Samsung Galaxy F, διέρρευσε νέο render σε ασημί χρώμα

Το Samsung Galaxy F το βλέπουμε σε διάφορες διαρροές τον τελευταίο καιρό και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως ίσως πλησιάζει η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης μιας και είδαμε το Samsung Galaxy S5 LTE-A αποκλειστικά για την Κορέα με Snapdragon 805. Το Galaxy F ή αλλιώς Samsung Galaxy S5 Prime αναμένεται να είναι η βελτιωμένη έκδοση του Samsung Galaxy S5 αλλά για την παγκόσμια αγορά.

Περιμένουμε να δούμε την πολυπόθητη μεταλλική κατασκευή από τη Samsung ή έστω metallic-like όπως στο LG G3.

Από άποψη χαρακτηριστικών περιμένουμε να κρατήσει τον αισθητήρα καρδιακών παλμών του Galaxy S5 και 16-megapixel ISOCELL κάμερα. Τα νέα features θα είναι Snapdragon 805 επεξεργαστής ίσως με παραπάνω RAM, 5.3 ιντσών οθόνη Quad HD ανάλυσης (1440 x 2560 pixels).

O @evleaks διέρρευσε ξανά ένα render του Samsung Galaxy F αλλά σε ασημί χρώμα.

, Samsung Galaxy F, διέρρευσε νέο render σε ασημί χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Notis

Πολύ ωραίο φαίνεται. Μακάρι να πάει σε μέταλλο και η Samsung η οποία έχει δείξει χρόνια τώρα και κάτι ακόμα, ότι κρατάει χαμηλά το sar των συσκευών της.

Λευτέρης

Πανέμορφο αλλά…αληθινό?

mpakas

ΤΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΔΑΤΕ…!

Λευτέρης

@mpakas εσυ τι άσχημο είδες? 😛

True

@Λευτερης..Χαχαχαχαχαχααχαχαχ!

Panagiotis - Volos

Λευτέρη αν το θεωρείς αυτό όμορφο τότε δεν έχεις δει το Ascend P6 – P7.

Tom

Ελατε ρε παιδια που δεν ειναι ομορφο…

Λευτέρης

Παναγιώτη τα έχω δει.Για να λέω την αλήθεια το p6 το έχω δουλέψει και λίγο.Αλλα και πάλι δεν μου αρέσει.Καλη ποιότητα κατασκευής αλλά το Samsung στις φωτογραφίες μου αρέσει περισσότερο.Για δύο λόγους: Πολύ μικρά bezels και μεταλλική κατασκευή ή έστω metallic-like.Συμφωνω στο ότι η Samsung δεν έχει ωραίο design παρόλο που είμαι κάτοχος gs4 αλλά αυτό είναι πολύ όμορφο 👍

thomas

Το κινητό φαίνεται υπεροχο στα μάτια μου, θα περιμένω να επιβεβαιωθεί το hardware, να δω και το πάχος του και θα ειναι ο αντικαταστάτης του M8 μου, μάλλον…

νικο

αλλο ενα copy paste….το σχεδιαστικό της σαμυ πρεπει να εχει απολυθει λογω περικοπων.
δεν βγαζουν στην σελιδα τους ενα προγραμμα για σχεδιασμο μπα και τους δωσει κανενας καμμια καινουργια ιδεα???
απλα τραγικοι….

i love rihanna

Αν καποιους δεν σας ικανοποιησε ουτε με αυτο τοτε δεν ξερετε τι θελετε μαλλον! Αν ισχυουν οι φημες η amoled 2k οθονη θα τα σπαει η ποιοτητα θα ειναι τελεια αν και δεν με απασχολει τελεια καμερα μικρα bezels και τελος παντον τιποτα αρνητικο!

True

Παιδια αν ειναι οντως αυτο, θα ειναι το πιο ομορφο που εχει βγαλει η Samsung εδω και χρονια!!Το μονο που με χαλαει εμενα στις ναυαρχηδες της ειναι το κουμπι του home button.Αν το βγαλει και το αντικαταστησει με capacitive θα ειναι πολυ καλυτερο!!

nikos

Δείχνει πανέμορφο όμως δεν είναι ακριβώς μέταλλο, είναι metalic-like που έχει και το g3,κάνει μπαμ!Παρόλα αυτά δεν με χαλάει αφού αφήνει εξαιρετική αίσθηση στο χέρι.Αυτά τα τεραγωνάκια που έχει όμως από μπροστά(τα οποία υπάρχουν και στο s5) μοιάζουν σαν μιλιμετρέ χαρτί!Είναι πραγματικά απαίσιο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης τους!

Nikos@

Αυτό το τραγικό πλαστικό-μεταλλικό πλαίσιο που τοποθετούν περιμετρικά πότε επιτέλους θα το καταργήσουν. είναι το #1 που καταστρέφεται με τη χρήση! και ελπίζω να μην ξαναβάλουν το ηχείο στην πλάτη του κινητού που το κάνει βουβό όταν το τοποθετείς σε θήκες pouch!

Theo

Το κινητο ειναι πανεμορφο, μοιαζει πολυ με το s4 ως προς τα bezels. Αλλα για ποιον λογο ρε σαμσουνγκ να βγαλεις αντικαταστατη? Αφου θα βγαλεις το note 4 σε 2 μηνες. Καθε τρεις και λιγο ολο κινητα ανακοινωνεις, ποιος θα παρει το s5 και το note 4 αν βγαλεις αυτο? Μακαρι αυτο να ειναι το note 4 !!!

Nio

Full copy paste απο lg το metallic-like καπάκι. Και από μπροστά πολύ άσχημο για μένα. Πάντως keep walking Samsung γιατί αν δεν ξεκινούσε αυτή δεν θα βλέπαμε Prime G3….

Τομ

Ναι nio η samsung φταει. Ανακοινωσε το prime η sammy και μετα απο δυο μερες η LG αποφασισε να φτιαξει και αυτη οχι οτι το ειχε ηδη σκοπο.. Βγες απο το matrix φιλε και μπες στον κανονικο κοσμο.

prank

@mpakas ξερεις τι σημαινει το ονομα σου στα ιαπωνεζικα?

mitsos

Notis αυτο θα επρεπε να ειναι το βασικο κριτήριο, ο δεικτης sar. Οχι να καβουρντιζεται το κεφαλι μας και να καμαρωνουμε κιολας.

nikos

@Τομ παρόλο που έχεις samsung ξέρω ότι είσαι αντικειμενικός. Για αυτό πρέπει να παραδεχτείς ότι αν η samsung δεν ένοιωθε να απειλείται από το g3(ειδικά μετά τις πωλήσεις στην Κορέα) δεν πρόκειται να έβγαζε συσκευή με καλή ποιότητα κατασκευής (metalic-like), τουλάχιστον όχι φέτος. Το έκανε καθαρά λόγο g3 όπως και η lg σκοπεύει να βγάλει g3 με sd805 μόνο και μόνο εξαιτίας της φημολογούμενης ύπαρξης του galaxy f και του ήδη υπάρχοντος s5 lte-a. Με άλλα λόγια κάνουν και οι δύο σαν χαζογκόμενες στο συγκεκριμένο θέμα!

Jοhnny

@prank εγώ ξέρω… 😉

Tom

Κατ’ αρχας εγω δεν θεωρω το ψευτομεταλλικο καλη ποιοτητα κατασκευης. Ουτε στο G3 ουτε στο samsung. Κατα δευτερον ειχε πει πριν σιγουρευτει το θεμα οτι αν φτιαξει prime η samsung ειναι για γελια. Κατα δευτερον μακαρι να απειλειθει και η samsung καποια στιγμη (στις πωλησεις ετσι) γιατι παραεχει μονοπωλιο τοσα χρονια. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα πραγματα ειναι υπολογισμενα πολυ καιρο πριν ανακοινωθουν. Με αλλα αλλα λογια δεν βλεπει η μια εταιρια τις ανακοινωσεις της αλλης και αποφασιζει και ανακοινωνει και αυτη καινουρια πραγματα, ολα αυτα σε μια βδομαδα μεσα. Κακως η samsung σκεφτηκε να να φτιαξεις δυο ναυαρχιδες μια ακριβη και μια πανακριβη, αλλα να ειστε σιγουρη οτι το αποφασισαν ολοι μαζι οχι μονο η sammy. Απλα η τελευταια οντως πρωτη στα νουμερα ειχε την πρωτοβουλια ισως. Απλα δεν μπορω πραγματικα ρε παιδια να ακουω ατομα να υπονοουν οτι μια εταιρια ειναι φουλ καπιταλιστικη ενω καποια αλλη ειναι η εταιρια του λαου. Αυτο το πραγμα δεν υπαρχει. Ειναι ενα μωβ συνεφακι στο οποιο ζουν ολοι. Και αν η LG το κανει στο ελαχιστο ειναι μεχρι να αποκτησει και αυτη το μεριδιο το οποιο θα της επιτρεψει να φερετε πιο καφρικα στους καταναλωτες. Μην τρεφουμε αυταπατες εγω μονο εκει… Συνέχεια »

Τομ

Στην δευτερη γραμμη **ειχα πει**

nikos

Προσωπικά θεωρώ καλή ποιότητα κατασκευής οτιδήποτε σου δείνει καλή αίσθηση στο χέρι και μοιάζει όμορφο,ακόμη και αν είναι πλαστικό(π.χ lumia 920,σε αντίθεση με το πλαστικό σε samsung και g2 της lg που είναι άθλιο!).Συμφωνώ ότι πρέπει να απηληθεί η samsung γατί ο ανταγωνισμός μόνο υπέρ των καταναλωτών μπορεί να είναι!
Σε αυτό που λες στην δεύτερη παράγραφο πιθανών να έχεις δίκιο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η samsung πίστευε ότι το g3 θα πάει τόσο καλά στην Κορέα!Για αυτό και τρέχει τώρα…
Στις 3 τελευταίους παραγράφους δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο…

prank

@johnny +1 lol μπορεις να μας εξηγησεις? :p η αστο θα μας πεταξει εξω απο το techblog ο καρα 😉 ξερεις ποιος ειναι ο καρα σωστα? 😀

nikos

*”Απειληθεί” τρίτη σειρά στη μέση…

prank

@mpaka(liaros) βγες εξω και πες μας τι έχεις να πεις για αυτο το κινητο (σμαρτοφον ειναι) τελικα σου αρεσει? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ

Notis

@mitsos ναι όντως είναι πολύ βασικό και σε αυτό τον τομέα πραγματικά της Samsung της βγαζω το καπέλο το συντριπτικό ποσοστό των κινητό της έχει χαμηλό δείκτη ηλεκτρομαγνητικής. Δηλαδή οκ και την Apple την πάω με χίλια αλλά ρε παιδί μου ένα κινητό με χαμηλό δείκτη δεν έχει βγάλει. Apple ΑΚΟΥΣ? Πάντως ακόμα και έτσι για ”μεγάλες συζητήσεις” σε όλα τα κινητά, πάντα handsfree.

kostas

ενα galaxy s5 ειναι με αλλο καπακι,τιποτα το διαφορετικο και τιποτα το σπουδαιο

nikos

@kostas από άποψη design όντως το μόνο που έχει αλλάξει είναι το καπάκι(που όμως ήταν και το πιο μελανό σημείο στο s5),όμως από άποψη specs μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό smartphone οπότε δεν έχει λογική αυτό που λες…

Antonis

Οι περισσότεροι πρέπει να ξεχωρίσουν στο μυαλό τους τι είναι σχέδιο (design) και τι είναι ποιότητα κατασκευής (Build quality). Όταν το καταφέρουν θα έχει και νόημα η συζήτηση.

nikos

Φίλε @antonis επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα να σου πω πως ξεχωρίζω πολύ καλά τη διαφορά όμως design και ποιότητα κατασκευής είναι δύο ένοιες που συνδέονται άμεσα!Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά το σχόλιο μου(σχ.24) θα το καταλάβεις…

geraldo.aliai

Ρε παιδια μαλονετε για τα υλικα κατασκευης για την τιμη που ειδικα εδω στην Ελλαδα θα φτασει τιμες apple κανενας λογο💸 και πιο ψηλα πιστευω💹 αν ειναι κανονικο μεταλο. Εδω το κανονικο ειναι 700€ το αλλο με τον νεο επεξεργαστη νομιζω στην κορεα που φγεικε 800€ ε αυτο αμαν φγει δεν θα εχει 900€. Εκτος αν αλαξε η πολιτικη της σαμσουν στις τιμες και το δουμε πιο κατω απο την πρωτη εκδοση του s5 ως μια νεα κατηγορια και οχι την galaxy, πραγμα λιγο αδυνατο και προσωπικα πιστευω αν αν γινει κατι τετοιο θα ειναι μεγαλη προσβολη για οσους εχουν ηδη το s5.

prank

@geraldo.aliai σοβαρα τωρα οχι μονο εσυ αλλα και όλοι οσοι λετε 700 ευρω το σ5 κτλ καλα δεν κοιτάτε σκρουτζομαγαζα ποσο εφτασε? Δλδ οταν σε όλη την ευρωπη day one ειναι 649 ευρω και στην ελλαδα 749 ειναι θεμα σαμσουνγκ? Οχι αυτο ισχυει για ολα τα προιοντα και ετερειες. Στα γνωστα μαγαζια το νοτε 3 κανει περισσοτερο απο το σ5 799 το νοτε 3 και οταν τους ρωτησα (πηγα να δω το ps4 :p) μου ειπε ετσι δεν μπορω να κανω κατι. Κοτετσι του ειπα κα εφυγα. Ειναι ακριβως 500 ευρω με εξοδα αποστολής το σ5 ΟΧΙ 700 αχ το πα και ξεθυμωσα αχχχχχχχχχ σουτ ωρα για νανι αι τα λεμε αυριο και κοσμια εεεε.

Τομ

Στο skroutz 487 το πιο φτηνο φετινο flagship το samsung. Βεβαια εχεις σχεδον ιδιο κινητο περσινο (lg g2 απλα το samsung εχει καλυτερη καμερα και για μενα οθονη). Αλλα εν πασει περιπτωσει απο τα φετινα ειναι το πιο φτηνο.

tech21man

Δεν θα μπορουσα να καταλαβω, για ποιο λογο να βγει αυτη η σειρα με πλαστικο καπακι (το γυρω γυρω αληθεια τι ειναι) παρα μονο σαν απαντηση στο g3 (αναλυση οθονης και παρομοιο φινιρισμα). Η samsung ειχε μεταλλικες πλατες, πολυ καλα συναρμοσμενες και παλιοτερα για οποιους θυμουνται omnia w και τα παλαιοτερα omnia νομιζω? Με χαμηλο SAR οπως “συνηθως”. Εν παση περιπτωσει, αυτη η σειρα θα εχει προφανως την καλυτερη οθονη σε σχεση με το S5 και προφανως αντικαθιστα και την πλατη τυπου παντοφλα (δεν μου αρεσαν καθολου πραγματικα στο χερι αυτα που κοροιδευε η @#$# HTC σαν χανζαπλαστ) αν ειναι τελικα μεταλιζε. Στο ativ s μου αυτη τη στιγμη υπαρχει αυτο το φινιρισμα, οπως και στο ativ SE που βγηκε με τον S 800 πριν λιγο, αλλα …το βλεπω σπανια μονο οταν το βγαζω απο την θηκη (δλδ σχεδον ποτε). Αν αυτο ειναι το θεμα και εφοσον εχει ακομη πλαισιο απο μαγνησιο? (νομιζω τα παλαιοτερα samsung ειχαν) πως και κανενας κατασκευαστης δεν εχει βγαλει back cover μεταλλικο σαν αντικατασταση για τα galaxy τοσο καιρο? Μηπως γιατι, ειναι και αχρηστο τελικα? Σαμπως στα iphone δεν βαζεις τελικα θηκη και ολα ειναι σα γαλοτσες στο τελος (μου θυμιζουν τις μποτες απο τις… Συνέχεια »

Γιάννης σε λέω

Μια χαρά είναι από εμφάνιση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.