Samsung Galaxy Note II, Μας βγήκε λίγο πρόωρο με διαρροή φωτό και specs [update]

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον φωνάξαμε, λέει ο πάνσοφος λαός και αυτό δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωση του Galaxy Note, το οποίο, προτού να ξεκινήσει το επίσημο press event της παρουσίασής του, έχει αποκαλυφθεί από τις σχετικές διαρροές.

Η… πηγή του Κακού είναι το PocketNow, το οποίο μας λέει ότι το Galaxy Note II έχει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720, HD Super AMOLED flavor. Ο επεξεργαστής είναι ο Exynos 4 Quad στο 1.6GHz, με 2 GB RAM και μπαταρία 3100 mAh. Το πάχος του δεν ξεπερνά τα 9.4 mm και είναι επίσης εξοπλισμένο με κάμερα 8 Megapixels πίσω και 1.9 Megapixels εμπρός.

Σχεδιασμένο από την αρχή είναι το S-Pen, ενώ θα υπάρχει και η λειτουργία Air View, που θα επιτρέπει το preview με το πενάκι, χωρίς να είναι ανάγκη να ανοίγει κανείς τα επιμέρους αρχεία. λειτουργεί σε HSPA+ και 4G LTE και η εσωτερική του μνήμη θα είναι 16 GB/32 GB/64 GB μαζί με microSD card option.

Update: Το Note θα λανσαριστεί με Android Jelly Bean, ενώ θα είναι κοντά μας τον Οκτώβριο του 2012. Κατά τα άλλα οι φήμες βγήκαν αληθινές. Μαζί θα βγει και ένα SDK για τη δημιουργία εφαρμογών για το S-pen.

Αυτά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής έτσι όπως ανακοινώθηκαν στο event

Samsung Galaxy Note II
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 (Jelly Bean)
Επεξεργαστής: 1.6 GHz quad-core
Μνήμη RAM: 2GB
3G: HSPA+ 21Mbps (HSDPA 21Mbps / HSUPA 5.76Mbps)
4G LTE: 100Mbps/ 50Mbps (HDSPA 42Mbps / HSUPA 5.76Mbps)
Οθόνη: 5.5 ίντσες HD Super AMOLED 1.280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel Auto Focus με LED Flash
Δεύτερη κάμερα: 1.9 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16/32/64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
A-GPS, Glonass, Bluetooth® v 4.0 (Apt-X Codec support), USB 2.0 Host, WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi HT40, Wi-Fi Direct, NFC
Μπαταρία: 3.100 mAh
Διαστάσεις: 80.5×151.1×9.4 χλστ.
Βάρος: 180 γρ.

, Samsung Galaxy Note II, Μας βγήκε λίγο πρόωρο με διαρροή φωτό και specs [update]

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros

αυτη ειναι μπαταρια!!!

Nero55

Το design είναι για τα μπάζα…Ίδιο με το σ3 έλεος,..

manos

2GB RAM και γαμώ τους χρονισμούς στον επεξεργαστή (από τα 8megapixels δε βλέπω να ανεβαίνουμε εξαίρεση η sony) καινούργια οθονούλα…samsung μας κακομαθαίνεις

marios

Μια χαρά είναι το design.

Η γνώμη σου δεν είναι ίδια με όλους..

Ανδρέας

Με τόσα καινούργια tablets και κινητά, έχω ζαλιστεί δεν ξέρω που να κατασταλάξω!!!

Kostas K.

Μια χαρα ειναι το design του! Και απο specs απλα ΔΕΝ υπαρχει καλυτερο απο οποια πλευρα κ αν το δεις ( οθονη,μπαταρια,επεξεργαστης,μνημη ram )

kitsos

Τούμπανο το Note …!!! Α ρε Samsung όντως μας κακομαθαινεις … Μουχαχαχα !!!

vasilis.

Η σειρα NOTE ειναι με διαφορα τα καλυτερα κινητα στον πλανητη.
ONCE YOU GO NOTE YOU NEVER GO BACK.

Ιωάννης Π.

Αυτό το τέρας με jelly bean και τα καλούδια των note, god help us

kostaszx

(Screaming to death) Holy Mary Mother of God!!!!!!!!! Exynos, 2Gb Ram, 5.5 SHD Amoled, 3100 mAh…

BabisVasileiou

Το κινητο ειναι αλλου… ειναι στο διαστημα… παντα πιστευα οτι η samsung ειναι πολυ μπροστα και ασ ειμαι μολισ 14 χρονων 😉

Tony Cool

Αν εξαιρεσουμε το ανεμπνευστο design,που δυστυχως λιγο πολυ ολοι το περιμεναμε οτι θα ειναι ακριβως ετσι,το κινητο δεν υπαρχει.Πιστευω πως μολις το δω απο κοντα θα ειναι η πρωτη φορα μετα απο εναμιση χρονο που θα ζηλεψω μια συσκευη περαν του sgs2 μου!

giorgio

Ό, τι καλύτερο έχω δει εδώ και καιρό!! Συμπεριλαμβανομένου του S3, απλά κορυφαίο! Μπράβο στην Samsung!!

michalis

Τωρα απο το galaxy note που εχω που ειναι κορυφη σκετη δεν θα παω σε αυτο που ειναι και παλι κορυφη. Θελω να δω παντως τι αλλο θα μπορεσαν να κανουν στην καρατελεια οθονη του note ωστε να τη βελτιωσουν!!! Ποσο πιο τελειο απο το τελειο γινεται?

θανος

Σε 16 ιντσες βγαινει? γιατι θελω να παρω για το δωματιο 😛 Πολύ καλό και δυνατο!

billgreece

Δώσε ρε Σαμη στον λαό. Φάτους όλους a.k.a…….

Hesham

πολυ απλα μου τρεχουν τα σαλια…εχω το πρωτο Note και πραγματικα δεν παιζετε!!να μη ξεχασουμε να πουμε πως το Note 1 και το Note 10,1 θα αναβαθμιστουν σε 4,1 JB!!!….αααα κατι πολυ σημαντικο…RIP Apple!!!!

Ante_geia

Παιδιά απλά το εργαλείο είναι τούμπανο … Τι να πρώτο δεις … Τα 2GB ram ? Την Οθόνη 5.5 ίντσες Super HD AMOLED ? Την μπαταριά 3100 mAh ..? !!! Απλά ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου !!! @Hesman και το Galaxy S3 θα πάρει αναβάθμιση σε 4.1 το είπαν στην παρουσίαση !!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Όλα ειναι τέλεια.
Αν κυκλοφορήσει ακριβώς έτσι μάλλον θα ειναι το κινητό που θα με κάνει να αποχωριστω το sgsii και galaxy nexus.

Seba

Τα σπαει το ειχα δει στη παρουσιασει και τα σπαει ειναι απο τα καλυτερα

MEDS

Καλημέρα σε όλους!
Περιμένω την 5η γενιά του iPhone, αν είναι μια μάπα αναβάθμιση του 4s, θα πάω για NOTE2 (είναι καλύτερο του S3). Αναμενόμενα τα χαρακτηριστικά και η εμφάνιση άλλα κορυφαία και στα δυο φυσικά. Υπομονή 2-3 μήνες μέχρι να βγει το πέμπτο μήλο…

Αν δε σας κάνει κόπο, παρακαλώ φωτίστε με. Ασχολούμαι με εφαρμογές κινητών και χρειάζομαι και iOS και Android συσκευή. Κινητό και ταμπλέτα, τι προτείνετε, ΝΟΤΕ2 για κινητό και iPad3 για ταμπλέτα, ή να περιμένω το iPhone5 και για ταμπλέτα το ΝΟΤΕ 10,1???

nikos
Γιώργος Μ.

Δεν υπάρχουν λόγια για την συσκευή.Μακράν ότι καλύτερο υπάρχει από χαρακτηριστηκά.Δεν βλέπω να το αγοράζω αλλά ελπίζω να πέσει η τιμή του πρώτου Note από Οκτώβρη και μετά για να το χτυπήσω.

looper

και μετα απο 6 μηνες ακομα ενα νεο μοντελο στην σειρα galaxy s και παει λεγοντας, δινεις την 600αρα και μετα απο λιγο ουτε υποστηριξη δεν θα εχεις, πιστευω οτι κανενα smartphone δεν αξιζει να αγορασεις, απλα σκεψου σε τι θα σου χρησιμευσει η super amoled flavor και τι διαφορα θα κανει , ασε που αυτο θα κοστιζει στα 64γμπ γυρω στα 900Ε και η αγορα του χανει την αξια της πριν καλα το χαρεις, δηλαδη πες μου τωρα οτι θεσ κινητο 5.5 ιντσων και αν δεν εχει και super amoled τοτε δεν λεει. αν το σκευτειτε ειναι παραλογο ολο αυτο που γινεται.

Νικος

Κινηταρα, μακραν το καλυτερο κινητο, Μπραβο στην σαμσουνγκ!
Για οποιον φυσικα ειναι διατεθειμενος να κουβαλαει μαζι του 5,5 ιντσες, που οπως φενεται ειναι αρκετοι, αλλα εγω δεν ειμαι μεσα σε αυτους, μεχρι 4,8 ιντσες καλα ειναι :p

MEDS

@looper
Φίλε μου, το παράλογο είναι ένα και μοναδικό. Το ότι οι καταναλωτές αγοράζουν και ανανεώνουν τις συσκευές τους κάθε χρόνο. Όσοι έχουν το ΝΟΤΕ 1, το θεωρώ υπερβολή να αγοράσουν το ΝΟΤΕ 2. Δεν διαφέρουν τόσο πολύ άλλωστε. Φυσικά καταλαβαίνω και τη τρέλα ορισμένων να έχουν ότι νεότερο, αλλά μακριά από υπερβολές. Εδώ διάβασα ότι κάποιοι λένε να πουλήσουν το λευκό S3 για να αγοράσουν το “νέο” γκρίζο S3, έλεος.

Teo

Διαφορες με το Note1..4πύρινο,χρονισμός στο 1,6 , 2 giga ram,κάμερα(άσχετα αν είναι ίδια mp)που μαμάει,μπαταρία..πόσες άλλες διαφορες θες για να πάρεις το δεύτερο μοντέλο τις σειράς..
(Το 4 με το 4s δηλαδή πόσες διαφορες έχουν που τρελάθηκαν όλοι να τα πουλήσουν για να αγοράσουν το νεότερο ? )
κινηταρα είναι..Ότι και να λένε μερικοί !
*και μην ξεχνάμε ότι τα NOTE είναι κινητά που απευθύνονται σε επαγγελματίες και δεν είναι μόδα και “θα μου δώσει ο μπαμπάς λεφτά να το αγοράσω και θα του βάλω κάρτα για να κάνω στους φίλους μου αναπάντητες για να με πάρουν 😉

sorry αν στεναχώρησα μερικούς αναγνώστες με το post μου

Vasilis

βλέπω να πουλάει περισσότερο απο το S3 ! Δεν θα πληρώσω την εφορία και θα το πάρω…τέλος.

Teo

μοναδικό μείον απ όσο βλέπω εγώ είναι η απουσία NFC..ελπίζω να είναι τυπογραφικό λαθάκι

looper

πειτε μου ποσο καλυτερη θα κανει την ζωη σας το note απο ενα απλο κινητο και οχι smartphone? μα εχουμε μαθει να βλεπουμε συνεχεια στα τεχνικα χαρακτηριστικα, η τεχνολογια συνεχως προοδευει και οτι και να παρεις παντα θα βγει καλυτερο, να ηταν μια βιοποριστικη συσκευη τεχνολογιας να το καταλαβω ,μα φτασαμε να εχουμε το νεο android η ios θεο μας, εγω ξερω οτι γινομαστε υποχειρια της τεχνολογικης εξελιξης, εδω μερικη σε καποια αρθρα μαλωνουν για το ποιο ειναι το καλυτερο …

Vasilis

Φίλε @looper κατα λάθος μπήκες σε αυτό το site…το site που ψάχνεις είναι αυτό: https://www.antiquesmotakis.com/. Λοιπόν πέρα απο την πλάκα σε όποιον αρέσει η τεχνολογία την ακολουθεί… σε όποιον την αγνοεί και δεν ασχολείται μένει ήσυχος και κάνει άλλα χόμπι.

looper

νομιζεις πως αυτο που κανεις ειναι χομπι ετσι? και να υποθεσω οτι κανεις χιουμορ, αλλα μιλας εκ του ασφαλους , αν καταλαβες οτι δεν μαρεσει η τεχνολογια τοτε γτ σχολιαζω και παρακολουθω το μπλογκ, μηπως το σπαμμαρω η θελω να σε απομακρυνω απο το τρομερο android που σου εφτιαξε την ζωη, εμπαση περιπτωσει κανε δουλεια σου και μαθε να ξεχωριζεις τα σχολια .

Hesham

εχει NFC, S Beam και GLONASS!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.