Samsung Galaxy F (Alpha), λανσάρεται Αύγουστο για να προλάβει το iPhone 6;

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κορεάτικα media το Samsung Galaxy Alpha ή όπως αλλιώς το έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε εμείς Samsung Galaxy F, θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο πριν το Samsung Galaxy Note 4 για να προλάβει την Apple με το iPhone 6.

Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, προκειμένου να συναγωνιστεί το iPhone 6. To Samsung Galaxy Alpha/F θα είναι η συσκευή με την οποία η Samsung θα κάνει το βήμα στις πιο premium κατασκευές καθώς θα είναι από μέταλλο και όχι από πλαστικό για το οποίο εδώ και καιρό δέχεται έντονη κριτική. Το design παραμένει όμοιο με του Galaxy S5 μόνο που είναι μεταλλικό.

Από leaks έχουμε δει, συνεχίζουμε να μιλάμε για high-end συσκευή η οποία θα έρθει με Snapdragon 805 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.7 GHz, 5.1 ιντσών Quad HD Super AMOLED οθόνη, 3 GB RAM και 16 MP εξωτερική κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Αν η Samsung βάλει τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε μεταλλική κατασκευή και τα συνδυάσει με καλή τιμή, τότε πράγματι το Samsung Galaxy Alpha/F θα εντυπωσιάσει. Να πούμε ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S5 LTE-A με Snapdragon 805 και QHD οθόνη αλλά είναι αποκλειστικά για την αγορά της Κορέας και η Samsung ανακοίνωσε ότι δεν θα βγει στην παγκόσμια αγορά. Επομένως πολύ πιθανό να ετοιμάζει το Galaxy F για τις υπόλοιπες αγορές.
samsung galaxy f release date, Samsung Galaxy F (Alpha), λανσάρεται Αύγουστο για να προλάβει το iPhone 6;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Ναι βγάλε το galaxy f Αύγουστο και το note 4 το Σεπτέμβριο. Την κατρακύλα η samsung. Αν δεν είχε και τα πολλα φθηνά που αγοράζει ο κόσμος απο πρώτη θα ήταν τελευταία. Πατρα Samsung ✋

j

*παρτα

Τελης Μπατακης

αυτο το πραγμα ,αμα δεν μας αρεσει μια ειδηση αμεσως η εταιρια να ειναι σε κατρακυλα ,μονο σε αυτη τη χωρα το συναντω!

wrangler10

Δεν λεω ωραίες οι μεταλλικες κατασκευές και ακομα ποιο ωραίες οι γυάλινες αλλα το θεμα ειναι οτι εκει που στο πλαστικό το γραντζουναγες στην πλάτη και του αλλάζεις το καπάκι με πολυ μικρό κόστος στο μεταλλικό στην καλύτερη θα το πληρώσεις μια περιουσία και στην χειρότερη δεν θα αλλάζει καν.Νομιζω την χρήση τομή την εκανε η LG με το ομολογουμένως πολυ ποιοτικό πλαστικό καπάκι που μοιάζει με μεταλλικό .Και ελαφρύ και αποσπώμενο.Βεβαια γούστα ειναι αυτα.

Samsung_not

Παντως μεταλλικη κατασκευη σημαίνει και ότι δεν θα έχει την δυνατότητα να αλλάζεις μπαταρία λογικα. Γιατι το μεταλλο δεν ειναι ελαστικο να βαζεις βγαζεις θα χαλασει το σχημα του. Παντως για να αποκτήσεις κάτι αλλο θυσιαζεις κατι αλλο σε αυτη τη ζωη. Ας ελπισουμε οτι θα βγουν συντομα κινητα που θα μας κανουν πληρως ευχαριστημενους αν και δεν νομιζω να έχει καποια εταιρεία αυτό το σκοπο γιατι δεν θα ξαναγοραζαμε συσκευη μετα.

VaggD

Δεν πρόκειται να σωθεί με ένα μεταλλικό περίβλημα… Ούτε με 12core cpu & 8gb ram.
Αν δεν αρχίσει να δίνει πλήρης αναβαθμίσεις σε όλα τα κινητά και ταμπλέτες δεν θα καταφέρουν απολύτως τίποτα!

i love rihanna

Βγαζει πλαστικα κινητα η σαμυ την κραζετε βγαζει μεταλικα σας ενοχλει η μη αποσπομενη μπαταρια και το οτι δεν αλλαζει το καπακι! Σταματηστε να εχετε προβλημα με οτι κανει η σαμυ! Εμενα μου αρεσει το πλαστικο και γενικα τα ποιοτηκα υλικα τα βρισκω ακριβα και ανοφελα αφου και μεταλο να χει θα πας να του κοπανισεις μια πλαστικη θηκη!

Genesis

δεν θα σχολιάσω για την samsung γιατί εδώ πρέπει να μιλήσουμε για το κινητό. το 1ο σχόλιο από τα ποιο άκυρα που έχω δει αμέσως να σχολιάσει την κακία του, anyway το κινητό φαίνεται πολύ δυνατό και άμα έρθει και με καλή τιμή θα πάει καλά.

Ν.τ.

Σε κατρακυλα η samsung!!!Φαντασου να μην ειχε το 50% της αγορας παγκοσμιως…Ε , δεν εχει και το 90%.

bas13

@i love rihanna πραγματικά φίλε μου συμφωνώ μαζί σου, μα είναι δυνατόν να την κατηγορείται ότι δεν βγάζει ποιοτικές μεταλλικές συσκευές και τώρα που φημολογείται ότι θα βγάλει πάλι να μην είστε ευχαριστημένοι?
Επίσης αν το βγάλει σε δύο εκδόσεις για να καλυφθούν όλοι, θα έρθει κάποιος και θα πει πάλι σε χίλιες εκδόσεις το έβγαλε και δεν ξέρουμε τι να πάρουμε κλπ κλπ.
Μόνο σε κάτι διαφωνώ δεν έχουν πρόβλημα με τη sammy με όποια εταιρία υπάρχει το ίδιο γίνεται.
Η Lg έβαλε qhd, και όλοι αρχίζουν γιατί να βάλει qhd, είναι άχρηστη σ’ αυτές τις ίντσες, πάει αυτονομία, ζορίζεται ο επεξεργαστής κλπ (και συμφωνώ και γω μαζί τους), εδώ όμως αρχίζει η παράνοια καθώς όταν έβγαλε η samsung & η HTC τα δικά τους με fhd, άρχισαν που πάνε με περσινή οθόνη και εν έτει 2014 είναι δυνατόν να μην μπει qhd και άλλα τέτοια.

Υ.γ. Δεν είμαι samsungfanboy,ασχολούμαι μόνο με τη σειρά note από samsung, στα υπόλοιπα προϊόντα της πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός την έχει ξεπεράσει

j

@τελης οταν λέω κατρακύλα εννοώ σε θέμα πως βγαζει ναυαρχίδας σε λάθος χρονικές στιγμές με αποτέλεσμα να ακυρώνει την άλλη. Πάντως αν βάλει quad και 805 στο galaxy f κατι μου λέει πως το note κατι χαζομαρουλες θα εχει καλύτερες απο το f όπως τον έλεγχο αμφιβληστροειδούς και η καινουρια οθονη, που θα εχει και στην ακρη

Notis

Έχουμε μέσα Ιουλίου αν ήταν να το παρουσιάσει Αύγουστο δεν θα είχε βγάλει ήδη καποια ανακοίνωση?

jojomosw

Μπα δε μου κάνει θα περιμένω το galaxy amstel…
Επίσης…
VaggD: Τί εννοείς για να σωθεί θέλει αναβαθμίσεις, δηλαδή κινδυνεύει να κλείσει ας πούμε και πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα ή απειλήται σημαντικά απο άλλη εταιρεία στο χόρο του android. Κι όταν λες αναβαθμίσεις, φαντάζομαι οτι όλες οι άλλες εταιρειες στο android δίνουν full αναβαθμίσεις, αλλα αυτή όχι;;;
Γενικά, αν κάποιος που δεν έχει επαφή με το χόρο μπει εδώ μέσα και διαβάσει τα σχόλια συμπεραίνει οτι η samsung πάει για κλείσιμο μ αυτά που γράφονται… Δεν είναι κακό να ζητάμε παραπάνω, φυσικά και κατακρίνουμε κάτι που ενδεχομένως δε μας αρέσει, (όλοι θέλουμε καλύτερες αναβαθμίσεις και αρκετοί ζητούμε μέταλλο η apple γιατί το κάνει;) αλλα απ το να πούμε την προσωπική μας άποψη μέχρι να γενικεύσουμε και να συμπεράνουμε οτι μια εταιρεία κατρακιλά και καταστρέφεται υπάρχουν μίλια απόστασης…

JohnWave

Καλή κίνηση της Sasmung να βελτιώσει την ποιότητα των υλικών της αλλά και πάλι για το δικό μου γούστο το κινητό συνεχίζει να είναι άσχημο. Επίσης δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα αντλήσει κόσμο από το iphone 6 μιας και ο κόσμος αυτός θεωρώ ότι δύσκολα μπορεί να κάνει την απότομη μετάβαση από τις 4.0 στις 5.1 ίντσες.

nikos

@JohnWave αν το κινητό αυτό έχει πάνω το δαγκωμένο μήλο 🍎 θα δεις για ποτέ θα κάνουν τη μετάβαση!

ΜΑΝΟΣ

Καλύτερα ένα κινητό να είναι ποιοτικό και να μην ξαναπάρει αναβάθμιση! Αφού ρολλαρει Καλά ένα κινητό γιατί να αναβαθμιστεί χωρίς λόγο; Τι κριτήριο είναι αυτό πια;

nikos

@ΜΑΝΟΣ εξαρτάται…Αν είναι σημαντική αναβάθμιση,με πολλά νέα features τότε λογικό είναι όλοι να την θέλουν και δικαιολογημένα.Όταν όμως είναι να πάρεις αναβάθμιση μόνο και μόνο για να πεις ότι πήρες(όπως αυτή του s3,που μόνο χειρότερο το έκανε ή αυτή του IOS 7 για το iPhone 4)τότε τσάμπα η τόση γκρίνια…

Φώτης

Ρε μάγκες μη γκρινιάζετε για ενα απλό λόγο..υπομονή μέχρι να βγει το note 4..Αφού πάντα βλέπετε οτι ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμό..Ειναι μια κατηγορία απο μονο του..Ακομα κ το note 3 σε κάποια πράγματα ειναι πιο μπροστα απο τις ναβαρχιδες του 2014..Απλα δεν ξέρω αν περιμένω να πάρω το 4 που θα ειναι τούμπανο η να πάρω το 3 που εχει φοβερη τιμή!!!!

Enzo

Για ότι θέλετε μπορείτε να κατηγορείτε την samsung όμως πρεπει να παραδεχτείτε ότι είναι η μόνη εταιρία που προσπαθεί να καλύψει ό,τι ανάγκη μπορεί να έχει η αγορά:
-Θες ναυαρχίδα πλαστική; S5
-Θες ναυαρχίδα με μικρή οθόνη; S5 mini
-Θες ναυαρχίδα με μεγάλη οθόνη; ΝΟΤΕ
-Θες ναυαρχίδα με καλή φωτογραφική; K Zoom
-Θες ναυαρχίδα με premium υλικά; F(ή ALPHA)
κοκ

Αν όντως βγει το κινητό αυτό με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται θα ειναι εξαιρετικό (μεταξύ μας θα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να ειναι το S5 εξαρχής).

Και ειναι σίγουρο ότι όσοι μισούν την samsung, θα λυσάξουν!

dark_master

@Enzo μόνο το Note 3 και το S5 είναι ναυαρχιδες… Τα υπόλοιπα είναι υποκατάστατα. Όσον αφορά το alpha ας βγει με το καλό και εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε. Αν βγει σαν σειρά S τότε είναι μέγα λάθος. Αν το βγάλει πάλι Για να αντικαταστήσει τη σειρά S Που είναι η πιο πετυχημένη της βάσει πωλήσεων πάλι λάθος θα κάνει. Το θέμα είναι όχι μόνο πως θα το βγάλει αλλά και πως θα το πλασάρει στους καταναλωτές της.
Όπως και να έχει εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Για μένα καλύτερο είναι να μην βιαστεί και να το βγάλει με καποιον από τους 808,810 για να παίξει και αυτή σε 64 bit (για λόγους και επιδόσεων αλλά και μάρκετινγκ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.