Samsung Galaxy Nexus, Ιανουάριο η κυκλοφορία του στην Ελλάδα

Φίλοι και fan boys της Samsung σας έχω δυσάρεστα νέα. Το έχω καταλάβει από τα σχόλιά σας ότι το ενδιαφέρον σας για το Samsung Galaxy Nexus (TechblogTV), το πρώτο smartphone με το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich είναι μεγάλο, θα πρέπει όμως να κάνετε λίιιγο ακόμα υπομονή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, το Galaxy Nexus τελικά θα κυκλοφορήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Samsung Galaxy Nexus
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: TI OMAP 4460 Dual-Core 1.2GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.65 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video Full HD 1920×1080 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, NFC, Βαρόμετρο
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 135.5×67.94×8.9 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

, Samsung Galaxy Nexus, Ιανουάριο η κυκλοφορία του στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiorgosB

Στη Vodafone λένε μετα τις 16… γιατί δε μας δίνεις καμία αλλη πληροφορία?

Β βασιλης

Κανεις δεν ξέρει, σήμερα ρώτησα στα κεντρικά της κοσμοτε και του plaisiou , και μου παν ή τέλος του χρόνου, ή αρχές ιανουαρίου, τόσο χαζοί είναι εκει στη σαμσουνγκ, που για λίγες μέρες χάνουν τόσες πωλήσεις;

rikos

Τι λετε κγπρο το εχουμε εδω και δυο βδομαδες σχεδον.( με ελληνικο πλυκτρολογιο)

Μ.Νικος

Κλασσικη Eλλαδα. Αν ειναι δυνατον να μην ξερει κανεις εδω και 3 βδομαδες

Aris

υπαρχει και το expansys σιγα μην περιμενω τα ελληνικα μαγαζια.

Giannakos

@ rikos

Απο ποιό μαγαζί στην Κύπρο το αγόρασες?

αγγελος

στην vodafone οντος λεγανε για τωρα μεχρι της 15 θα το ειχαν..κανει 599 λενε..
το αλλαζουν παλι;;

rikos

Giannakos απο stephani το εχει στα 225

Panagiotis Gr.

και Φεβρουάριο θα σκάσει το GS3 και πάμε λέγοντας 🙂

nektarios

Αν ειναι να περιμενο μεχρι τοτε, τοτε θα παρω το Samsung Galaxy s iii κοντα στον Ιουνιο! !Δεν αξιζει τοση υπομονη …. που στο κατω κατω με το Galaxy Note που εχω δεν εχω να ζηλεψω κατι! !!

eleonora

RIKO τι εννοεις το εχει 225??Ἕυρω???Μπορεις να δωσεις λινκ με αυτο που ειπες??

eleonora

edit:Προφανως εννοουσε 625ευρω και οχι 225!!!!(με ενα γρηγορο τσεκαρισμα στο καταστημα που ειπε) 😛

Δημήτρης M

Την Πέμπτη 8/12 με διαβεβαίωσε πωλήτρια της Vodafone ότι το GN θα είναι στις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας στις 16/12 και θα αρχίσει να πωλείται Χαλκίδα από 20/12. Με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναρωτήσω. Αν οι πληροφορίες της δημοσίευσης πάντως βγουν αληθηνές τότε μιλάμε για μεγάλη απογοήτευση.

rikos

Νε συγνωμη 625 μου εφηγε το 2 .απο αυτο γραφω

Rapid-eraser

Αυτά τα softkeys είναι σκέτη απογοήτευση … ιδίως άμα θέλουν να το περάσουν σαν πρότυπο για hardware.

Giannakos

Εμένα η απορία μου είναι ότι εφόσον υπάρχει το GN στο Expansys και διατίθεται στην Ελλάδα γιατί δεν το φέρνουν και άλλα μαγαζιά? Ένας δεν είναι ο προμηθευτής ή κάνω λάθος?

Takis

Αγαπητοί καταναλωτές. Σε είκοσι μέρες αναμένεται η κυκλοφορία του samsung nexkaixeros s3 icu με λογισμικό ice scream sandwich android 8.0 my.i.on.u. Παρακαλειται οποίος εκφράσει ενδιαφέρον για το νέο μας σούπερ ντουπερ smartphone με 16πυρινο επεξεργαστη και οθόνη απτικης τεχνολογίας plug in brain type h(human) να περάσει για εμφυτευση θυληκου βισματος trust εβδομου σπονδυλου. Η ασφάλεια των σκέψεων σας εγγυημένη. για κάθε επαγγελματία που θέλει τις επαγγελματικές του ιδέες μακρυά απο αδιακριτους εγκεφαλους. Η skin screen εγκαθίσταται αποκλειστηκα στις παλαμες για να κρατά μακρυά τα αδιάκριτα βλεματα ενω η διαφημιστική second skin screen στο μέτωπο για μετάδοση προς τρίτους διαφημιστικών μηνυμάτων. Εγγυωμαστε αποφυγή ρυτιδων στο μέτωπο και αυτο αποτελεί το πλεονέκτημα μας έναντι του ανταγωνισμού. Το ενσωματωμένο task killer σας επιτρέπει πλέον να ορίζεται μόνοι σας ποσά διαφημιστικά kb θα περνούν απο το μέτωπο σας για καλύτερη προσωποποιημενη διαχείρηση. Οι διαφημίσεις πάντα αφορούν τρίτους και με αυτο τον πανέξυπνη τροπο οι επιθυμίες σας παραμένουν πάντα κρυφές αφού προβαλονται στα μέτωπα τρίτων που δεν μπορούν να τις διαβάσουν. Στην επόμενη Εκδοση 9.0 my.i.on.u σας υποσχόμαστε skin screen πλάτης για άμεση επικοινωνία με όσους σας ακολουθούν οχι μόνο στο twitter αλλα και στο δρόμο. Ανησυχειτε για τις κρυες μέρες; Αφήστε το σε μας.… Συνέχεια »

Sakis House

Το βλέπω γύρω στα 600 Euro… Αλλά αξίζει? Μήπως να δώσω 249 Euro και να πάρω το Samsung Nexus S το οποίο θα το “φορτώσω” με CM9?

iwolf

Τάκη,απαλεψιές, ε;

Ioannis

αλήθεια τώρα,θα δώσει κάποιος 600 για κινητό?
μπράβο………

Triantafillos

Αγαπητοί κολλημένοι με την τεχνολογία το πλαισιο ανακοινωσε το galaxy nexus s στα 599e.εγω το περιμενα στα 620.δεν το εχει φερει ακομα.αναμενετε συντομα.μπορει καποιος να επισκεφτει την σελιδα του πλαισιου να το δει. και επεισης λέει το πλαισιο οτι:
Το Galaxy Nexus S περιλαμβάνει TI OMAP chipset με διπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A9 που τρέχει στο 1GHz. Ο χρόνος απόκρισης όταν ανοίγετε αρχεία μεγάλου μεγέθους ή εφαρμογές είναι σχεδόν μηδαμινός. τελικά τί επεξεργαστή θα φοράει.μήπως έκανε λάθος το πλαίσιο?

Triantafillos

και επεισης λέει το πλαισιο οτι:
Το Galaxy Nexus S περιλαμβάνει TI OMAP chipset με διπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A9 που τρέχει στο 1GHz. Ο χρόνος απόκρισης όταν ανοίγετε αρχεία μεγάλου μεγέθους ή εφαρμογές είναι σχεδόν μηδαμινός.
τελικά τί επεξεργαστή θα φοράει.μήπως έκανε λάθος το πλαίσιο?

GiorgosB

Τι να πω αλλο για το techblog… πάλι μας ενημέρωσε πρώτο και για τα κακά νέα.
έκανα υπομονη μερικές μέρες και αποδήχτηκε οτι και η voda αλλα και το media markt που το έχει στο φυλλάδιο απο 17/12 δε θα το φερουν σύντομα…
οπότε έπεσε παραγγελία στο expansys και θα το έχω Τετάρτη πρωί… ενα 50€ ακριβότερα.. αλλά χαλάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.