Samsung Galaxy Note 16GB, Εμφανίστηκε στο Πλαίσιο με 699 ευρώ

“Διέρρευσε” η τιμή του Samsung Galaxy Note μέσα από την ιστοσελίδα των καταστημάτων Πλαίσιο. Συγκεκριμένα το μοντέλο με τα 16GB χωρητικότητα “Αναμένεται σύντομα” με 699 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, το tabletόφωνο με την οθόνη Super AMOLED 5.3 ιντσών αναμένεται στην ελληνική αγορά το πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου.

Δείτε το στην ιστοσελίδα του Πλαίσιο εδώ. Ρίξτε μια ματιά (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) στο ελληνικό hands-on βίντεο του Galaxy Note από το Techblog.

, Samsung Galaxy Note 16GB, Εμφανίστηκε στο Πλαίσιο με 699 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

ε..ε…ερχεται……..!!!
καλη τιμουλα!!

kostis

ερχεται σε τιμη iphoe 4s νομιζω και με χαρακτηριστικα πολυ ανωτερα του μηλου….

kostis

αν σκεφτουμε οτι το 4S μηλο θα ειναι σε παραπλησια τιμη τοτε το note ειναι ενα σκανδαλο με την καλη εννοια φυσικα!

lorentzos

Ασε να πεσει λιγακι εκει κατα τον Γεναρη και βλεπουμε, αφου δουμε πρωτα το hands-on…

sdaoulas

εχω το SGSII θα το δωσω στην αρραβωνιαστικια μου και θα το τσιμπισω το note. Αντε να ερθει σιγα σιγα.

vasilis

Μία χαρά τιμή είναι. Θα πάρει και ice cream και θα πετάει το εργαλείο.

Viktor

Ναι παρτε το και μετα να κουβαλατε βαλιτσακι για να χωρεσει.Δειτε πρωτα κανα hands-on.5.3 ιντσες ειναι υπερβολικες.

Το περίμενα κανα 50ευρο ακριβότερο, αλλά η samsung μ’ εξέπληξε ολίγον ευχάριστα!

Fotis

Ρε παίδες, ποιος ο λόγος για κάτι τέτοιο; Για “κινητό” είναι τεράστιο σε βαθμό να γίνεται σταθερό. Από την άλλη για tablet είναι Τρομερά μικρό…Δεν υπάρχει λόγος…

Θάνος Κυπαρίσσης

Το περιμενα πιο ακριβο..ευτυχως .

Giannis

Αυτό απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που έχουν και κινητό και ταμπλέτα και θέλουν να αντικαταστήσουν τα 2 αυτά μαζί με μία συσκευή. Πραγματικά όποιος πάρει ταμπλέτα παραγκωνίζει τη μεγαλύτερη χρήση που έκανε στο κινητό. Εξάλλου αυτό το λόγο έχει η ύπαρξη της ταμπλέτας.

lefteris

δεν μου αρεσει καθολου. και τζαμπα να το δινανε που λεει ο λογος. ειναι σε μεγεθος τετραδιου και δεν εχει ουσιαστικα κατι πολυ ανωτερο απο το galaxy s2

lorentzos

Δεν καταλαβενω γιατι αντιδρατε αρνητικα μερικοι? Ο καθε ενας εχει διαφορετικα γουστα στα παντα!!! απο το τη μηχανακι θελει τη αμαξι αλλοι θελουν διθεσια κλπ…. Τωρα εγω δεν εχω παρει ταμπλετ και μου αρεσουν τα κινητα με τις μεγαλες οθονες οποτε θα παρω ενα σε δυο!! Τωρα σε οποιον αρεσει και τα σχολια περισσεύουν για το τη θα το κανουμε και πως θα το κουβαλαμε αυτα ειναι θεματα του καθε ενα που θα το παρει, Σε οποιον δεν αρεσει δεν το περνει απλα τα πραγματα.

versavel

Προτου αγορασουμε κατι,καλο ειναι να περιμενουμε να το πιασουμε στα χερια μας ζωντανα σε καποιο καταστημα και μετα βλεπουμε. Ισως τελικα να μην ειναι τοσο τεραστιο,αλλα μπορει και να ειναι. Με ανησυχει πιο πολυ οτι με την απαιτουμενη θηκη θα κοντευει τα 16εκ. μηκος και 9εκ. πλατος και θα ειναι οντως αντιαισθητικο να το κουβαλας στο χερι. Και δεν μου αρεσει προσωπικα να κυκλοφορω με τσαντακια γυρω απο την πλατη ή την μεση μου. Αν με βολεψει θα το παρω,αλλα μετα απο ενα χρονο,οταν θα πεσει η τιμη του αρκετα. Μεχρι τοτε το HTC Desire HD που εχω,ειναι μια χαρα..

Δημητρης

ε οχι και καλη η τιμη του ρε παιδια οταν το galaxy tab 10,1″ με τα 16 gb βγαινει στα 599!
Εξαλου σιγουρα ειναι μεγαλο για κινητο και σιγουρα ο καθενας παιρνει οτι του αρεσει. ολα ειναι σχετικα. εγω προσωπικα εχω τρελαθει με την συσκευη αλλα θα προτιμουσα να βγει γυρω στα 590!
ο χρονοσ θα δειξει.

manolis Tsagkarakis

περί ορέξεως…… Γενικά με αυτή τη συσκευή χάνεις την αίσθηση της φορητότητας αν το χρειάζεται κάποιος για κινητό…

αν θέλει tablet+κινητό+απαραίτητα τσαντάκι-θήκη μεταφοράς τότε μια χαρά…!!! 🙂

undead

Να είχε μια 4-4,3 οθόνη και θα ήταν κορυφή. 5,3 εγώ για κινητό δεν πέρνω πάντως προτιμώ να πάρω tablet και ένα κανονικό κινητό. Πως θα μιλας με αυτην την κουμούτσα?

kostis

@undead υπαρχουν ξερεις και τα bluetooth…..αντε και τα handsfree. Οποιος δεν γουσταρει δεν το αγοραζει – απλουστατο. Αλλα εαν καποιος θελει κινητο που ταυτοχρονα να του δινει και μια ανεση στο ιντερνετ και σε λοιπες εφαρμογες ειναι οτι πρεπει. Εγω στο blade των 3,5 ιντσων κουραζομαι μεσα σε 5 λεπτα – και δεν εχω και προβλημα με την οραση μου. Περι ορεξεως λοιπον κολοκυθοπιτα….

lol

gousta re mages einai auta !!to perneis bazeis ena bluetooth rabeis k mia megali tsepi oi kopeles pernoun mia megali tsanta i adres ena tsantaki k eisai ok akoma mporeis na to exeis k gia bedalia na kaneis aera daks auta einai gousta k anages tou kathe enos!!px ego thelo na bgo se ena clubaki k thelo k to pc mou mazi e de mporo na koubalao othones tower oute ena netbook oute ena tablet afou einai terastia gt de perno to note pou tha xoraei k sti tsepi me ligo strimogma k tha eimai comple

Manolis Tsagkarakis

@kostis δεν αναφέρομαι στη “στραβωμάρα” αλλά στη περσβυωπία που έχουν όλοι οι 40άρηδες… :p

@lol στ’ αλήθεια υπάρχει περίπτωση να πάρεις ένα φορητό pc στο club????

Techfan

Το samsung galaxy s2 θεωρείται τεράστιο, πόσο μάλλον το note…

Μπορεί να είναι η ανάλυση οθόνης υψηλή και ο επεξεργαστής δυνατός, αλλά πιος μπορεί να πει 6 μήνες μετά (χρήσης) ότι βολεύει ως κύριο κινητό για καθημερινή χρήση?

Άρα, αν έχει κανείς υπομονή … Ας περιμένει για τα νέα κινητά μικρότερων ιντσών (πχ nexus 3)

md03582

και τα ταμπλετ και τα netbook μου φαίνονται άχρηστα, 5,3 in είναι πολλές για κινητό. άρα μάλλον όχι στο samsung note.. ένα λαπτοπακι και ένα καλό κινητό είναι υπεραρκετά

βασιλης

700 ευρο για κινητο ??????????? οπα ρε παιδια τρεξτε να τα δωσετε ενα μηνιατικο ειναι πολυ ακραιο κατα την ταπεινη μου γνωμη ….

χρήστος

τραγικο είναι,,,εγώ θα δρεπόμουν να κρατάω στο χέρι μου ένα κινητί τόσσο μεγγάλο,συνολικά 6 ιντσών..

george barca

πολυ ωραιο και βολικο smart tablet και σε αρκετα καλη τιμη θα το επερνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.