Samsung Galaxy Note 3 drop test video

Το νέο Samsung Galaxy Note 3 διαθέτει τεράστια οθόνη Full HD 5.7 ιντσών. Ως εκ’ τούτου είναι μάλλον πιθανό εφόσον πέσει κάτω, ότι η τεράστια οθόνη του δεν θα αντέξει στην επαφή της με το έδαφος. Θα αφήσουμε το video που ακολουθεί να σας λύσει κάθε απορία. Σε κάθε περίπτωση, όσοι αποκτήσετε την συγκεκριμένη συσκευή να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί οι Super AMOLED οθόνες δεν είναι φτηνές!

Samsung Galaxy Note 3 drop test, Samsung Galaxy Note 3 drop test video

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

με την πλάτη δεν κατάλαβε χριστό με το κάτω μέρος και με τα μούτρα έγινε σκονι :p

Αποστόλης Ρόδος

Πόνεσε η καρδιά μου και δέθηκε κόμπο το στομάχι μου… ότι και αν πέσει έτσι κομμάτια θα γίνει. Πέσε και συ ρε μεγάλε με τα μούτρα απο τέτοιο ύψος να δούμε αν έκανε καλή δουλειά ο Θεούλης… 😛

JohnWave

Εφόσον το video ή το κινητό δεν είναι μούφα, το βρίσκω κακό το ότι έσπασε με τη μία το γυαλί.Δεν είμαι οπαδός των προστατευτικών θηκών.Θεωρώ ότι αλλοιώνουν κατά πολύ το design του κινητού και γι’ αυτό σε συνάρτηση με την οικονομική μου ευχέρεια προτιμώ να αγοράζω πολύ φτηνότερα κινητά χωρίς να τρέμω τι θα γίνει αν πέσουν με τη μούρη στο πάτωμα.

VasiliSIII

Όποιος δεν βιάζεται ας περιμένει το Note IV που θα έχει οθόνη τεχνολογίας Foled και δεν θα σπάει ούτε με βαριοπούλα.

Αποστόλης Ρόδος

@ JohnWave… ν είναι να πάθεις μεγάλη ζημιά θα την πάθεις… αλλά με το σκεπτικό σου, χάνεις όμως την μαγεία έτσι όπως τα λες… 😉
ΠΑΝΤΑ ΘΗΚΕΣ και όχι θήκες απλά για εφέ… θήκες σιλικόνης ή προστασίας πραγματικής ειδικά στις γωνίες και εκεί που τέμνονται οι οθόνες με αυτές… χωρίς αυτό να σημαίνει και τίποτα ετσι???

Εχει πέσει απο τα χέρια μου το s3 από μισό μέτρο σε παχύ χαλί και γδάρθηκε στην γωνία γιατί έτυχε να έχει ο γιός μου εκεί που έπεσε ένα αυτοκινητάκι… για λοττο και τζόκερ ημουν εκείνη την ημέρα… 😛

Βασίλειος

Nα επισυμάνουμε πως η οθόνη δεν έπαθε τίποτα, μόνο το digitizer εσπασε.

Χαρακτηριστικά, εγώ έχω σπάσει 2 digi στην ταμπλέτα μου, και ενώ η sammy μου είπε 180€ για αλλαγή απο ebay τα παρηγγειλα με 15 $ το ενα. και αν μην είναι τα γνήσια(που φαίνεται να είναι), εγω δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά.

MANOS

@Βασίλειος στα τελευταία Galaxy (S3+) το digitizer είναι τόσο κοντά με την οθόνη που αν προσπαθήσεις να το αλλάξεις συνήθως αχρηστεύεις και την οθόνη, ειδικά στο S4.

Όσον αφορά το βίντεο πιστεύω ότι όσο πιο μεγάλη είναι μια οθόνη τόσο ευκολότερα σπάει, υπάρχουν πολύ όμορφες θήκες στο εμπόριο που δεν χρειάζεται να γίνετε η συσκευή γκουμούτσα και να χάνεις την αίσθηση

Μιχάλης

Εγώ την στιγμή που θα το πάρω θα πάρω και την πανέμορφη θήκη S view και δεν θα πάθει τίποτα

Nio

Το ειδα μολις στο πλαισιο κ ηταν πολυ ωραιο….!!! Τελικα παρ’ολη την “πλαστικουρα” σου αφηνει πολυ ωραια αισθηση…

JohnWave

@Αποστόλη Ρόδο, δυστυχώς έχω τεράστια απέχθεια για τις θήκες και θέλω να απολαμβάνω το design/feeling του κινητού.Στη σκέψη δλδ να έβαζα θήκη σε ένα Huawei P6, σε ένα Optimus G, σε ένα Xperia Z ή σε ένα HTC One τρελαίνομαι ! :p Θα μου πεις “αν σου σπάσουν να δεις πως θα τρελαθείς” και θα έχεις δίκιο αλλά προτιμώ να χαίρομαι την κατασκευή του κινητού κι ας ρισκάρω.Αν έσκαγα από 600 ευρώ και πάνω για κινητό τότε ίσως να το σκεφτόμουν διαφορετικά το πράγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.