Samsung Galaxy Note 3 Neo, Με Exynos 5260, Νέες φωτογραφίες και benchmarks

Η πρώτη mobile συσκευή με εξαπύρηνο SoC είναι μία πραγματικότητα. Το Samsung Galaxy Note 3 έχει διαγώνιο οθόνης 5.55 ίντσες, τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 720 x 1280 pixels και έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στα Galaxy Grand 2 (5.25 ίντσες) και Galaxy Note 3 (5.7 ίντσες). Το νέο SoC αναφέρεται ως Samsung Exynos 5260.

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές, το chip αποτελείται από ένα cluster δύο πυρήνων στα 1.7GHz και ένα τετραπύρηνο cluster στα 1.3GHz ενώ η GPU είναι τύπου Mali-T624. Το SoC από ότι φαίνεται έρχεται με HMP (Heterogeneous Multi-Processing) δυνατότητες, που σημαίνει ότι όλοι οι πυρήνες μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα.

Όσο αφορά στις προδιαγραφές του Samsung Galaxy Note 3 Neo διαθέτει κάμερα 2.1 Megapixels στην πρόσοψη, 8.0 Megapixels στο πίσω μέρος με LED flash, 16GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD και 2GB RAM. “Τρέχει” Android 4.3. Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, οι SM-N750 (HSPA+) και SM-N7505 (LTE).

Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Με Exynos 5260, Νέες φωτογραφίες και benchmarksSamsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Με Exynos 5260, Νέες φωτογραφίες και benchmarksSamsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Με Exynos 5260, Νέες φωτογραφίες και benchmarksSamsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Με Exynos 5260, Νέες φωτογραφίες και benchmarksSamsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Με Exynos 5260, Νέες φωτογραφίες και benchmarksSamsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Με Exynos 5260, Νέες φωτογραφίες και benchmarksSamsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Με Exynos 5260, Νέες φωτογραφίες και benchmarks

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστολίδης Α.

Από σχεδίαση…. πρωτοπόρο όπως τα προηγούμενα 325 μοντέλα της εταιρίας. Σαν να βλέπω μεγαλωμένο S4 ή μικρότερο NOTE 3. Τόσο πολύ τους λείπει η φαντασία εκεί στο σχεδιαστικό τμήμα της Samsung?

Makis

Ήτανε όντως μεγάλο το κενό….ανά δέκατο ίντσας πρέπει να βγαίνει συσκευή για να καλύπτει τις ανάγκες όλων…οκ…

μιχαλης

Στα 400 ευρώ το περισσότερο αρχικη τιμή καλό θα είναι αλλα όχι παραπάνω

jonjon

Εγώ το βλέπω σα ένα note 2.5!!! Αν έχει καλή τιμή και τα καλούδια του 3 με ψήνει.

patentas

Παιδιά, σοβαρά τώρα.. ενω το μοντέλο.. ΠΟΥΛΑΕΙ χαζοί είναι να αλλάξουν κάτι? Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Note 3 αλλά μου φαίνεται μεγάλο. Ορίστε, μόλις στέχευσε η εταιρία μεγαλύτερο εύρος πελατών.. Πραγματικά όμως δεν έχεις να καταλογίσεις κάτι λάθος στο συγκεκριμένο μοντέλο.. ελαφρύ, λεπτό, πλαστικό μεν, αλλά δεν σπάει κιόλας, και το πενάκι κάνει πολλά πράγματα

Manolis

Θα πουλήσει σαν τρελό σε αυτούς που πάντα ονειρεύονταν να έχουν ένα κινητό όχι τόσο μεγάλο σαν το Note 3 αλλά και ούτε μικρότερο από το S4!!! Dream come true που λένε οι 5,65″ ίντζες και μάλιστα πιο βολικό στη μεταφορά από το τόσο μεγαλύτερο ΝΟΤΕ 3!!!!

:p

spyros

θαψανε ακομα πιο πολυ το s4 οι μ@@@κες δεν ξαναπαιρνω samsung κινητο πριν 5 μηνες το πηρα και τωρα μου βγαζουν το note 3 lite και καλα πολυ ανωτερο. γιαυτο μαγκες θα παω σε lg η εστω σε ενα μεγαλυτερο iphone αν βγει.

Το γρήγορο φτιάρι

@spyros άρα να υποθέσω είναι από αυτούς που παίρνουν flagship συσκευές μόνο και μόνο για να λένε πως έχουν το S4 ή το 5S..

alxgiann

Γιατί βρε Σπύρο αγόρι μου, μήπως το κινητό σου θα σταματήσει να δουλεύει επειδή θα βγει νέο μοντέλο? Η μήπως άμα δεν έχουμε την τελευταία έκδοση του λειτουργικού οι συσκευές μας ξαφνικά θα γίνουν για τα σκουπίδια ; Από την άλλη, οποίος έχει λεφτά και μπορεί να αλλάζει κινητό 2 φορές τον χρόνο, χαλάλι του.

Το γρήγορο φτιάρι

@alxgiann κάτι τέτοιους βλέπουν το ΔΝΤ και η Ε.Ε και λένε βάλτους κιάλλους φόρους και χαράτσια,αντέχουν

giorgos

Ρε παιδιά το κινητό είναι τετραπυρινο η εξαπυρινο η διπύρηνο

panagiotis

Samsung galaxy s4 ή samsung galaxy note 3 neo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.