Samsung Galaxy Note 3, Επίσημη παρουσίαση

Το Samsung Galaxy Note 3 είναι εδώ με πιο λεπτό προφίλ, περισσότερο προσεκτικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος και ακόμα περισσότερο βελτιωμένο και ικανό S Pen, ενώ είναι ικανό να προσφέρει πολλές επιλογές Mulitasking. Η Samsung προσφέρει παγκοσμίως, μαζί με τις συσκευές της το Samsung Knox, για περισσότερη ασφάλεια. Ο νέος, από ό,τι φαίνεται είναι όντως…ωραίος!

To S Pen εκτελεί ποικίλες λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, μπορεί για παράδειγμα να κρατά πληροφορίες στο Scrapbook, να κρατήσει σημειώσεις με ευκολία, ενώ λειτουργεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης φέρνοντας στο προσκήνιο ένα κεντρικό μενού. Ενδιαφέρον είναι το multi window που επιτρέπει να τρέχουν παράλληλα δύο παράθυρα από την ίδια εφαρμογή και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, π.χ. με drag and drop μεταξύ δύο διαφορετικών παραθύρων chat.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει δέρμα που κάνει τη συσκευή να μοιάζει ακόμα περισσότερο με σημειωματάριο. Θα υπάρχουν εναλλακτικά covers σε διάφορα χρώματα. Το Samsung Galaxy Note 3 συνδυάζεται αρμονικά με το Samsung Galaxy Gear, το νέο smartwatch της κορεάτικης εταιρείας. Τα νέα προϊόντα της Samsung θα είναι διαθέσιμα σε 149 χώρες από τις 25 Σεπτεμβρίου 2013 και σε όλο τον κόσμο από τον Οκτώβριο και έπειτα.

Samsung Galaxy Note 3
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3
Επεξεργαστής: 2.3 GHz τετραπύρηνος ή 1.9 GHz οχταπύρηνος
GPU: Adreno 330 (LTE model)
Μνήμη RAM: 3 GB
3G/ HSPA/ LTE
Οθόνη: 5.7 ίντσες,Super AMOLED, 386.5 ppi, 1920×1080 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, HCRI flash, 4K video recording
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32/64 GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, FM Radio, UHQA Audio
Μπαταρία: 3200 mAh
Διαστάσεις:151.2×79.2×8.3 χλστ.
Βάρος: 168 γρ.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3, Επίσημη παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3, Επίσημη παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3, Επίσημη παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3, Επίσημη παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3, Επίσημη παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3, Επίσημη παρουσίαση

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παναγιωτης

ΔΙΑΜΑΝΤΙ !!!

Merkouris

Πολυ καλα τεχνικά χαρακτηριστικά !!! Εχει ανεβάσει πολυ τον ανταγωνισμό !!!!

θοδωρης

και μεσα σε αυτες τις χωρες αποκλειται να ειναι η ελλαδα το μονο περιεργο οτι μεσα σε αυτες ειναι το …. CAIRO οταν ειχε βγει το Note 2 Και το S4 το ειδα την ημερα που ελεγαν κε στην ελλαδα *αργησε* , αυτοι ειμασται ! ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

ΤechviewGR

Ωραία συσκευή αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι πλέον έχασε την μπάλα η sammy;;;

takis1994

Καλως τα δεχτηκαμε..
Θελω να πιασω αυτο το δερματινο καπακι..Ειμαι περιεργος να δω πως ειναι…

Ωραιο και το Sview cover..Και 3gb ram? Θηριο!

Lefteris

Κάτι σε Galaxy S2 μ θυμήζει…

fire-ice

Πολυ μπλα-μπλα για ελαχιστες εως μηδαμινες αλλαγες στην καθημερινη χρηση.

Μαρκετινγκ για γκατζετακηδες το νοτε 3….

Tony Cool

Πολύ ωραία η δερμάτινη πλάτη, ευτυχώς η sammy αυτή τη φορά άκουσε τον κόσμο και έδωσε και λίγη βάση και στην εμφάνιση /ποιότητα υλικών. Είναι ο μόνος τομέας που πονούσε, αφού κακά τα ψέμματα βάση speccs ούτως η άλλως και τα κινητά της προηγούμενης γενιάς της και παλι τούμπανα είναι, πόσο μάλλον αυτό. Ειλικρινά δεν βρίσκω λόγο κάποιος να κάνει τη μετάβαση απο το 2 στο 3 αλλά για κάποιον που θα θελήσει να πάρει τώρα phablet είναι εξαιρετικό.

Γιώργος

Δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό , η Samsung έκανε παπάδες με το Note 3 ! Μπράβο της και ΚΥΡΙΩΣ για το δερμάτινο καπάκι (όλα τα άλλα τα περίμενα) !!!!!

Billys

Η ναυαρχιδα των ναυαρχιδων λοιπον . Το μονο που μενει για τη samsung τωρα ειναι να αναπτυξει και να βγαλει στην παραγωγη το δικο της software και να απαγκιστρωθει επιτελους απο το android που την περιοριζει στο να γινει η απολυτη εταιρεια .

Πολυ μπροστα οι Κορεατες . Αν δεν ειχα θεμα με το μεγεθος , σιγουρα θα το αγοραζα . Αν και προβλεπω , πως με αυτα τα χαρακτηριστικα και τα υλικα κατασκευης , συν την 32αρα εσωτερικη μνημη , η τιμη ανετα θα ειναι στα 8 κατοσταρικα . Ανεκτο βεβαια , αν σκεφτει κανεις οτι μιλαμε για ενα mini tablet με specs ενος καλου notebook .

vasilis

το καπακι δεν ειναι δερματινο.. ειναι πλαστικο με χαραγμενη επανω του την αισθηση του δερματος

Teo

E,έχω ερωτευτεί !!!
Έλεγα ότι θα περιμένω και δεν θα το πάρω νωρίς αλλά….τώρα άλλαξα γνώμη.
Μόλις έρθει από τα μέρη μας πουλάω το Note II μου και το παίρνω.

Nikos

Πόσο το δίνεις; Είμαι υπόψήφιος αγοραστής

eytyxhs

4K camera! Αυτα ειναι! Αν ηταν αλλουμινιο θα το επερνα χωρις δευτερη σκεψη. Αντε να δουμε τιμες…

jacob

τουμπανο! Σχεδιασμος… μια απο τα ιδια. Αλλα ρε παιδια σας αρεσει αυτο δερματινο θηκαριο? Μου θυμιζει ενα παλιο alcatel του πατερα μου! 😛

island

Το καπάκι είναι πλαστικό στιλ απομίμηση δέρματος.

Ξοδευτήκανε.

andreas kor

Mπραβο στην Samsung αυτο μαλιστα , τουμπανο για την κατηγορια του! Ας
βαλουν καμοια προσιτη τιμη και σιγουρα θα παει πολυ καλα!

Μιχάλης

Το multitasking στο αποκορύφωμα του. Το επόμενο κινητό μου. Το ερωτευτικα

geox

οκ το note 2 πολυ καλυτερο εξωτερικα. Με απογοήτευσε το note 3 -.-

Darth

μπαίνω διαβάζω βλεπω samsung έβαλε δέρμα στο κινητό μένω μ……ς αλλά μετά λέω όπα κάτσε αν έβαλε δέρμα η αύξησε τιμή στον θεό η θα έχει απώλειες. μετά σκέφτομαι σιγά μην χάσει λεφτά αυτή η πωλήσεις λόγο υπερβολικής τιμής…… ψάχνομε……. α οκ πλαστικό καπάκι που μοιάζει με δέρμα χοαχοαοχαοχοαοχαοχα αυτό και αν ει ναι τρολλια………….
ακομι και δέρμα………. στην samsung είναι από……. πλαστικό σε λίγο και plastikman (απομίμηση του ironman)

στο + 3gb ram και οθόνη (ελπίζω από θέμα φωτεινότητας να είναι στα επίπεδα του note και όχι s4)

Hanns

Φυσικα και θα ειναι πολυ καλυτερο απτο ZUltra δυστυχώς της Sony τη; λειεπει η φαντασια και η καινοτομία..

Anti

Fire-ice +1

GT

καλά αυτή τη προσπάθεια wanna-be-premium-phone με το πλαστικό δέρμα δεν την σχολιάζω καν…

+ 3gb μνήμη
+ επεξεργαστής
+ η θήκη είναι φοβερή πραγματικά αξιοποιεί τέλεια την οθόνη
+ radio (τώρα η sammy αποφάσισε ότι τελικά δεν έχουν όλοι data plans και έβαλε)
+ multitasking

– σχεδίαση (όχι ότι περιμέναμε τίποτα καινούργιο από τη sammy)
– μπαταρία , όταν το z1 έχει 3000mAh (5” οθόνη) η sammy περιμένει με 200 παραπάνω να κρατήσει την τεράστια οθόνη του(5,7″) και να τρέχουν και 2 παράθυρα μαζί? δε νομίζω τάκη

η camera εάν είναι στα επίπεδα του S4 θα είναι μια χαρά , όσο αφορά το 4K video είναι τα κλασικά μαρκετινίστικα κόλπα που κάνει η sammy (και όχι μόνο) για να τραβήξει κόσμο (βλέπε eye scroll και άλλες τέτοιες βλακιούλες)… και να τραβάει 4Κ 1ον) πρέπει να έχεις μαζί σου 5 κάρτες sd για να το αποθηκεύσεις και εκτός αυτού δεν έχεις που να το δεις αφού οι τηλεοράσεις με υποστήριξη 4K μόλις τώρα άρχισαν στο εξωτερικό να βγαίνουν και είναι και πανάκριβες….

michael

@GT sony z1 εχει μπαταρία 3000 σε οθόνη 5″ αλλα σε εξωτερικές διαστάσεις ειναι σχεδόν το note 3 με οθόνη 5.7″…

el-delamounpan

Προσκυνω το νεο βασιλια…. η Samsung συνεχιζει να μοιραζει πονο στους εχθρους της μονο που σιγα σιγα και αυτοι θα γινουν λατρεις της μη εχοντας κατι τοσο αξιολογο οι αλλες εταιριες να δωσουν….Το δια ταυτα ο βασιλιας πεθανε ζητω ο νεος βασιλιας

GT

@michael συμφωνώ μαζί σου,από πάχος,βάρος,bezels και γενικά διαστάσεις είναι χάλια το Z1… αλλά εάν στη μισή ημέρα το κινητό μου πέφτει dead από μπαταρία τι να το κάνω?? δεν έχω διάθεση ούτε να είμαι με ένα φορτιστή στο χέρι ούτε να κουβαλάω εξτρα μπαταρία…χίλιες φορές να είναι λίγο πιο μεγάλο και να ξέρω ότι μια μέρα θα την έχω γεμάτη και με συνεχή χρήση…δεν το ρίχνω το φταίξιμο στη sammy ,όλες οι εταιρείες με το ίδιο σκεπτικό δουλεύουν απλα το ανέφερα

Gmis

απιστευτο !!!!!

μιχαλης362

Δεν υπάρχουν λόγια απλά απερίγραπτο από χαρακτηριστικά τούμπανο όπως πάντα αλλά και από σχεδιασμό τέλειο, κρίμα πάντως στην Sony που τα πήγε λίγο χάλια με το Z1 αλλά δεν πειράζει μας έφτιαξε την μέρα η Sammy με δυο μεγαθήρια το Galaxy Note 3 και το Galaxy Note 10.1, και απ’ ότι κατάλαβα φέτος η Samsung της ναυαρχίδες της δεν της έβαλε με λατινικούς χαρακτήρες τους αριθμούς όπως (S IV) το S4 και (Note III) το Note 3, τέλος ένα μεγάλο μπράβο στην Samsung, Κώστα περιμένουμε αναλυτικό Hands-on please !!! Και μην ξεχνιόμαστε έρχονται και άλλες ναυαρχίδες αλλά σαν και αυτή καμία!!!

Giorgos

@Gt κατσε να το δουμε πρωτα γιατι μπορει να βγαζει την 1.5 μερα και δε θα μιλαμε μετα! Εγω περιμενω να βγαζει μερα παντως… και αν ναι, θα ειναι φοβερο..

diecast

αν ειναι δυνατον πια με αυτες τις ιντσες ρε παιδια ειλικρινα! ειναι κινηταρα αλλα τι 5,7??παντοφλα απο τα λιγα..! ολα ετσι πλεον γιατι?

MANOS

@Darth
O άνθρωπος που δεν γουστάρει μια εταιρία φαίνεται από το σύνολο των σχολίων του και πάντα θα βρίσκει κάτι να κράξει, ακόμα και αν η εταιρία αυτή βγάλει την “τέλεια” συσκευή.

Προς ενημέρωση σου λοιπόν (γιατί αν θέλεις να κράξεις τουλάχιστον κανε το σωστά και με σωστά στοιχεια) το S4 έχει λίγο φωτεινότερη οθόνη από το Note2 και μάλιστα όταν κυκλοφόρησε και έγιναν οι πρώτες μετρήσεις, στα γνωστά site έγραφαν ότι έμειναν άναυδοι γιατί δεν περίμεναν από μια Amoled pentile οθόνη να είναι φωτεινότερη από την RGB του Note2

Στο θέμα:
Τούμπανο η Νοταρα όπως πάντα και οι λειτουργίες με το πενάκι το κάνουν μοναδικό, δεν έχει άμεσο ανταγωνιστή που να προσφέρει αυτό το σύνολο οποτε για άλλη μια χρονια θα κάνει περίπατο.

Το μονο που με χάλασε ήταν αυτό που λέτε για το πλαστικό τύπου δερμα καπάκι αλλα είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουν extra καπάκια με γνήσιο δέρμα (με το ανάλογο υπερτιμολογημένο κόστος φυσικά). Το 4k υπάρχει καθαρά για λόγους marketing και μονο.

Δυο ερωτησούλες:
Τι είναι το HCRI flash?
OIS έχει?

Νio

Galaxy S4 πολύ καλύτερο……………….
Αυτό είναι σαν γοριλοπαντόφλα…………
Και πολύ φτηνή απομίμηση δέρματος…. ας έβαζαν τουλάχιστον alcantara ή αντί να ρεζιλευτούν ας συνέχιζαν με ένα πιο premium πλαστικό……
Κατά την γνώμη μου η καλύτερη κατασκευή είναι του Z1…
αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας…

Giorgos

Μεγαλο μεγεθος, συμφωνω και εγω. Παντως αν για καποιους αποτελει ελαφρυντικο, αν και 0.2 ιντσες μεγαλυτερο, ειναι ιδιο σε διαστασεις με το note ii ειπαν.. Οντως το εχουν παρακανει με τις ιντσες.

JohnWave

To πιο όμορφο android κινητό που έχει βγάλει η Samsung μετά το SII.Ο κύκλος έχει αρχίσει επιτέλους να τετραγωνίζεται κι αυτό είναι πολύ καλό για το γούστο μου.Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τι να πεις…τούμπανο σαν το G2 🙂

Όσο για τη πλαστική με υφή δέρματος , αυτό το έχει κάνει η LG με το Optimus 4X που έχω και για μένα είναι ένα μεγάλο θετικό.Και δεν σπάει και δεν χαράσσεται και δίνει premium αίσθηση και δεν γλιστρά από το χέρι.

Πέρασε πολύς καιρός για να με ικανοποιήσει σαν σύνολο ένα κινητό της Samsung 🙂 Δεν θα το αποκτήσω ποτέ γιατί κινούμαι στις 4,7-5 ίντσες αλλά για έναν που παίζει στις 5,5 είναι ό,τι καλύτερο 🙂

Lefteris

Καταρχήν να εξηγήσω γιατί ένα σονυ δεν κάνει σε σύγκριση με το Tw το ui του είναι για τα μπάζα! Βέβαια είναι και θέμα γούστου αλλά πιστεύω πως οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί μου.

Note 2 151.1×80.5×9.4 5.5 ίντσες
Note 3 151.2×79.2×8.3 5.7 ιντσες

Οσο για το δέρμα-πλαστικο μην ανησυχείτε και σκετα πλαστικά θα βγούνε, ας ελπίσουμε και σε σκέτα δερμάτινα! Anyway η σαμμυ τα σπάει, τέλος! :Ρ

tiamat

το note2 ηταν φανταστικο,οποτε δε περιμενα τετοια μεγαλη αναβαθμιση προσωπικα.

3 γιγα ram ,32γιγα ελαχιστη εσωτερικη μνημη,
android 4.3,
fullhd οθονη στα 388ppi (απο τα 267 του note 2 που παλι δειχναν φανταστικα) ,
ηχος σε επιπεδα hi-end ακουστικοτητας,
πιο αναβαθμισμενη καμερα απο το s4 ,
40% μεγαλυτερη αυτονομια απο την ηδη τεραστια του 2 ,
πενα που πλεον ειναι σε επιπεδα εξωπραγματικα σε δυνατοτητες
και τελος ενα απιστευτο πισω καπακι απο δερματινη η οποια θεωρειται σε πολλες των περιπτωσεων ανωτερη ποιοτικα απο το δερμα καθως ειναι πιο καλη στην αισθηση και πολυ πιο ανθεκτικη

απ’ολα αυτα το πιο σημαντικο για εμενα ειναι οτι καταφεραν να βαλουν μεγαλυτερη οθονη σε μικροτερες διαστασεις κινητου κανοντας το και ελαφρυτερο!!

να λοιπον γιατι ολος ο κοσμος λατρευει αυτη την εταιρεια και την εχει κανει τον #1 android κατασκευαστη

Νio

Χίλιες φορές nexus 7 παρά note 3.

Dimos

Σήμερα πολύ απλά πήγαν να κλάψουν όλες οι υπόλοιπες εταιρείες…Τι ήταν αυτό το Note 3 παναγία μου?..Έρωταςςςς………

el-delamounpan

Nio τραβα και αγορασε οτι αλλο θελεις αλλα να ξερεις Νote 3 δεν θα γινει ποτε και σταματα πια αυτη τη χολη τουλαχιστον σε αυτο το θεμα το του techblog γιατι εισαι οπως βλειπεις η συντριπτικη μειοψηφια ολοι το λατρεψαν και εσυ τα ιδια, ποσο κομπλεξικος πρεπει να εισαι πια….???
SAMSUNG RULES EVERYTHING….!!!!!

MEDS

Καλημέρα!
Φοβερό το ΝΟΤΕ 3, ευχάριστη έκπληξη το πίσω μέρος για τους παραπονιάριδες, αλλά δυσάρεστο το γεγονός ότι το πενάκι δεν είναι και hands-free, πολύ θα βόλευε. Θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή αλλά σε κάποιο από τα επόμενα ΝΟΤΕ.

antonis

το ηχειο που ειναι ρε παιδια

Michalis

Ενα μεγαλο κακο εχει η Samsung……φτιαχνει τοσο φοβερα κινητα που δεν μπορεις ευκολα ανα αποχωριστεις το παλιο για να παρεις το καινουργιο. Ειχα το πρωτο τερας το galaxy S και τωρα το Galaxy Note και γουσταρω τρελα το note 3. Για μενα κκύριοι λογοι αγοράς Οθονη οπως παντα με απίστευτη ευκρίνεια, μικρο κάδρο, δερματινη πισω που το θεωρω κορυφαίο και καλυτερο απο δερμα για αντοχή στην τριβή και τελος στα 3GB Ram και ολα τα αλλα βεβαια. Απιστευτο…..Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω τωρα μενει να κανει δικο της λειτουργικό γιατι για τετοιες δυνατότητες το android δείχνει παιδικο. Θελει εφε, motion και αλλλα τρελα.

Theodore

Κι εγω για το ηχειο ψαχνω,αλλα δεν…
Λες να εχει στην κατω μεριά,αλα W995;Εκεινο τα ειχε και διπλα τα ηχεια.Μακαρι να συμβαινει το ιδιο κι εδω.

το επομενο μου κινητο ..αυτο που ολοι ασχολουντε με το πλαστικο που βαζει η samsung και οχι με τα χαρακτηριστικα και την τιμη που τα δινει δεν μπορω να το κατανοησω..ρε παιδια εχετε δει κατι τυπους με iphone?το κινητο ειναι πολυ καλο απο θεμα αλουμινιου και γυαλι και ολοι τα εχουν σε θηκες πλαστικες απο πακιστανο που κανουν 5 ευρω,,ξεκολατε.αλλο να σου χαλασει το πλαστικο και να το αντικαταστησεις με ενα 20 ευρω,και αλλο το γυαλι και το αλουμινιο.τυχαιο ειναι που ολοι τα αφηνουν σπασμενα?απο εκει και περα καθε αποψη σεβαστη,αλλα σε ενα βιντεο που αναλυει το note 3 νομιζω θα πρεπει να το δεις εαν σε ενδιαφερει.εαν εξαρχης δεν θελεις κινητο πανω απο καποιες ιντσες ποιο το νοημα να λες οτι ειναι μεγαλο?ευχαριστω…

kostas

θελω να παρακαλεσω τον Κωστα αν κανει hands on, να το κανει με ενεργοποιημενο μονιμα το 4G.για να δουμε την αυτονομια της μπαταριας του με το 4G μονιμα

μια ερωτηση στους γνωστες απο εμπειρια με παλαιοτερα Note.το κινητο μπορεις να το χρησιμοποιησεις και χωρις το πενακι?εννοω εκτος απο τις λειτουργιες που εχει το πενακι .σαν χρηση καθαρα σε περιοριζει?

Giannis

Απλά το καλύτερο τηλέφωνο,μπράβο στην σαμμυ!!! Θεοφανης στυλιανος +1

Ilias

Το 99 της εκατο των δυνατοτητων του ειναι αχρειαστες και αχρηστες. Μια ακομα παντοφλα για γκατζετομανεις. Νοκια 808 pureview 41 mpixels , η Βιβλος………….Ολα τα αλλα ειναι για να περναμε την ωρα μας…………

Michalis

Θεοφάνη το πενακι ειναι για συγκεκριμένες λειτουργίες και για καλλιτεχνικά κλπ που θελουν ακρίβεια, απο κει και περα ακομα και να το εχανες το πενακι, το κινητο ειναι πληρως λειτουργικό απλως εχει εξτρα δυνατότητες με την πενα που δεν εχουν αλλα κινητα….

Tony Cool

Θεοφάνη δεν σε περιορίζει πουθενά, το χρησιμοποιείς κανονικότατα και χωρίς πενάκι.
Όσο για αυτά που είπες πριν, συμφωνώ απόλυτα πως όσοι μπαίνουν σε ενα post που αφορά tablet για να κράξουν το μεγέθος του είναι αξιολυπητοι(εκτός απο αυτόν που το συνεκρινε με το 808 pureview, αυτός είναι αξιολάτρευτος!!!) αλλά διαφωνώ στο πρώτο που λες. Φυσικά και θα ασχοληθούμε και με τα πλαστικά του και με την εμφάνιση του. Τα χαρακτηριστικα των galaxy s και note πάντα ηταν κορυφαία και πάντα θα είναι. Επειδή πλέον όμως και άλλες εταιρίες βγάζουν εξίσου τουμπανιασμενα κινητά το θέμα είναι ποίος θα μας κερδίσει και στον τομέα εμφάνιση, που στο κάτω κάτω είναι κάτι χειροπιαστό και θα το δεις, ενώ πίστεψε με, 100mhz η 10ppi παραπάνω δεν πρόκειται να τα καταλάβεις ποτέ σου.

Tony Cool

Διόρθωση, εκεί που γράφω tablet προφανώς εννοώ phablet.

Billys

Λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του για το θεμα της πλατης του κινητου . ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα ηταν δερμα δερμα ! Σκεφτειτε μονο την κατακραυγη των οικολογων σε περιπτωση που η συσκευη φτασει τα 100εκ. κομματια σε πωλησεις ! Προφανως και θα ηταν δερματινη , δηλαδη πλαστικο !

Κι οσο γι’ αυτους που κραζουν τα πλαστικα . Ειχα σαμμ πλαστικο , το εριχνα απο δω απο κει , αλλαζα ενα καπακι , ολα καλα . Πηρα iphone5 , δε γουσταρω τη θηκη και μεσα σε 4 μηνες εχει γεμισει σημαδακια . Και ειναι και το μαυρο ! Ψαχνω στο ebay για full housing , 70 ευρω ! Αστο ετσι! Τα πλαστικα δεν ειχαν ουτε 10 ευρω . Καλη η αισθηση των premium υλικων στο χερι , αλλα αν ειναι να βαζω θηκη και να νιωθω παλι την πλαστικουρα και να χαλαω την εμφανιση του κινητου , τοτε καλυτερα να μην το επαιρνα . Υπαρχουν τα υπερ και τα κατα . Για μενα , θα προτιμουσα να ειχα πλαστικο κινητο , αλλα βαρεθηκα το android .

Νio

delamounopan κομπλεξικός είσαι εσύ “samsung rules everything” ΕΛΕΟΣ…. δεν μπορούμε να πούμε την άποψη μας λες κ θίξαμε την μάνα κανενός.
Κ πόσο μάλλον είσαι κ αυτό που δηλώνει κ το username σου…….
ΣΟΥ ΕΙΠΑ μ άρεσε καλύτερα το S4. Σιγά την διαφορά άμα τα βάλεις δίπλα δίπλα για το μέγεθος της οθόνης. Μια χαρά δουλειά κάνεις κ με το κακόμοιρο (μπροστά στο NOTE) S4.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά αν δεν έχετε σκοπό να σεβαστείτε τη συζήτηση θα με αναγκάσετε να ξεκινήσω να σβήνω σχόλια.

Νio

Sorry… Κωστα. sorry κ στον ντε λα πιαστον και κουνα τον ωρεσιν
samsung rules. Μακαρι να την ειχαμε κ για κυβερνηση….

el-delamounpan

Nio που ξερεις ? μπορει και να μην μας ειχε βαλει στο ΔΝΤ αν την ειχαμε κυβερνηση….

giorgos

πολυ δυνατα χαρακτηριστικα αλλα τεραστιο πλαστικουρα και για μενα που θελω ενα κινητο που να χωραει σε τσεπη να παιρνει τηλ να στελνει σμσ να μπαινει κανενα φβ κανενα τβιτερ αντε και λιγο μπροουσινγκ αντε και λιγη μουσικη αντε και κανενα παιχνιδι και καμια εφαρμογη και καμια φοτο (δηλαδη τα περισσοτερα που κανουν ολοι και μην κοροιδευομαστε οτι κανουμε αλλα, τα αλλα τα δοκιμαζουμε 2-3 φορες) δεν κανει.. ειναι μια τομη μεταξυ ενος κινητου νεας τεχνολογιας και ενος ταμπλετ. ταμπλετ θα επαιρνα μονο το ιπαδ το νεο αμα ειναι λεπτο μονο λογω εφαρμογων και σταθεροτητας. κινητο νομιζω οτι ενα μικρο οποιασδηποτε εταιριας δεν θα με χαλαγε.. αρκει να χει καλο σημα καλη ποιοτητα και να μην κολλαει γτ τοτε δεν ειναι κινητο ειναι βασνιστηριο

Babis

Το ηχείο είναι στο πλάι πλέον.

Αν ημουν κάτοχος NOTE 2 δεν θα πήγαινα εύκολα στο 3, μιας και σίγουρα μετά απο λίγο καιρό το 2 θα πάρει σε αναβάθμιση κάποια απο τα features του 3. Σαν κάτοχος NOTE είμαι σχεδόν ψημένος!

Βαγγέλης

Όλοι σχολιάζουν το ‘δέρμα-πλαστικό’ ως αρνητικό με τελίτσες και άλλα τέτοια… χωρίς να έχουν μπει στον κόπο να διαβάσουν reviews απο ανθρώπους που το είδαν και το έπιασαν στα χέρια τους. Όλοι λένε οτι ΔΕΝ είναι πλαστικό αλλά ένα περίεργο υλικό με φοβερή αίσθηση και ποιότητα.

Μιχάλης362

@Βαγγέλης +100000 !!!!

παναγιωτης

Στα λεφτά αυτά προτιμώ το Ζ1 που είναι πολύ καλύτερο από το note3 και υπερτερεί κατα πολύ το Ζ1 σε κάμερα αλλά και ποιότητα οθόνης

moisiadis

ok

Γιάννη 199

Εχω 5 μερες που το παρελαβα και εχω μμεινειπολυ ευχαριστιμενος…..απειρες δυνατοτητες….οσο για το καπακι μπορει να μην ειναι δερμα αλλα σιγουρα υλικο που δεν φθείρεται κατι που δεν ισχυει στα περισσοτερα τηλεφωνα…..συγχαρητηρια στην samsung εξαιρετικη συσκευη οπως και η οθονη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.