Samsung Galaxy K Zoom ελληνικό hands-on video από το pttl.gr

Τα παιδιά από το pttl.gr έχουν στα χέρια τους το Samsung Galaxy K Zoom και πραγματοποίησαν το πρώτο ελληνικό hands-on video. Δείτε και μάθετε ποια είναι η γνώμη ενός επαγγελματία φωτογράφου για τις φωτογραφικές δυνατότητες του Galaxy K Zoom με κάμερα 20.7 Megapixel και φακό με οπτικό ζουμ 10x. Αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα με τιμή 499 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε το αναλυτικό review του Samsung Galaxy K Zoom στο pttl.gr

Samsung Galaxy K Zoom πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Samsung Galaxy K Zoom ελληνικό hands-on video από το pttl.gr

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Άλλο ένα wannabe Nokia lumia 1020 απο τη Samesung.

jonjon

Ωραίο hands on από τον βα’ι’ο. Ειδικό τηλέφωνο που όποιος ασχοληθεί θα βγάζει σούπερ φωτογραφίες.

temasek

Πιο καλό απο lumia 1020 ειδικα αφού έχει οπτικό zoom

νικος

@tomasek μονο στο οπτικο ζουμ K ειναι λογικο.

Σε τεστ που ειδη εγιναν το 1020 το ξευτιλιζει σε ποιοτητα, λεπτομερεια, κ OIS σταθεροτητα.
Το ψηφιακο ζουμ του 1020 ετσι κ αλλιως ειναι φοβερο!

Φίλιππος

Samsung να σου πω ένα μυστικό; Όσα κόλπα εντυπωσιασμού και να κάνεις, φωτογραφικά δεν θα γίνεις Nokia ΠΟΤΕ!!! PureView rulezzz!

Erevos

Όνειρα μάλλον βλέπει ο Νίκος…εκτός από το βάρος και τον όγκο το K Zoom είναι καλύτερο…
…while the Galaxy K Zoom’s results are very comparable to the 1020 in most conditions and leaps and bounds ahead when zooming is needed – at the not inconsiderable expense of another 5mm of camera ‘hump’ and a whopping 42g extra in weight.
https://www.allaboutsymbian.com/features/item/19824_Battle_of_the_best-Nokia_Lumia.php

ΣΤΕΦΟΣ

επειδη εχω το 1020 και ξερω πως ειναι φοβερο καθηστε να το δουμε και αυτο μου αρεσει η ιδεα της samsung και η ποιοτητα μαρεσει που εξελισονται τα κινητα στον τομεα του βιντεο και της φωτογραφιας

ed

Καλή υλοποίηση, ίσως να είναι καλύτερο από το 1020 στα σημεια, αλλά δε παύει να ειναι η απάντηση της Samsung στη βασίλισα της φωτογραφίας, Nokia. Θα δουμε τι παρουσιάσει η νοκια σε κανα διμηνο, και μετα θα κρινουμε. Το να το συγκρινουμε με περσινό μοντελο είναι κουλο. Και αντικειμενικά δεν είναι κάτι συγκλονιστικό, απλα έβαλε μια φωτογραφική στο πίσω μέρος κινητού. Το έκανε η Sony εδώ και χρόνια οπώς και η LG.

φανης

@erevos μέχρι το σημείο που μπορεί να ζουμάρει το 1020 είναι καλύτερο βέβαια σε φως αλλα κ περισσοτερο αστις νυχτερινές λήψεις δηλ 4x.Το galagy έχει 10x οπτικό κ αυτο εκμεταλευεται κυριως.
Το τεστ με το βιντεο ξέχασες…χαχα.Καλη υλοποίηση πάντως χωρίς πλάκα.

nikos

To 1020 κερδίζει σε λεπτομέρια όμως το k zoom κερδίζει στο οπτικό ζουμ.Παρόλα αυτά το K zoom δεν είναι κινητό!Είναι μια φωτογραφική μηχανή με android(υπάρχουν πολλές στην αγορά,δεν είναι η πρώτη)που όμως παίρνει και τηλέφωνο.Όταν η samsung καταφέρει να φτιάξει κάτι αντίστοιχο που θα είναι όμως πιο ελαφρύ και δεν θα είναι τόσο μεγάλο το εξόγκωμα(σε αυτό έχει θέμα και η nokia αλλά πιστεύω πως στο επόμενο camera phone θα το λύσει)τότε ίσως την επιλέξω!Μέχρι τότε lumia 930 και 1520 που έχουν φοβερές κάμερες,είναι λεπτά και δεν πετάγεται κανένα εξόγκωμα.

aek

Ήμουν χρόνια κάτοχος iphone και τον τελευταίο 1.5 χρόνο είμαι με ένα κινητό αξίας 20 ευρώ. Το περίμενα πως και πως από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε, λόγω κάμερας και λόγω οπτικού. Θα ήταν η πρώτη μου συσκευή android. Μόλις είδα αυτό το video πραγματικά απογοητεύτηκα…
https://www.youtube.com/watch?v=YaWiiG_e51Y.
Το περίμενα πολύ καλύτερο…

Aroulis235

To Galaxy K mini θα έχει ακριβώς τα ίδια σπεκς, μόνο θα έχει χειρότερη κάμερα(ό,τι έγινε και με το S4 zoom…)

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Μ αρεσει πολυ! Θελω την καλυτερη φωτογραφικη μηχανη σε κινητο. Παντα ειχα κινητα με καλη φωτ. μηχ. Δεν γουσταρω τηλ. με win, οποτε αυτο ειναι μονοδρομος για μενα. Βεβαια πρεπει να περιμενω να πεσει η τιμη. Μονο το παχος με χαλαει, αλλα δεν μπορει να γινει αλλιως. Περιμενω Βλαχακη hands-on και απο σενα για να καταληξω.

dimitrisdim14

https://www.allaboutsymbian.com/features/item/19824_Battle_of_the_best-Nokia_Lumia.php
Αρχικά δείτε την σύγκριση … Είναι ολοφάνερα τα αποτελέσματα … Ειδικα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού … Καλύτερο φλας το 1020 … Καλύτερη εικόνα με μεγαλύτερο βάθος ! Και από θέμα βίντεο … Και να δείτε σαν το 1020 δεν υπάρχει

χριστοφορος

@dimitrisdim προφανες οτι ειναι καλυτερο απο το γαλαξια σε ολα εκτος του οπτικου ζουμ αλλα εμενα μου εκανε εντυπωση πως εχει καλυτερες βραδυνες ληψεις απο το 808 κ στις ληψεις με το τυπο με τα γυαλια.
Ημερα χωρις ζουμ ειναι σχεδον το ιδιο με διαφορετικη αποχρωση.
Μαλιστα με την επικειμενη αναβαθμιση cyen στην καμερα το 1020 θα κανει την υπερβαση υποθετω
Μπραβο στη νοκια παντως.

dimitrisdim14

Χριστόφορος…Μην ξεχνάς ότι το 808 είναι σχεδόν 2 χρονων κινητό και παρόλα αυτά ακόμα είναι μέσα στα top 5 φωτογραφικα … Μην σου πω μέσα στα τοπ 3 … Κατ εμέ πρώτο το 1020 … Δεύτερο κζουμ και τρίτο 808 … Και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα … Γνώμη μου …φιλικα πάντα ! Εγώ παντος περιμένω με ανυπομονησία τον διάδοχο του 1020 !!

dimitrisdim14

@Χριστόφορος … Αν εννοείς τις εικόνες με το φλας με τα αμαξακια … Τότε να ξέρεις ότι το 1020 και το 808 έχουν πρόβλημα με την αυτόματη ισορροπία λευκού … Αν κανεις χειροκίνητα την ρύθμιση τις ισορροπίας λευκού οι φωτο βγαίνουν κανονικές … Χωρίς αυτό το κιτρινισμό…αλλα στα τεστ πάντα είναι στο αυτόματο οι ρυθμίσεις οποτε γ αυτό βλέπεις τέτοια αποτελέσματα !!

χριστοφορος

Παρατηρώ επίσης@ dimitrisdim πως εκτός την ισορροπία λευκού που υπερεκθετει το 1020 κ το 808 αντιθετως μαυρίσει έντονα τα μαύρα αν με πιάνεις,χαλοντας έτσι σκούρες λεπτομέρειες..
Επίσης αλλες φορές κ με λίγο ζουμ σε φως καλύτερες φωτο το 808 κ αλλες το 1020..γενικα στο αυτόματο αρκετες φορες ειναι ασαφές γιαυτο θέλει το χειροκίνητο όπως σωστά λες.
Κ γω με αυτη τη σειρά θα τα έβαζα σα καμεροκινητα.
Τελειώνοντας να πω αν η νοκια διορθώσει το θόρυβο του ζουμ στο 1020 νομίζω το κινητό πλέον δε θα παίζεται για πολύ καιρό κ απο κανεναν ,νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου..

Antonia Anastassopoulou

Απλά τέλειο

andreas

Πολυ ωραιο και αναλυτικοτατο review !ερωτηση ομως?το kzoom δν εχει φλας στο βιντεο?

tasos

με τον βαιο συνεργαζεστε κωστα???

Κώστας Βλαχάκης

Ναι κανονικά. Δεν μας βλέπεις και στην εκπομπή? 😉
https://techblog.gr/category/webtv/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.