Samsung Galaxy Core, Με οθόνη 4.3 ίντσες και διπύρηνο επεξεργαστή

Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Core με οθόνη 4.3 ίντσες, LCD ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, μπαταρία 1800 mAh και Android 4.1 Jelly Bean. Το Galaxy Core θα διατεθεί σε δύο εκδόσης με μια κάρτα SIM και δίκαρτο και λειτουργίες Smart Stay, Smart Alert, Motion UI και S-Voice.

Samsung Galaxy Core
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: 1.2GHz διπύρηνος
GPU:
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, LCD, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixels, LED flash
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB
Μπαταρία: 1800 mAh
Διαστάσεις: 129.3×67.6×8.95 χλστ.
Βάρος: 124 γρ.

Samsung Galaxy Core, Samsung Galaxy Core, Με οθόνη 4.3 ίντσες και διπύρηνο επεξεργαστή

Samsung Galaxy Core, Samsung Galaxy Core, Με οθόνη 4.3 ίντσες και διπύρηνο επεξεργαστή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geohot

Ασχημο Galaxy S2 με μεγαλητερη μπαταρια. Το πετυχα;

Ανδρέας Μ.

Το άρθρο βγήκε σαν είδηση από το Google news σε android!

tsele

Έχω βαρεθεί να βλέπω άχρηστες και ανούσιες συσκευές Samsung Galaxy είναι τόσες πολλές που αναρωτιέμαι αν χρειάζονται!!! Τουλάχιστον να πω ότι αναβάθμησαν το hardware αλλά τίποτα βλέπουμε ακόμα ένα άλλο Samsung S2. Συνέχισε έτσι Sammy θα πας μπροστά!

Darth

και άλλο ίδιο κινητά με παρόμοια χαρακτηριστικά με άλλα 30?

Nero55

Ναι μόνο που απειροελάχιστα κινητά είναι dual sim με τέτοια χαρακτηριστικά…

ΜΑΝΩΛΗΣ

Μονο ο Nero55 διαβάζει προσεκτικά?

Nerd

…και γιατί να πάρω αυτό και όχι το Xperia J ή το Xuawei Ascend με παρόμοια χαρακτηριστικά, άμεσα διαθέσιμο, και με καλύτερη τιμή;
Ασε που δεν έχουν και τα bloatware με τα οποία φορτώνει η Σάμυ τα κινητά της.

Darth

@Nero55 το ότι δεν έχουμε εδώ στο ελλαδισταν δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν η δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε από έξω μερικά παραδείγματα από εκατοντάδες καλά τηλέφωνα που υπαρχουν γιατί να διαλέξω αυτό και όχι κάποιο από τα παρακάτω? (μην μου πείτε υποστήριξη γιατί πάνω από ένα update δεν θα πάρουν)

HUAWEI Ascend D2 Quad
RAM 2GB
1920 x 1080 ips 5′
front camera 1.3MP, 13.0MP BSI
Cortex A9 quad core, 1.5GHz
========================================
JIAYU G4
RAM 2GB
4.7 Inch 1280 x 720 pixels
front camera 3.0MP, back camera 13.0MP
A7 quad core, 1.2GHz;

=========================================
ZOPO C2
RAM 1GB
1920 x 1080 pixels 5′ ips
A7 quad core, 1.2GHz;
front camera 5.0MP, back camera 13.0MP

=========================================
Lenovo A820
A7 quad core, 1.2GHz;
RAM 1GB
1280 x 720 pixels ips
Single camera, 8.0MP BS
===========================================
ZTE V987
Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
RAM 1GB
front camera 1.0MP, 8.0MP BSI
1280 x 720 pixels 5′ ips

Γιώργος

Άλλο ένα galaxy με τον προϊστορικό συνδυασμό 4,3 ιντσών και ανάλυσης 800×480!
H htc, όπως φαίνεται, αποφάσισε να δοκιμάσει στο htc one mini τον πολύ καλό συνδυασμό 4,3 ιντσών και 720p ανάλυσης. Η Samsung θα το δοκιμάσει ποτέ άραγε…?

Κώστας

Κινητό με οθόνη 4.3 ίντσες 1280*720 (όσο ποιο μάζεμενο γίνεται και λεπτό) με π.χ. s4 pro 2cores στα 1.7ghz και adreno 320, μπαταρία 2200+ και 13άρα κάμερα θα έκανε πάταγο! Τόσο δύσκολο είναι να το σκεφτούν? Και κάθονται και μας βάζουν αναλύσεις 800*480? Ακόμη και το μοντέλο της htc θα έχει μεγάλες διαστάσεις (αν και θα έχει τη σωστή ανάλυση) λόγω των ηχείων. Έλα ξυπνάτε οι μηχανικοί εκεί στις εταιρείες και αφήστε τα 5άρια στις συμφοράς που πρέπει να έχεις ολόκληρο τσαντακι μεταξύ σου να τα κουβαλάς…

Κώστας

Κινητό με οθόνη 4.3 ίντσες 1280*720 (όσο ποιο μάζεμενο γίνεται και λεπτό) με π.χ. s4 pro 2cores στα 1.7ghz και adreno 320, μπαταρία 2200+ και 13άρα κάμερα θα έκανε πάταγο! Τόσο δύσκολο είναι να το σκεφτούν? Και κάθονται και μας βάζουν αναλύσεις 800*480? Ακόμη και το μοντέλο της htc θα έχει μεγάλες διαστάσεις (αν και θα έχει τη σωστή ανάλυση) λόγω των ηχείων. Έλα ξυπνάτε οι μηχανικοί εκεί στις εταιρείες και αφήστε τα 5άρια στις συμφοράς που πρέπει να έχεις ολόκληρο τσαντακι μεταξύ σου να τα κουβαλάς…!

Darth

@Κώστας ποιος είπε οτι δεν υπάρχει tetoio κινητό κινητό

720 x 1280 4.3′ ips
2 GB RAM
primart cam 8 mp (και σινγεκριμενα την ιδια με το iphone 5 )
secondary cam 2 MP,
Qualcomm APQ8064 Snapdragon Quad-core 1.5 GHz Krait Adreno 320
Li-Ion 2000 mAh battery

έχει και κάποια ακόμη και της ίδιας εταιρείας και της meizu και κάποιες άλλες

το μικρο μέγεθος έχει δύο μειονεκτήματα στης μέρες μας
1, δεν έχει χώρο να φεύγει η θερμότητα (με τα τέρατα cpu )
2, αναγκαστικά μικρή μπαταρία (ότι και να κάνεις μπαταρίες έχουν μείνει τουλάχιστον μια δικαετια πίσω……. και όχι δεν είναι ότι δεν υπάρχει τεχνολογική πρόοδος κλπ απλός παίζουν πολύ μεγάλα συμφέροντα να μην αναπτυχθούν μπαταρίες και γενικός οτιδήποτε έχει σχέση με ενέργεια πέρα από το πετρέλαιο)

Κώστας

θα ήθελα να το δω από τις μεγάλες εταιρείες και 2πύρηνο όχι 4πύρηνο. τώρα για κινέζικες ούτε συζήτηση…

Darth

@Κώστας τι σε χαλάνε τα κινέζικα? πχ έχω αν έιχα το mx2 (δωράκι στην κοπέλα πήγε) (κινέζικο τα χαρακτηριστικά τα περιέγραψα ποιο πάνω)
ποιοτικά χιλιάδες φορές ανώτερο από την σάπια σειρά galaxy(από θεμα υλικού πάντα) ταχύτητα οθόνη κλπ δεν τίθεται θέμα συζήτησης, μπαταριά αντέχει όσο μπορεί να αντέξει τετεια μπαταρία σε τέτοιο hardware updates παιζει και μια φορά το μήνα να ερχόταν κάτι (miui rules)

το μόνο θεμα (το οποίο προφανώς και σε ενόχλησε) δεν μπορείς να το ποζάρεις στην καφετερία (δεν ειναι iphone η galaxy) με λίγα λόγια δεν κάνει να πουλάς μούρη (Έλληνες roules)

JohnWave

Κακάσχημο! Αμάν ρε Samsung με τα designs σου! Ούτε καν κοιτάω specs με τέτοια εμφάνιση.

alxgiann

@ Darth
..πέστα ρε φίλε, με το κόμπλεξ που έχουν μερικοί για οτιδήποτε μή επώνυμο. Εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, όταν τους έδειξα εδώ τον τετραπύρινο (Α7) κινέζο που αγόρασα πρίν 1μιση μήνα με 4.2.1 καθαρό android κοιτάγανε καλά καλά και δεν το πιστεύανε. Δεν έχει φυσικά την ίδια απόδοση με τα flagship κινητά,ούτε κάνει για πούλημα μούρης, αλλά την δουλειά μου την κάνω άψογα, με το 1/3 των χρημάτων και ευρωπαϊκή εγγύηση. Ακόμα και το ταπεινό ΖΤΕ blade μου “ζεί” ακόμα μετά από 3 χρόνια κακοποίησης από τον 8 χρόνο γιο μου… 🙂

Lefteris

Κάποιοι είναι έτοιμοι να κράξουν… Αυτό βλέπω εγώ το κινητό δε γράφει καν τιμή, δηλαδή σας πειράζει αν εδώ στο Ελλαδισταν που γράφεται και μερικοί, που δεν έχει πολλες επιλογές δικαρτων να πάρει αυτό με την επιδότηση του τσάμπα? και ξανά λέω δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του καν! Αλλά όχι γιατί να το σκεφτούμε αυτό ας κραξουμε την εταιρεία… Δηλαδή είναι κακό κάποιος να θέλει μάρκας κίνητο πρέπει να παίρνουμε όλοι τη μάρκα με εκαψες επειδή το κάνατε και εσείς!Επίσης όσα κινητά και να βγάλει η σαμσονγκ η ναυαρχίδα της είναι μία και προσωπικά όπως και για τους περισσοτερους αυτό παίζει ρόλο για αυτούς που αγοράζουν το s4 συν η υποστήριξη της! Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι κραζετε άδικα… άποψη μου φυσικά!

Darth

αν το s3 mini κοστίζει στα μεγάλα καταστήματα τώρα 350 ευρώ υπολόγισε το συγκεκριμένο (καθώς έχει ίδια λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά) 300-350
έτσι τιμή την φανταζόμαστε

@alxgiann Ελλάδα πρώτο πράγμα που μετράει είναι μούρη και το ξέρεις καλά ……. όπως λένε “κύρος”…….. αν είναι να αποκτήσω κύρος με ένα κινητό η ένα αμάξι πυροβολήστε με είμαι σε λάθος πλανήτη

Κώστας

Ποια μούρη ρε σεις? Εγώ προσωπικά 3 εταιρείεσ μπορώ να εμπιστευτώ. sony, samsung, htc. Δεν μπορούν να συγκριθούν σε τίποτε με κινεζικά. Αν ήθελα μούρη έπαιρνα ένα iphone (αν είχα τα φράγκα). Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν παίρνει κάποιος τις επώνυμες εταιρείες για μούρη αλλά για αξιοπιστία πάνω από όλα τα υπόλοιπα. Τώρα τι αξιοπιστία μπορεί να έχουν τα κινεζικά δεν ξέρω αλλά εγώ δεν μπορω να τα εμπιστευτώ.

Giorgos

@Κωστα σε νιωθω, αληθεια! Φτανει ρε παιδια με τα κινεζικα! Να ‘ταν γιαπωνεζικα να πω αντε μπορει! Δεν υπαρχουν πιο τζαμπατζηδες και τσαπατσουλιδες ανθρωποι απο τους Κινεζους! Δεν κανουν τιποτα καλο! Γιατι να κανουν κινητα;

Αυτο που κανουν ειναι ακριβως αυτο που την πατανε ολοι, φοβερα specs, μεγαλες οθονες κτλ και προσωπικα ανακοινωμενο SAR δεν βρισκω πουθενα Και αν βρω θα ειναι 5 διαφορετικοι αριθμοι σε 5 διαφορετικες πηγες. Pick one? Εχετε αναρωτηθει ποτε οτι τα 9 στα 10 μοντελα της Samsung που κραζετε εχουν τον καλυτερο αριθμο SAR? Τον κοιταει κανενας αραγε;

@Darth δεν ξερω τι προτυπα εχεις και κρινεις. Εγω δεν ξερω πολλους που σκεφτονται τι κινητο θα παρουν για να το δειχνουν. Προφανως και υπαρχουν. Λαθος η γενικευση σου ομως.

Κινεζικο δεν θα παρω ποτε γιατι πολυ απλα οταν το εψαχνα, φιλος του μπαμπα μου ειπε “με τιποτα!”. Μια μπαταρια sony πηρε και μια απο κινεζικο κινητο (δε θυμαμαι καν μαρκα). Και τις αφησε 48 ωρες σε φορτιστη επιτηδες. Εμενα δεν μαρεσει που η κινεζικη κιτρινισε. Δεν λεω οτι θα το αφησω 48 ωρες στην πριζα. Αλλα δεν μαρεσε!

Giorgos

Επισης το κινητο του θεματος, για να μην ξεφευγουμε, κοστιζει 200 ευρω το dual sim. Σε τετοια specs, dual sim δεν υπαρχει (και προφανως δεν μιλαω για κινεζικα).

+1 στον Μανωλη που εδωσε +1 στον Nero55!

Panteli1s

Το πηρα σήμερα το κινητό και έλεγα για 200€ κινητό θα είναι μέτριο.Ε λοιπον είναι πολύ καλύτερο απο αύτο που περίμενα.Πριν το πάρω έλεγα σιγά το κινητό και αηδίες.Του εβαλα πανω απο 60 εφαρμογές(67) και παεί σφαιρά ακόμα.με εφαρμογές που τρέχουν και πιανουν ραμ οπως whatsapp,facebook messenger κλπ.στο antutu benchmark έβγαλε κοντα 10.000 βασικά 9.976 καπου εκεί.Ο browser Πολύ γρήγορος..Αλλα η αλήθεια είναι οτι το κινητό παει πολύ καλά σε σχέση με άλλα που είχα δυπηρινα.

Dimitris V.

Ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο samsung galaxy core i8260 και στο samsung galaxy core duos i8262;Και γενικα πιο απτα δυο ειναι καλητερο;

Alexis

Σε λίγες μέρες θα το πάρω όμως δεν ξέρω πόσο να το φορτίσω για πρώτη φορά. Γνωρίζει κανείς?

nikos

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ GALAXY CORE ΜΑ Η SIM ΜΟΥ ΔΝ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ;/ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?

Μιχαλης

telika einai kalo na to parw h oxi re paidia as mou pei kapoios..

ΜΙΧΑΛΗΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ.

Manos Vs

@ΜΙΧΑΛΗΣ, οχι!

ilias

Mακρια παιδια το χειροτερο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου.
Ασχημο dezine χαλια taught screen την πατησα οτι ηταν φθηνο αλλα για αυτο ειναι φθηνο μαυρο χαλι.
Κολαει στο internet η καμερα χαλια και η οθονη πολυ μετρια.
Γενικα μακρια απο αυτο και μακρια απο samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.