Μάθε τα πάντα για το νέο Samsung Galaxy Note 3 [video]

Το Samsung Galaxy Note 3 είναι εδώ με οθόνη 5.7 ίντσες Super AMOLED Full HD, μνήμη RAM 3GB και επιλογή από εξεργαστή τετραπύρηνο Snapdragon 800 ή οκταπύρηνο Exynos αναλλόγως την περιοχή που θα διατεθεί. Στο βίντεο που ακολουθεί διάρκειας 6 λεπτών μπορείτε να ανακαλύψετε ότι νέο φέρνει το Galaxy Note 3. Δείτε το.

• Μάθε εδώ για το νέο ρολόι Samsung Galaxy Gear.

Samsung Galaxy Note 3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy Note 3 video, Μάθε τα πάντα για το νέο Samsung Galaxy Note 3 [video]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
demetris

Κώστα οι άλλες λειτουργίες που έχεi το note 2 και το s4 θα είναι και στo note 3 ??

Κωνσταντινος

Ξερουμε αν θα φοραει τον αναβαθμησμενο Octa ?

μιχαλης362

@demetris θα έχει όλες της λειτουργίες που είδαμε στο S3 και στο S4 αλλά και κάποιες επιπλέον στην κάμερα !!!

nikos

από τι υλικό είναι το πίσω καπάκι?

Darth

@nikos πλαστικό με χαραγμένα σχέδια πίσω ώστε να μοιάζει με το δέρμα

demetris

μιχαλη362 ευχαριστώ για την απάντηση.Δηλαδή οι λειτουργίες του note 2 δεν θα υπάρχουν στο note 3 ?

Ανθιμος

Θυμιζει SG2 πολυ ωραιο!

makis88

Καλο ειναι δεν λεω… Αλλα πολυ μεγαλο στο αυτι οπως το κραταει ο τυπος που σημειωνει το τηλεφωνο ενω μιλαει… Και ολη η φαση με τις σημειωσεις στο κινητο δεν με ενθουσιαζει καθολου… Αυτο που μετραει ειναι το multitasking με 2 ανοιχτα παραθυρα και το πως τσιμπαει πραγματα απο το ενα και τα ριχνει στο αλλο με drag and drop. Γενικα καθε χρνο βγαζουν κατι για να το αγκρασει ο κοσμος αλλα και το note 2 στην τιμη που το βρισκεις τωρα ειναι μαλλον καλυτερη αγορα.

tomtik

Το μόνο θετικό της συσκευής για εμένα είναι ότι έχει USB 3.Μεγάλο μέγεθος, υπερβολική τιμή και καθυστερημένες ανανεώσεις λογισμικού.
Ποιο κινητό έχει οθόνη που δεν θολώνει ή δεν φαίνεται άσχημη πχ από ιδρωμένα η λίγο βρώμικα δάκτυλα;Που δεν θες να της βάζεις ζελατίνα.Ακόμα και το iphone δεν με ικανοποίησε σε αυτό.Οθόνη 4 ίντσες υψηλή φωτεινότητα, να μην λερώνει και θαμπώνει , άμεσες αναβαθμίσεις λειτουργικού, μπαταρία τουλάχιστον 3 ημερών, και USB 3.Θα έδινα 500 ευρώ.Για το note 3 not.

Γιώργος Μ.

Η Samsung δημιουργεί.
Το επόμενό μου κινητό , με τον Exynos όμως.

Teo

Αρχηγέ @Darth…επειδή το έχεις πει πολλές φορες σε σχόλιο σου..απλά να αναφέρω πως η ίδια η Samsung επιβεβαίωσε ότι το πίσω καπάκι είναι από δερμάτινη.
@demetris..θα έχει τα καλούδια του Note II και το S4+ τα καινούρια 😉
και κάποιος είπε ότι καθυστερεί η Samsung να δώσει αναβαθμίσεις..xaxaxaxa…Φίλε μου δίνει αναβαθμίσεις και σε σωστό χρόνο..και πάνω απ όλα ΔΙΝΕΙ..!
Τι να πουν κάτι LG-Sony-Htc :/
Επίσης το Note είναι μια κατηγορία κινητού που απευθύνεται σε άτομα που δεν είναι μονο στο facebook..οπότε κάτι σχόλια του στιλ “δεν μ αρέσει η πένα” ή ” ότι είναι πολύ μεγάλο για το αφτί μου” είναι ΑΚΥΡΑ.
~Το ότι βγήκε καινούριο κινητό δεν σημαίνει ότι κάνει και για όλες τις χρήσεις για να τρέξετε να το πάρετε..Υπάρχουν κι αλλα κινητά που βγήκαν αυτές τις μέρες..χωρίς πένα και μικρότερα.
Φιλικά

rafael

θα συμφωνησω απολυτα με τον @teo. οι κατοχοι νοτε 2 και κατοχοι νοτε 1 γνωριζουν γιατι ακριβως το πηραν…εχω το νοτε 2..δεν το αλλαζω με τιποτα!!! σαφως με κοροιδευουν ολοι αλλα αυτο ειναι το μεγαλυτερο χαρακτηριστικο του μεσου ελληναρα…οτι δεν αντιλαμβανεται να το κοροιδευει…εγω που το εχω και ως εργαλειο δουλειας(σχεδιαστης) αποτυπωνω μια εικονα φωτογραφικα και με το pen σημειωνω…τρεχω AUTOCAD ΚΑΙ ΣΕ 3D χωρις να κολλαει…γενικα το παιρνεις παντου και κανεις πραγματα που δεν μπορεις να κανεις με κατι αλλο…το pc μου πλεον ανοιχτο μονο εν ωρα δουλειας στο γραφειο…σαφως και τα καινουργια χαρακτηριστικα ειναι ολα τα λεφτα !!!! αλλα το θεμα ειναι να τα αντιληφθεις και να κανεις σωστη χρηση…οχι να παριες το νοτε για να μπαινεις στο facebook μονο(3gb για facebook)….

φιλικα παντα και χωρις διαθεση επιθεσης

MEDS

Εμένα που μου αρέσει να βλέπω ταινίες σε μετρό, τραμ και λεωφορείο, μπορώ να το αγοράσω, ή πρέπει να είμαι επαγγελματίας για να αγοράσω ένα; 😛

P@NOS

Theo έχεις κανά link για αυτό με την δερματινη?

Teo

@..P@NOS ..Εκτος ότι το αναφέρουν τα μεγαλύτερα sites τεχνολογίας..το αναφέρει αυτό και ένα από τα μεγαλύτερα site της Ελλάδας που ήταν εκεί για την παρουσίαση και το ρωτήσανε και τους το επιβεβαιώσανε.(το λέει και στο video του).
(Σαφώς και όνομα δεν μπορώ να πω εδώ,ε!)
Φιλε @MEDS..κατάλαβες για ποιο λόγο έγραψα το σχόλιο μου..!

MEDS

@Teo Ναι, εννοείτε, συμφωνώ. Απλά είπα ότι γουστάρω που είναι τεράστιο γιατί και οι ταινίες φαίνονται καλύτερα, και όχι μόνο για δουλειά, email κλπ.

rafael

Φιλε @meds προφανως κανει και για δουλεια και για διασκεδαση. Απλα σχολιαζω αυτο που λενε ολοι για το μεγεθος….εννοείται οτι έχει άπειρα οφέλη αλλα που να τα γράψει κανεις…πλακα πλακα το καλυτετο κακεντρεχες σχολιο που ακουσα για το κινητό ειναι: μα καλα σερφαρεις με σανιδα νοτε….

savvas19

η τιμη του ποια θα ειναι…? ξερουμε..?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.