Samsung Galaxy Grand, Τον Φεβρουάριο στην Ουκρανία με τιμή 410 ευρώ

Το Samsung Galaxy Grand ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο για όλους όσους γλυκοκοιτάνε τα μεγάλα smartphones αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Grand με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB 512MB και κάμερα 8 Megapixel.

Σύμφωνα με την Samsung Ουκρανίας το Galaxy Grand το απλό (θα υπάρξει και έκδοση με δύο κάρτες SIM) αναμένεται να κυκλοφορήσει εκεί μέσα στο Φεβρουάριο με τιμή περίπου 410 ευρώ. Θα περιμένουμε όμως τις επίσημες ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με την διαθεσιμότητα και την τιμή του.

Samsung Galaxy Grand, Samsung Galaxy Grand, Τον Φεβρουάριο στην Ουκρανία με τιμή 410 ευρώ

Samsung Galaxy Grand, Samsung Galaxy Grand, Τον Φεβρουάριο στην Ουκρανία με τιμή 410 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mikekodima

Λίγο ακριβό μου φαίνεται με διπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 512MB μόνο η κάμερα φαίνεται αξιόλογη στα 8 Megapixel και η οθόνη φυσικά που είναι 5 ιντσών!

Θανάσης Α.

Και γιατί να μην αγοράσω ένα κινέζικο με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και μάλιστα σε τιμή μικρότερη και από την μισή αυτού? Mε τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά θα έπρεπε να το πουλάνε το πολύ 300 ευρώ.

Kostas

Πολύ ακριβο

Teo

Και με 40€ παραπανω παιρνεις το S3..Τραγικη τιμη για αυτο το κινητο..Με κανα 280€ θα πουλαγε

SpyrouS

1 ευρω/πιξελ.Μμμ καλο deal!

makis

Αλλα βεβαια αυτο σας φενετε ακριβο ενω η κινεζια που εχει πανω το σημα της MLS εχει μια χαρα τιμη εεε??προφανως και η τιμη του δεν ειναι καλη αλλα μην εθελοτυφλουμε λογο του οτι ειναι ελληνικη εταιρια η MLS!!

γιωργος1187

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!μνημή 512mb και αναλυση 800×480 σε 5 ίντσες και τιμή 410 ευρώ???αν θα πουλήσει ένα κομμάτι θα είναι θαύμα!!!!

alexandros

δυστυχώς θα πουλήσει…θα το πάρουν τα γνωστά ζώα που αγοράζουν κινητά με κλειστά τα μάτια (βλ. το κοινό της apple) αντί να αγοράσουν το lumia 920 που είναι μούρλια… έχω και κάτι μετοχές στην Nokia, άντε να ανέβει η αξία της μπας και σπρώξω τίποτα και από κει.

stelios mertikas

η συσκευη εχει 1 γιγα ραμ,καποιο λαθος εχετε κανει:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_i9080-5162.php.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.