Samsung Galaxy Note 4, app list δείχνει QHD και υποστήριξη VR

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 4 έχει ήδη αρχίσει και οι διαρροές γίνονται όλο και πιο έντονες. Χθες ακούσαμε ότι θα έχει αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας και σήμερα διέρρευσε η λίστα με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές του.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε στην παρακάτω λίστα το Samsung Galaxy Note 4 μάλλον θα έρθει με QHD οθόνη και υποστήριξη για συσκευή Virtual Reality. Άλλα APK δείχνουν ότι θα έχει επιπλέον το Finger Scanner αλλά δεν υπάρχει αναφορά για τον UV Sensor.

Η λίστα δημοσιεύτηκε από τον γνωστό @Evleaks και περιλαμβάνει 24 εφαρμογές οι οποίες αναμένονται να έρθουν προεγκατεστημένες στο phablet της Samsung τον Σεπτέμβριο. Πολλοί τίτλοι παραπέμπουν σε υποστήριξη super sharp Quad HD οθόνης και 2 αναφέρουν το VR το οποίο είναι κοινώς η συντομογραφία για το Virtual Reality.

Οι εφαρμογές με τα ονόματα SStudio, OutOfFocusViewer και Photostudio, οι οποίες φαίνεται ότι είναι photo editing εργαλεία, έχουν στον τίτλο τους τα γράμματα WQHD που παραπέμπει σε Quad HD οθόνη. Η Samsung αναμένεται να υιοθετήσει αυτή την τεχνολογία στο Note 4 αφού ήδη κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy S5 LTE-A με 2K οθόνη.

Όσον αφορά στα 2 Virtual Reality apps, το VRSVC και το VRSetupWizard, επιβεβαιώνουν τις φήμες ότι η Samsung δουλεύει πάνω σε virtual reality headset που ονομάζεται Samsung Gear VR.

H Samsung έχει πατεντάρει ήδη ένα VR headset και φαίνεται ότι προσπαθεί να το βγάλει στην κυκλοφορία αυτό τον Σεπτέμβρη μαζί με το Note 4, ώστε να του δώσει έξτρα ώθηση.

Αυτό που δεν βλέπουμε προς το παρόν είναι αναφορά στην app list στον φημολογούμενο UV Sensor, ο οποίος θα μετράει την UV ακτινοβολία και θα συμβουλεύει τους χρήστες πως να παραμείνουν ασφαλείς από τον ήλιο.

samsung galaxy note 4, Samsung Galaxy Note 4, app list δείχνει QHD και υποστήριξη VR

samsung galaxy note 4, Samsung Galaxy Note 4, app list δείχνει QHD και υποστήριξη VR

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Notis

Πολύ ενδιαφέρον το VR αλλα πρέπει να δουμε και την αντιστοιχη συσκευή που ετοιμάζει η εταιρία για αυτο! Καλα αυτο με την υπεριώδη απλά ασχολίαστο!

christos

Αναμονή για το καλύτερο τηλέφωνο.

Νικος

Μακαρι να βγει και αδιαβροχο..Σημερα με την μπορα το νοκια που ειχα το κλαψα..καιρος για αλλαγη κινητου χεχεχε…Προτασεις?Σκεφτομαι για galaxy s 5..τι λετε?

Samsung_not

Πάντως παιδιά αν μείνει στο ίδιο μεγεθος ίσως και λίγο μικροτερο, με QHD και καλη ποιότητα κατασκευής ίσως το πάρω και εγώ που έχω φύγει απο την Samsung εδώ και καιρό με αυτά που έκανε. Θα είναι πολύ τούμπανο.

jonjon

Μια χαρά τηλέφωνο είναι το s5! Πήγαινε σε μαγαζί δες το και αν σου αρέσει; το σκρουτζ να είναι καλά!

Jοhnny

@Νικος αν θες να πας σε hi-end συσκευή θα σου πρότεινα να συγκρίνεις μεταξύ τους όλες τις “ναυαρχίδες” . Πήγαινε σε ένα μαγαζί βάλε S5,G3.Z2,One M8 δίπλα-δίπλα και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Προσωπική μου άποψη να πάρεις το G2 γιατί με την τιμή που έχει τώρα στο skroutz βάζει κάτω όλες τα φετινά hi-end smartphones

Φώτης

Νίκο @ κοιτά κ την περίπτωση του note 3 αν δε σε πειράζει το μέγεθος..Ακομα κ σήμερα σε κάποια πράγματα ειναι πιο μπροστα απο τις ναβαρχιδες του 2014..Τωρα το s5 παρα πολυ καλο αλλα θέλω να πω κατι κ τα συμπεράσματα δικα σας..Το εχω δει σε 3 διαφορετικα καταστήματα (ονόματα δεν μπορω να πω)Κ στα 3 εχω δει το ίδιο προβλημα..Στην οθονη έχουν αποτυπωθεί τα widgets κ στο λευκό κάνουν μπαμ..Η δικαιολογία που μου είπαν ηταν οτι παιζει demo όλη μέρα..Ναι αλλα δεν πείρα απάντηση οταν είπα οτι κ τα note 2,3,s3 s4 έπαιζαν demo κ δεν το είδα ποτε αυτο..Κ μια σημαντική λεπτομέρεια..Τα αλλα τηλέφωνα που είπα ηταν ενα χρόνο και κ δεν έπαθαν τιποτα..Το s5 το έπαθε σε 3 μήνες..3 στα 3 δεν μπορει να ειναι. Τυχαίο..Ισως η παραπανω φωτεινότητα στη amoled οθονη έβγαλε αυτο το προβλημα..

Φώτης

Ειμαι ανάμεσα σε note 3 κ 4 ..Δεν ξέρω πιο να πάρω..Τι προτείνετε;

Conx

@Φωτης αν μπορεις να περιμενεις κανε υπομονή για το note 4. Βέβαια προσωπικά θα πάρω το note 4 αμα βγεί με τον exynos 5433 που φοράει και mali t760 μιας και ο snapdragon 805 μου φένεται περσινή τεχνολογία πέρα από τον καινούριο adreno 420 και δεν δικαιολογεί τα λεφτά του. Ο exynos 5433 τουλάχιστον είναι και 64bit μιας και το android L θα είναι πλήρως συμβατό με x64 cpu.

ArisS

@Νικος φίλε αν θες τούμπανο κινητό πάρε το OnePlus One 😉

kostanten

Ξέρουμε τιμή για το N4?? εχω ακουσει πολυ καλα λογικα για HTC ONE M8 ειμαι αναμεσα σ αυτο N3 και Ν4…εσεις τι λετε??

Tsou re

Πλαστικό να μην έχει πάλι που μάλλον θα έχει και το πήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.