Samsung Galaxy K zoom, στα €499 η τιμή του;

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε το νέο Samsung Galaxy K zoom το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον Μάιο. Ενώ λογικά θα αναμενόταν να έχει αρκετά ακριβή τιμή, τελικά όμως φαίνεται ότι το Samsung Galaxy K με 20.7MP κάμερα και 10x οπτικό ζουμ, μάλλον θα είναι πιό οικονομικό από το Samsung Galaxy S5.

Σύμφωνα με το SamMobile, το Samsung Galaxy K zoom θα βγει στα €499 στην Ολλανδία ενώ ένα ξεκλείδωτο Samsung Galaxy S5 κοστίζει τουλάχιστον €600.

Εκτός από την κάμερα, το Samsung Galaxy K έχει όλα τα features που θα περιμέναμε από μια mid-range συσκευή. Έχει 4.8 ιντσών 720p Super AMOLED οθόνη, LTE, hexa-core Exynos 5 επεξεργαστή, 2GB RAM, 8GB εσωτερική μνήμη, δέχεται microSD και έχει μπαταρία 2,430 mAh. Θα διατίθεται σε μάυρο, λευκό και μπλε χρώμα.

Samsung Galaxy K zoom πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Samsung Galaxy K zoom, στα €499 η τιμή του;
, Samsung Galaxy K zoom, στα €499 η τιμή του;
, Samsung Galaxy K zoom, στα €499 η τιμή του;
, Samsung Galaxy K zoom, στα €499 η τιμή του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nGavoun

499 στην ολλανδια, για να δουμε στην Ελλαδα ποσο θα ερθει.

tiamat

επρεπε να ειχε και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του s5 για να εχει ιδια τιμη οπως snapdragon 801, full hd panel ,ip67,16giga και usb 3.0. το s5 απο την αλλη επρεπε να ειχε το xenon flash και το ΟΙS του zoom,γι’αυτο λεμε οτι η samsung γεμιζει συνεχως την αγορα με αχρηστες συσκευες χωρις ουτε μια απο αυτες να ειναι πληρης.

επισης στα leak το ειχαμε δει με το ιδιο καλυμμα με το note 3 και ηταν πολυ ομορφο, τωρα τι το εβγαλαν σαν το εκτρωμα το s5 !!

tech21man

Αυτα τιαματ τα λες εσυ και ποια συσκευη ειναι τελεια δηλαδη?

Περιμενες πραγματικα οτι θα ειχε τα ιδια χαρακτηριστικα με το s5 σε χαμηλοτερη τιμη?
Ελεος…

Για τη χρηση που εχει (camera-phone πραγματικα) και η 720p πολλη ειναι μη σου πω καλα θα ητανε να ειναι και LCD για αλλους λογους.

tiamat

τεκ μαν (σχεδον) τελεια συσκευη ειναι το note 3, το LG G2 32 giga οπως και τα νεα oppo, oneplus one .το τελευταιο ηρθε σαν ανεμοθυελλα να τα σαρωσει ολα και ναι τα λεω εγω αυτα γιατι μπορει να γινομαι funboy της samsung καμια φορα,αλλα δεν με πληρωνει για να μη λεω την αληθεια. αμα αρχισει να μου κοβει μισθο οπως εκανε στην κορεα σε καποιους για να γραφουν και να θαβουν σε forums την htc, οκ θα κανω το ασπρο-μαυρο και θα τα ωραιοποιω ολα και γω μετα!! 😛

και γιατι να μην ειχε αυτο και το s5 499 ευρω δηλαδη? .πιστευεις δηλαδη οτι αξιζουν για παραπανω??

spirios

οτι ειπε ο τιαματ… ουτε λεξη παραπανω

Τομ

@tiamat το εχει κανει και με την HTC; Εγω ακουσει για Sony. Α ρε νοτιοκορεατες σχεδον βορειοκορεατες ειστε σε αυτα!

tiamat

xaxaa!!! @tom εγω απο την αλλη δεν ηξερα για το περιστατικο με τη sony!!!! ,,μαλλον εχουν κανει παρα πολλα και χανουμε επεισοδια !!! :PP

ενταξη παιδια η τεχνολογια των κινητων,business ειναι με δις κερδων και τεραστια συμφεροντα,δε θα μπορουσαν να ηταν αγγελικα πλασμενα τα πραγματα οταν ανταγωνιζονται μεταξη τους για πωλησεις εκατομμυριων συσκευων. οι εταιρειες και κοιτανε τον @ τους και μεις ομως καλα κανουμε να κοιταμε τον δικο μας!! 499 ευρω για το ζοομ ειναι παρα πολλα!!! οπως και τα 759 του s5 επρεπε να ηταν τα μισα…

Τομ

Ετσι ειναι. Η αγορα των mobile πρεπει να ειναι οτι πιο κερδοφορο αυτην την εποχη.

nikos

Λοιπόν,500 ευρώ Ολλανδία που σημαίνει 600-650 Ελλάδα,με αυτά τα λεφτά παίρνω ένα galaxy s4 ή οποιοδήποτε άλλο κινητό στα 300+ ευρώ όπως lg g2,nexus 5(290 ευρώ)και μια καλή φωτογραφική μηχανή.

dimitRis

fingerprint scanner εχει???

Nio

Μηνυματα στελνει?
Γιατι τοσο χοντρο που ειναι καλυτερα να τα γραφεις στο χερι κ να τα στελνεις με περιστερι.

minas

Ναι και το περιστέρι θα κάθεται πάνω στο κινητό για να ξεκουράζεται 😀

Takis

Αυτό το 20.7 mp θυμίζει Z2
Επίσης το καπάκι πίσω είναι λέοντος πάλι
Δεν βλέπω λόγο ύπαρξης για ένα κινητό τέτοιου μεγέθους, ούτε οι φωτογράφοι δεν το θέλουν
Αν θες καλή φωτό από κινητό βάζεις attachable camera lens (Sony qx10) ,αλλά και πάλι είναι υπερβολή.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Για αλλος ουτε το ΝΟΤΕ3 ουτε το G3 ουτε…ουτε ειναι το τελειο κινητο. Γιατι απλα δεν υπαρχει ενα κινητο για καθε γουστο. Το Κ ΖΟΟΜ για μενα ειναι το τελειο και γι αυτο θα το αγορασω( λιγο αργοτερα, οταν θα κατεβει η τιμη).

panagiotaras7

λοιπον εχουμε και λεμε… 1 ) το κινητο ειναι samsung που σημαινει εγγυηση ποιότητας οθόνης με ζωντανα χρωματα, 2) εχει ιδια χαρακτηριστικα με το samsung galaxy S3 4G το οποιο έχω , 3) εχει μεγαλο ευρος φακου στην καμερα με 20,7 Μρ με 10Χ ζουμ που σημαινει εξαιρετικης ποιοτητας φωτογραφιες και βιντεο
4 ) …….ΕΙΝΑΙ το καλυτερο κινητο που θα υπαρξει σε ολο τον πλανητη…:D lol kai xD ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.