Samsung Galaxy J3 (2017): Περνάει από το Geekbench και αποκαλύπτεται

Το Samsung Galaxy J3 (2017) έχει διαρρεύσει εδώ και μήνες, όμως τότε δεν είχαν γίνει αρκετές πληροφορίες γνωστές για την συσκευή. Σήμερα όμως, το Galaxy J3 (2017) πέρασε από το γνωστό benchmark τεστ Geekbench, δείχνοντάς μας τα χαρακτηριστικά του.

Όπως θα ανέμενε κανείς, το Samsung Galaxy J3 (2017) είναι μια low-end συσκευή που φέρει οθόνη 5 ιντσών, με FHD 1080p ή HD 720p ανάλυση. Για την ακρίβεια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Samsung να λανσάρει δύο εκδόσεις της συσκευής, με διαφορετικές οθόνες.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, θα είναι ο τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 430 χρονισμένος στα 1.4 GHz. Η RAM είναι στα 2 GB, τα οποία είναι αρκετά για μια entry-level συσκευή. Μια έκπληξη είναι ότι η συσκευή θα έρθει με Android 6.0.1 Marshmallow, αντί για Lollipop, που είχε αναφερθεί σε προηγούμενα leaks.

Πληροφορίες για την μπαταρία και την κάμερα του Samsung Galaxy J3 (2017) δεν έχουμε ακόμη, με προηγούμενες φήμες να κάνουν λόγο για πίσω κάμερα στα 8 megapixels και 2.600 mAh μπαταρία.

Τέλος, παρόλο που δεν υπάρχει ενημέρωση για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής, αναμένουμε ότι η Samsung θα κάνει το Galaxy J3 (2017) διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες, με τιμή η οποία θα κυμαίνεται κάτω από τα 200 δολάρια.

Samsung Galaxy J3 (2017) Geekbench reveals specs, Samsung Galaxy J3 (2017): Περνάει από το  Geekbench και αποκαλύπτεται

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7Edge

Πούλησα το S7 για να πάρω το Note 7. Τώρα μετά την ήττα πήρα το J5 2015 για να περιμένω S8 note και βλέπω προς έκπληξη μου ότι το J5 είναι αστραπιαιο σαν το S7. Η σειρά J της Samsung αν εξαιρέσεις την κάμερα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα flagships σε θέμα ταχύτητας όπως βέβαια κάθε συσκευή των 150€.

Theo

Έχουμε πει πολλές φορές ότι μετράει μεν το hw αλλά πιο πολύ το sw. Γι αυτό η apple με διπήρυνα και κατώτερα χαρακτηριστικά από το αντροιντ σπέρνει.

Theo

Έχουμε πει πολλές φορές ότι μετράει μεν το hw αλλά πιο πολύ το sw. Γι αυτό η apple με διπήρυνα και κατώτερα χαρακτηριστικά από το αντροιντ σπέρνει. Το ζήτημα είναι εάν τώρα η σάμσουνγκ μετά την ήττα του note 7 θα αξιωθεί να δώσει το νέο grace ux ή πάλι θα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να χάσουν πωλήσεις από το νέο μοντέλο που δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ στην ουσία. Έχω το s6 edge και πραγματικά εάν δεν το δώσει σε συσκευή 1.5 έτους τέλος για εμένα η σάμσουνγκ. Μέχρι και στα καινούρια της μοντέλο βάζει το grace ux. Δεν πληρώσαμε 900 ευρώ για αέρα.

Πάνος

Δηλαδή υπήρχε πιθανότητα να έχει lollipop;
Android 7 έπρεπε να έχει. Οκτώβρη 2016 έχουμε και η συσκευή σιγά μην πάρει αναβάθμιση ποτέ.
Κατά τα άλλα κορυφαία εταιρεία η Samsung. Γελάει ο κόσμος.

κΩστας

200? Χαχα

bezilys

Single core 623 μόνο!!!??εγώ έχω κινητό διπύρηνο του 2013 και είναι 687 χαχαχαχαχα

Κωστας

8 megapixels καμερα μονο???

bezilys

Κωστας δεν παίζει απαραίτητα πόσο megapixel είναι μπορεί να έχει καλό αισθητήρα!!!γιατί και το s7 αν δεν κάνω λάθος 12 έχει και ιδαμε τι φωτογραφίες βγάζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.