Samsung Galaxy Note 3 και Galaxy Gear, Official hands-on video

Samsung Galaxy Note 3 μαζί με Galaxy Gear δημιουργούν έναν μοναδικό συνδιασμό ισχύος και εργονομίας. Στο βίντεο που ακολουθεί διάρκειας 18 λεπτών μπορείτε να μάθετε από την μαμά Samsung τα πάντα για το tabletόφωνο και το smartwatch που παρουσιάστηκαν εδώ στο Βερολίνο. Πάρτε μια δυνατή γεύση και προετοιμαστείτε για το hands-on video του Techblog.

Samsung Galaxy Note 3 and Galaxy Gear, Samsung Galaxy Note 3 και Galaxy Gear, Official hands-on video

Samsung Galaxy Note 3 and Galaxy Gear, Samsung Galaxy Note 3 και Galaxy Gear, Official hands-on video

Samsung Galaxy Note 3 and Galaxy Gear, Samsung Galaxy Note 3 και Galaxy Gear, Official hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης362

ΟΚ αλλά σαν τα Hands-on του Techblog δεν έχει πουθενά!!! Περιμένουμε !!!!

jonjon

Μια χαρά ρολαρει το ρολόι ενδιαφέρον έχει, εγώ βέβαια επειδή μου αρέσουν τα Ρολόγια δύσκολα θα έβαζα κάτι τέτοιο, εκτός από την μηχανή να βλέπω ποιος με παίρνει. Για μένα δεν έχει καμία άλλη πρακτική χρήση ένα τέτοιο τύπου γκατζετακι. Ίσως του χρόνου κάνα μεταχειρισμένο για να παίζουμε!

Ηλίας

Το ρολόι φαίνεται να λύνει το πρόβλημα του μεγάλου όγκου του τηλεφώνου και της ταμπλέτας. Νομίζω αυτός είναι και ο λόγος που το παρουσίασαν μαζί. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει ένα από τα δύο καταλάβαιναν τι λέω.

Πάνος

Τα χαρακτηριστικά της Σάμυ που εχει και το s4 τα εχει ; (Εννοω air gesture air view smart scroll κλπ…) 🙂

Antonis

Έχω βαρεθεί τόσα χρόνια την παντοκρατορία των εταιριών Apple και Samsung (Μου θυμίζει πολύ έντονα τα 2 πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) . Τα χαρακτηριστικά των κινητών τους είναι κορυφαία τόσο σε επίπεδο software όσο και σε hardware, δεν το συζητώ, αλλά έχω την εντύπωση οτι έχει υπερεκτιμηθεί η αξία τους λόγω του συνεχούς και εξαιρετικά δαπανηρού Hype Mάρκετινγκ τα τελευταία χρόνια. Πληρώνουμε μεγαλα ποσά για να αγοράσουμε μια ιδέα που στο τέλος δεν γνωρίζω κατα πόσο την αποδεχόμαστε στην καθημερινότητα μας και αν πραγματικά ,εμάς μας οφελεί. Εμείς οι αγοραστές-καταναλωτές αγοράζουμε κάτι που το κόστος των υλικών είναι πραγματικά φτηνό σήμερα και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Όλες πλέον οι εταιρείες έχουν μεταφέρει την παραγωγή τους στα εργοστάσια της Κίνας και καταφέρνουν έτσι να μειώσουν ακόμη περισσότερο το κόστος και αυξάνουν περισσότερο τα κέρδη τους. Αυτό είναι το εμπόριο και αυτος είναι ο νόμος του. Ο νόμος του είναι το κέρδος , αν δεν υπαρχει κέρδος δεν υπαρχει εμπόριο, και κατ’επέκταση δεν θα μπορεί να υφίσταται η επιχείρηση-εταιρία.Έτσι λοιπόν καλούμαστε να πληρώσουμε υπέρογκα ποσά για να καλύψουμε τα έξοδα των διαφημίσεων που μας οδήγησαν στην αγορά του πολυδιαφημισμένου Νο.1 κινητού που κάνει αυτό, που κάνει το άλλο και το παρά άλλο. Στην… Συνέχεια »

MEDS

@Antonis φίλε μου, ξανά άνοιξε το μαγαζί, τα κινέζικα θα φορεθούν πολύ και λόγο κρίσης και λόγο το ότι έχουν αναβαθμιστεί αρκετά. Πολύ καλή η ιδέα σου.

Στο θέμα μας, προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει μια λάθος αντιμετώπιση με το ρολόι. Εγώ βασικά ήθελα ένα ρολόι που να αντικαθιστά το κινητό, να παίρνει τηλ, να στέλνει μηνύματα, να βγάζει βίντεο κλπ. Όχι ένα ρολόι που απλά λειτουργεί σε συνδυασμό με το κινητό, κάνει τα μισά και όχι και τόσο καλά. Για μηχανόβιους, όπως είπε και κάποιος άλλος, είναι σίγουρα χρήσιμο, αλλά μέχρι εκεί. Αν έχεις μια κινητάρα όπως το ΝΟΤΕ 3, σιγά μη πάρεις και το ρολόι, άποψή μου.

nikos koios

Το τετραπυρηνο εχει την ιδια ταχυτητα με το οκταπυρηνο?

jonjon

MEDS +1

xx

@MEDS
να σου πω την αληθεια εμενα δε με βολευει να στελνω σμς/μαιλ με 1,5′ ‘η 2’ οθονη,
ουτε να φωτογραφιζω απο τον καρπο.
Αντιθετως κατι σε στυλ Nymi που μου δειχνει τα μνμ μου, εμενα μου φαινεται ο ορισμος του ιδανικου.
Ειναι θεμα του τι βολευει τον καθενα.

MEDS

@xx αυτό ακριβώς, το Nymi έχει μια συγκεκριμένη δουλειά που τη κάνει καλά, αυτό το Galaxy Gear όμως δεν έχει ταυτότητα, είναι λίγο απ’ όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.