Samsung Galaxy F, δίπλα στο Galaxy S5 με bezels τύπου LG G3

To μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy F ή όπως αλλιώς το αποκαλούμε Samsung Galaxy Prime αναμένεται να είναι η μεταλλική έκδοση του Samsung Galaxy S5. Πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκαν οι πρώτες leaked φωτογραφίες και αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν η κατασκευή του η οποία φημολογείται ότι θα είναι επιτέλους μεταλλική και όχι κάποιο διάτρητο πλαστικό καπάκι.

Σήμερα το Samsung Galaxy F εμφανίζεται ξανά αλλά αυτή τη φορά δίπλα στο Samsung Galaxy S5. Αν θεωρήσουμε ότι αυτή είναι η πραγματική συσκευή, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε ότι η Samsung έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τα λεπτά bezels τα οποία θυμίζουν εκείνα του LG G3 που ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε 5.3 ιντσών QHD (1440 x 2560 pixels) οθόνη, Qualcomm Snapdragon 805 quad-core chip, 3GB RAM και 16MP κάμερα με Optical Image Stabilization. Ωστόσο μένει ακόμα άγνωστο αν θα είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό.

Όσο για την κυκλοφορία του, μάλλον θα το δούμε να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του μέσα στον Σεπτέμβριο.

, Samsung Galaxy F, δίπλα στο Galaxy S5 με bezels τύπου LG G3

, Samsung Galaxy F, δίπλα στο Galaxy S5 με bezels τύπου LG G3

, Samsung Galaxy F, δίπλα στο Galaxy S5 με bezels τύπου LG G3

, Samsung Galaxy F, δίπλα στο Galaxy S5 με bezels τύπου LG G3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

85 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρέας

Μην δω σχόλια μα θα είναι πλαστικό με μεταλλικό τελείωμα τύπου g3, μα δεν θα είναι μέταλλο κ.τ.λ
Το άρθρο επιβεβαιώνει ότι αν ανακοινωθεί μέταλλο θα είναι 100% και αν είναι αδιάβροχο που μάλλον θα είναι γιατί οι θύρες κάτω είναι κλειστές θα πονέσει πάρα πολύ τους haters. Είδη μόνο οι φήμες πονάνε πολύ.. που να ανακοινωθεί ακόμη.. 😊😊✌

lefteris

μετα από αρκετες πλαστικες κουτες της σαμμυ πηγα στο μηλοφωνο και ειχα πει πως δεν θα ξαναπαρω αν δεν βελτιωσει την ποιοτητα κατασκευης της. τα χαρακτηριστικα respect τωρα που μοιαζει νε ανεβαζει και την ποιοτητα, μονο κολλημα που παραμενει ειναι το knox.. αλλα χαλαλι 😉

Λευτέρης

Έρωτας!!!!!

Alex

μπραβο στη sammy ξαναβρηκε τη φορμα απο οτι φαινεται….

basilis20

απιστευτο αν ειναι οντως αυτο…

Πέτρος

Copy απο G3….και το λογότυπο Samsung στη θέση του LG……μμμμμμ…Αν πραγματικά έτσι ειναι το Premium Galaxy S5…αντιγραφή και καμία απόλυτος καινοτομία…κατα τη γνώμη μου πάντα και φιλικά…”””

giorgos

τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε 5.3 ιντσών QHD (1440 x 2560 pixels) οθόνη, Qualcomm Snapdragon 805 quad-core chip, 3GB RAM και 16MP κάμερα με Optical Image Stabilization !!!
η επομενη μου συσκευη στο ιδιο μεγεθος με σ5 αν και στη φωτο δειχνει λιγο μικροτερο !!!
οσο για μεταλικο καπακι λιγο με ενδιαφερει εμενα

Ανδρέας

@Πέτρος ποιο φανμποι πεθαίνεις. Καμία σχέση σε design οι δύο εταιρίες. Και το λογότυπο πάντα ήταν εκεί για αυτό όταν δεν ξέρεις να μην μιλάς. Αντιγραφή από? Η καινοτομία για την sammy είναι η καλύτερη ποιότητα κατασκευής με όλα τα features και με κάποια καλύτερα specs απο το κανονικό σ5.

Petros

@Πέτρος συνονοματε νταξει χαρακτηριζεσαι απο την απαντηση σου φιλε μου.

Manos Vs

Ετσι να αντιγραφετε την LG επειδη τρωτε σκονη. Αλλα τωρα παιρνει τα ευσημα γιατι δεν ειναι Apple, που οι σαμσουνγκμανιακς την κραζουν που αντιγραφει τους αλλους και κανει και αυτη μεγαλα κινητα. Και παλι σαν συνολο πιο μεγαλο απο το G3 φαινεται και σε design ας το μην πουμε καλυτερα, που αντιγραφει και στο πισω την LG. Αφου ειναι σαμσουνγκ ομως, παιρνει τα ευσημα.

antonis

αφου στο πισω μερος φαινεται κοψιμο για αφαιρουμενο καπακι ρε μαγκες.. πλαστικο ειναι το πισω μερος.. μεταλλικου τυπου αλα g3.. ισως τα γυρω γυρω να ναι μεταλλικα.. αν ειναι και αυτa..

Manos Vs

Και δεν αγοραζω καν LG κινητα, φαντασου.

j

Έτσι μπράβο samsung βγάλε αυτο το Σεπτέμβρη και το note 4 Σεπτέμβρη-Δεκέμβρη να αλληλοσκοτωθπυν πι συσκευές. 1000 μπραβο

john

Δεν εχετε καταλαβη κατι μου φαινεται η samsung μπορει να κανει τα παντα αλλα τα κανει σιγα σιγα οπως παει η ροη τις τεχνολογιας…
Αλλα οταν ακουει απο τον κοσμο για το s5 δεν ειναι καλο σου λεει παρε να εχεις το f…

Ανδρέας

@Manos Vs χαχαχαχαχ φίλε εσύ είσαι ακόμη πιο γελοίος πραγματικά.! Ακόμη περιμένω απόδειξη ότι η LG κατασκευάζει της οθόνες για την samsung αλλα βέβαια θα περιμένω για πάντα γιατί ότι μούφα μας κατεβαίνει λέμε. Το ποιός αντιγράφει και ποιός τρώει σκόνη νομίζω είναι ξεκάθαρο. Δεν νομίζω να είναι τυχαία η samsung πρώτη σε πωλήσεις και τρίτη η LG. Όσο για αντιγραφές είσαι ευχαριστιμένος με την έκδοση της LG του s-health? Που εμείς απολαμβάνουμε εδώ και 2 χρόνια? Πάρτε το απόφαση η LG samsung δεν γίνεται.

Manos Vs

Αδρεας Δεν με νοιαζει τι θα κανει η LG. Το S Health ειναι απο τις πιο αχρηστες εφαρμογες σε κινητο, κανεις σοβαρος δεν χρησιμοποιει κινητο για τετοια. Και στο design δεν το λεω μονο εγω, ολοι οι αντικειμενικοι ανα τον κοσμο το λενε.

Βγαλε τις παροπιδες και θα καταλαβεις τι εννοω.

tve

@Manos Vs
Σε εχω να κραζεις Apple,Samsung τωρα λες οτι ουτε LG αγοραζεις.
Μπορεις να μας πεις τελικα ποιο smartphone προτειμας???????????

Manos Vs

Και σου ειχα απαντησει για τις οθονες, βγες λιγο απο το pc σου να ξυπνησεις.

Panagiotis - Volos

Και καλύτερα που δεν γίνεται samsung η lg γιατί δεν θα αντέχαμε να έχει και άλλη εταιρία τόσο κακάσχημα κινητά.

Manos Vs

tve ρε παιδια επειδη λεω τι βλεπω σημαινει οτι κραζω; Ελεος πια ειστε καμμενοι τελειως; τεσπα, τα κινητα αναλογως το εξωτερικο τους και τις δυνατοτητες τους τα ξεχωριζω. Η HTC εχει πολυ αξιολογο κινητο, αν εξερεσουμε την πισω καμερα.

dimitris

Πέρασε και δεν ακούμπησε lg g3…

Manos Vs

Panagiotis-Volos πραγματι, αν αλλαξει σχεδιαστικο τμημα ή οπως λεγεται, θα παει πιο καλα.

Ανδρέας

@Manos Vs όταν είσαι ένας ηλικιωμένος που δεν ασχολείται με την υγεία του και γυμναστική αναμενώμενο να θεωρείς άχρηστο το s-health. Δεν είναι τυχαίο όμως που το ακολούθησε η apple και η LG.. Στο εξωτερικό ο κόσμος ασχολείται πολύ περισσότερο με την γυμναστική απο οτι εμείς εδώ στην Ελλάδα και Κύπρο.
Δεν μιλήσαμε για design τώρα. Όπως και να έχει όμως αυτή η άποψη είναι τελείως αντικειμενική. Εμένα μου αρέσει το design της samsung. Μπορεί να μην είναι απο τα καλύτερα αλλα εμένα προσωπικά μου αρέσει.
Όσο για τις οθόνες ποια ήταν η απάντηση σου? “Μου το είπε ένας φίλος που ασχολείται με αυτά και είναι ειδικός” εγω σου ζήτησα αποδείξεις μέσω διαδυκτίου κάποιο ποστ που να το λέει γιατι μόνο έτσι θα πιστέψω. Αλλα βέβαια επειδή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο επειδή δεν ισχύει καν αυτό δεν το συνέχισες. Ας μας απαντήσει ο @Κώστας Βλαχάκης λοιπόν σε αυτό το ερώτημα..
-Φτιάχνει η LG τις οθόνες της Samsung?
Όσο για το ποιος φοράει παρωπίδες νομίζω αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλους.

Alexandros

Πρώτη φορά που βλέπω συσκευή της Samsung και δεν κάνω εμετό 😛 απεναντίας είναι μια πολύ καλή συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά! Το μόνο που φοβάμαι τώρα είναι η τιμή , γιατί άμα το s5 ξεκινάει από 750 € τότε το f θα πιάσει το χιλιάρικο :-/

Ventura07

Ενω αυτο το βουρτσισμενο στυλ στο g3 μου αρεσε, εδω ισως επειδη ειναι πιο πολυ με χαλαει, θα κανω τα στραβα ματια βεβαια στην περιπτωση που ειναι μεταλλικο…
Επισης το κουμπι μπροστα πιστευω οτι εχει ερθει η ωρα πλεον να φυγει…

Βεβαια αν εχει 805, 3gb ram, ois και λεπτα bezel σαν το g3 οπως λεει το αρθρο και μια μπαταρια στα 3000 θα μιλαμε για απιστευτο κινητο

tomtik

Ωραίο κινητό,ίσως το δω αν βγει αρχές Σεπτεμβρίου Ελλάδα.Μια τιμή που είχε κυκλοφορήσει στο ίντερνετ ήταν στα 650-690 ευρώ,από Ινδία αν θυμάμαι καλά.
Τι κόλλημα έχουν οι 2 φίλοι με τις οθόνες;
Και οι δύο Κορεάτες κατασκευάζουν οθόνες.Τα iPad έχουν την igzo της LG ( αρκετά άθλιο πάνελ, η πρώτη σειρά τουλάχιστον που κιτρινιζε.Το είδα σε iPad και σε λάπτοπ λενοβο.)
Η Σαμσουνγκ με την super amoled όμως έκανε φοβερή δουλειά.Η οθόνη του s5 είναι υπέροχη και μπαίνω στον πειρασμό για το ταμπλετ S αν έχει λογική τιμή και δεν είναι pentile.

Ο Μάνος εχει δίκιο,το s health είναι άχρηστο όπως και οι αντίστοιχες μα….ες που αναφέρονται για το iPhone.
(Πίεση,ζάχαρο,σφυγμοι).Άντε να εχει κάποιο γυροσκοπιο κι επιταχυνσιομετρο και να “μετρά” με προσεγγιστικο αλγόριθμο βήματα,θερμίδες.Έναν απλο αισθητήρα σαν τα φτηνά οξυμετρα δακτύλου κι άντε έναν απλό υπολογισμού σφυγμων.

Μάνος ωραία φωτο έχεις για άβαταρ.Θυμίζει μίξη Βολανη-Πανουτσου 5-10 χρόνια πριν.

Kira

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκοτωνεστε όλοι εδώ μέσα για το αν η Samsung αντέγραψε την LG και και τώρα που το κάνει επειδή δεν είναι το μήλο όλοι λένε μπράβο και κάτι τέτοιες ανοησίες. Εμάς 1 πράγμα πρέπει να μας νοιάζει να είναι συσκευές τέλειες όλες ώστε να έχουμε ποικιλία επιλογής πλέον την εμφάνιση μιας και από specs είναι πολύ μικρή η διαφορά.. Τώρα αν μοιάζουν λογικό είναι μιας και έχουν φτάσει το design στο μάξιμουμ επίπεδο.. Είτε μικρά είτε μεγάλα bezels αυτά δεν μας νοιαζουν και μην ξεχνάτε πως κάτω από αυτά τα bezels έχει χίλια 2 πράγματα όπως κεραία ηχείο USB θύρα μικρόφωνο μνήμη Sim memory card CPU gpu και άλλα πόσα μαζί και οι αισθητήρες.. Σταματήστε λοιπόν την γκρίνια γιατί έχετε γίνει απληστοι όλοι και αχόρταγοι με κάθε τελευταία συσκευή που βγαίνει

Manos Vs

Hangover <3

tomtik

iwatch.

Manos Vs

dimitris αφου ακομα δεν κυκλοφορησε που το συμπερανες; xD

Manos Vs

tomtik Wat? 😛

dark_master

Δηλαδή όσοι την προτίμησαν κ πήραν το αρχικό S5 μέσα σε ένα τρίμηνο τους ακυρώνει? Όσο και αν είναι πρώτη σε πωλήσεις αν όντως ισχύει αυτό δεν είναι δείγμα μεγάλης εταιρείας….

Ανδρέας

@Manos Vs όταν είσαι ένας ηλικιωμένος που δεν ασχολείται με την υγεία του και γυμναστική αναμενώμενο να θεωρείς άχρηστο το s-health. Δεν είναι τυχαίο όμως που το ακολούθησε η apple και η LG.. Στο εξωτερικό ο κόσμος ασχολείται πολύ περισσότερο με την γυμναστική απο οτι εμείς εδώ στην Ελλάδα και Κύπρο.
Δεν μιλήσαμε για design τώρα. Όπως και να έχει όμως αυτή η άποψη είναι τελείως αντικειμενική. Εμένα μου αρέσει το design της samsung. Μπορεί να μην είναι απο τα καλύτερα αλλα εμένα προσωπικά μου αρέσει.

Manos Vs

dark_master ελειψη καινοτομιας λεγεται, αλλα αν το πω θα με πειτε φανμποι.

Ανδρέας

@Manos Vs Όσο για τις οθόνες ποια ήταν η απάντηση σου? “Μου το είπε ένας φίλος που ασχολείται με αυτά και είναι ειδικός” εγω σου ζήτησα αποδείξεις μέσω διαδυκτίου κάποιο ποστ που να το λέει γιατι μόνο έτσι θα πιστέψω. Αλλα βέβαια επειδή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο επειδή δεν ισχύει καν αυτό δεν το συνέχισες. Ας μας απαντήσει ο @Κώστας Βλαχάκης λοιπόν σε αυτό το ερώτημα..
-Φτιάχνει η LG τις οθόνες της Samsung?
Όσο για το ποιος φοράει παρωπίδες νομίζω αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλους.

Manos Vs

Αδρεας θα σε στενοχωρισω, αλλα ειμαι 18 χρονων και κανω βαρη εδω και 3 χρονια. Αρα ξερω πολυ καλα τι λεω.

Ανδρέας

@Manos Vs περίμενε να ανεβεί και το άλλο μου σχόλιο.! Παρεπιπτόντως ξέρεις τι σημαίνει καινοτομία? Γιατί πραγματικά για ακόμη μια φορά γίνεσαι γελίος 🙂
@tomtik το πρόβλημα για τις οθόνες φίλε είναι ότι ο @Manos Vs θεωρεί ότι η LG κατασκευάζει τις Amoled της samsung και όχι η ίδια η samsung. Δώσε του λοιπόν και εσύ μερικές πληροφορίες να μαθαίνει..! Ευχαριστώ..✌

Manos Vs

Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αυτο σημαινει οτι κανω και διατροφη και υγιεινο τροπο ζωης.

Manos Vs

Ρε Ανδρέας την γκομενα σου θιξαμε; Χαχαχαχαχαχαχα. Πως κανεις ετσι ημαρτον.

Ανδρέας

@Manos Vs το να έρχεσαι εδώ και να γράφεις ότι σου κατέβει χωρίς καν να ευσταθεί μόνο και μόνο για να υπερασπιστείς την LG είναι κάπως..
Όσο για το αν είναι άχρηστο το s-health δεν νομίζω επειδή δεν σου χρειάζεται εσένα και δεν το χρησιμοποιείς είναι άχρηστο. Για πολλά εκατομμύρια κόσμο εκεί έξω είναι πολύ χρήσιμο. Και δεν είναι τυχαίο που μέχρι και η LG αλλα και η apple το αναγνώρισαν με τον δικό τους τρόπο. Γιατί παίρνεις μια ιδέα που είδη υπάρχει και να προσπαθείς να βγάλεις το ίδιο αποτέλεσμα αλλα και καλύτερο σημαίνει την αναγνωρίζεις κιόλας αλλιώς δεν θα ασχολούνταν καν.

gkoutsos

ειναι αναμενομενο να αρχισουν να βγαινουν πριμε συσκευες αφου εταιριες σαν την σαμσουνγκ θελουν να εχουν το πανω χερι στα specs (η εταιρια που βγαζει τελευταια ναυαρχιδα εχει ενα πλεονεκτημα). ειδικα μετα απο τις αντιδρασεις του κοσμου για το σ5 και γνωριζοντας τι επροκειτο να βγαλει η lg με το g3 η σαμσουνγκ επρεπε να κανει κατι.

γενικα το galaxy f (prime) ειναι για μενα ισως η καλυτερη υιοθετηση του κλασσικου design της samsung με τοπ specs! ομως προσωπικα ο βασικος λογος που με αποθει απο τις συσκευες samsung ειναι το touchwiz το οποιο εχω σιχαθει! δεν μου αρεσουν τα εντονα “παιδικα” χρωματα του που θελουν να αναδειξουν την amoled οθονη (προτιμω πιο ρεαλιστικα χρωματα), η ανοργανωσια του (στις ρυθμισεις ειδικα με αυτα που ειδα στο σ5 με τα απειρα κυκλικα εικονιδια) και μερικα αχρηστα features.

κατα την γνωμη μου μου αρεσουν πολυ περισσοτερο το sense της htc, το ui της sony και το ανανεωμενο lg ui που με εντυπωσιασε αρκετα και περιμενω να δω κι αυτο απο κοντα!

Dimitris547

@j ενατξει πιστευω θα ειναι πολυ μπροστα το κινητο αλλα οπως ειπες 1000 μπραβο αλλα και 1000€ πρεπει να σταξεις για να το παρεις!!!!Αρα….

nikos

Επειδή διάβασα παραπάνω πως η LG δεν θα γίνει ποτέ Samsung ένα έχω να πω…ΕΥΤΥΧΩΣ!Το τελευταίο που θέλουμε είναι άλλη μια εταιρεία να καβαλήσει το καλάμι και να μας το παίζει ιστορία!Όσο για το galaxy f φαίνεται εκπληκτικό όμως δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε premium έκδοση της ναυαρχίδας για να δούμε τα αυτονόητα από την μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία!Βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου για το μέταλλο επειδή το καπάκι φαίνεται αποσπώμενο.Το ίδιο ισχύει και για την αδιαβροχοποίηση που πιθανόν δεν θα υπάρχει γιατί τα bezels φαίνονται εξαιρετικά ώστε να είναι και αδιάβροχο το κινητό!Τέλος η τιμή του θα είναι στο θεό και το ξέρουμε όλη πολύ καλά γιατί η Samsung την έχει ψωνίσει!Σίγουρα όταν ανακοινωθεί θα είναι το κορυφαίο όμως το ίδιο κινητό έπρεπε να το ανακοινώνει μισό χρόνο πριν(με μοναδική διαφορά τον επεξεργαστή) και όχι να κοροϊδέψει έτσι τους αγοραστές του s5.

Petros

@Manos αν οταν βλεπεις το f σου ερχεται στο μυαλο το g3 τοτε τι να πω.
και απο πισω εχεις δικιο ειναι ολοιδιο εξυπνο πληκτρο ιδιος σχεδιασμος καμερας μπραβο.
το πεtυχες 0%
ουτε εγω αγοραζω σαμ

Δημήτρης

Ήρεμα παιδιά. Chat room έγινε εδώ μέσα. χα χα χα. Στο θέμα μας. Σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς. Ότι πιο συμπαθητικό έχω δει από Samsung τα τελευταία χρόνια πέρα απ τη σειρά note.στην τιμή θα κριθούν όλα αν και πιστεύω πως οι υποψίες μας θα γίνουν εφιαλτες. Επίσης όσο καθυστερεί η ανακοίνωση του με βάζει σε σκέψεις γιατί το θεωρώ περίεργο να κυκλοφορήσει κοντά στην ανακοίνωση του note 4. Μπας και το project ναυάγησε και απλά βλέπουμε φώτο από δοκιμαστικες συσκευές;είδωμεν. Samsung είναι αυτή, μπορεί να βάλει 2 συσκευές της να κονταροκτυπηθουν

Ανδρέας

Πραγματικά τι έχετε πάθει όλοι εδώ μέσα δεν μπορώ να καταλάβω.

Ravisher34

@Manos_Vs απλά φίλος έχεις καταντήσει ενοχλητικός.200 post 5000 σχόλια να κράζεις.Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις ;

ilias99

απο τις φοτο δεν υπαρχει περιπτοση αλουμηνιου το μονο που το σωζει για αλουμινιο ειναι να μην βγαινει το πισο καπακι. που οπως διχνει θα βγαινει. φεν θα ειναι τυπου g3 αλλα τυπου s3. τελος η φοτο μου φαινονται πολυ fake ειδικα μια σαν στραβη οθονη διχνει.

giannis13

μπραβο ρε Ανδρεα , πες τα … να κι ενας που δεν ειναι fanboy !
και γιατι να ειναι αλλωστε ; εχει να κερδισει κατι ;

τωρα εχω το G2 και s3 εχω παρει και το ευχαριστηθηκα και htc εχω δει το μ7 και το
ζηλευα και ολα καλα ..μονο την apple δεν μπορω με τα iphone …

να ευχαριστεις την LG Ανδρεα γιατι αλλιως η samsung δεν θα εβγαζε αυτο το κινητο !
ο ανταγωνισμος μονο καλο θα κανει σε μας τους καταναλωτες !

χαρειτε τα κινητα σας και μην τσακωνεστε .. και να νοιωθετε τυχεροι που μπορειτε
ακομα και αγοραζετε τετοια κινητα ! χεχε

nikos

@Ανδρέας λες όλους τους υπόλοιπους fan boy όμως εσύ σε κάθε post έρχεσαι και υπερασπίζεσαι την Samsung με νύχια και με δόντια!Οπότε είσαι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλάς!Δεν έχω ούτε LG ούτε Samsung αλλά HTC,όμως αδερφάκι μου μας έχεις κουράσει!Κάθε φορά τα ίδια.Είτε σου αρέσει είτε όχι η Samsung κάνει όλα αυτά που ανέφερα και στο προηγούμενο σχόλιο μου!Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εμμονή σου…Εκτός και αν έχεις μετοχές στην Samsung ή έχεις πάρει το s5 και το φυσάς και δεν κρυώνει και παρόλο που ξέρεις ότι οι άλλοι έχουν δίκιο αρνείσαι να το παραδεχτείς!

βαγγος

@Πετρο καμιά σχέση δεν έχει με το g3. Τώρα όλοι οι haters της Samsung θα βρειτε δικαιολογίες ότι δεν είναι καλό και ότι είναι αντιγραφή και πολλά άλλα παρόμοια. Προσωπικά το θεωρώ πολλή ωραίο και αν όταν έχω την οικονομική δυνατότητα θα το αγοράσω. Μπράβο Sammy!!!

Nors

Δλδ όσοι αγοραςαν το s5 τους κορόιδεψε κανονικότατα η εταιρία.Και όσοι πήραν s5 μ έλεγαν ότι τα μεγάλα Μπεζελ ειναι πολυ βολικά θελω να ακούω τωρα τι θα λένε πάλι -.-

wrangler10

Και σε τι τιμηηηηη?(και βάρος να μας πούνε)

Ανδρέας

@nikos ναι φίλε έχω το σ5 και δεν με ενδιαφέρει καθόλου που η samsung θα βγάλει σ5 πριμε και το νοτε 4. Πηγαίνωντας να το αγοράσω είχα αυτό στο νου να περιμένω για νοτε 4 αλλα κατέληξα ότι τώρα θα έπερνα και πήρα το σ5 και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου γιατι ξέρω ότι έχω ένα κορυφαίο smartphone με δυνατότητες που εγω χρειάζομαι και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Εγώ εκεί που θυμώνω και υπερασπίζομαι samsung είναι γιατι δεν γίνεται ο καθένας να έρχεται εδω μέσα και να λέει ότι θέλει. Σου μοιάζει εσένα το smartphone της φωτογραφίας ίδιο σε design με το LG g3? Ο άλλος λέει πάλι το λογότυπο της samsung είναι στην ίδια θέση με αυτό της LG wow την αντιγράφει .. ενω το λογότυπο είναι χρόνια στην ίδια θέση. Τέλος το πιο ανάκουστο πράγμα που έχω ακούσει ότι η LG φτιάχνει τις amoled οθόνες για την samsung ήμαρτον δηλαδή ξανάκουσες εσύ κατι τέτοιο?
Fanboy δεν είμαι γιατι και εγώ βλέπω κάποια πράγματα που κάνει η samsung και δεν μου αρέσουν τα οποία τα σχολιάζουν άτομα. Ε ναι σε εκείνα τα σχόλια δεν μπορείς να πείς κάτι γιατί συμφωνο και έχουν δίκαιο π.χ σχόλιο 48

dark_master

Συγνώμη ρε παιδιά για να καταλάβω.
1 το S5 βγήκε κυκλοφόρησε στις 12 Απριλίου. Αν δεν κάνω λάθος είναι 2 μήνες πριν. Τόσο πολύ σας περισσεύουν τα χρήματα που δεν έχετε πρόβλημα να πάρετε τον αντικαταστάτη του 3 μήνες μετά?(Και φυσικαην πιστεύετε ότι αν κυκλοφορήσει θα είναι φτηνότερο από το υπάρχον μοντέλο… ειδικά αν έχει 805,μέταλλο, QHD)
2 Όταν κάποτε τα έκανε η HTC πολλοί με τα Sensation την βριζανε γιατί δεν σεβοτανε τους καταναλωτές της. Τα ίδια ακούει κ η Sony. Τώρα όμως δλδ το επιβραβευουμε? Δεν είναι λίγο παράλογο όλο αυτό?
3 Διάβασα ότι το S5 κυκλοφορεί λόγω G3. Μα αυτές οι φήμες υπήρχαν πριν καν παρουσιαστεί το S5,τι σχέση έχει το G3? Επίσης ποιός σας είπε ότι το G3 κοντράρει το S5 Prime? Εδώ τις τωρινές ναυαρχιδες (ακόμα και τις παλιοτερες) δεν μπορεί να αντιμετωπίσει λόγω της ανάλυσης της οθόνης που γονατίζει την κάρτα γραφικών.

nikos

@Αντρέας σίγουρα το s5 prime δεν μοιάζει σε εμφάνιση με το g3 όμως είναι η αλήθεια πως χάρις στο g3 θα βγάλει επιτέλους κάτι σωστό η Samsung.Πολύ καλό το s5 αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν είναι δυνατόν η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία να βγάζει prime έκδοση της ναυαρχίδας μόνο και μόνο επειδή ένοιωσε να απειλείται!Δεν είναι τίμιο απέναντι στους αγοραστές του s5,ας δήλωνε όπως η Sony ότι θα βγάζει ναυαρχίδα κάθε εξάμηνο!Τουλάχιστον εκείνη είχε τα κότσια να παραδεχτεί ότι κάθε 6 μήνες θα παλιώνει η συσκευή της γιατί θα βγαίνει ένα άλλο xperia…Όπως και να έχει το s5 prime έπρεπε να είναι το κανονικό s5 πριν λίγους μήνες.Όσο για τα σχόλια κάποιων…Ασ’τους να λένε.Δεν είναι ανάγκη να παίρνεις στα σοβαρά ότι γράφει ο καθένας εδώ μέσα και να χαλιέσαι για την Samsung,LG,Sony ,HTC και κάθε άλλη εταιρεία που στο κάτω κάτω ο μόνος σκοπός τους είναι πως θα μας τα φάνε!

killbillgr

Και οι δυο εταιρείες είναι της προκοπής. Αυτό που με εκνευρίζει 😠 είναι ότι συχνά πυκνά έχουμε και νέα ναυαρχίδα 🚢, σκεπτόμενος κάθε φορά τη κοροϊδία που είναι και δεν περίμενα την καινούργια ναυαρχίδα. Λυπάμαι!!! 🙎 δεν έχω μεγάλο πορτοφόλι 👛 . Μην ξεχνάμε ότι LG μια ή δυο φορές στο βιβλίο 📚 Guinness μπήκε , και η Samsung έχει από τις πόλοι καλές θέσεις στις πωλήσεις . Με τα πολλά και δυο είναι στους 10 πρώτους και γιατι να μην πω στους 5 πρώτους αφού αυτό θέλει ο κόσμος 🌏 είτε μας αρέσει είτε όχι.

ΥΓ:Δεν έχω LG μα ούτε Samsung πλέων ποια ειμαι κάτοχος lumia 920. Και να θυμάστε ότι είμαστε με το πορτοφόλι 👛 μας και όχι μα τα βιατσια των εταιρειών που μας κάνουν ότι θέλουν.

Ανδρέας

@nikos έχεις ξανακάνει πιο πάνω το ίδιο σχόλιο και δεν σου είπα κάτι γιατί συμφωνώ απόλυτα..!
Δεν μπορώ να μην υπερασπιστώ την samsung και να τους αφήνω να ζουν στην δική τους ουτοπία.. και τώρα η στιγμή της αλήθειας..
-Κατασκευάζει η LG τις amoled οθόνες της samsung?

Panos

Μου αρέσει που ασχολείστε τόσο πολύ λες και έχετε μετοχές στον εκάστοτε κορεάτη κατασκευαστή!
Και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την τρέλα αυτή με τις “ναυαρχίδες”!
Πέραν της μόστρας στην καφετέρια, δεν έχει τίποτα να προσφέρει αυτό το κυνήγι του πιο “high end” κινητού…
Και αυτό με τα bezel…άλλο κόλλημα από εκεί! Σε λίγο ωστόσο θα γίνει γνωστή και μια άλλη έννοια: αυτή της “στρεπτικής ακαμψίας”…

nikos

Δυστυχώς η ουτοπία δεν υπάρχει…(Και όταν οι avatars προσπάθησαν να την φτιάξουν στο charmed(αλλά ελληνικά Οι Μάγισσες)είδες τι έγινε 😋)Σορυ για την παρένθεση αλλά μου το θύμησες πολύ τώρα που είπες ουτοπία γιατί το έβλεπα μικρός…Όσο για την amoled μάλλον αυτός που το είπε απλά μας τρολάρει!

andrew

*αντρεα συμφονω μαζι σου η σαμμυ λανσαρε amoled με το omnia 2 απο τοτε προμηθευει οθονες με αυτη την τεχνολογια σε ολους ακομα και στην apple ασχετα αν δεν ακουγεται επισης η sony προμηθευει καμερες για smartphone manos vs* πραγματικα εισαι γελειος ειμαι 17 και εχω παει γυμναστηριο και το s health με βοηθεισε πολυ δεν λεω οτι η σαμμυ ειναι η καλυτερη εταιρια γιατι αυτα ειναι θεματα γουστου αλλα οχι ρε φιλε να λες οτι η lg προμηθευει οθονες στην σαμμυ
Και κατι ακομα αν θελετε να λετε οτι ειναι αντιγραφη το f φωρεστε τουλαχιστον γυαλια και ξανα πειτετω και να θημυσω κατι οτι η lg τα τελευταια 3 χρονια αναδηθηκε που ηταν τοσο καιρο ακομα και οταν εβγαλε το 2x η σαμμυ εβγαλε το s2 κλασης ανωτερο γι’ αυτο περιμενετε πρωτα και μην τρελενεστε τοσο πολυ αποψη μου φιλικα παντα.

Ανδρέας

@nikos χαχαχα ακριβώς! Το τοπ ήταν ότι αυτό ήταν το επιχείρημα του για να αποδείξει ότι η LG είναι καλύτερη απο την samsung!
@Panos για Ελλάδα και Κύπρο ναι μπορεί να είναι μόνο για καφετέριες όμως τα high-end smartphone έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες που πολύ απλά για τα μέρη μας είναι άχρηστες

Panos

Ανδρέα θα μπορούσες να μας πεις μερικές δυνατότητες που κάνουν το να έχει κανείς την τελευταία ναυαρχίδα, απαραίτητο;

Ανδρέας

@panos ποτέ δεν είπα ότι το να έχεις την τελευταία ναυαρχίδα είναι απαραίτητο. Είπα ότι τα high-end μοντέλα έχουν αρκετές δυνατότηες που για ελλάδα είναι άχρηστες! Και λέγωντας high-end μπαίνουν μέσα 100% και περσινές ναυαρχίδες ακόμη και κάποιες προπέρσινες!

Tom

Manos εχεις κανει 20 ποστ και δεν εχεις πει τοποτα φιλαρακι. Δεν αφηνεις λιγο την συζητηση να κυλισει ομαλα; Κανε μας την χαρη βρε αγορι μου..

Για το κινητο εχω να πω οτι ειναι πολυ ομορφο. Αλλα δεν μου αρεσει που το κανε αυτο η sammy. Δηλαδη το S5 ειναι ναυαρχιδα δευτερης κατηγοριας και με την βουλα και το κανονικο flagship θα κοστιζει ακομα παραπανω. Και ολα σε μια ηδη overpriced κατηγορια τεχνολογιας.

Επισης δεν το κοβω να ειναι μεταλλικο ισως απλα εχει το γυρω γυρω μεταλλικο αυτο που στο S5 ειναι βαμμενο χρωμιο πλαστικο. Αυτο ναι ισως ειναι μεταλλο το πισω θα ειναι πλαστικο με φινιρισμα για να μοιαζει με μεταλλο. Ετσι νομιζω.

Εν ολιγοις πολυ καλο κινητο αλλαη sammy υποβαθμιζει την ιδια σειρα που την ανεδειξε και δινει προτεραιοτητα σε note και f series. Να μου πεις ειναι πολυ καλυτερα τα Note και τα F απο τα S. Ουτε κατα διανοια αλλα και παλι αν θες να παρεις το top of the top απο sammy δεν σου φτανει το S5.

Panos

Εδώ συμφωνούμε απολύτως! Οτιδήποτε στο πλαίσιο τιμών του moto g, lg l9 II, κλπ κάνουν μια χαρά την δουλειά και πολύ καλά μάλιστα!
Επομένως ο “πόλεμος” των S5, G3 κλπ είναι για να έχουμε να λέμε!

andrew

Tom εχεις δικιο καπου ειχα διαβασει οτι η καινουρια σειρα θα ειναι το f και οχι το s τεσπα εμενα παντως μου ερεσει αλλα θελω να δω και note 4

CSt90

Έρχεται το F να ανταγωνιστεί το G3, με τον 805 που περιμέναμε στο G3.. κρίνοντας από την τιμή που έχει το S5, μάλλον η τιμή του θα πονέσει.. ελπίζω να βγαίνω λάθος κ ο ανταγωνισμός αυτός να αρχίσει να βγαίνει σιγά σιγά προς όφελός μας (των καταναλωτών) -ξέρω, ουτοπική σκέψη, αλλά θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο.
Παρόλο που θα ναι μεταλλικό, με κλτερο επεξεργαστή κλπ, θεωρώ ότι το G3 θα είναι η καλύτερη επιλογή high end smartphone φετος.

Erevos

Ουσιαστικά πρόκειται για το hardware του Note 4 (QHD , SD 805 , 3 GB RAM) σε μικρότερο μέγεθος (και οθόνη 5.3 αντί για 5.7). Πάντως μόλις παρουσιάστηκε το κορυφαίο G3 και ήδη η Samsung το ξεπερνάει όχι με μία αλλά με δύο συσκευές (Note 4 , F5). Όντως η κόντρα των Κορεατών κάνει καλό στους καταναλωτές γιατί ανεβαίνει ο πήχης και πέφτουν οι τιμές. Όσο για τους υπόλοιπους αναμένουμε την απάντηση τους γιατί πχ. το HTC M8 και το Z2 φαίνονται πλέον να είναι πολύ πίσω.

tiamat

5,2′ δε λεγεται οτι θα’ναι? .5,3′ λεει το αρθρο! θα δουμε..

ναι φαινεται εχει κανει μεγαλη δουλεια με τα μπεζελ και ελπιζω οι κατακριτες ημων που μας κατηγορουν για bezel-mania να καταλαβαινουν τωρα γιατι δινουμε ΤΟΣΗ μεγαλη σημασια σε αυτο το χαρακτηριστικο.

3 ατομα διαφορετικα θα παρουν το s5 ,το lg g3 και το s5 prime.
θα κανουν τις ιδιες α-κ-ρ-ι-β-ω-ς θυσιες κατα τη μεταφορα τους με παντελονι, φορμα, βερμουδα αλλα θα απολαμβανουν πολλα περισσοτερα σε οθονη αυτοι που εχουν τα 2 τελευταια!!

ε ,αυτη την διαφορα την κανουν τα ΒΕΖΕL !!

* πολυ θυματα οσοι πηραν το απλο s5 τωρα που θα βγει το enhanced prime..

dark_master

@Erevos Το πολύ πίσω φαντάζομαι το εκρινες βάσει χαρακτηριστικών και όχι βάσει εμπειρίας χρήσης… Διαφορετικά με QHD οθόνη μη περιμένεις τρελές διαφορές στις επιδόσεις από τα τωρινά μοντέλα…
Επίσης αυτή τη στιγμή αν οι φήμες για υποστηριξη 64bit στο Android ισχύουν δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει να βγάλουν μοντέλο με τον 805 όταν οι 808,810 είναι καθοδόν…

i love rihanna

@Manos vs ότι νάνε κράζεις τις περισσότερες εταιρίες και κράζεις το galaxy f που όλα τα χαρακτηριστηκα του είναι πιο δυνατά από του HTC on που λες ότι σου αρέσει και έχει και μια χαρά ποιότητα αυτή τη φορά το f

nikos

@i love Rihanna μην εξάπτεσαι και τα πετάξεις όλα έξω όπως την άλλη φορά. 😂😝😷

john

Πρωτον ειναι αλλη σειρα το f αλλη το s αλλη το note αλλη το tab αλλη το y αλλη το grand αλλη το express και αλλες…
Αρα αλλο το galaxy s5 αλλο το galaxy s5 active αλλο το galaxy s5 mini και αλλο το galaxy f…
Διαφορες σειρες για ολα τα γουστα ολες τις χρησεις και ολες τις τσεπες…

Nio

Η Samsung δεν θα βάλει μέταλλο. Γιατί θα καταλήξει σαν την one plus one. Φάντασμα.!!
Απλά πάει να προλάβει το Qhd.!!!
Θέλει να βγει μπροστά. Κι αν το κάνει? Θα απαντήσει κανένας? Όπως είπαμε θέλουμε ανταγωνισμό. Είναι άσχημο ρε γάμοτο. Τόσα specs αν δεν έχουν ωραίο περιτύλιγμα είναι για να ναι. Ωμή δύναμη σε όλη της την κακογουστιά. Σαν το note3 δεν νομίζω να ξανά βγάλουν……

Γιάννης σε λέω

Από εμφάνιση καλύτερο απ’ το S5! Μοναδικά Specs, αλλά φίλοι μου όλα θα εξαρτηθούν απ΄την τιμή! Η πλήρης έκδοση του G3 θα στοιχίζει 650 €, αν η Samsung κοστολογίσει το F στα 759 € ή και λίγο παραπανω, επειδή θα πατήσει στον snapdragon 805 και στο “βαρύ” της όνομα, τότε πάλι αποκλείεται σαν συσκευή από μέρους μου! Πάντως το G3 εξακολουθεί να είναι ομορφότερο κατά τη γνώμη μου, αν και το F το βελτίωσε εμφανισιακά η Samsung σε σχέση με το S5. Anyway, είναι ένα θετικό μήνυμα η βελτίωση της εμφάνισης, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορείς Samsung λίγο ακόμα! Ρίξε την τιμή όσο είναι εφικτό και θα λάβουμε σοβαρά υπόψη τη συσκεύη!

tiamat

@γιαννη σε λεω εδω εβγαλε το πλαστικο note3 στα 799 … τοσο θα εχει και το prime λογικα η’ λιγο παραπανω στα 849 ας πουμε ! μη ξεχνας οτι και το iphone φετος θα ανεβει 100 ευρω σε τιμη, γι’αυτο και η αναθεωρηση των τιμων και των υπολοιπων εταιρειων θα ειναι προς τα πανω !!

nikos

@tiamat αν θυμάμαι καλά η apple ζήτησε να ανεβάσει την τιμή του iphone 6 100$ αλλά δεν έγινε δεκτή η αίτηση της…

john

Tiamat δεν λεγετε prime λεγετε f και ειναι αλλη κατηγορια το καταλαβες…
Η το λες ετσι για να λες μετα οτι η samsung βγαζει 10 εκδοσεις του s5…?

gt77

Ειδωμεν…μας εχει κουραση η σαμμυ καθε βδομαδα κ νεο μοντελο αν κ φαν της.

Αλέξανδρος Σ.

Καλά όλα με τις αντιγραφές, αλλά όποιος πιάσει στα χέρια του κινητό της LG εύκολα θα διαπιστώσει ότι τα περισσότερα features είναι μια αντιγραφή αυτών των κινητών της Samsung… Κακά τα ψέματα

Συμφωνώ πάντως με την άποψη ότι το να παίρνει η μία εταιρία ιδέες από την άλλη και πιθανώς να τις βελτιώνει βγάζει κερδισμένους εμάς τους καταναλωτές, οπότε δεν καταλαβαίνω αυτήν την γκρίνια

Trinity

Ρε νιο έλεος πια για όλα έχεις άποψη. Και όχι τίποτα άλλο λες και ότι να ναι gtpk

princegr

Έεεεεεεετσι δώσε πόνο ρε σάμμυ, γιατί μάγκεψαν όλοι μάγκεψαν και οι κ*λοι (βλέπε lg).

Γιάννης σε λέω

@princegr κι εσύ είσαι ο αρχικώλος που αφοδεύει η σάμμυ τις προβληματικές συσκευές 🙂

Manos Vs

Χαλαρωστε παιδια, και τα δυο καλα ειναι. Το ποιο αρεσει στον καθενα ειναι αλλο θεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.