Samsung Galaxy Note 4, πέρασε από το AnTuTu και μας δείχνει τα specs του

Το Samsung Galaxy Note 4 αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές για το δεύτερο μισό του 2014 και προφανώς η Samsung έχει “ποντάρει” πάνω στο Note 4 μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα στις πωλήσεις της και το Samsung Galaxy S5 δεν τα πήγε τόσο καλά όσο περίμενε.

Λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή του στις 3 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο στην IFA 2014 όπου το Techblog θα είναι εκεί να σας το παρουσιάσει πρώτο, το Samsung Galaxy Note 4 πέρασε από το AnTuTu Benchmark και μας επιτρέπει να δούμε τα χαρακτηριστικά του.

Έτσι λοιπόν, περιμένουμε να δούμε 5.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1440 x 2560, Samsung Exynos 5433 CPU με ARM Mali T760 GPU ενώ θα κυκλοφορήσει και έκδοση με Snapdragon 805, 3GB RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, 16MP εξωτερική κάμερα και προεγκατεστημένο Android 4.4.4.

samsung galaxy note 4, Samsung Galaxy Note 4, πέρασε από το AnTuTu και μας δείχνει τα specs του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεχανδρος

Mali T760>>>>> Nvidia K1 !!

Someone

Αναμενόμενα χαρακτηριστικά.

kostas

Περιμένουμε την έκδοση με τά 4gbram αυτή αξίζει να αγοράσουμε διότι με τό snapdragon 805 δεν θα έχει μεγάλη διαφορά μονο στα γραφικά οπου ειναι 20% καλιτερα απο το προκάτοχο δηλαδή δεν αξίζει μετάβαση απο note 3 σε note 4 εκτός αν βάλουνε τρίπλευρη η αναδιπλούμενη οθόνη

kostas

τούμπανο!

Φώτης

Οντος τούμπανο αλλα ρε παιδια εχω λιγουρευτει το lg flex..Το δίλημμα ειναι τριπλό..Να παρω note 4;Να παρω g flex;(το εχω δει απο κοντα κ ειναι φοβερο κ η μπαταρία του απλα δεν υπαρχει)Η να περιμένω που θα παει πολυ το g flex 2 που λογικα θα εχει fullHD οθονη κ θα εχει τον 810..Πολυ θολουρα λέμε!!!

Kioses

Κι εγω συμφωνω οτι με τα 4gb και τον exynos θα ειναι η διαφορα στο note 4.Εγω προτειμω να παραμεινω στο 3 αν ειναι να μην εχω την δυνατοτητα να παρω την εκδοση με τον Exynos.

Conx

Με exynos 5433 που λογικά είναι και 64bit και mali t760 που είναι αντιστοιχη του nvidia k1 είτε με 3 είτε με 4gb να βγει πάλι τουμπανο θα είναι. Για να είμαι ειλικρινής οχι οτι σνομπάρω τα 4gb αλλά είναι αχρηστα….Εδώ με galaxy s4 2gb και η χρήση ram δεν ξεπερνάει ποτέ μα ποτέ τα 1.4gb οπότε μόνο 64bit με νοιάζει να ειναι και να έχει την mali t760 ωστε να είναι 10000% future proof και android L compatible

nick2010

Με την 16αρα εκδοση (ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΑΜΥ !!!!!) τουλαχιστον για Ελλάδα, ειμαι σχεδον σίγουρος οτι το έκαψαν το κινητακι…

Manolis

@Φώτης αν είσαι σε τέτοιο δίλημμα και δεν σε εμποδίζουν τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει το flex, σκέψου αν θα χρησιμοποιήσεις το πενάκι.. αν δεν σου χρειάζεται τότε η λογική επιλογή είναι το flex!!! 😉

αν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά σίγουρα δεν αξίζει η μετάβαση από το Note 3!!!

Φώτης

Θα δω ρε συ Μανώλη @ γιατι πραγματικα σου λεω το εχω δει κ εχω φάει σκαλωμα..Ακομα κ η οθονη παρόλο που ειναι 720ρ ειναι εξαιρετική κ φουλ η πιο κινηματογραφική..Που να ηταν fullHD δηλαδη..Παει σφαίρα κ ειναι πανέμορφο..Τωρα το note 4 κ αυτο σίγουρα θα ειναι κινηταρα αλλα για να δούμε τελικά τη θα τσιμπήσουμε..

prankster

@Φώτης με διαφορα θα σου προτεινα νοτε 4. Ασχετως αν χρησιμοποιεις το πενακι η οχι φαντασου τα εξης: καλυτερη εικονα (και απο το σ5 που βραβευτηκε για αυτο) και απο δυναμη ασταματητο. χρονια χρηστης σειρας note θα σου πω αυτρο, δυσκολα την αλλαζεις, ευκολα την λατρευεις ειναι μοναδικη εμπειρια χρησης αυτην η σειρα. θα κοιμασαι και θα ξυπνας με αυτο διπλα σου believe me αλλα αν σου αρεσε τοσο το gflex its your choice.

alkis

Για 4ην μπαταρία υπάρχουν πληροφορίες; Θ α είναι 3200mah ή μεγαλύτερη;

alkis

Υπάρχουν πληροφορίες για τι μπαταρία θα έχει;

JannisM

Όσο η Samsung προσπαθεί να μετατρέψει το “ανοιχτό” Android σε δικό της λειτουργικό με knox, Region lock κλπ θα χάνει πωλήσεις. Τα παράπονα των χρηστών στα fora τα αγνοεί. Ίσως τώρα που η μετοχή της κατρακυλάει πάρει το μήνυμα.
Το Note 4 είναι επίσης ένα εξαιρετικό Hardware μόνο που η μισή του … ενέργεια ασχολείται με υποχρεωτικά “προγραμματάκια” της Samsung.

Μιχαλης

Παιδια ξερουμε αμα θα ειναι αδιαβροχο…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.