Samsung Galaxy F, Νέο concept με μεταλλική θήκη

Παρά τις φήμες που περίμεναν την δημιουργία δύο διαφορετικών εκδόσεων του Samsung Galaxy S5, ένος premium μοντέλου κατασκευασμένου από μέταλλο και ενός πιο οικονομικού, τελικά η Samsung παρουσίασε μόνο μία συσκευή στα πλαίσια του MWC 2014. Παρόλα αυτά όμως, δεν αποκλείεται να δούμε κάποια νέα έκδοση μέσα στους επόμενους μήνες.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S5, οι φήμες άρχισαν να μεταδίδουν την έλευση της premium έκδοσης της συσκευής μέσα στο Μάϊο. Η νέα συσκευή, αναμένεται να είναι πιο ακριβή από το απλό μοντέλο, ενώ ίσως φέρει βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως μία Quad HD (1440 x 2560 pixels) οθόνη.

Ένα νέο concept για το φημολογούμενο Samsung Galaxy F έχει κάνει την εμφάνιση του από τον Ivo Marić, ο οποίος θέλοντας να δώσει μία ρεαλιστική εικόνα στις φήμες, πρόσθεσε μία μεταλλική θήκη στο ήδη υπάρχων Samsung Galaxy S5. Στο concept εμφανίζεται επίσης ένα νέο κουμπί για την φωτογραφική μηχανή.

, Samsung Galaxy F,  Νέο concept με μεταλλική θήκη, Samsung Galaxy F,  Νέο concept με μεταλλική θήκη, Samsung Galaxy F,  Νέο concept με μεταλλική θήκη, Samsung Galaxy F,  Νέο concept με μεταλλική θήκη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

ωραίο φαίνεται, άντε να δούμε και review 😀

Θεμης

είναι ότι πιο άσχημο έχω δει σε κινητό…..εντάξει το έχει παραξηλώσει η samsung!!! τι πλαϊνά είναι αυτά? λες και τράκαρε με νταλίκα είναι…οι σχεδιαστές τις samsung είναι από άλλο πλανήτη μάλλον!!!όσο και να το κάνουμε αν ένα κινητό δεν είναι όμορφο ποιος θα πάει να το αγοράσει και ας είναι το πιο τούμπανο εσωτερικά!! αν είναι σαν ρακούν που τράκαρε σε τοίχο ποιος θα το πάρει?? και μετά θα βγούν να πουν ότι τους έμειναν στις αποθήκες όπως και τα iphone 5c….τι να πω όλα αυτά τα χρονια είχα samsung από το galaxy s μέχρι και το s3 τώρα πλέον έχω πάει σε sony που έχουν μια A ποιότητα και εσωτερικά και εξωτερικά…

panos-volos

Θέμη διάβαζε καλά πρίν σχολιάσεις. Concept είναι και μάλιστα κακάσχημο από κάποιον και όχι σχέδιο τής samsung.

Τομ

Αν αυτη η φημη με τα μεταλλικα samsung στα 800 ευρω ισχυει ειναι μεγαλη αλητεια εκ μερους της samsung. Στα 700 ευρω δηλαδη δεν αξιζουμε μεταλλο; Αλλο αν το κανει απο αποψη η sammy να χρησιμοποιει πλαστικο εκει το δεχομαι. Να το κανει ομως για να χρεωνει παραπανω το μεταλλο ειναι αλητεια και οπως με καθε αλητεια θα φαει τα μουτρα της.

degraco11

To Tizen έρχεται…!

Υ.Γ. Θάνο, αν δεν κατάλαβες οτι το σχέδιο που βλέπεις στις φωτο, δεν είναι απο την samsung αλλα απο κάποιον τύπο Ivo Marić, τότε εσύ είσαι απο άλλον πλανήτη.

akis

Ακόμα και το κονσεπτ είναι άσχημο! Έχοντας εγκαταλείψει την Samsung εδώ και λίγες μέρες για την Sony, θεωρώ τον τον εαυτό μου ιδιαίτερα τυχερό.

Λευτέρης

Τρέλανε μας samsung!

johnathan elizoglou

Μου αρέσει τρελά !!!!

Τομ

Εμενα σαν σχεδιο μου αρεσει και νομιζω οτι ειναι αρκετα εργονομικο με κοψιματα στο πισω μερος των μεγαλων πλευρων για να χωραει πιο καλα στην παλαμη.

Αυτο που ξαναλεω ειναι οτι μην κανει την βλακεια η samsung να βγαλει νεα σειρα flagship στα 800-850 ευρω.

gadgetakias09

Καλα κανετε τον κοπο μερικοι να σχολιασετε και αντι να πειτε κατι σημαντικο.. ερχεσται στο αρθρο να μας πειτε οτι δεν σας αρεσε το σχεδιο(ενα concept) γιατι σας ρωτησε κανεις αν σας αρεσει το design η οχι? αφου κανετε τον κοπο γραψτε κατι της προκοπης να διασταυρωσει γνωμες ο κοσμος οχι μα…ιες δεν μου αρεσει δεν ειναι ωραιο κτλ (σεστηκαμε) ελεος καταντησατε βαρετοι… κατι ποιο εποικοδομητικο αφου μπενεται στον κοπο…. τωρα οσο για το θεμα συμφωνω με τομ πολυ ωραιο αλλα μην το κανει με σκοπο να ανεβασει την τιμη σε μια σειρα οπως κανει και η apple

Mr.Rous

@Tom Συμφωνώ κι εγώ γενικά αυτό με το μέταλλο έχει ξεφύγει τους κοστίζει 10 παραπάνω απο το πλαστικό και το πληρώνουμε 100 φορες παραπάνω… Και οσο για το concept και το κάθε concept αν δε δω σε συσκευή τέτοιου επιπέδου με sd 805 -nVidia K1 – Exynos 6 και μια αξιόλογη μπαταρία ολα τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα

nikmour

Εμένα πάντως μου αρέσουν τα κοψίματα στις παρειές. Πολύ εργονομικό design

fan

Ενδιαφερον φαινετε.. αλλα εχω της επιφυλαξης μου επειδη ακουγονταν τοσα για το s5 και τελικα βγηκαμε ολοι εκτος…να περιμενουμε να βγει το f αν τελικα βγει..και αν τελικα βγει μακαρι να αξιζει..

GeoChiosGR

Αν θέλετε μέταλλο και φθηνό δώστε 260 ευρώ και πάρτε το πανέμορφο Huawei Ascend P6… To οποίο θα πάρει και kitkat σύντομα, Του έχω την beta της kitκατ και είναι άψογο…
H περιμένετε για τη νέα έκδοση του που θα έχει καλύτερα specs…

greg

ι πιο ακριβη από το απλο μοντελο?μαλιστα δηλαδη περιπου 900 ευρο σε κινητο οχι!! lg g2 με 400 ευρο και ολα κοπλε!!

Johnny

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η σειρά galaxy f είναι μια ψέυτικη φήμη.Η samsung εμπιστεύεται τη σειρά galaxy s.Θα ήταν σαν αυτοκτονία για την ίδια να ξεκινήσει μια καινούρια σειρά που θα ακυρώσει την ήδη υπάρχουσα και πολύ κερδοφόρα σειρά galaxy s.Επιπλέον αμά υπήρχε στα σκαριά μεταλλική ναυαρχίδα της samsung θα είχαμε δει κάποιες διαρροές (πχ φωτογραφίες).Άσε που η samsung δεν μπορεί από το άθλιο πλαστικό που χρησιμοπηεί τώρα να πάει απευθείας σε μέταλλο.Θα κοιτάξει πρώτα να βελτιώσει την ποιότητα του πλαστικού που βάζει (κάτι σαν εκείνο του iphone 5c θα ήταν μια καλή αρχή) και μετά να πάει σε πιο premium υλικά κατασκευής όπως αλουμίνιο

Γρηγόρης Λύτρας

Τελικα η Samsung εχει ταλεντο στο να βγαζει τοσο ασχημα smartphones…

Alexis

Johnny του 5c είναι για τα σκουπιδια το πλαστικο! Να ελεγες σαν των lumia θα ελεγα οκ!

Potatuk

Καταλαβετε οσοι ποσταρετε comment απο εδω και περα οτι δεν ειναι της samsung το concept… αρα μην κραζετε τα designing skills τους.

Αρθούρος

Αντί να κοιτάξει η samesung να βελτιώδει λίγο τις μπαταρίες της η τις οθονες της τα μεταλλικά πλαίσια την μαραναν….βγάζει τηλεφωνο που έχει βγάλει η sony (το z1) εδώ και καιρό και με πολύ καλύτερη τιμη και με 21mp κάμερα

ilias

Το πιο όμορφο απο τη σειρά s είναι το s4…. εαν δεν κάνει κατιη sammy…. γιατί εκεί στην apple κατι μου λέει πως τρίβουν τα χέρια τους!!!

Nik

Μόνο εγώ προτιμώ τα πλαστικά δηλαδή; Όλοι φαγώθηκαν με αυτό μέταλλο. Ασε πο οι 9 στους 10 πάλι θα παρουν και καμιά θήκη, αλλά θέλουν οπωσδήποτε μέταλλο. Το πλαστικό είναι πιο πρακτικό από μέταλλο.

deeper

Προτιμάω το z1 compact κι ας μην είναι μεταλικό έχει πολύ καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη μπαταρία και 21 mp καμερα που τραβάς μια φωτο απο μακρυα και κάνεις ζουμ και βλέπεις το χρώμα των ματιών του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.