Samsung Galaxy Note 4, με 12MP κάμερα με OIS αντί για 16MP;

Ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας ή αλλιώς OIS θεωρείται πολύ σημαντικό feature για τις κάμερες στα smartphones αν και δεν είναι πολλοί οι κατασκευαστές που το έχουν υιοθετήσει για τις συσκευές τους, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπως Sony και LG. Πληροφορίες ήθελαν πέρσι τη Samsung να βάζει OIS στο Samsung Galaxy Note 3 αλλά τελικά δεν έγινε για διάφορους τεχνικούς λόγους.

Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες η Samsung φαίνεται πως θα φέρει τον οπτικό σταθεροποιητή εικόνας στο επερχόμενο Samsung Galaxy Note 4 το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του 25 Σεπτεμβρίου αμέσως μετά την IFA 2014. To Note 4 φημολογείται ότι θα έχει 12-megapixel κάμερα με OIS αντί για 16-megapixel ISOCELL που θα περιμέναμε. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την εμπρόσθια κάμερα του phablet στα 3.7-megapixel.

Ωστόσο η συσκευή φέρεται να έχει εμφανιστεί στο AnTuTu (και οι 2 εκδόσεις με (Snapdragon και Exynos) με εξωτερική κάμερα στα 16MP και μπροστινή στα 3.7MP. Ο λόγος για τα λιγότερα MP φαίνεται πως είναι ότι η Samsung θέλει να κρατήσει το Note όσο πιο λεπτό γίνεται. Όμως, τίποτα δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο, οπότε κρατάμε επιφυλάξεις.

, Samsung Galaxy Note 4, με 12MP κάμερα με OIS αντί για 16MP;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spam

Οτι και να εχει φερτε το το θελουμε και ανυπομονουμε (οσοι ειναι εστω κατοχοι σειρας νοτε)

KAFROS

Ο οπτικός σταθεροποιητής προσθέτει πάχος στο module της κάμερας (και συνεπώς και του τηλεφώνου) λόγω κινητών τμημάτων. Τα περισσότερα megapixel όχι, εκτός και αν ταυτόχρονα μεγαλώσουν αισθητά οι διαστάσεις του αισθητήρα (πράγμα απίθανο).
Κάτι δεν μου κολλάει.
Όπως και να’χει, χίλιες φορές καλύτερα το OIS παρά λίγα megapixels παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.