Samsung Galaxy K zoom, επιδεικνύει τις ικανότητές του σε promo video

Το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy K zoom το οποίο παρουσιάστηκε τέλη Απριλίου θα αρχίσει να διατίθεται στα καταστήματα από αυτόν τον μήνα με τιμή γύρω στα €500. Μέχρι να κυκλοφορήσει όμως μας δείχνει τι μπορεί να κάνει, μέσα από ένα promo video.

Στο video φυσικά τονίζεται η 20.7MP BSI εξωτερική κάμερα του νέου Galaxy, αλλά και το 10x οπτικό ζουμ, το Xenon flash και το Selfie Alarm.

Εκτός από την κάμερα, το Samsung Galaxy K zoom έχει 4.8 ιντσών, 720p Super AMOLED οθόνη, Android 4.4 KitKat, , LTE, Exynos 5 Hexa επεξεργαστή, 2GB RAM, 8GB επεκτάσιμη εσωτερική μνήμη και 2.430 mAh μπαταρία.

Samsung Galaxy K Zoom πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Samsung Galaxy K zoom, επιδεικνύει τις ικανότητές του σε promo video
, Samsung Galaxy K zoom, επιδεικνύει τις ικανότητές του σε promo video
, Samsung Galaxy K zoom, επιδεικνύει τις ικανότητές του σε promo video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos

Άλλο ένα wannabe Nokia Lumia 1020 από τη Samesung.

Tom

Το τρικακι που κανεις focus και exposure σε αλλα σημεια υπαρχει στο GS5?

jonjon

Tasos@ όταν βάλει και η Nokia οπτικό Χ10 ας τα συγκρίνουμε! φιλικά πάντα.

moutafis1924

Αφωνος μπραβο στη Samsung τετοιες λειτουργιες ουτε σε DSLR δεν υπαρχουν ποια Nokia πλακα μας κανετε καλα τα megapixel της αλλα αν δεν εχει και τετοιες extreme λειτουργιες τη να τα κανεις..οχι οτι ειναι και λιγα τα 20mp του Samsung μην τρελαθουμε κιολας

stavros1211

@jonjon Η Microsoft θέλεις να πεις… 🙂

Nero55

Jonjon μάλλον δεν ξέρεις ποια είναι η λιτουργεια του preview και η χρησιμότητα των 41 mp

jonjon

Nero55@ ξέρω πολύ καλά τί κάνει είχα το 808! Και μάλιστα είχα σκεφτεί να πάρω το microkia με την προσφορά , αλλά δεν με έπεισε! για φώτο είναι εξαιρετικό το λειτουργικό θέλει δουλειά ακόμα. Και επειδή θα αρχίσουμε τις θεωρίες έχω δουλέψει και σε studio και έχω χρησιμοποιήσει mamiya,hasselblad,nikon! Τα τηλέφωνα έχουν εξελιχθεί τρομερά και κάνουν παπάδες , αλλά ως εκεί:-)

Enzo

Κατά καιρούς πολύ ειναι αυτοί που κράζουν την samsung για τα άπειρα μοντέλα που βγάζει….Εγώ απλά βλέπω ότι προσπαθει να καλύψει ανάγκες που μπορεί να έχει ο καθένας.

Το συγκεκριμένο κινητό δεν θα μου ήταν σε καμία περίπτωση χρήσιμο αλλά δεν μπορώ παρα να το παραδεχτώ. Η προσπάθεια ειναι πάρα πολύ καλή….

Μετά την δημιουργία και την καθιέρωση της κατηγορίας των ταμπλετόφωνων (ΝΟΤΕ) η σάμσουνγκ πάει να καθιερώσει άλλη μια κατηγορία (καμερόφωνο να το πω;).

χρηστος σαμ

νταξει δεν ειναι κακο…μαρεσε οπως μπορεις να παιξεις με το exposure

Τομ

Ναι αυτο με την εκθεση και το φοκους σε αλλα σημεια ηταν ωραιο. Γενικα ωραια προσπαθεια σαν συσκευη εμενα δεν μου αρεσει βεβαια αλλα ειναι πολυ καλυτερη προσπαθεια απο υο προηγουμενο μοντελο.

keepitapple

Έχω ξεμείνει με μία CANON POWERSHOT S2 από το 2004… 5mpixel των 600 euros.

Nikos

Είναι ενα βελτιωμένο galaxy S3 με την καλύτερη κάμερα που υπάρχει σε smartphone. Όποιος έχεις σαν πρώτο κριτήριο την κάμερα είναι μονόδρομος, το συγκεκριμένο smartphone-cameraphone…

giannos

είδα δείγματα φωτογραφιών σε ρώσικο σαιτ και ήταν χάλι μαύρο, χειρότερα από ps

Panos7GR

@jonjon: Όταν βγάλει η Samsung ΚΙΝΗΤΟ με οπτικό ζουμ x10, τα συζητάμε… Γιατί ψηφιακές κάμερες υπάρχουν κι άλλες και πολύ καλύτερες μάλιστα. Η αυθεντική Pure View τεχνολογία με τον αισθητήρα των 41MP, βγάζει αποτελέσματα οπτικού ζουμ και χωρίς να κάνει το κινητό έκτρωμα! @moutafis1924: Πως φαίνεται πως δεν έχεις πιάσει το 808! Βέβαια ακόμα και να το έχεις πιάσει, πως φαίνεται πως δεν έχεις παίξει με τις ρυθμίσεις! Δεν είναι φωτογράφος, ούτε ερασιτέχνης φωτογράφος, αλλά ένας συγγενής μου που το είχε βρει σε τιμή ξεφτίλα (αφού είναι πεθαμένο το Symbian) και το χρησιμοποιηεί σαν μια “φθηνή” ψηφιακή μηχανή, πραγματικά αν παίξεις με τις ρυθμίσεις του άνετα βγάζει αποτελέσματα ασυναγώνιστου επιπέδου με τις τωρινές κάμερες κινητών! Να φανταστώ το ίδιο θα ισχύει στην νέα γενιά Pure View, 1020 που επίσης για την εφαρμογή Nokia Camera διαβάζω πολλά θετικά για τις δυνατότητές της και τα καλούδια της. Τέλος πάντων θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν αντιλέγω ότι το Zoom φοράει την καλύτερη κάμερα στο στρατόπεδο του Android, αλλά δεν είναι smartphone. Περισσότερο στην κατηγορία camera έχει κλίση. Μια ψηφιακή κάμερα που παίρνει κάρτα SIM για τηλεφωνικές κλήσεις. Προσωπικά θεωρώ την νέα “σειρά” Galaxy Camera, S4 Zoom, K Zoom αποτυχημένη. Ελάχιστες πωλήσεις, μηδενική υποστήριξη… Συνέχεια »

dimitrisdim14

Χαχαχαχ καλή προσπάθεια ! Ωραίο κινητό … Αλλά αν δεν δω σύγκριση με 1020 δεν πείθομαι…γιατι το 1020 είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε θέμα κάμερας … Και αυτά τα ψευτο εφέ που έχει το σαμσουνγκ είναι απλά έτοιμες ρυθμίσεις … Το 1020 δεν έχει έτοιμες ρυθμίσεις και φίλτρα…γιατι πολύ απλά είναι φωτογραφικό κινητό και όχι κινητό του instagram …όλα αυτά μπορουν να γίνουν στις manual ρυθμίσεις του 1020 αν κάποιος ξέρει … ! Τι να λέμε τώρα !!

Στεφος

Έχω το 1020 δύο μήνες και έχω πάθει πλάκα, τώρα καλά τα λόγια τα είδαμε και με το z2 στην πράξη κάπου χάνονται χαχαχα

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ειναι κακο που καποιος δεν ξερει πολλα απο ρυθμισεις να εχει ετοιμο το σεταρισμα για καθε περισταση? Να μπορει να βγαλει “επαγγελματικες” φωτο? Ειναι ενα παρα πολυ καλο smartphone με υψηλα χαρακτηριστικα, σαφως οχι κορυφαια, με καταπληκτικη φωτογραφικη μηχανη και το ΜΟΝΟ με οπτικο ζουμ. Οτι καλυτερο για μενα….Δεν με νοιαζει ποσο θα πουλησει, ετσι κι αλλιως 5-6 κινητα μονοπωλουν το ενδιαφερον ολων…

dimitrisdin14

@stefos Συμφωνώ φίλε μου μαζί σου … Κ εγώ μια από τα ίδια ! Και για το ζ2 λέγαν η καλύτερη κάμερα που έγινε ποτέ …

@Μανωλη79 δεν είπα ότι είναι κακό αυτό με τις ρυθμίσεις … Απλά για οι επαγγελματικες φωτο είναι πάντα με χειροκίνητες ρυθμίσεις … Και αυτό με το οπτικό ζουμ που λες … Εντάξει ωραίο. Πιστεύω ότι αυτό και το 1020 θα είναι τα πιο δυνατά στο θέμα φωτογραφία …

Παντός ακόμα θυμάμαι τις φωτογραφίες του Nokia n8 … Ακόμα και σήμερα πολλά κινητά δεν τραβανε έτσι !!

moutafis1924

@Panos7GR. Ρε Φιλε και που ξερεις εσυ αν εγω εχω πιασει στα χερια μου 808? Λοιπον επειδη βαριεμαι να λεω πολλα….Το καλοκαιρι του 2012 αγορασα το 808 pureview ενω ειχα ειδη και το note1 πριν απο 3 μηνες πουλησα το 808 σε ενα κολυταρι μου και αγοραζω το lumia 1020 εχοντας και πλεον και το note 3..προχθες λοιπον το πουλησα το 1020 και αγορα το S5…Το δια ταυτα τελικα γιατι εγινα βαρετος Φωτογραφικα λοιπον το 808 απιστευτο τρομερη λεπτομερια με καποια παντα μικροθεματα.Το 1020 μετα τη Lumia Black και ειδικα σε raw αρχεια αψογο, γενικως και τα δυο για normal φωτογραφιση εξαιρετικα….αλλα…!!!!! με το Note 3 και S5 ειδικα με τις λειτουργιες HDR, DRAMA SHOT ,BEST FACE ERASER και πολλα ακομα, τα αποτελεσματα ειναι εκθαμβωτικα η αναλυση στο 100% του ζουμ ειναι απυροελαχιστα πιο κατω απο τα 2 Nokia που περασαν απο τα χερια μου….ομως η ευκρινεια το autofocus (ειδικα στο S5 α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο..!!!) που σημαινει λοιπον με ολες αυτες τις λειτουργιες τα αποτελεσματα των 2 Samsung ειναι ονειρικα…!!! δεν μετραει μονο λοιπον η εκτυπωση σε γιγαντοαφησα των Νοκια αλλα και το ολα πακετο που σου δινουν τα οι ναυαρχιδες της Samsung και ειδικα τωρα με αυτα που βλεπουμε απο το… Συνέχεια »

dimitrisdim14

@moutafis1924 Θα ήθελα αν σου είναι εύκολο να δω ένα δείγμα φωτο από το s5 συγκριτικά με το 1020 !

τακις

@μουταφις δε μας ενδιαφερει το πακετακι ανδροιντ καμερα μας καλυπτουν τα wp εμας.Τα ξερουμε κ τα ανδροιντ εμεις ειδικα τα σαμσουνκγ.
Οσο αφορα το ζοομ δε φτανει σε καμια περιπτωση το 1020 στο 100% τσεκαρισμενα μολις περασεις την ασφαλη περιοχη θολωνουν οπως κ το βιντεο.
Το οις γιατι το ξεχασες κ το ξενον το βραδυ? αμα κουνηθει η φωτο λιγο ειναι για πεταμα οπως κ το βιντεο τρεμει.
Καλο ειναι το σ5 οπως ολα τα τηλ εν ετη 13 κ μετα κ σε καλες συνθηκες φωτισμου αλλα εως ενα σημειο.

Givrgow

@moutafis εμφανισες ποτε σου σε( χαρτι )απο το 1020 μια φωτο?ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
κανε το ιδιο κε στο s5 κ θα απογοητευτεις χωρις πολλα πολλα κ σε νορμαλ μεγεθος.
Τα κολπακια του software πλεον κ τα γρηγορα focus τα εχουν ολα τα νεα κινητα μη τρελενεσαι.
Ερχεται κ ο αντικαταστατης του 1020 υποψιν με την 8.1.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ..
Ξεχασα να πω τελος οτι ερχεται κ αναβαθμιση αλγοριθμων στο 1020 με την 8.1 που θα γινει ακομα πιο σωστο γιατι πραγματικα εκει ειναι το μονο που υστερει ωστε να δειξει τις δυνατοτητες που το παιρνει να εχει σα cameraphone.

Panos7GR

@moutafis1924: Είπες “Αφωνος μπραβο στη Samsung τετοιες λειτουργιες ουτε σε DSLR δεν υπαρχουν ποια Nokia πλακα μας κανετε καλα τα megapixel της αλλα αν δεν εχει και τετοιες extreme λειτουργιες τη να τα κανεις”. Που έβγαλα το συμπέρασμα ότι δεν έχεις ασχοληθεί με Pure View (808, 1020); Μα είπες ότι καλά είναι τα megapixels αλλά δεν έχει τις extreme λειτουργίες της Samsung… Ποιές είναι οι “extreme” λειτουργίες; Και ποιές λειτουργίες δεν έχουν οι DSLR παρακαλώ; Τι εννοεί ο ποιητής; Οταν το 808 (επιμένω με το αυθεντικό Pure View γιατί έχω προσωπική εμπειρία όπως είπα πρίν) κοντράριζε άνετα και ξεπέρασε τις compact ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και “στάθηκε στο ύψος του” μπροστά σε γνωστές DSLR, σε test πολύ γνωστών φωτογραφικών site; Φυσικά με παίξιμο στις ρυθμίσεις του γιατί στο αυτόματο δεν βγάζει κανένας ψαγμένος χρήστης, ούτε φυσικά φωτογράφοι (επαγγελματίες και μη). Αντε γειά και άσε την Samsung να βάζει φίλτρα του Instagram να πούμε μπας και τραβήξει την προσοχή! Επίσης θες να με πείσεις ότι έχεις ασχοληθεί με κινητά που έχουν το κανονικό Pure View (δεν αντιλέγω ότι ειχες τα 808 και 1020, απλά δεν ασχολήθηκες) όταν λες “δεν μετραει μονο λοιπον η εκτυπωση σε γιγαντοαφησα των Νοκια αλλα και το ολα… Συνέχεια »

dimitrisdim14

@Givrgow Ανυπομωνω να δω διάδοχο του 1020 … Δλδ ποσο καλύτερο μπορεί να γίνει ένα κινητό ; Διάδοχος πιστεύω θα βγει τέλος του 2015 αφου η συσκευή μετράει ένα χρόνο ήδη και όπως λέει και το spot …”Nothing else comes close” … Ένα hdr πρπει να προσθέσουν στο νοκια κάμερα Πάντος!

mikemilos

ρε παιδια ποτε κυκλοφορει ελλαδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.