μου πει κάποιος ότι αυτό είναι αστείο και ότι με αυτά τα χαρακτηριστικά ΔΕΝ τρέχουν 4.4.2.
Και ναι, έχει σημασία. Διότι η Samsung δήλωσε ότι το S3 δεν μπορεί να πάρει την 4.4 επειδή έχει μόλις 1GB μνήμη. Έχει σημασία διότι δεν μιλάμε για μια τυχαία συσκευή αλλά για την #1 σε πωλήσεις της. Και όχι, δεν περιμένω να παίρνει αναβαθμίσεις αιωνίως αλλά μπορούσε να δώσει την 4.4 και ας σταματούσε εκεί. Ίσως πει κάποιος ότι δεν έχει διαφορά από την 4.3 αλλά και μόνο η μικρή “ανόητη” διαφορά των emojis που τώρα φαίνονται κανονικά, πχ, στο instagram, έχει προσωπικά για εμένα αυτή την μικρή σημασία.

Γιάννης σε λέω

Tragic και τα δύο!

nikos

@Ανδρέας ίσως είναι η πρώτη φορά σε post του techblog όμως φίλε συμφωνώ μαζί σου! Δεν γίνεται σε Low-end συσκευές που τους λείπουν άλλα και άλλα να κοιτάμε τα bezels και ειδικά στα συγκεκριμένα που έχουν και μικρή οθόνη! Ούτε εγώ δεν κάνω έτσι για τα Bezels… Αυτές είναι απαιτήσεις που πρέπει να έχουμε σε συσκευές με οθόνη 4,7” και πάνω…
Κάτι ακόμη . Όλοι λέτε διάφορα αρνητικά του κινητού και κράζετε τη samsung επειδή δεν έδωσε αναβάθμιση στο s3…Το πιο σημαντικό μειονέκτημα αυτών των συσκευών δεν το είδατε?
Έχει μόνο 4gb μνήμη από τα οποία διαθέσιμα δεν θα είναι ούτε τα 2.Αυτά δεν φτάνουν ούτε στην αδερφή μου που θέλει 10-15 εφαρμογές και 2-3 παιχνιδάκια…
Καλύτερα να φόραγε jelly bean παρά kitkat!
Πάντως η google σκότωσε πολλές low-end συσκευές από όταν αφαίρεσε την δυνατότητα να αποθηκεύουμε εφαρμογές στην κάρτα μνήμης (και κορόιδευε τα windows phone). Και μην μου πει κανείς για ρουτάρισμα! Οι low-end χρήστες δεν ξέρουν ούτε πως να κλείσουν το 3g όχι να ρουτάρουνε και τη συσκευή τους…

Δημήτρης

Χαλαρώστε και ψαχτειτε λίγο πριν ξεκινήσετε να σφαζεστε και να κραζετε αβέρτα.Η Google Πλέον δε σε αφήνει να κυκλοφορήσεις συσκευή με λογισμικό παλαιότερης έκδοσης.ήταν μονόδρομος το kit Kat.το s3 δε το πιάνουν όμως οι νέοι περιορισμοί που έθεσε η Google Για να μειώσει λίγο το fragmentation γι αυτό και δεν ασχολείται κιόλας με αυτή την συσκευή.πάλι καλά να λέτε γιατί θα βρίζατε μετά την αναβάθμιση.περάστε μια custom και είστε άρχοντες.

nikos

@Δημήτρης η google είχε δηλώσει ότι θα αναγκάσει τους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν νεότερες εκδόσεις, όχι όμως την νεότερη αναγκαστικά!Αυτό το έκανε γιατί κάποιοι έβγαζαν καινούργια συσκευή με 4.1 jelly bean ή και παλαιότερη έκδοση. Φυσικά και επιτρέπεται να βάλει κάποια εταιρεία την 4.3 στο κινητό της όπως έκανε η Sony με το xperia m2 που ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό.Το ίδιο συμβαίνει και με τις συσκευές που έχουν mediatek επεξεργαστές και αναγκαστικά η έκδοση android που τρέχουν είναι η 4.2.Οπότε η google δεν επέβαλε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την τελευταία έκδοση,απλά όσο πιο πρόσφατες μπορούν.Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει ότι μετά σπο ένα διάστημα θα σταματήσει την υποστήριξη κάποιων εκδόσεων ή κάτι τέτοιο…

Manos Vs

Cyanogenmod για αναβαθμίσεις παίδες!

Darth

@Manos Cyanogenmod οποιος βαζει δεν το βαζει για της αναβαθμίσεις (περισσότερο και 2 εκδόσεις πίσω να είναι δεν τους ενοχλεί καν ) Cyanogenmod βάζουμε για της δυνατότητες και καλυ λειτουργία που προσφέρει ολα τα αλλα έρχονται μετά

όσο αφορά της αναβαθμίσεις εγώ εδώ και πάρα μα πάρα πολύ καιρό είμαι με 4.2.2 αν και για το κινιτο μου υπάρχει 4.4.3 δεν κάθομαι να την περάσω γιατί δεν μου προσφέρει κατι ιδιαίτερο για να ξαναστινω το κινιτο από την αρχη (μέσα εχω από προγράμματα μεχρι servers και μικρά databases…………

Manos Vs

Darth αυτο ισχυει για σενα, οχι για ολους. Οι περισσοτεροι βαζουν CM οταν βλεπουν οτι οι εταιριες παυουν να σινιυν αναβαθμισεις.

Manos Vs

Darth αυτο ισχυει για σενα, οχι για ολους. Οι περισσοτεροι βαζουν CM οταν βλεπουν οτι οι εταιριες παυουν να δινουν αναβαθμισεις.

Δημήτρης

@nikos ακόμα εκμεταλλεύονται χρονικά παραθυράκια που έχει δώσει η Google και έχουν να κάνουν με hardware που κυκλοφόρησε η αναπτύχθηκε πριν απ τους νέους κανονισμούς,καθώς και συσκευές όπως το m2 που έδωσες σαν παράδειγμα που μπορεί να είναι για Έμας καινούρια συσκευή αλλά έχει πάρει άδεια πολύ πριν τους καινούριους κανονισμούς οι οποίοι λένε ρητά πως Εκτός των εξαιρέσεων ,για να πάρεις άδεια να έχει Google play Υπηρεσίες το καινούριο handset που θες να αδειοδοτηθεί πρέπει να φοράει από 4.4 και πάνω.Γι αυτό κιόλας εφάρμοσαν το project svelte Για να εξαφανίσουν το fragmentation τουλάχιστον στις καινούριες συσκευές από low Μέχρι high end.Η υποστήριξη των παλαιότερων εκδόσεων είναι άλλο καπέλο και είσαι σωστός σε αυτό. Συμφωνώ με Darth οι aosp δεν είναι για να αναβαθμίζεις κάθε τρεις και λίγο Εκτός αν συμβάλεις στο testing.Προσωπικά μόνο για το immersive mode πέρασα cm11.αν είχα κινητό με capacitive δεν θα. Έμπαινα καν στον κόπο.το να έχεις ένα σωστά στημένο κινητό μετράει πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε ψευτο αναβάθμιση.δυστυχώς προς το παρόν όπως έχω ξανά πει όλα παίζονται στη μάχη των specs.θα μπορούσαν να γίνουν θαύματα στον τομέα user experience αλλά οι δυνατότητες των συσκευών δεν αξιοποιούνται καθόλου.έχουμε πέσει στη λούμπα να θέλουμε να πάρουμε το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.