Samsung Galaxy Note 3 Lite, Ξεκίνησε η παραγωγή του

Φήμες θέλουν την Samsung να έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή του νέου Samsung Galaxy Note 3 Lite (ή light). Οι σχετικές πληροφορίες που προέρχονται από Κορεάτικα μέσα επιβεβαιώνουν επίσης ότι η εταιρεία αναμένεται να προσαρμόσει οθόνη τεχνολογίας PLS-LCD και όχι τεχνολογίας AMOLED, στις ίδιες ωστόσο διαστάσεις (5,68 ιντσών διαγώνιος) για να μειώσει το κόστος κατασκευής, και βεβαίως να προσφέρει το “Lite” φθηνότερα.

Λέγεται, ότι αρχικά το Samsung Galaxy Note 3 Lite προοριζόταν να είναι η “mini” έκδοση του Note 3, αλλά τα σχέδια εγκαταλείφθηκαν.

Η εταιρεία θα κατασκευάσει 500.000 συσκευές τύπου Samsung Galaxy Note 3 Lite τον Ιανουάριο ενώ θα ανεβάσει την παραγωγή στις 1.500.000 μονάδες τον Φεβρουάριο. Η συσκευή λέγεται ότι θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2014. Για να δούμε…

Samsung Galaxy Note 3 Lite, Samsung Galaxy Note 3 Lite, Ξεκίνησε η παραγωγή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Ναι και όμως μπορούμε να φτάσουμε τις 5+ διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου μοντέλου….

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Η επόμενη έκδοση θα λέγεται ZERO!

kostas

Mpeeeeeeeee. Reeeeeeeeeeed

tiamat

απο εμπορικη σκοπια ειναι μια πολυ-πολυ πετυχημενη κινηση αυτη η νεα σειρα της samsung (η “lite”) γιατι απευθυνεται σε τ-ε-ρ-α-σ-τ-ι-ε-ς αγορες οπως της κινας και της ινδιας με πολυ χαμηλους μισθους (κατι παρομοιο με τη σημερινη ελλαδα..) που δεν μπορουν να ανταποκριθουν οικονομικα σε premium συσκευες.

ειδικα στη κινα εχω διαβασει οτι λογω της πολυπλοκοτητας της γραφης σε κινητο η’ pc εφοσον δε μπορουν να χωρεσουν ολοι αυτοι οι εκατομμυρια δυσκολοι χαρακτηρες μεσα σε ενα τυπικο πληκτρολογιο, το note εχει γινει αναρπαστο γιατι αναγνωριζει τα χειρογραφα του καθενος και αρα η επικοινωνια γινεται γρηγοροτερη και απλουστερη για τους φιλους μας τους κινεζους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.