Samsung, Ετοιμάζει νέα σειρά με το όνομα Galaxy F;

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το ETNews, η σειρά Galaxy S δεν είναι αρκετή για τη Samsung, η οποία φέρεται να ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία νέα σειρά premium συσκευών. Η νέα σειρά λέγεται ότι θα ονομάζεται Galaxy F και θα έχει ως μέλη της τις μελλοντικές ναυαρχίδες της εταιρείας.

Οι φήμες λένε ότι η Samsung δεν θα αρκείται στην παρουσίαση ενός νέου Galaxy S μαζί με την αντίστοιχη εξέλιξη του Note και θα περιλαμβάνει στη γκάμα της και κάποιο υπερπολυτελές μοντέλο της νέας σειράς F. Το πρώτο μοντέλο της σειράς εκτιμάται ότι θα έχει μεταλλικό πλαίσιο, πολύ ωραίο σχεδιασμό και θα έχει στο εσωτερικό του τον οχταπύρηνο Exynos. Επίσης θα έχει και μία κάμερα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Samsung, Samsung, Ετοιμάζει νέα σειρά με το όνομα Galaxy F;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TechBusterGR

Και το 16ο μοντέλο της σειράς θα έχει την ονομασία F16!

jonjon

Rip HTC το μόνο που είχε μείνει ως δικαιολογία πλαστικουρα ,κτλ τώρα τί θα φταίει; Και φαίνεται και από τις πωλήσεις κάτι δεν κάνουν καλά εκεί στην HTC. ΥΓ. Δεν παίρνω ποσοστά από την Samsung τουλάχιστον όχι ακόμα!

lampros

Δεν νομιζω οτι θα πουλισει παρα πολυ το Galaxy F γιατι οσοι θελουν premium κινητα επιλεγουν apple , HTC και οσοι ασχολουνται και ξερουν oppo (find 5, n1) !!! Το χαρτι που εχει η samsung ειναι οι επιδωσεις των κινητων της ! Αλλωστε η samsung το εχει παρακανει με τις συσκευες της αφου καθε μηνα βγαζει καμια 10αρια χωρις λογο !!!!

demetris

Μυρίζομαι να κοντεύει η ανακοίνωση tizen smartphone που θα έχει premium body

j

lg optimus f series
samsung galaxy f series
μα καθολου εμπνευση να το βγαζαν
samsung galaxy w series ή
” x,,n,m,v,l,k,h,,d,s,a,e,q,r,t,y,u,i,o,p,b …….λεω εγω τωρα

tiamat

το σιγουρο ειναι οτι μετα θα σβησει τον ανταγωνισμο αλλα καλο ειναι να μη χαιρομαστε. δε θελουμε μονοπωλειο στο android, θελουμε πολλες μαματες εταιρειαρες να ανταγωνιζονται και να προπαθουν να μας δελεασουν να τις προτιμησουμε .

αν υπηρχε μονοπωλειο και στο android το s4 θα ειχε ακομη 739!!!!
ποιος το θελει αυτο??

Headache

Ή αλλιώς, ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει…

antonis

σωστη κινηση.. ο καθενας μετα διαλεγει και παιρνει και τελος οι μουρμουρες.. οποις θελει unibody robocop κινητο να το παιζει μουρη παιρνει αυτο οποιος θελει αφαιρουμενη μπαταρια ελαφρη και φθηνοτερο παιρνει πλαστικο..

fanis

κ η τιμη των μοντελων της σειρας f?θα ξεκινανε απο 1000 ευρω?

gio13

ε αν το πλαστικο με απομιμιση δερματος note 3 ξεκινησε εδω στην ελλαδα στα 800€ το αλουμινενιο unibody f δε θα ξεκινησει ξεφτιλα στα 1000???χαλαρα…..

Alexis

H samsung προλαβαίνει τους πάντες και τα πάντα! Είτε βγάζει 1 μοντέλο τον χρόνο είτε 100 πουλάει περισσότερο από κάθε άλλη εταιρία! Προσφέρει επιλογές άπειρες. Έχεις ποικιλία! Ο κόσμος την προτιμάει και αυτό φαίνεται! Την ζηλεύουν οι πάντες! Τι σημασία έχει αν άλλος κατασκευαστής έφτιαξε πρώτο αδιάβροχο κινητό ή πρώτο 64bit κινητό ή πρώτο μεταλλικό κινητό; Άμεσα κυκλοφορεί και τα 3 ατού των άλλων εταιριών και αυτό φανερώνει ότι ανέκαθεν μπορούσε να τα κυκλοφορήσει πρώτη και να κάνει τον ανταγωνισμό να πάει σε ψυχολόγο! Η samsung παίζει μόνη της και γι αυτό παίζουν όλοι το παιχνίδι της! Επειδή αυτή το θέλει!

jacob

@Alexis, γι’αυτο το S4 επεσε σε πωλησεις 13% κατω απο το S3 ενω περιμεναν να πουλησει οσο ολη η S σειρα μαζι? Γι’αυτο τρεχουν με ανακοινωσεις να προλαβουν την ανοδο του Ζ1? και γιάυτο τρεχαν να βγαλουν μετα τη Sony και πριν την apple αυτο το ασχημο ρολοι και τις 4Κ? Πφφφ μην την αγαπας γιατι δεν κανει το ιδιο για σενα.

Stavros

Jacob αν ειχε like θα το παταγα. Αυτο ακριβως.

lampros

Παιδια μην τρελαινεστε !!! Η samsung εχει τις πιο καινοτομες ιδεες σε σχεση με τα smartphones και τις πιο πρακτικες αν νομιζεις jacob οτι το Ζ1 θα ξεπερνα το S4 ιδεα σου !!!! τι ??? με μια καμερα 20 ΜP και ενα γομαρι απο πισω(τον φακο extra large) θα βοηθισει στις πωλησεις ??? Η Samsung αυτη την στιγμη εχει την πρωτια και ακομα και αν οι πωλισεις του S4 δεν ηταν οι αναμενομενες υπαρχουν και αλλα μοντελα απο πισω που πουλανε ( S3,Note2,Note3 + τα οικονομικα) και βαλε και τα tablet που η sony δεν πουλαει μια σε σχεση με τhν samsung !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.