Samsung Galaxy F (Premium), διέρρευσε render που δείχνει brushed metal

O γνωστός @evleaks ανέβασε μια καινούρια φωτογραφία από αυτό που μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε Samsung Galaxy S5 Prime αλλά το αποκαλεί Samsung Galaxy F. Πρόκειται δηλαδή για την premium έκδοση του Samsung Galaxy S5 η οποία όπως βλέπουμε από το render δεν έχει το γνωστό διάτρητο σχέδιο στην πίσω πλευρά, αλλά brushed metal.

Κατά τα άλλα το design είναι ίδιο με του Samsung Galaxy S5 και ο αισθητήρας καρδιακών παλμών παραμένει στη θέση του.

Εδώ και καιρό ακούμε ότι η Samsung ετοιμάζει «luxury» F σειρά η οποία θα έχει high-end χαρακτηριστικά και υλικά κατασκευής και φυσικά θα κοστίζει περισσότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες για την σειρά F η Samsung απευθύνθηκε στην ίδια εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το unibody design της ναυαρχίδας της HTC και του iPad mini.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, αναμένεται με 5.2 ιντσών Quad HD οθόνη, Snapdragon 805 επεξεργαστή, 3 GB RAM και 16 MP εξωτερική κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Περιμένουμε να δούμε αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι θα ανακοινωθεί μέχρι τέλη Ιουνίου έτσι ώστε να ανταγωνιστεί το LG G3 που επίσης έχει QHD οθόνη.
, Samsung Galaxy F (Premium), διέρρευσε render που δείχνει brushed metal
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Vs

Για να κανει το S5 το κανονικο 16GB 7 εκατοσταρικα, φαντασου ποσο θα κανει αυτο που θα ειναι πιο ακριβο! Καλα το πας, Sammy! Αλλα οσο συνεχιζουν και σε αγοραζουν τα Sammy Ships, δεν προκειτε να αλλαξεις πολιτικη τιμολογισης και με το δικιο σου.

χρηστος

κωστα το περιμενω πως και πως !!!!

KAFROS

Καθίστε πρώτα να επιβεβαιωθούν οι φήμες και μετά το κρίνουμε και σαν συσκευή και σαν τιμή.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ δυνατό και αν επαληθευτεί η κυκλοφορία του φαντάζομαι ότι οι fan της σειράς note θα πρέπει να αναμένουν ακόμα πιο πολλά το φθινόπωρο.

PS-πολλά συντακτικά και ορθογραφικά ατοπήματα βρε παιδιά σε αγγλικά/ελληνικά…

Costas

@Manos καλά δεν είμαστε και τόσο κολλημένοι να τρέξουμε να το αγοράσουμε μόλις βγεί. Εχω το note 3 που το πήρα καινούριο 390€ μετά από 8 μηνες κυκλοφορίας! Οι ευκαιρίες υπάρχουν γι αυτούς που κάνουν υπομονή.

Δημήτρης

Διατηρώντας τις επιφυλάξεις μου για τη φωτογραφία, εχω να πω πως είναι ότι πιο ωραίο έχει σχεδιάσει εδώ και χρόνια. και μόνο που δεν υπάρχει το περιμετρικό πανηγυρτζιδικο πλαστικό, έχεις λόγο να πεις “επιτέλους”. αυτό όμως δε σημαίνει ότι γενικότερα είναι κάτι το εντυπωσιακό σχεδιαστικά. Θα πονέσει πολύ η τιμή μόλις ανακοινωθεί. και μιλάμε τώρα για μια συσκευή που η γνώμη μου είναι πως έπρεπε εξ αρχής να είχε κυκλοφορήσει έτσι. Τι να πεις…samsung είναι αυτή. βγάζει ένα σκασμο galaxy κάθε χρόνο για να μη χάσει ούτε ένα sammy ship απ τον στόλο της. Και ας τρώνε Κράξιμο για τα περισσότερα από αυτά τα άχρηστα μοντέλα.

princegr

Κορυφαίο το κινητό αν όντως αληθεύει η είδηση και η φώτο, τι να λέμε τώρα είναι ότι καλύτερο!!!!!!!!!!!! Βλέπω δίνει Πόνο από τώρα πριν καν ανακοινωθεί, έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Manos Vs

@Costas γι αυτο λεω Sammy Ships, γιατι υπαρχουν και ατομα οπως εσενα που τους αρεσει η Samsung αλλα δεν ειναι κολλημενοι(τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω). 😉

Γιάννης Ελίζογλου

Εγώ νομίζω ότι , αν όντως επιβεβαιωθεί ότι είναι αληθεια , θα κατεβάσει τις τιμές η σαμμυ στην σειρά S (ευελπιστώ)
Εκτός και αν πρόκειται να φτάσει το 1000 όπου από τι θυμάμαι “κοροϊδεύει” την Apple για αυτό

Petros

ρε παιδια περιμενετε να δουμε πρωτα μην την κραζετε γιατι εμενα το κινητο αν βγει ετσι θα
πω μεγαλο μπραβο στην σαμμυ που τις περισσοτερες φορες εως παντα την κραζω. επιπλεον ο @evleaks δεν κανει ποτε μα ποτε λαθος οποτε…..

wrangler10

Manos.. ship = Πλοίο .Το πρόβατο ειναι sheep

P

Όλο μέταλλο η πλάτη; Χωρίς διαχωριστικά για τις κεραίες ; Θα κάνει κάτι που δεν έκανε η HTC και APPLE ; Ή μήπως ειναι όπως το πλαστικό του g3 ;;

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Το LG G FLEX ηρθε 900€, αλλα απο το δικτυο το εχεις με 380 πλεον. Οπως και το ΝΟΤΕ 3 απο 800€ πηγε 400€. Ετσι και αυτο οση και να ειναι η αρχικη του τιμη, λιγο υπομονη να εχουμε και μπορουμε να παρουμε τουμπανο συσκευη, με επιτελους μεταλλικη κατασκευη. Η SAMSUNG καλα κανει και βγαζει τοσες συσκευες ωστε να καλυπτει το καθε γουστο του υποψηφιου πελατη. Στις τιμες μας χαλαει…

sosimple

Καταρχην, απο τη στιγμη που η πλατη ανοίγει για την μπαταρια, αρα το καπακι θα ειναι πλαστικο με εμφανιση αλουμινιου, οπως το g3, μπροστα φαινεται που ειναι πλαστικο.. Το γυρω γυρω παντα ετσι ητανε, πλαστικη απομιμιση αλουμινιου.. Ακομα δεν το ειδαμε Γιαννη (αλουμινιο) το βαφτισαμε.. Η samsung εχει πει πολλες φορες, γιατι δεν γινεται η ιδια να βγαλει εντελως μεταλικο κινητο, επειδη ειναι χρονοβορα διαδικασια και δεν μπορει να παραγει αρκετη ποσοτητα ακριβως γιατι πουλάει μεγαλο αριθμο κινητων..
Οτι θα ανακοινωσει ενα πλαστικο (με απομιμιση δερματος, μεταλλου κλπ) με καλυτερα spec κινητο σε 2 μηνες απο τωρα και θα το πουλαει 6 μηνες μετα το galaxy 5, δεν αποτελει ειδηση αλλα επαναληψη της ιστορίας..

βασιλης

Ελα να μπαινει ο αρχηγος στη θεση του παλι κ μετα ναρθει κ το νοτελι 4 να ολοκληρωθει το καρε των αρχηγων για φετος..
Δε πειραζει μαγκες του χρονου παλι με τα γ4 αντε κ γπρο3.
Οτι ειπατε ειπατε τελος !!

GeorgeTr

Καλά τελικά το Ativ S ήταν πολύ μπροστά στο σχεδιασμό 😛

Τάσος

Παίδες το κινητό θα σπερνει ,ειδικα αν έχει τον 805,!!!τι ships ρε φιλέ Manos?Βίρα τις άγκυρες,χαχαχα..Αν περιμένεις λίγο θα το πάρεις 300-400 κατοσταρικα και θα εχεις κινηταρα για 2-3 χρονια, που φυσάει..και να φανταστείς οτι δεν μου αρέσει το αντροιντ αλλά αυτό θα είναι τέλειο με αμολεντ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλη κατασκευή!!

Manos Vs

Συνεχιζω και το γραφω ετσι γιατι ως τωρα κανεις δεν το ειχε παρατηρησει xD

Charis

Πρόβατα ξε-προβατα δεν ξερω τι ειμαστε (μη παθιαζεστε ρε παιδια ημαρτον!) εμενα μου φαίνεται σαν galaxy s3 με ασημι εμφάνιση! Οι καμπυλες του τουλάχιστον είναι ΙΔΙΕΣ! βλέπω το δικο μου s3 και μου φαίνεται ιδιο! ΥΓ το πισω ειναι καπακι! κοιταξτε καλα τα πλαϊνά που δεν έχουν υποδοχή για καρτες sd-sim/mini-sim και επιπλέον εκει αναμεσα στην υποδοχή για τα ακουστικά και στο πισω μέρος υπάρχει μια μαυρη γραμμή! αρα ειναι αποσπομενο καπακι (ξενερα)

Panagiotis

έχει χάσει την ταυτότητα της η Samsung. αυτό που έπρεπε να είναι το S5 το βγάζει σαν νέα κατηγορία ποιο ακριβή κάνοντας όλους αυτούς του εκατομμύρια κατόχους τις σειράς S να φαίνονται κορόιδα που σκάνε τόσα λεφτά για να πάρουν το καλύτερο τις σειράς το οποίο στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένα μέτριο πλαστικό τηλέφωνο, ακριβό και με πολύ μικρές διαφορές από τις περσυνές ναυαρχίδες (βλ. Z2, G2 )

Yannis

Για αυτά τα Samsung ships λέει ο άνθρωπος

https://www.shi.samsung.co.kr/Eng/

Mars

εχω μια απορια ρε παιδια…δλδ ο αλλος λεει… το S5 εχει 700 ευρω!

εδω μεσα η all time classic ατακα ειναι “καλα θα περιμενω να πεσει η τιμη στα σκρουτζομαγαζα και μετα βλεπουμε”

χαιρομαι που κανετε πρωτα ερευνα αγορας και μετα τα comments.

ο θεος εδω μεσα ειναι ο Skroutz που τοσο συχνα ακουγεται το ονομα του.
το S5 κοστιζει εδω και καιρο στα online καταστηματα μεση τιμη 550 ευρω!

ετσι απλα ενημερωτικα…εκτος και αν θελετε να δινετε οντως 700ευρω για να πιανουν τοπο τα comments!

Costas

Ποσοστά δεν πιστεύω να παίρνει κανείς από κάποια εταιρεία. Εμείς σαν έξυπνοι καταναλωτές διαλέγουμε ότι μας συμφέρει και μας ικανοποιεί. Υπάρχουν τα 550 του σκρουτζ αλλά και τα 700 των παρόχων. Διαλέγεις και παίρνεις.

Xaris

https://www.sammobile.com/2014/06/03/samsung-sm-g906l-certified-in-south-korea-could-be-lte-a-variant-of-standard-galaxy-s5/
Μάλλον θα είναι το S5 LTE-A με διαφορά μόνο στον επεξεργαστή (805), όπως και με το S4 πέρυσι.

nGavoun

Εγώ πάντως που έχω και το ativ s θα μπορούσα να πω πως από την φωτογραφία φαίνεται να είναι σχεδόν το ίδιο απλά λίγο πιο ανοιχτόχρωμο το φημολογουμενο f.

Johnny

Πολύ θα μου άρεσε μια τέτοια συσκευή αλλά ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα.
Η Samsung να βγάλει μεταλλική συσκευή???
Πιο πιθανό να παίξω τάβλι με τα τρία γουρουνάκια και να χορέψω μακαρένα την τσίτα του Ταρζάν παρά να γίνει αυτό.

Και πραγματικά πιστεύω ότι σειρά galaxy f δεν υπάρχει καν στα σχέδια της Samsung. Η φήμη για την premium σειρά f υπάρχει εδώ και τόσο καιρό αλλά μια φωτογραφία που να δείχνει ξεκάθαρα το κινητό και το μεταλλικό design δεν έχουμε δει

To μόνο που είμαι σίγουρος ότι θα δούμε μια έκδοση του s5 με τον 805 (LTE-A) που ίσως να έχει κάποιες extra διαφορές (εκτός του επεξεργαστή) από το κανονικό s5

Sot11

Premium? Metal? καλό καλο!! Αυτο στην φωτογραφία τουλάχιστον ειναι εντελώς πλαστικο!

Tom

Η φωτο ειναι πολυ ομορφη.

Ανδρέας

@sosimple unibody θα είναι αν βγει οπόταν μεταλλο μέταλλο θα είναι αλλιώς γιατι να κάνει τον κόπο?
Όσο για specs μακραν καλύτερο αν ισχύουν απο οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά. Όντως θυμίζει σ3 λόγω σχήματος όμως είναι κουκλί ειδικά το πίσω μέρος! Όσο για τιμή όλα είναι φήμες αφήστε να δούμε πρώτα και μετά κράζετε..

Manos Vs

@peos δεν ειμαι συνεχεια στο techblog για να βλεπω ολα τα responces, βλακαμα.

Nio

Κατά αρχήν με αυτά τα bezel περνάει και την Sony!!!
Το πλαστικό κάνει μπαμ στην φώτο.
Και το βγάζει μόνο και μόνο για να ανταγωνιστεί το βασιλιά με την qhd που κανείς δεν ήθελε. Αντε γεια Sammy. Έμεινες πίσω με τις φιμε οθόνες σου.

nikos

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά.Δεν πρόκειται να υπάρξει galaxy με μέταλλο,θα είναι απλά ένα πλαστικό τύπου g3 & ativ s(για άλλη μια φορά καθόλου πρωτότυπος σχεδιασμός).Θα έχει τον snapdragon 805,3gb ram και QHD οθόνη(για την ram και την οθόνη δεν είμαι και σίγουρος γιατί αυτά τα soecs θα θέλει να τα βάλει πρώτα απ’ όλα στην πραγματική της ναυαρχίδα που είναι η σειρά.note!Και τέλος,ακόμη και αν υπάρξει αυτή η premium έκδοση του s5 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει Ελλάδα!Θα κυκλοφορήσει σε ελάχιστες αγορές όπως έγινε και με το s4 (Lte-A).

Dimitrinho

Πηγα και πηρα pop corn απο το περιπτερο για να παρακολουθησω τα σχολια παρακαλω συνεχιστε παιδια

Manos Vs

peos, τραβα φαε το ονομα σου. Επειδη εσυ αργησες να το καταλαβεις δεν σημαινει οτι δεν το καταλαβε κανεις αλλος. Απλα δεν υπαρχει λογος να αναφερθω σε αυτο.
Dimitrinho, γι αυτο ειμα8 εδω! 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.