Samsung Galaxy F, live φωτογραφία δείχνει το μεταλλικό frame

Το Samsung Galaxy F θα είναι η premium/luxury έκδοση του Samsung Galaxy S5 και αντί για το πλαστικό διάτρητο design θα φέρει την πολυπόθητη μεταλλική κατασκευή. Μέχρι τώρα έχουμε δει διάφορα renders και όλες οι πληροφορίες συμφωνοούν στο ότι θα φέρει QHD οθόνη, Snapdragon 805 chipset και 3GB RAM.

Σήμερα το GSMArena ανέβασε μια live φωτογραφία της συσκευής στην οποία βλέπουμε πολύ καθαρά το μεταλλικό frame που είναι παρόμοιο με εκείνο των iPhone 5 και iPhone 5s ενώ η μπροστινή πλευρά είναι ίδια με του Samsung Galaxy S5.

Η Samsung ανακοίνωσε ήδη μια βελτιωμένη έκδοση της ναυαρχίδας της, το Samung Galaxy S5 LTE-A με QHD οθόνη και Snapdragon 805 που θα διατεθεί αποκλειστικά για την Κορέα. Οπότε ακούγεται λογικό να ετοιμάζει και μια έκδοση για την παγκόσμια αγορά η οποία θα διαφοροποιείται ως προς τη μεταλλική κατασκευή.

samsung galaxy f μεταλλικό frame, Samsung Galaxy F, live φωτογραφία δείχνει το μεταλλικό frame

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

53 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Βρε λες?

samson

@ Λευτερης μπορει 😉 αλλα προτιμω πλαστικο ειναι ποιο ωραιο και απο τι καταλαβα και για σενα. Μακαρι να ειναι μπας και δουμε κατι διαφορετικο. Επιασες πλαστικο στο iphone 5c? Ειναι το ποιο μαπα πλαστικο. Σαμσουνγκ απιστευτη εμπειρια στο πλαστικό

P

Copy paste άλλη μια φορά …

alexandros

Σαμσουνγκ απιστευτη εμπειρια στο πλαστικό ???? τότε σίγουρα δεν εχεις πιάσει στα χέρια σου nokia lumia κινητο

GNX

copy paste από τι?

Akn

δεν βλέπω τα μικρά μπεζελ που είδαμε πριν

alexandros +1 έτσι για να ξέρουν κάποιοι κάτι

Λευτέρης

@samson καλύτερα μεταλλικό περίβλημα.Εχω gs4 και δεν με ενδιαφέρει που είναι πλαστικό αλλά το περίβλημα στην οθόνη είναι το νούμερο 1 σε ζημιές.Χαλαει με το παραμικρό.Για αυτό περιμένω το μεταλλικό.Για τη τέλεια κατασκευή στο τέλειο κινητό!

Chris

Έλεος ρε παιδιά οχι και καλύτερο πλαστικό samsung καμιά ιδέα απο Nokia lumia , iphone 5c έχετε? Τα πλαστικά της εταιρίας κουνιούνται και σε κανα χρόνο μπορεί να ξεβάψουνε.

tiamat

ας το chris… η κοκκαλινη πλαστικουρα το 5c ειναι χειροτερο απο της samsung!
αν θες να δωσεις παραδειγματα υποδειγματικου πλαστικου χρησιμοποιησε καλυτερα τη sony.

sony xperia S
sony xperia T

Nikos

Μην ξεχνάτε τις θήκες. Όλα τα τηλέφωνα χρειάζονται!!!

Dimitrinho

Δυο μηνες μενουν ακομη και θα εξαφανιστει επιτελους το iphone 5c δεν μου αρεσει να το βλεπω στα site της apple ειναι απαραδεκτο κινητο αν ζουσε ο Steve δεν θα εβγαινε ποτε αυτο το πραγμα.

anergos13@in.gr

H Samsung αντεγραψε….
Η HTC δημιουργησε….. https://app.box.com/s/lmttfmc77j0kbwi2dj1f

Ρε τι παθαινει ο κοσμος με τη Ζεστη.,,,,

Γιάννης σε λέω

Εσείς που μαλώνετε για το ποια εταιρία έχει καλύτερο πλαστικό, τι ηλικία έχετε?

Darth

σε οτι θέλετε μαζί σας θα συμφωνήσω αλλα όχι και καλά τα πλαστικά που βαζει samsung…………
είναι τα ποιο φτηνά………. τα ποιο εύκολα επεξεργάσιμα και τα ποιο χάλια πλαστικά που υπαρχουν στα κινιτα (με εξαίρεση κάνα δύο κινιτα με 20 -30 ευρώ)

P

Copy paste το φινιρισμα .. Αλλά αυτό ειναι λεπτομέρεια .. Αυτό που βλέπω ειναι ότι θα έχει μόνο μεταλλικό frame και πίσω ή γυαλι ( όπως iPhone 4 ) ή πλαστικο …

temasek

Dimitrinho@ ναι αμα ζούσε ο steve δεν θα το έκανε γιατί έβαζε αλουμίνιο αυτός στα 3g,3gs ε;

Dimitrinho

@temasek για την ιστορια να σου θυμησω οτι ο Steve σταματησε να βαζει πλαστικο απο το 2010 και μετα τον δικαιολογω γιατι αλλαξανε οι εποχες αρα αλλαξανε και στρατηγικη ηθελε και να ρισκαρει με ποιοτικοτερα υλικα και πετυχε πολυ καλα ενω η samsung παντα πισω της θα ειναι οσες φορες και να την αντιγραψει.

temasek

Μάλιστα το οτι η samsung βάζει πλαστικό είναι για κάποιο λογο αντιγραφή απο την apple ενω το οτι η apple θα ανεβάσει ίντσες είναι inovation σωστα;

temasek

Τώρα για το Ποιος είναι μπροστά ή όχι κοιτα και τις πωλήσεις όπως συνηθίζεται να λέτε τα apple fanboys

Λευτέρης

Καλα ρε φιλε dimitrinho δε βλεπεις το ios 7-8 που ειναι η πλήρης αντιγραφή τ android και τις 4.7″ και 5.5 ίντσες του iPhone 6 που κάποτε εκραζε η apple και μιλάς για αντιγραφή. Εχω κουραστεί μ αυτη την ιστορία. Οτι σ αρεσει αγόρασε το και οτι δε σ αρεσει θα αρεσει σ κάποιον αλλο. Ετσι παει… Οσο για την υποτιθέμενη φωτο του galaxy F ειναι ξεκάθαρο photoshop.

Dimitrinho

@temasek γενικα μιλησα οτι την αντιγραφει δεν μιλησα για το πλαστικο.ελεος με αυτην την καραμελα με τις ιντσες κακο ειναι δηλαδη να μεγαλωσει το iphone;δεν ξερω τι ειπαν καποιοι αλλοι αλλα εγω ποτε δεν ανεφερα οτι με ενοχλουν οι μεγαλες οθονες καλοδεχομενες ειναι αρκει να χωρανε στην τσεπη μου χαχαχα παντως μακαρι να δωσει επιλογες στον αγοραστη να διαλεξει μεγεθος και με τα ιδια specs για να δουμε.

temasek

Αμα δώσει η apple specs ίδια με τον ανταγωνισμό θα τα χρεώσει 3000 ευρώ οπότε τι να δούμε;

Dimitrinho

Λευτέρης τι ειναι το ios;χαχαχαχαχα και τι ωρα ξυπνησες μετα;περαστικα

temasek

Όσο για τις αντιγραφές πες μου έστω μια

temasek

Τι είναι ρε dimitrinhio το ios;;; ενα app drawer δεν είναι;;;

Dimitrinho

@temasek δεν ειναι οι πυρηνες αυτοι που κανουν την διαφορα αλλωστε τα android ακομη και με 4 πυρηνες σερνονται ενω το ios εχει 2 και πεταει μην ξεχναμε οτι ο επεξεργαστης της arm εχει και 64 bit οποτε περαστικα πηγαινε να αγορασεις απο το φαρμακειο και κουτια hansaplast να τα κολλησεις στο δωματιο σου να ταιριαζει τελεια με το κινητο σου.

Dimitrinho

@temasek μια απο τις εκατονταδες που εχει αντιγραψει η samsung απο το 2007 μεχρι σημερα;οκ δες το σχεδιο και τα εικονιδια που ειχε το galaxy s το πρωτο.

temasek

Κάτοχος Μ8 εδω και μια βδομάδα rooted,ARHD sense 6 rom εσύ κατσε και σκαναρε το δάχτυλο σου στο iphone τώρα

temasek

Μάλιστα αντέγραψε τα εικονίδια, εχεις δίκιο πως θα ζήσω τώρα ξέροντας οτι το πρωτο galaxy εδώ και 6 χρόνια έχει ίδια εικονίδια με το ios

tech21man

Για πες μας ακριβως κυριε “darth” που ακριβως βασιζεις τα λεγομενα σου περι ποιοτητας πλαστικου?

Φανταζομαι καπου εχεις χημικη αναλυση του καθε τυπου πλαστικου που χρησιμοποιει ο καθε κατασκευαστης σε καθε μοντελο, μαζι και αυτα των 20-30 ευρω με δοκιμη τους για κενα και ανομοιομορφια σε χρωμα, τεστ ανθεκτικοτητας σε ζεστη, ακτινοβολια, ραδιογραφικη αναλυση για σπασιμο στις δομες τους στο τελικο προιον, ανοιομορφια στην κατανομη των ινων των πολυμερων, ακουστικη αναλυση κτλ και φυσικα βγηκε η samsung σαν μεσος ορος στην τελευταια θεση ε? Υποθετω εχεις καπου και δοκιμη κατα ISO 306? Μετρας και το σημειο θερμοκρασιακα στο οποιο εχουν διεισδυση 1 mm απο βελονα με 10 Ν η 50Ν?

Η απλα λες ο,τι σου αρεσει? Δηλαδη με υποκειμενικα κριτηρια (“applesung” κτλ?).

temasek

Tech21man η ποιότητα στην κατασκευή φενεται και απο sar το οποίο η samsung έχει πολύ χαμηλωτερο απο nokia,apple κλπ αλλά και απο το οτι είναι αδιάβροχο

Sot11

Αν δεν το δω απο κοντά δεν το πιστεύω!!

dimpep

Κώστα ανέχεσαι να γίνεται αυτός ο χαμός σε κάθε σου ποστ για ένα νέο leak και νέα συσκευή; Αντι να συζητήσουμε πολιτισμένα και να πουμε την αποψη μας τσακωνόμαστε σαν τα κοκόρια

Darth

@tech21man κάτοχος s3 (6 μήνες) και κάτοχος s4 (2 μηνες) για αρχη να πω για το s3….. μέσα σε 2 μήνες ολο το γύρο γύρο frame γέμισε γρατζουνιες (σαν ξεφλουδίσματα) και ακομι και μικρο ραγίσματα. Το πίσω μέρος γέμισε άπειρες πολύ πολύ μικρές γρατζουνιες……. και σε ένα σημείο (κάτω στης γωνίες) είχε ένα σημείο δημιουργηθεί από τριβή στην τσέπη……………… όσο για το s4 δεν το είχα πολύ καιρώ μου ράγισε η οθονη (εσοτερικα οι το πάνω γιαλι) μέσα στην τσέπη (Χωρείς να πέσει χωρίς τπτ απλός το έβγαλα μια φορά εξω και βλεπω μεσα η οθονη έγινε…………σκατά) όσο για τα πλαστικά του μονό το πίσω μέρος πρόλαβε μέσα σε αυτό το διάστημα να φάει μερικές γρατζουνιες……….. πριν από αυτό είχα το htc desire hd, ιδια χρήση, μετά απο ενα χρόνο (!!) ήταν σαν καινούργιο και το έδωσα δώρο για να πάρω s3………. μετά είχα το find 5 και αυτό αρκετοί καιρό και αυτο με ιδια χρήση δεν ειχε πάθει μια ήταν σαν καινούργιο μεχρι το τίλος………… είχα και ενα huawei p6 (για λιγο καιρώ) και αυτό αν και μου είχε πέσει και δεν το πρόσεχα μια………. ούτε αυτό ει χε καποια γρατζουνιά……… τώρα εχω ενα zte nubia z5s mini (δεν… Συνέχεια »

P

@Dimitrinho… Ρε συ.. Εδώ μέσα μη πεις τη λέξη apple θα σε φάνε .. Αστους να χαίρονται τα πλαστικά jumbo κινέζο καταστάσεις … Το επόμενο iPhone θα ειναι κορυφή .. Με το 6 πρέπει να κάνουν συγκρίσεις και όχι με το 5s .. Όσο για το android τόσο περίπλοκο και αδιάφορο .. Έχει 1000 παραπάνω χαζομάρες που κανένας εδω μέσα δεν χρησιμοποιεί ποτέ …

Λευτερης

@P αν φειξεις σ ενα παιδακι η στον παππού μου εναν υπερυπολογιστη θα σου πει τι ειναι αυτη η χαζομαρα. Επειδη δεν τ καταλαβαινουν κ δεν ξερουν πως να τ χρησιμοποιησουν ειναι “χαζομαρα”. Παρολο που υπαρχουν και παιδακια πλεον που εχουν τ νοημοσύνη και τα χρησιμοποιουν και ενηλικες που ακομα τα αποκαλουν “χαζομαρες” . Και για πες γιατι τα τελευταια 3 χρονια η, apple αντιγραφει αυτες τις “χαζομάρες” ; Οσο για πλαστικα jumbo καταστασεις πιασε πρωτα ενα HTC ONE και μετα ενα iPhone και πες μου ποιο ειναι η jumbo κατασταση. Α και κανε μου μια χαρη. Κανε κατι απλο. Κατεβασε ενα αρχειο απο το safari….

P

Htc one … Σαν τενεκεδακι από κόκα κολα… Όσο για τα άλλα βαριέμαι να ασχοληθώ … ΑΔΙΑΦΟΡΑ

temasek

Έτσι είναι τα πραγματα P το iphone σου δεν βγεικε 1# κινητό αλλά την έχασε την θέση απο το τενεκεδακι όπως λες το one.Μέχρι και το τενεκεδακι όπως λες ξεφτυλα σας έκανε.Τραβά σκαναρε τον αντίχειρα σου τώρα

Dimitrinho

Ρε παιδια δεν νομιζετε οτι ξεφευγουμε ολοι μας;μια παρεα ειμαστε στην αρχη εχει χαβαλε αλλα μετα ξεφευγει το πραγμα και στην τελικη κινητα ειναι σε μερικους αρεσει το ios σε αλλους το android τι να κανουμε λες και μας εφαγε καποιος τις γκομενες μας κανουμε.

temasek

Dimitrinho όντως +1

sosimple

@dimitrino:Αμα δεν έμπαινες ΣΕ ΚΑΘΕ ασχετο με το iPhone ποσταρισμα να τρολαρεις για το ποσο υπερτελειο, τιτανοτεραστιο είναι το iPhone, και ποσο αχρηστα ολα τα αλλα μπροστά του, δε θα υπήρχαν τοσοι τσακωμοι και ισως να είχε χαβαλε ακομα.
Εχεις καταντησει τοσο κουραστικος να γραφεις ξανα και ξανα για την ανωτερότητα του iPhone, που πραγματικά φαίνεται σαν να μη το πιστευεις ουτε ο ίδιος και προσπαθεις να το αποδειξεις στον εαυτο σου.

AntiDarth

Καλά βρε darth παντού είσαι ελεως ποια και εχεις θράσος και λες οτι τα κινιτα της samsung δεν ει ναι καλά? αν δεν ήταν samsung εδώ θα ησασταν όλοι στης σπηλιές σας με τα iphonikia σας.
ΕΣΥ Darth ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ!!!!!!
Αν ήμουν εγώ διαχειριστης του techblog θα σε banara για αυτά τα λόγια!!

Ανδρέας

Όπως λέει και ο φίλος @dimpep πιο πάνω έχετε ξεφύγει μερικοί.Ας πει ο καθένας την άποψη του,αλλά μην φέρετε κιόλας και τον 3ο Παγκόσμιο.Κάνετε λες και συζητάτε για το ποιος φούρνος φτιάχνει το καλύτερο ψωμί.

Dimitrinho

@sosimple ε δεν γινεται να μην γραψω οταν προκαλειτε και γραφετε πραγματα που δεν ισχυουν για το iphone

VasiliS4mini

Εγώ λέω ότι όταν τσακώνεστε κάντε το τουλάχιστον ορθογραφημένα υπάρχουν και μεγάλοι άνθρωποι που διαβάζουν και θα πάθουμε τίποτα.
Λοιπόν εγώ έχω να πω το εξής, οτι κάνουν οι εταιρείες το κάνουν βάσει των αναγκών μας. Εδώ έχουμε βέβαια 2 εταιρείες που ξεχώρισαν και μας δίνουν το ίδιο πράγμα με 2 διαφορετικές όψεις. Η μεν Apple πουλάει την Premium αίσθηση η δε Samsung το πραγματικά αξιόπιστο hardware. Η μαγκιά της Samsung είναι ότι έχει καταφέρει με “πλαστικουρες” να γίνει με την σειρά της και αυτή Premium και ως αποτέλεσμα είναι αυτή η έκδοση (F). Έχω όμως την εντύπωση πως δεν θα καταφέρει η (F) σειρά να πετύχει γιατί ξεφεύγει από την φιλοσοφία της. Ίσως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κρατήσει σταθερή τιμή και ίσως να πετύχει κάτι… δύσκολο όμως.

Darth

@AntiDarth μαλιστα απέκτησα haters βλεπω………….

Dimitrinho

@Darth χαχαχαχα ειδες;τουλαχιστον εγινες διασημος!

Darth

@Dimitrinho xaxaxa άστα να πάνε το διάβασα έλιωσα στο γελειο 😛

Notis

Αν ειναι όπως στη φωτο ειναι πολύ ωραίο. Κινηταρα θα ειναι!

Νίκος
Notis

Πλάκα πλάκα είναι ίδιο!! Τί έγινε τώρα?

enki

αν ειναι ετσι οπως το δειχνουν θα ειναι το κινητο της χρονιας!!!μακαρι!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.